- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #31.661
ben 2-3 haftada 1-2 gün çok sinirli hayattan bezmiş,mutsuz biri oluyorum sonra geçiyor.normalde adet günlerinde yaşanan ruh hali içinde oluyorum benim gibi olan var mı??bu arada ben de rüyamda bebişimi gördüm ama garip bir şekilde:)karnımdan yüzünü çıkarmaya çalışmış,karnım onun yüz şekli gibi kabarmıştı,burun kabarık falan çok tatlı oğluşum:)
hayırdır inşallah canım.sıkıldı herhalde bebişin orda.
ben de aynıyım. bi günüm bi günümü tutmuyor. bi gün çok neşeli enerjiğim, ertsi gün gergin, sinirli, mutsuz. az kaldı doğurduktan sonra kurtuluruz inşallah bu ruh halinden.
slm kizlar saat 10da suni sanci vermislerdi 2 bucuk saatte acilmam 10 cm oldu sonra doguma aldilar 15 dkda normal yollarla dogurup ciktim bebegim cok tatli Allahim sizede boyle rahat guzel bir dogum nasip eylesin minisimi emziriyorum 24.05.2012 saat 12:40ta berenimizi kucagimiza aldik 3200kg 48cm boyunda cirkin bir kiz ayrintili dogum hikayemi bu sabah eve gidince paylasicam
Arkadaslar dualarınızda yanımda oldunuz İçin sansliyim ama gece çok zor gecti Elif hanım hala doyamadi bügünde süt gelmezse mama verilecek benim kanamam nOrmalmİs ateş ve kokulu olmadıkça sorun yokmuş kipri gibi saclariyla Elif karşımda hepinize bu acılardan uzak sağlıklı kolay doğumlar hanımlar yine yazarim
Arkadaslar dualarınızda yanımda oldunuz İçin sansliyim ama gece çok zor gecti Elif hanım hala doyamadi bügünde süt gelmezse mama verilecek benim kanamam nOrmalmİs ateş ve kokulu olmadıkça sorun yokmuş kipri gibi saclariyla Elif karşımda hepinize bu acılardan uzak sağlıklı kolay doğumlar hanımlar yine yazarim
günaydınnn kızlaarrrrr
walla kuzum fırından birşeyler yaptırıcaz,üstüne makarna, yanına sütlü tatlı ve kurabiye yapacağım. herkes biliyo halimi. totomu döndürmekte bile zorlanıyorum bazen.. annem hazırlıklarda yanımda olmasa da manevi desteği yetiyo çok şükür.. darısı başına,sizinkiler de geliyomuş
ayyyy kuzuuuummm.. ben 2 ay kdr çektim o yalnızlığı.. neler çektiğimi sen gel eşime sor. her gün eve geliyordu sinir küpü bunalmış bir kadın. adam düğün sonrasına ertelediği işlerle mi uğraşsın benimle mi şaşmıştı walla.. bi de evliliğin ilk zamanlarıydı, şimdi itiraf ediyo yavaş yavaş neler düşündüğünüsonra bursadan bi arkadaş buradaki bir tanıdığına aratmıştı beni, o gün resmen dönüm noktam oldu.. yaşıtlarıyla sosyal ortama girmeyi özlüyor insan. tlf,face,msn kiminle konuşsan kesmiyo hasreti, almıyo sıkıntıyı.. Allah yrdcın olsun kuzum.. bak annenler gelince 40ına kdr onlarlasın. sonra dünyanın en şirin mızmızını,yaramazını yanında bırakıp gidecekler onlardan sıkılmaya vakit bulamicaz inan ki...
bütün annelere ve mınıklerıne gunaydınnn:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?