2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

Günaydınn ben daha yeni uyandım keşke biri kahvaltı hazırlasa :)) çok güzel haberler var İlk_ ve hsnblr gözünüz aydın olsun bebişlerinizi kucağınıza almışsınız rabbim hayırlı ömürler versin bebişlerin fotolarını bekliyoruz..
topiğimizin ilk normal doğumuda gerçekleşti bakalım biz napıcaz benimde yavaştan doğum korkusu sardı gibi bazen kendimi nasıl normal doğum yapıcam derken buluyorum Allah yardımcımız olsun (
bugün bende kahvaltımı yapatım evi topliim çarşı pazar gezeyim :)

canım merhamet olması gerekiyor biraz insanın içinde senin kayınvaliden düşüncesiz davranmış ama boşver üzme kendini annende yanında 1 hafta kalsa yeter daha sonra emin ol herşeyi kendin yapabileceksin kimseden hiç bişey bekleme gün gelir devran döner Allah yardım edecektir.

Evlilik maalesef herkes için 2 kişilik değil. Yaşadıkların hoş şeyler değil... Yapabileceğin en güzel şey içinde bulunduğun durumun kötü yanlarını elinle bir kenara itmen ve güzel taraflarını görmeye çalışmak olabildiğince. Bu kendini daha da iyi hissetmeni sağlayacaktır ki hamile biri olarak bunu bebeğin içinde yapman şart. Eşinin ailesiyle aranda bir sevgi bağının oluşamaması, şayet durum senden kaynaklı değilse seni bu kadar üzmesin. Eşinin yanında olması inan kafi gelecektir. Gerisini düşünme. Allah yardımcın olsun, gönlüne göre versin İnşallah... ( Bol bol dua etmeyi ihmal etme ayrıca )

evet merhamet ah ah aslında çok daha doluyum da. her seyi sorun etmemeye görmemeye çalışıyorum. görmemezlikten geliyorum. yoksa kaldıramam. mecburum biraz böyle olmaya. 2 haftadır bizdeler. k.pederimle. herkes kendine yakışanı yapsın, elbet diyorum keser döner sap döner gün gelir hesap döner. keşke onlardan hiç bir şey beklemeyecek durumda olsaydım ah keşke. bunu her seyden cok isterdim.

mümkün olduğunca öyle yapmaya calışıyorum inan ki. ama zaten borç sıkıntımız var bi de böyle manevi sıkıntı eklenince daralıyorum ister istemez. bende düşünüyorum bunu benden mi kaynaklı acaba hata mı yapıyorum bir yerde ama ne yapabilirim ki, daha yeni yeni tanıyoruz birbirimizi. ve de bazı seyler karsılıklı buz gibi karsında duran bi insanla ne kadar ne yapabilirsin. bende dörtdörtlük değilim ki, olamamda karsılıklı caba, fedakarlık olmazsa olmuyor ki. Allah'ıma sığınıyorum hep..

Allah analı babalı sağlıkla huzurla büyütmeyi nasib etsin inşAllah.

canım sabır bol bol dua et Allah kimseye muhtaç etmesin seni çok iyi anlıyabiliyorum..

Günaydın kızlarrrr :)

Güzel haberlerle başlamışız güne ne güzel :)

İlk - Gözünaydın, çok mutlu oldum, Sağlıkla sıhhatle büyüt inşallah. Darısı başımıza, topiğimizin ilk normal doğan bebeği hoşgelmiş.
hsnblr - Senin de gözünaydın, tez zamanda bol bol sütün gelir çarçabuk toparlanırsın inşallah.
iki doğum daha vardı galiba onların da gözleri aydın. Bebeklerimiz çoğalıyor. Ne güzel. Sıra bize de gelse ama ben de son doğuracaklardanım sanırım.

slm anneler ve bebişleriiiii
ilk_çim çok sevndm senn adına allah analı babalı sağlılı sıhatlı buyutmeyı nASIP ETSIN DARISI HEPIMZN BASINA
BNDE 6 HAZIRANDA KONTROLE CAGIRDI 2 GUN ÖNCE 3 KILOYDU 2 HAFTA ÖNDEN GIDIO DIE 2 HAFTA SONRA GEL DEDI İLK HAFTADAN BUGUNE KADAR OLAN BUTUN USG FOTOLARINI ISTEDI BAKIP KARAR VERCEKMİŞ DOGUMUMA HYRLISII BAKALIM ACABA İRİ DIYIP DURUO ÖNCEDENMI ALCAK KI

Günaydın... Doğum tarihlerimiz aynı güne mi denk geliyor ne ?

İLK TEN HARİÇ DOĞUM YAPANLARI BILMEDIGIM İÇİN İLK YAZMIŞTIM SADECE AMA BÜTÜN DOĞUM YAPAN ARKADASLARIN GÖZÜ AYDIN ALLAH SAĞLIKLA SIHATLE ANALI BABALI BUYUMEYI NASIP ETSIN DARISI BASIMIZAA ALLAH HERKESİ BEBİŞLERİYLE BIR NEFESTE KURTARSIN İNŞALLAHHHHH AMİNNNNNNNNNNNNNN

maşallah Allah analı babalı büyütsün. dünden beri seni merak ediyordum. normal doğum yapmanda ayrıca yüreklendirdi beni sayende cesaretlendim desem yeridir. en kısa zamanda bebeğinin fotosunu paylaşırsan sevinirim. çok merak ediyorumda

Ne kadar içten yazmışsın gözyaşlarımı tutamadım canım benim,,,seni o kadarrrrrr çookkk iyi anlıyorum ki ...boşver allaha havele et sen eşinle mutlu ol gerisi boşşşş...annen baban da ailende hep yanında olur ne olursa olsun...

sıkma canını sen oğlu veya kızın ne olursa eminim çok iyi bir anne kayınalide olursun o anlaşılıyor cğmlelerinden..

Ne kadar dı canım senin bebeğinin kilosu son gittiğinde ?
en son 35+3te 2660 gramdı

herkese hayırlı kandiller kızlar,bugün yorgunum şaşkınım bi tuhafım teyzemi kaybettik böyle bir günde dualarınızı esirgemeyin nolur..
başın sağolsun canım allah rahmet eylesin

kızlar selam pazartesi doğumum var inş. hepinizin kandili mübarek olsun bana da dua edin bu mübarek gecede....
hayırlı haberlerle gel inşallah

Arkadaslar Elif'im çok şükür yanımda ama benim kanamam devam ediyor dualarınızı esirgemeyin
göüzn aydın canım maşallah elifine
darısı bizlere inşallah

iyi ki normali denemişsin
o kadar sevindim ki
gözün aydın
kocaman bir maşallah
resimleri ve hikayeni bekliyoruz

bu seker hamurunu acarken neyle acıyoruz tezagaha yapıyıor annem fıtıl olduda

en son 35+3te 2660 gramdı

Maşallah canım 3 kiloyu geçer senin bebiş merak etme.
Benimkide 2 haftada bir giyorum ben doktora
Bir gittiğimde 2 haftada 600 gr almıştı
En son gittiğimde 2 haftada 300 gr almıştı
Çok moralim bozuldu benimde
33+5 de 2.300 dü
Doktor normal diyor ama benim içime sinmiyor nedense

kızlar ben bişey fark ettim flyi 7yle çarpmak gerçekten doğru sonuç
vermiyormuş.çünkü doğum yapan arkadaşlarımıza bakarsak
bebişlerin boyları daha farklı.
ayrıca ilkin bebeği haftasıyla aynı kiloda doğmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…