2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

günaydın kızlar ne çok yağmur yağıyor topikte pek bi kalabalık geçmişe bakamadım canlar varmı yeni müjdeler..

mrb annişler..15günümüz kaldı bizim.bellide olmaz tabi:)38.haftaya giriyorm artık ne kadarda çabuk geçiyor zaman.inşallah bebişleri sağsalim alırız kucağımıza.son haftalarda fazla kımıldamaz bebiş diolar ama benimki hala akşama doğru hiç durmuyor.nerden buluyosa o kadar yeri:)ha gayret hepimiz haziran annesi olacağız az daha dayanırsak:)benim göbek deliğim yerinden fırlayacak sanki sipsivri çıktı..küçük çatlaklar oluşmuş karnımın altında yok diye seviniyodum aynada bide baktımki minik minik altlarda oluşmuş

Selam anneler.Doğum yapan yok sanırım.Bende de hiçbir belirti yok.Bacaklarım çok ağrıyor ve yürümekte zorlanıyorum.Zeynep tüm kalsiyumumu emdi. Ben sade süt içemiyorum.Muzlu sütlerden içiyorum.İnşallah içinde süt vardır da bir faydası oluyordur.

kızlar şimdi kalkıyorum, önce bi wc ziyareti yapıyorum...
sonra evimi süpürüyorum, siliyorum, toz alıyorum, banyomu temizliyorum, askıda ki çamaşırlarımı topluyorum, ne yemek yapıcağıma karar verip onu yapıyorum ve sonra sizin yanınıza geliyorum...

bakalım bu saydıklarımın hangisini yaptıktan sonra gelicem çok mrk ediyorum

mayıs bitti nerdeyse
düşündüğümden daha az kişi doğum yaptı
ama 38. haftayı doldurmuş olanlar artık yavaş yavaş doğurabilir bence izin veriyorum
sabıszlığınızı anlıyorum
inşallah 40. haftayı geçmezler

bende henüz hiçbişey yok
zaten benim için erken daha
yarın kontrolümüz var
bakalım suyumuz ne durumda
umarım azalmamıştır
azaldıysa sezeryan için gün alıcam

kızlar şimdi kalkıyorum, önce bi wc ziyareti yapıyorum...
sonra evimi süpürüyorum, siliyorum, toz alıyorum, banyomu temizliyorum, askıda ki çamaşırlarımı topluyorum, ne yemek yapıcağıma karar verip onu yapıyorum ve sonra sizin yanınıza geliyorum...

bakalım bu saydıklarımın hangisini yaptıktan sonra gelicem çok mrk ediyorum

al bendende okadar kalkıyorum camasır ve evı topluyorum supuruyorum sılıyorum toz alıyorum lavoba tarafını yapıyorum ve gelıyorum ıns zor gelmezse

ayy bunların hepsını 2 haftadır anam yapıyordu ama bu kızın gelmeye nıyetı yokkı annamda gelmekten yoruldu

bu hafta sonu hiç yeni bebeğimiz yok, ama ben hafta içi büyük bi patlama bekliyorum
bencede artık mayıs bitiyor yavaş yavaş patlama yaşanır..

ayyy ıns bu patlama ıcınde bende olayım allahım
canım senden bi atakta ben bekliyorum :)

doktor bana mayıs sonu haziran başı dedi doğum için haftaya doğururmuyum acaba

ıyaaa ne cok kanala gırmeyen bebek var kızlar bende sızdenım nasıl sokcaz bu bebeklerı kanala benım kızın sankı hıc hıyetı yok gobegım oldugu yerde duruyor ınmedı bıle asagıııı

herkese merhaba. biz oğluşumla doktor teyzemizden gelsik. 3370 kg olmuşuz. biraz sancı çıktı nst de. yine alttan muayene oldum. açılmam yokmuş. haftaya görüşürüz her şey normal dedi. sıkıldım bu kısır döngüden. her şey yolunda haftaya görüşürüz. doğurayım artık ya.

ütopya geçmiş olsun canım. daha iyi olmana sevindim. Allah bi daha yaşatmasın. bu arada akıllıbidiktan haber var mı? daha var onun doğumuna herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…