- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #32.621
saruboceq ben face için seni eklemiştim ama sen şimdi iştesin bakamicakmışsın sanırım..
ben ne yapayım?
zynep sana mı istek yollayayım?
ne yapayım ?
ne yapayımm???
Bana yazabilirsin
Ay sabah sabah sogan kokusuda hic cekilmez
Kalkar kalkmaz sis ya ayaklarim.
hayırlı sabahlar arkadaşlar
bugün nasılsınız bakalım
gerçekten hiç çekilmiyo, sözde havalansın die camı açtım. daha beter oldu.
özel msj kutuna bakar mısın zeynep cim...
Baktim canim
gerçekten hiç çekilmiyo, sözde havalansın die camı açtım. daha beter oldu.
özel msj kutuna bakar mısın zeynep cim...
sana da hayırlı sabahlar, idare ediyoruz işte..
sen nasılsınn??
yok o degilim
su 10 dk suresi gecsinde,bir alternatif buldum sanirim.Onu yollicam sana.Birde öyle deneyelim
kızlar sut içiyo musunuz?öf 3 gundur hiç içmedım ben.böö geldı garimeyve daha cazıp gelıyo serın serın.h.sonu geldımı butun duzenık bozuluyo benım.h.içi gene daha duzenlı beslenıyorum vlla.
benim deli gibi parmaklarım şiş sadece başka hiç bir yerimde göbüşüm hariç hamile gibi değilim ama parmaklarımda o kadar çok ağrıyorki katlayamıyorum resmen. bugün beni gören teyzelerin hepsinin söylediği şey ay maşallh erkekmi? hayır kız. hımmm erkek gibi ama karnın. eeee ne kadar kaldı doğuma 2 hafta inşallh. aaaaaa daha düşmemiş karnın offff belki benimki düşmicek belki benim kızım erkek fatma olcak anası gibi uyuz oldum heee
ya karnımı her görende erkek mi ??sipsivri karnın diyor....kızımın kukusunu dr göstermese nerdeyse son ay oğlan olduğuna inanacağımP
ay 1 bardak sütü 1 saatte içtim öfff.
Günaydin herkese
Hava güzel yine,ama sicakdan mi artik lavaboya kalkmakdanmidir dogru duzgun uyuyamadim
Bugun cikip güneslencez esimleKollarim yanmis bacaklarim bem beyaz
Bu arada kizlar,face grubuna eklenmek isteyenler ozel msj atarsa bana ismi ve profil resmi nasil diye,eklerim ben sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?