- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #31.901
selam haziran anneleri
nasılsınız ilk ten başka doğum haberi var mı?
ben gece uyuyamamıştım az önce kalktım
Bebek odası falan görücekler herhalde
Öyle anladım ben
Acayip dağınık oda zaten
Amann nabıyım ya
Bir toz alıcam zaten yeter
peki güzel anneler size bi sorum olacak, hemen hemen herkes gögüs pompası almış. bunu almak sart mı? olmazsa olmazlardan mı?
Herkese merhaba bi sorum olucak sizlere
dun sancim tuttu sanciyla beraber kasik ve belde agri vardi sancilarim kesildi fakat agrim devam etti bugun dra gittik nstde 0 sanci cikmis dedi alttan muayene etti catim aciliyomus ama acilma yokmus bebegimin kafasi kismen yerlesmis ama tam degilmis aynen bu sekilde karisik konustu bide bugun ilk defa senin bebeginin kafasi normalden daha asagida zaten dedi ne demek bu simdi minoset ve istirahat verdi haftasonu hic kalkma istirahat et dedi anlayan varsa bana aciklayabilir mi ...
kesin öledir ben kaç gündür komşuları arkadaşları ağırlıyorum
herkes bebek odasını görcez die bide haberli geliyorlar
öle olunca bişeyler ağırlıyorsun
bebk doğunca sütle gelirler
sonra hediyeyle gelirler
sonra mevlütde gelirler
gelirler gelirlerrrr....
[/COLOR]
öncelikle geçmiş olsun canım
bende son 1 haftadır sürekli nts ye giriyorum
sancılarım çok oluyo bugün yine gittim ama benim için daha erken o yüzden korkuyorum
bugün 35+6 en azından 36 nın dolması lazım bebeğimin küveze girmemesi için
pazartesi günü 1 iğne vurulacam yine kontrol olacak doktorun iğne yazmadıysa çok korkma benimkinin eli kulağında
ağrım var dediğin için ağrı kesici vermiş..benimde sancım ve ağrılarım gelip gidiyor ara ara ama dikkate almıyorum daha erken diye..bebişin hareketleri normalse panik yapma..doktorlar her ihtimali söylüyorlar o yüzden karışık oluyor sanırım
öncelikle geçmiş olsun canım
bende son 1 haftadır sürekli nts ye giriyorum
sancılarım çok oluyo bugün yine gittim ama benim için daha erken o yüzden korkuyorum
bugün 35+6 en azından 36 nın dolması lazım bebeğimin küveze girmemesi için
pazartesi günü 1 iğne vurulacam yine kontrol olacak doktorun iğne yazmadıysa çok korkma benimkinin eli kulağında
Eki Görüntüle 428029 Eki Görüntüle 428030 Eki Görüntüle 428031 Eki Görüntüle 428032 Eki Görüntüle 428034 Eki Görüntüle 428040 Eki Görüntüle 428044 Eki Görüntüle 428047 Eki Görüntüle 428048 Eki Görüntüle 428050
kızlar yorumlarını beklıyorum cok emek ettık resmen annem yengem ve ben
oncelıkle bım marketten 3 paket marshmelov aldım ama 2 pakette yetermıs neyse pembe ve beyazları ayırdım ve benmarı usulu erııtım sonra onların ıyıce erımesıne yakın 1 su bardagı pudsekerı doktum 2ser kasık su ve bırer cımdık tuz koydum ayrı ayrı tabı yapıyoprum
sonra yogurma kabına 1.5 pudra sekerı doktum ve malzemeyı boza edıp hamur gıbı yogurdum sonra yaglanmıs folyoya hava almıcak gııbı sardım pembe ve beyaz olmak uzere ıkı hamurum oldu 24 saat oda sıcaklıgında beklettım
KURABIYE HAMURU
1 paket margarın
1;5 su bardagı pudra sekerı
yarım paket k.tozu
1 paket vanılya
1 cay bardagı nısasta
1 tatlı kasıgı tarcın
aldıgı kadar un yogurup hamur halıne getırıp ıstedıgın kalıpları kullanıyorsun benım 75 tane cıktı ama ben 2 katını yaptım tarıfın
170 derece pısırdım onlar pıserken nısasta ıle seker hamurunu acıp kalıplarla sayısına gore kestık cıkan kurabıyeler soguduktan sonra ballı su ıle seher hamurlarını yapıstırdık
bende oturdugum yerde ballı su ıle mınık cıkolata parlarını alıp agız goz olan yerlerıne yapıstırdım
kısaca boyle yaparsan sormak ıstedıgın bısey olursa sor
bende saolsun ÖZNUR ogrettı onada sora bılırsın
Canlarımmm biz geldikk :)
Doktor kontolüne gitmiştik ya....Hemen detayları anlatayım size :)
Benim tosun paşa istikrarını koruyup yine 10 gün önden gidiyor (ki 2 haftadır iştahım kesildi yiyemiyorum bişey)
Olmuş mu bizim paşa 36 artı 3 te 3 kilo 420 grammmmm (nst odasında kadınlar 2 kilolardan bahesederken ben utandım kendi kilomuzu söylemeeyeee :)....)
Doktorda ne diceni şaşırdı normal doğum mu istiyorsun dedi..evet dedim 2 hafta sonraya randevu verdi haftada 2 gün nst verdi...ama malesef kendisiiii yurtdışına konferansa gidiyor..13 haziranda gelicekmiş o güne kadar süpriz olmazsa 13 ünde ben görürüm tekrardan seni karar veririz dedi..ama derken sen doğurursun ben gelmeden demek istediii resmennn
2 yıldır doktorum onun doğurtmasnı çok isriyorum nolur dua edin 13 hazirandan önce gelmesin benim paşaammmm :)
bende bugün doktardaydım kızlar sancılarım vardı 2 gündür geceede oldu sabah gittim ntsye bağlandım ordada çıktı sancı ama dktrum bu sancı daha başlangıç dogurmana yetmez dedi hemen telaş yapıp hastaneye gitme falan dedi pazartesi tekrar gel baglan bakalım nasıl çıkacak falan dedi utrasyonada bakmadı bizim için bundan sonra nts önemli utrasyondan bakmaya gerek yok dedi birde illa su gelecek veya kan gelecek diye bişey yok sancıların düzenli bir şekilde artarak geliyosa hemen beklemeden git dedi tetikte bekliyorum yani sancıların sıklıklarına bakacazz bakalım nezaman olacak hayırlısıyla tabiki
kizlar gecmise bakamadim
doguran varmi ?
tansel kurabiyeler bir harika..bende bir arkadasa yaptiriyorum keske kendim yapabilsem nerde bizde o hamaratlik
cerser bebişin nasıl. her şey yolunda mı?
sen hangi hastanede doğum yapmıştın. bi de bebişi hangi doktora götürüyorsun?
ne çok soru sordum de mi? seni yakalamışken sorayım dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?