2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

Çıktılar herhalde canım ya.
Benim bugün karnım acayip sertleşiyor neden acaba ?

evet yoklar neyse mesajı yarın görürler. bazen benimde oluyor cnaım. off ütü yapmam lazımmm en azından kocişin yarın giyeceklerini ütüliyim bari :) hiç canım istemiyorrr yarında temizlik günüm. ayy görüyorum burda yazılanları çoğunun eşi yapıyor temizliği ne güzel benim sinir koca yapmaz hala kendim yapıyorum temizliği tek başıma

Benimki de hayatta yapmaz. Ama benim annem geliyor. Salı gelip temizlik yapacak :)

ben bugün tüm ütüleri bitirdim,bazen oturarak,bazende ayakta yaptım ama bitti şükür,geriye yıkancak çamaşırların ütüsü kaldı,ondan sonrakiler kocama ait olur heralde
aslında temizliğide yapıyodu ama bugün biraz atıştık ve ben ona küsüp bıraktırdım temizlik yapmayı,o nun da canına minnetmiş çekti gitti,gezdi geldi
yarın bi arkadaşım gelip camlarımı halletcek inşallah,tülleri takacak,geri toz vs de ben yaparım,bi banyo lavabo ovulcak kalıyo,onu da hırsım geçerse kocaya yaptırırım sanırım,çünkü eğilmek zorluyo artık beni

canım sen gelmedin facede?? ayrıca sana mesaj yolladım faceden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…