- 28 Mart 2012
- 202
- 10
- 98
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #32.581
selammmmmm
bugün doğum olmamış anladığım kadarıyla,yoksa gözden mi kaçırdım?
face grubuna nasıl ekleniyoruz kızlar
kızlar benide ekley,n faceeeeeeeeeeeeee
size mesaj yolladım mesaj kutunuza bakın beni ekleyin bende sizi ekliyim gruba
Çıktılar herhalde canım ya.
Benim bugün karnım acayip sertleşiyor neden acaba ?
evet yoklar neyse mesajı yarın görürler. bazen benimde oluyor cnaım. off ütü yapmam lazımmm en azından kocişin yarın giyeceklerini ütüliyim bari :) hiç canım istemiyorrryarında temizlik günüm. ayy görüyorum burda yazılanları çoğunun eşi yapıyor temizliği ne güzel benim sinir koca yapmaz hala kendim yapıyorum temizliği tek başıma
kızlar çıkmadım da,tbmtn cim senin isim çıkmadı canım,gerçi özele yazdım ama
evet yoklar neyse mesajı yarın görürler. bazen benimde oluyor cnaım. off ütü yapmam lazımmm en azından kocişin yarın giyeceklerini ütüliyim bari :) hiç canım istemiyorrryarında temizlik günüm. ayy görüyorum burda yazılanları çoğunun eşi yapıyor temizliği ne güzel benim sinir koca yapmaz hala kendim yapıyorum temizliği tek başıma
10 dk 1 mesaj diyor ya .(
aysun kömürciü çınar adım.ffacedeyim şuan eklermisiniz
tuba nereye gittin?
ben bugün tüm ütüleri bitirdim,bazen oturarak,bazende ayakta yaptım ama bitti şükür,geriye yıkancak çamaşırların ütüsü kaldı,ondan sonrakiler kocama ait olur heralde
aslında temizliğide yapıyodu ama bugün biraz atıştık ve ben ona küsüp bıraktırdım temizlik yapmayı,o nun da canına minnetmiş çekti gitti,gezdi geldi
yarın bi arkadaşım gelip camlarımı halletcek inşallah,tülleri takacak,geri toz vs de ben yaparım,bi banyo lavabo ovulcak kalıyo,onu da hırsım geçerse kocaya yaptırırım sanırım,çünkü eğilmek zorluyo artık beni
burdayım canım :) burayı, face ve tvyi takip ediyorum
canım sen gelmedin facede?? ayrıca sana mesaj yolladım faceden
Kafam karıştı benim de
Canım ben çıkıyorum yarın görüşürüz
İyigeceler
Face de kim kimdi diye zorlanıyoruz acaba orda yazışırken yazdığımız msjların sonuna nick imizimi yazsak alışana kadar:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?