2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

çok sağol canım benim.

cnm senın hastane cok uzakmışşş yaaa gıdıp gelmek zor olmuyormu?valla benım hast 15 dk suruyor ama bugun gelene kadar öldum resmen sarsıntıdan o yuzden allah yardımcın olsun

Kendi arabamızla gidip geliyoruz.şimdiye kadar zor olmadı.İnşallah doğum anında da zorluk çekmem.

Canlarımmm biz geldikk :)

Doktor kontolüne gitmiştik ya....Hemen detayları anlatayım size :)

Benim tosun paşa istikrarını koruyup yine 10 gün önden gidiyor (ki 2 haftadır iştahım kesildi yiyemiyorum bişey)

Olmuş mu bizim paşa 36 artı 3 te 3 kilo 420 grammmmm (nst odasında kadınlar 2 kilolardan bahesederken ben utandım kendi kilomuzu söylemeeyeee :)....)

Doktorda ne diceni şaşırdı normal doğum mu istiyorsun dedi..evet dedim 2 hafta sonraya randevu verdi haftada 2 gün nst verdi...ama malesef kendisiiii yurtdışına konferansa gidiyor..13 haziranda gelicekmiş o güne kadar süpriz olmazsa 13 ünde ben görürüm tekrardan seni karar veririz dedi..ama derken sen doğurursun ben gelmeden demek istediii resmennn

2 yıldır doktorum onun doğurtmasnı çok isriyorum nolur dua edin 13 hazirandan önce gelmesin benim paşaammmm :)

eşime diyorum valla iş başa düştü gibi. kadınlar iç güdüsel anneliğe hazır oluyorlarmış zaten.
mesele aslında ne biliyo musun ne bileyim sevildiğini, düşünüldüğünü hissetmek. yoksa herkes bebeğini yanında biriyle mi büyütüyor. Allah büyüktür.

Allah razı olsun canımmm, ne kadar güzel dua, amiiin diyorum. evet hep duyardım k.valide gelin sorunlarını. yaşamakta hiç istemezdim. çok şükür kavgalı falan değiliz ama soğukluk var. ve de kişiliğinide çözemedim açıkcası. offf ne zormuş ele karışmak meğerse yaa.. dua edin kırmadan kırılmadan yola devam edebileyim. arada kırgınlık olmasın diye uğraşıyorum. herkesin kişiliğide kendine napalım. bana dokunmasında..

sizlerle dertleşmek güzelmiş, anlayan dinleyen insanlar olunca rahatlıyor insan. sağolun.

peki güzel anneler size bi sorum olacak, hemen hemen herkes gögüs pompası almış. bunu almak sart mı? olmazsa olmazlardan mı?

bende bugün doktardaydım kızlar sancılarım vardı 2 gündür geceede oldu sabah gittim ntsye bağlandım ordada çıktı sancı ama dktrum bu sancı daha başlangıç dogurmana yetmez dedi hemen telaş yapıp hastaneye gitme falan dedi pazartesi tekrar gel baglan bakalım nasıl çıkacak falan dedi utrasyonada bakmadı bizim için bundan sonra nts önemli utrasyondan bakmaya gerek yok dedi birde illa su gelecek veya kan gelecek diye bişey yok sancıların düzenli bir şekilde artarak geliyosa hemen beklemeden git dedi tetikte bekliyorum yani sancıların sıklıklarına bakacazz bakalım nezaman olacak hayırlısıyla tabiki

merhaba hamişler ve cücükleri biz dışardan geldik pazar çantalarımız boşalttık yemek için malzemelerimizi hazırladık şimdi kendimize koca bi tabak m eyve yaptık oturduk yiyoruz ve sizleri okuyoruz ne çok konuşmuşsunuz öyle evdeyken hiç yazamıyorum valla ancak okuyorum bugün doğuran yok
ütüm var yapmam gerekiyor ertelersem kalıyor daha kurabiyelerim var tamamlayamadım..

peki güzel anneler size bi sorum olacak, hemen hemen herkes gögüs pompası almış. bunu almak sart mı? olmazsa olmazlardan mı?

vallahi canım ben almadım,ihtiyaç duyarsam sonra alırım diyorum,belki izinden sonra aylıksız izin alırım hiç gerek kalmaz,tecrübeli değilim ama almadım.ne biberon ne emzik aldım benbakalım ne yapıcam

41 kere maşallah canım.

vallahi canım ben almadım,ihtiyaç duyarsam sonra alırım diyorum,belki izinden sonra aylıksız izin alırım hiç gerek kalmaz,tecrübeli değilim ama almadım.ne biberon ne emzik aldım benbakalım ne yapıcam

bende almadım hiçbirini. ihtiyaca göre artık. gögüs pompası çalışan anneler için sanıyorum..

öncelikle geçmiş olsun canım
bende son 1 haftadır sürekli nts ye giriyorum
sancılarım çok oluyo bugün yine gittim ama benim için daha erken o yüzden korkuyorum
bugün 35+6 en azından 36 nın dolması lazım bebeğimin küveze girmemesi için
pazartesi günü 1 iğne vurulacam yine kontrol olacak doktorun iğne yazmadıysa çok korkma benimkinin eli kulağında

bende almadım hiçbirini. ihtiyaca göre artık. gögüs pompası çalışan anneler için sanıyorum..

ben aldım göğüs pompası
çalışmıyorum da ha acil ihtiyaç mı dersen belki değil
ama indirim varken lazım olursa diye aldım.
sütüm gelmezse göğüs pompası işe yarayacak
bide bebeği ancak birine bırakıp dışarı çıkacak olursam.
emzik bence şart :)
biberonda yine sütün gelmezse
mecbur mama veriyorsun o zaman lazım
olacaktır.

Herkese merhaba bi sorum olucak sizlere

dun sancim tuttu sanciyla beraber kasik ve belde agri vardi sancilarim kesildi fakat agrim devam etti bugun dra gittik nstde 0 sanci cikmis dedi alttan muayene etti catim aciliyomus ama acilma yokmus bebegimin kafasi kismen yerlesmis ama tam degilmis aynen bu sekilde karisik konustu bide bugun ilk defa senin bebeginin kafasi normalden daha asagida zaten dedi ne demek bu simdi minoset ve istirahat verdi haftasonu hic kalkma istirahat et dedi anlayan varsa bana aciklayabilir mi

Herkese merhaba bi sorum olucak sizlere

dun sancim tuttu sanciyla beraber kasik ve belde agri vardi sancilarim kesildi fakat agrim devam etti bugun dra gittik nstde 0 sanci cikmis dedi alttan muayene etti catim aciliyomus ama acilma yokmus bebegimin kafasi kismen yerlesmis ama tam degilmis aynen bu sekilde karisik konustu bide bugun ilk defa senin bebeginin kafasi normalden daha asagida zaten dedi ne demek bu simdi minoset ve istirahat verdi haftasonu hic kalkma istirahat et dedi anlayan varsa bana aciklayabilir mi ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…