2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

sabah sabah bu kadar soğan kokutarak ne yemeği yapıyorlar çok mrk ediyorum..
sanki evin içinde yapıyo yaaa

yan daire de tadilata başladı gene, kafamı şişircekler

ben bugün çok pessimistim sanırım yaaa

saruboceq ben face için seni eklemiştim ama sen şimdi iştesin bakamicakmışsın sanırım..
ben ne yapayım?
zynep sana mı istek yollayayım?
ne yapayım ?
ne yapayımm???

Bana yazabilirsin
Ay sabah sabah sogan kokusuda hic cekilmez
Kalkar kalkmaz sis ya ayaklarim.

Bana yazabilirsin
Ay sabah sabah sogan kokusuda hic cekilmez
Kalkar kalkmaz sis ya ayaklarim.

gerçekten hiç çekilmiyo, sözde havalansın die camı açtım. daha beter oldu.
özel msj kutuna bakar mısın zeynep cim...

hayırlı sabahlar arkadaşlar
bugün nasılsınız bakalım

sana da hayırlı sabahlar, idare ediyoruz işte..
sen nasılsınn??

yok o degilim
su 10 dk suresi gecsinde,bir alternatif buldum sanirim.Onu yollicam sana.Birde öyle deneyelim

Selam kızlar 7 gündür foruma giremedim eminim çoğu konuyu kaçırdımneyse ki Ankara'ya geldim....bu hafta içi dr a görüneyim bakalım doğum için ne diyecek???bu arada geçmişe bir göz atayım ben

ayyy bu gecede doğurmadım ben her gecen gün normal doğumdan bir adım daha uzaklaşıyorum malesef... ne göbüş düşüyor ne gece uykumkaçıyor ne sancım geliyor allahtan bebek arasıra hareket ediyorda sağlığndan şüphelenmiyorum
normal doğum yapabilen arkadaşlar çok şanslılar malesef bu gidişle ben yapamayacağım allahımhakkmzda hayırlısını nasip etsin böylesi hayırlıymış demekki...

kızlar sut içiyo musunuz?öf 3 gundur hiç içmedım ben.böö geldı gari meyve daha cazıp gelıyo serın serın.h.sonu geldımı butun duzenık bozuluyo benım.h.içi gene daha duzenlı beslenıyorum vlla.

canım düzenli süt ceviz falan filan bıraktım artık biraz dikkat ediyorum beslenmeme bebek 4 kiloya doğru gidiyo resmen Nazar
salata yeşillik ağarlklı başladım ben

ayy hiç sorma ya hergün acaba göbüş bugün inermi diye koşturuyorum amaaa nerdeeee iyice sivrildi göbüş ama aşağıya doğru inmedii

ya karnımı her görende erkek mi ??sipsivri karnın diyor....kızımın kukusunu dr göstermese nerdeyse son ay oğlan olduğuna inanacağımP

ya karnımı her görende erkek mi ??sipsivri karnın diyor....kızımın kukusunu dr göstermese nerdeyse son ay oğlan olduğuna inanacağımP

benimde kız ama son haftalarımda resmen sivrildi büyüdü ya annesiiii ondan artık pozisyonlarından kaynaklanıyordurrr
totomusssssu yaslıyoruzdurrr falan ....

mesaj gönderdim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…