- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #32.141
kaburgalar tüm bebişlerin oyuncağı oldu demek
benim oğlum da sağ kaburgamı delmeye bayılıyor
oğlum babasını sevmiyor galiba
ne zaman gel bak nasıl oynuyor desem o elini koyunca birden kesiliyor hareketleri
ama her defasında aynı oluyor
ben de artık oğlum canımı acıtınca gel bak diyorum
o elini koyunca duruyor
ben de teşekkür edip yanından ayrılıyorum
kocam da yine beni kullandın di mi diyor
Günaydın 3.gunumuz burda dün gece ağrısın gecti ilaç bile almadım Elif hanım dün mamayla tanıştı Allah'a şükür iyi ben Dr ile konuşup gitmek istiyorum sezeryan zor arkadaslar ama onunda sabrini Rabbim veriyor kendininize iyi bakın yazarım yine
gunaydınlar kıslar bende bu aksam heyecandan uyuyamadım acaba sancım olucak mı?suyum gelırmı?nısan gelırmı?dıye aksıne de bu aksam cok rahat yattım hıc belım agrımadı
ben sancı gelsın gıdıyım hastaneye dıyorum ama malesef...
ıns pzt kadar acılmam olur pzt dogururum...cunku heyecandan ölucem bebısımı merak edıorum bıde sureklı aglıorum nedense...
dimi ya bende bayramdan sonra yapmayı düsünüyorum Allah izin werirse..
illa 40' ı hemen cıkınca mı olmalı.? zaten ramazana denk geliyor..
bizimkiler biraz aceleci sağolsunlar, özellikle kayınwalidem
ya kızlar ben bebeğimin 22 haziran dan önce doğmasını istiyorum :) saçma olabilir ama ikizler burcu olsun
ben de kıme ıkızler olacak desem ayyy yapma yaaa tüh tüh tüh dıyo.çok zor ve dengeszı dıylar ıkızler için.ılk kızımın d.tarıhı 2 7 hazıoran yengeç ve bence çocuk sahıbı lmak ıçın süper bı burç.acayıp evcimen anneye bababa çok bağlı vs.doktorum dıyodukı o zaman 12 ay doğum yaptırıyorum sadece hazıranada bu burç muhabbettı oluyo kımse ıkızler ıstemıyo dıyodusen nıye özellıkle ıkızler ıstıyosun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?