- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #31.921
mutlu seneler canımbu gun doğum gunun ama kocam kutlamadı...moralim cok bozuk zaten hersey aglatıyor benı hele ki bu durum of yaaa...gece oglum kutladı sancılarımı baslatarak iiki oğlum varmış valla
bilemedim bak şimdi ben biraz düşüneyim iki kız anası olunca daha kolay yorum yapmakbunu çokkkkkkkkkk beğendim oğluşuma nasıl çevirebilirim acaba???
ellerinize sağlık hepsi birbirinden güzeller çok beğendimEki Görüntüle 428029 Eki Görüntüle 428030 Eki Görüntüle 428031 Eki Görüntüle 428032 Eki Görüntüle 428034 Eki Görüntüle 428040 Eki Görüntüle 428044 Eki Görüntüle 428047 Eki Görüntüle 428048 Eki Görüntüle 428050
kızlar yorumlarını beklıyorum cok emek ettık resmen annem yengem ve ben
ben almamıştım ilk kızımda.sonra emziremeyince doktorum önerdi medela aldım.bu arada ben hiç emziremedim 6 ay boyunca sadece anne sütünü sağarak verdim içimde uhdedir ondan emzirememek:2:peki güzel anneler size bi sorum olacak, hemen hemen herkes gögüs pompası almış. bunu almak sart mı? olmazsa olmazlardan mı?
bebişim çok iyi çok şüküremiyor, gaz çıkarıyor, uyuyor
ben hrs de doğum yaptım, gece gündüz kadın doğum ve cocuk doktoru hemsireler başımızdan ayrılmadı annem ve eşim oturmaktan başka bişi yapmadı
dün kontrolü vardı onuda Hrs deki çocuk doktoruna götürdük hastaneden çıktıktan sonrakı ilk muayenemiz ücretsizdi zaten ondanda çok memnun kaldım aşılarımızı bile doktor teyzemiz yapıcak sağlık ocağına zaten gitmedim artıkta gitmemama eğer bir problem olurda hrs ye gitmezsem ben tobb a gitmeyi düşünüyordum ama gerek kalmadı
cerser bebişin nasıl. her şey yolunda mı?
sen hangi hastanede doğum yapmıştın. bi de bebişi hangi doktora götürüyorsun?
ne çok soru sordum de mi? seni yakalamışken sorayım dedim.
ben hrs de doğum yaptım, gece gündüz kadın doğum ve cocuk doktoru hemsireler başımızdan ayrılmadı annem ve eşim oturmaktan başka bişi yapmadı
dün kontrolü vardı onuda Hrs deki çocuk doktoruna götürdük hastaneden çıktıktan sonrakı ilk muayenemiz ücretsizdi zaten ondanda çok memnun kaldım aşılarımızı bile doktor teyzemiz yapıcak sağlık ocağına zaten gitmedim artıkta gitmemama eğer bir problem olurda hrs ye gitmezsem ben tobb a gitmeyi düşünüyordum ama gerek kalmadı
maşallah canım bebişine.seni çok yormuyor demek ki.:)
ben daha doğurmadan çocuk doktoru telaşına düştüm. akay ın çocuk doktoruna iyin diyorlar ama olurda bi sıkıntı olursa şimdiden araştırmaya başladım. bakalım biz nasıl doğurcaz. hastanemizden memnun kalcaz mı merak ediyorum.
ne güzel sen kurtuldun canım. darısı başımıza inşallah.
ya bişi dicem eşim bi yerden duymuş bebeğin büyümesine iyi geliyomuş hurma yemek ben aylardır hergün 2 tane yiyorum hatta bazen sayı çok artıyo korktum şimdi açılma olmaz inşallhhurma meselesi çok doğru.ben geçen yaz medinede hurma bahçesinin sahiplerinden dinlemiştim faydalarını o zaman kendim için en güzellerinden alıp getirmiştim.bu haftamda bitsin gömeceğim hepsini bünyeme yavaş yavaş
ya bişi dicem eşim bi yerden duymuş bebeğin büyümesine iyi geliyomuş hurma yemek ben aylardır hergün 2 tane yiyorum hatta bazen sayı çok artıyo korktum şimdi açılma olmaz inşallh
Allah nazarlardan saklasın yavruşunu bende artık gelsin istiyorum kısçanım
inşallah darısı sizlere olsun ve hastanenizden mutlu sağlıklı ayrılırsınız. Ben artık herkese tavsiye ediyorum verdiğim her kuruş gani gani helal olsun dedim hastaneden çıkarken. bu arada var ya aldığım coğu sey gereksizmiş ilk bebiş diye ne kadar şey varsa almısım
inşallah darısı sizlere olsun ve hastanenizden mutlu sağlıklı ayrılırsınız. Ben artık herkese tavsiye ediyorum verdiğim her kuruş gani gani helal olsun dedim hastaneden çıkarken. bu arada var ya aldığım coğu sey gereksizmiş ilk bebiş diye ne kadar şey varsa almısım
kızlar yarın sabah yazıp gunaydın dıyemem heralde bakalım kontrolumuz var nst falam dr ne dıcek 11de gelınce yazarım durumu
hepınızı optm bellımı olur belkı sabah dogururu verırım
kızlar yarın sabah yazıp gunaydın dıyemem heralde bakalım kontrolumuz var nst falam dr ne dıcek 11de gelınce yazarım durumu
bugün kimsenin pek yazası yok galiba
benim de yarın kontrolüm var
inş iyi haberler alırım
kızlar kaç günde bi doktor kontrolüne gidiyosunuz?
kızlar kaç günde bi doktor kontrolüne gidiyosunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?