2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

hayırdır inşallah canım.sıkıldı herhalde bebişin orda.
ben de aynıyım. bi günüm bi günümü tutmuyor. bi gün çok neşeli enerjiğim, ertsi gün gergin, sinirli, mutsuz. az kaldı doğurduktan sonra kurtuluruz inşallah bu ruh halinden.

vallahi inş.:26:dr um kan ve idrar tahlili istedi son kez bakalım demişti,bu sabah gideyim diyorum gerginlikten mutsuzluktan canım gitmek istemdi,pazartesiye erteledim..Şu günler geçsin de bebişler gelsinnn

ilk_cim hayırlı uğurlu olsun bebeğin, Allah analı babalı güle güle büyütmeyi nasip etsin. ne güzel ilk normal doğumumuz, oda çok güzel olmuş, çok sevindim adına darısı bekleyen hamişlere. bende normal doğum istiyorum, senin kolay doğum yapman beni biraz daha kararıma yaklaştırdı. kuzunu bizim içinde kokla öp ne güzel cennet kokuyordur.

Arkadaslar dualarınızda yanımda oldunuz İçin sansliyim ama gece çok zor gecti Elif hanım hala doyamadi bügünde süt gelmezse mama verilecek benim kanamam nOrmalmİs ateş ve kokulu olmadıkça sorun yokmuş kipri gibi saclariyla Elif karşımda hepinize bu acılardan uzak sağlıklı kolay doğumlar hanımlar yine yazarim

Canım hayırlı uğurlu olsun, Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. ne güzel sırayla alıyorsunuz kuzularınızı kucağınıza darısı benim gibi bekleyenlerin başına, çok heyecanlanıyorum ve sabırsızlanıyorum yavaş yavaş sıra geliyor

canım alllah analı babalı büyütmek nasip etsin,inş. hayırlısı ile en kısa zamanda sütün gelr,Elif mama yemek zorunda kalmazne güzel bebeğine kavuştun,allah zamanında hayırlısı ile sağlıkla bize de nasip etsin:26:

günaydın kızlar...

İLK canım gözünüz aydın. Allah analı babalı büyütsün. ne güzel kolaycacık doğum yapmışsın. heycanla doğum anını paylaşmanı bekliyorum. kuzucuğunu bizim yerimize de kokla.

olips, mine aynen bende karmaşık duygu halindeyim. sinirliyim kendime anlam veremiyorum. kocamı çok kırıyorum ama elimde değil. umarım geçer tez zamanda zira doğumuma daha 1 ay var gibi. (normal doğum olursa tabi)

başka haberler varmı bilmiyorum geçmişi okuyayım bi. hepinizi öpüyoruz kızım Helin'le

Bu guzel bulutlu istanbul sabahinda bizde yine temizlikci var.
Camlarimiz silinsin, baslar yagmur. Disari cikacaklar icin bilgi vereyim istedim.
Saat 12-13:00 gibi camlar biter, o saatten sonra siddetli yagmura hazir olun.

gunaydıın benım canlarım ve onların bebıslerı

bugun 25 mayıs oldu ve bende halen tık yok

gecmısı okyup gelıyoruuumm

sağol canım benimde artık sıkıntılarım bitiyor inş. annişkom geliyyooo
artık nazlanacağım biri olacak ewde çok sewiniyorumm
ara sıra tartışsakda annem başka yaaa canım benimmm

ilk canım benm çok sewindmm güzel sabırsızlıkla doğm hikayeni bekliyorummmm :))))

GÜNAYDIN KIZLARRRRR
yine kapalı bi hava var insanın ruhu sıkılıyor
ne güzel doğumlar arka arkaya geliyor

ilk hsnblr atay ve dosthane kızlar gözünüz aydın Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin
darısı bizim başımıza artık heyecan dorukta...

nursena canım başın sağ olsun mekanı cennet olsun

canım öncelikle bebişin hayırlı olsun. Allah analı babalı büyütsün. inşallah sütün biran önce artar da mamaya gerek kalmaz. kanaman da zamanla geçecektir. hepimiz yaşıycaz aynı şeyleri sanırım. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Günaydın herkese... Zaman azaldıkça bizim uşağın hareketleri artıyor. Da bir türlü başını okşamak kısmet olmadı, nereyi okşayarak secdiysek poposu çıktı. Sabah sağlık ocağında randevum vardı, kalp atışlarını dinlerken karnımın sol üst tarafında belirgin olan çıkıntının vücudunun hangi azası olduğunu sordum gene poposu dedi. Bu çocuk bir şey mi ima etmeye çalışıyor acaba

Tekrar selam anneler
Simdi ebe den ciktim. Daha oncede bahsetmistim,burda acil durum ve birseyden suphelenmedikleri surece ultrasona girmiyoruz.
Oglumun kafasi tam yerlesmemis daha kanala. O yuzden kilosunu tam bilemedi. 2800 veya daha gaskamre dedi. Normalde bu haftada kac olmasi gerekiyor? Bilen var mi?
Karnimida ölctu,bu zamana kadar haftam ile uyumluydu hep. 34-35 olmasi gerekiyordu bugun ama 38 cikti yani oglum önden gidiyor.
13 hazirana randevum var yine. Ebe eger ozamanda gelisimi ayni yönde ise o gun direk ultrasona yollanacagim. Ordan kesin sayilari alinca ve 38 yerine 40 cikiyorsa suni sanci ile doguma alinacakmissim :18:

Bugun ruyamda 38 sayisini gordum,o yuzden diyorum ki ben 13 hazirana dogurcam

Annesi gibi kocaman dogacak herhalde pasamiz

İLK ten haber gelmıs bebegıde odas ıyı ayy cok sukur ısın en guzelı sezeryanmı olsam derken pırt dıe normal dogum yapması olduuu darısı basımıza

benımde yarın 11de kontrolum var basıma gelceklerı bılıyorum dr nst ıstıcek sancı cıkmıcak ultrasona sokcak daha tam kanala gırmemıs dıcek haftaya yıne gel dıcek ve sanırım 1 hafta daha ben beklıcek veee bundan korkuyorum benım dogurmam adına hıc belırtım yok beklemekte ıstemıyorum artık puuufff

buarda annem ve yengem yolda kurabıyelerı yapmaya gelıyorlar goyaa ama ben o yaptıgım marshmelovlara hıc guvenmıyorum suanda hamura ellıyorum sert bı hamur hıc guzel gozukmedı gozume sanırım acılmıcak ve ben bıdaha ugrasamam bu saatten sonrada parayla netten alıp onu gelmesıydı yapsıydı bekleyemıcem cok gııcık bı durum

nerdesınız can kuslarım herkez uyuyormu ne

bak taze annıs CERSER bıle uyumuyooo gelmıs topıgımızı zıyarete

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…