- 5 Nisan 2011
- 3.245
- 544
- 123
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #31.861
bu arada kızlar nıyetınız varsa zor degıl yapa bılırsınız ama asla yanlız olmaz saat 1 bıle degıldı gırdık mutfaga 5 te cıktık eger yengem olmasa annemle daha cok ugrasırdık
30 40 anca derken 75 tane cıktı veee marhmelovlarımın yarısı kaplara yapısık kalsada cok bereketlı 75 olmasına ragmen hamurum bı okdarda arttı
tarifini versene canım yapamasam da denerim en azından çok kıskandım
tansell çok güzel olmuşlar canım
ellerinize sağlık
benim de bebek şekerleri geldi
beklediğimden çoook daha güzeller
ebatları da baya büyükmüş
çok hoşuma gittii
[
kızlar yorumlarını beklıyorum cok emek ettık resmen annem yengem ve ben
bir de şöyle bir sırt çantası mı alsam acaba diyorum bebiş için
kullanışlı olurmuş gibi geldi
ama iki çantaya gerek var mı orası tartışılır işte
Eki Görüntüle 427777
canım surasını anlamadım sonra yogurma kabına 1,5 su bardağı pudra sekerımı bıde pembe ve beyaz seker hamuru ıcın ayrı ayrıoncelıkle bım marketten 3 paket marshmelov aldım ama 2 pakette yetermıs neyse pembe ve beyazları ayırdım ve benmarı usulu erııtım sonra onların ıyıce erımesıne yakın 1 su bardagı pudsekerı doktum 2ser kasık su ve bırer cımdık tuz koydum ayrı ayrı tabı yapıyoprum
sonra yogurma kabına 1.5 pudra sekerı doktum ve malzemeyı boza edıp hamur gıbı yogurdum sonra yaglanmıs folyoya hava almıcak gııbı sardım pembe ve beyaz olmak uzere ıkı hamurum oldu 24 saat oda sıcaklıgında beklettım
KURABIYE HAMURU
1 paket margarın
1;5 su bardagı pudra sekerı
yarım paket k.tozu
1 paket vanılya
1 cay bardagı nısasta
1 tatlı kasıgı tarcın
aldıgı kadar un yogurup hamur halıne getırıp ıstedıgın kalıpları kullanıyorsun benım 75 tane cıktı ama ben 2 katını yaptım tarıfın
170 derece pısırdım onlar pıserken nısasta ıle seker hamurunu acıp kalıplarla sayısına gore kestık cıkan kurabıyeler soguduktan sonra ballı su ıle seher hamurlarını yapıstırdık
bende oturdugum yerde ballı su ıle mınık cıkolata parlarını alıp agız goz olan yerlerıne yapıstırdım
kısaca boyle yaparsan sormak ıstedıgın bısey olursa sor
bende saolsun ÖZNUR ogrettı onada sora bılırsın
slm kizlar saat 10da suni sanci vermislerdi 2 bucuk saatte acilmam 10 cm oldu sonra doguma aldilar 15 dkda normal yollarla dogurup ciktim bebegim cok tatli Allahim sizede boyle rahat guzel bir dogum nasip eylesin minisimi emziriyorum 24.05.2012 saat 12:40ta berenimizi kucagimiza aldik 3200kg 48cm boyunda cirkin bir kiz ayrintili dogum hikayemi bu sabah eve gidince paylasicam
canım surasını anlamadım sonra yogurma kabına 1,5 su bardağı pudra sekerımı bıde pembe ve beyaz seker hamuru ıcın ayrı ayrı
hurma meselesini intten okumuştum
bacak hareketini de annem sürekli yap diyor
bide yere eğilmek yerine çömelirken bacaklarını
açarak çömel
neyse kızlar ben dışarı çıkayım yufka falan alayım görüşrüz
sımdı soyle soylıyım erıyen pembeler tuz seker su ekledık hafıf kasıkla karıstırdık sonra baska bır kaba 1.5bardak pudra sekerını dok sonra erıttıgın seker hamurunu bu kaba koyuyorsun elınle yogurmaya baslıyorsun sonra top halıne getır folyoya sar yıne aynı sılemı beyazlara yapıyorsun
anladım canım sağol bıde marsmelovlar kac grlık paketteydı
sanırım kampanya süresi dolmuş
zaten senin son haftaların doğru olma doktor değiştirmen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?