- 7 Mart 2011
- 7.437
- 8.102
- 398
- 37
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #32.121
o kadar olacak canım o bağları bağlamak bana da zorayy ben ayakkabılarımı artık zor giyiyorum neden derseniz benim cadı kızım ayağını sağ kaburgamın altında karaciğerime dayamış bi şekilde keyif yapıyor malum bende eğilemiyorum ıkına tıkına bağlıyorum ayakkabılarımı
Alsın doğum pozisyonunu bebişde
Kolay kolay doğsun inşallah
ayy ben ayakkabılarımı artık zor giyiyorum neden derseniz benim cadı kızım ayağını sağ kaburgamın altında karaciğerime dayamış bi şekilde keyif yapıyor malum bende eğilemiyorum ıkına tıkına bağlıyorum ayakkabılarımı
evet demekki genel olarak uyku sorunu yaşıyoruz, beklenen zamanda yaklaşıyor ya kafamız çok dolu sanırım, sonra istesekde rahat rahat uyuyamıcaz ama.. benim nihayet gelmeye başladı uykum yine iki buçuk yaptım saati, iyi geceler kızlar.
bir de ben son 3-4 gündür rüyamda hep bebişimi doğmuş görüüyorum ne güzel onunla ilgilenirken sabah uyanıp bakıyorum ki yokkkk(( birden bir umutsuzluk kaplıyor içimi sonra kendime sabret az kaldı diye teselli veriyorum
aynen her yerimden kemikleri batıyor :) doktorum zayıf olduğun için hissediyorsun diyor ama ne zayıfı 13 kilo aldımben de hiç eğilemiyorum birde artık hem kaburgama hem kasığıma batıyor çift taraflı o yüzden mecbur kalmadıkça zorlamıyorum
kaburgalar tüm bebişlerin oyuncağı oldu demek
benim oğlum da sağ kaburgamı delmeye bayılıyor
oğlum babasını sevmiyor galiba
ne zaman gel bak nasıl oynuyor desem o elini koyunca birden kesiliyor hareketleri
ama her defasında aynı oluyor
ben de artık oğlum canımı acıtınca gel bak diyorum
o elini koyunca duruyor
ben de teşekkür edip yanından ayrılıyorum
kocam da yine beni kullandın di mi diyor
kaburgalar tüm bebişlerin oyuncağı oldu demek
benim oğlum da sağ kaburgamı delmeye bayılıyor
oğlum babasını sevmiyor galiba
ne zaman gel bak nasıl oynuyor desem o elini koyunca birden kesiliyor hareketleri
ama her defasında aynı oluyor
ben de artık oğlum canımı acıtınca gel bak diyorum
o elini koyunca duruyor
ben de teşekkür edip yanından ayrılıyorum
kocam da yine beni kullandın di mi diyor
aynen her yerimden kemikleri batıyor :) doktorum zayıf olduğun için hissediyorsun diyor ama ne zayıfı 13 kilo aldım
Utopya bende ayakkabılarımı giyorum ama 37,5 olan converslerimi daha çok giyiyorum artık 37ler sıkmaya başladı koca ayak oldum :))
benim oğlumda öyle
babasına hiçbir sert hareketini gösteremedik
ama acıyı azaltmak.... hımm iyi fikir denemek lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?