2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

demin doktorlar programında yasemin bradley vardı.
sürekli ufak porsiyonlardan, meyveli-yoğurtlu tatlılardan ve sebzelerin bile buharda pişmesi gerektiğinden bahsetti.
yemeklere sadece 1 yemek kaşığı zeytinyağı koydu hep...

şimdi mutfağım programında ise tahta kaşıkla 2-3 kaşık tereyağı koyuyo kadın yemeğe...
yemekler hep salçalı,kıymalı falan....

bu ne perhiz bu ne lahana turşuu demek istiyorum
ardı ardına bu kadar tezat program mı konulur kardeşim

günaydınlarrrrr
bu sabah yağmur var İstanbul'da...
cuk diye oturdu yani bu cümle...sabahtan beridir yağan şiddetli yağmur bana keyif verirken dilerim Rabbimden birilerine eziyet olmamıştır...

inatla geldim okula :)))
bugün randevum var...sanırım raporumu verecek,ekstradan 4 gün daha devam edeceğim yinede...yok sıkılamam ben evde oturup...
zil çalar şimdi...
insem mi öğrt. odasına,neyse en iyisi inmeyip davranış notlarını girmek :)))

günaydın herkese. biz güzel uyandık ama uyandığımızdan beri miğdem çok bulanıyo:26: nefret ediyorum şu alerjimden yine başladık çıkarmaya. süt içiyomusunuz yazmışsınız onu görünce bile arttı bulantılarım kaldıki içicem.

bende hep sıkılırım diyodum ama çok iyi geliyo evde olmak bence evde olmak uyumak dinlenmek doğumdan sonraki uykunu depola evde

bende hep sıkılırım diyodum ama çok iyi geliyo evde olmak bence evde olmak uyumak dinlenmek doğumdan sonraki uykunu depola evde

Aslinda evde olsa bir dert olmasan bir dert. Ben 2 ay evdeydim. Patlamistim resmen bunalima girmistim. Simdi okula gidiyorum bu semester bitene kdr gitcem. Keske evde olsam diyorum simdide evdeykende okulda veya iste olsaydim diye sizlaniyordum

benim iş yerim çok yakın evime kızlar arayıp gel görelm dediklerinde gittim 2 saat dayanabildim hiç özlememişim valla. sabah 8 akşam 6 çok zor oluyodu. birde kapıdan girer girmez bi sürü soruyolar şu böylemiydi şu şöylemiydi. ay izinliyim diyorum da duruyolar

levni...1 haftam kalacak kısmetse bebişte erken gelmezse...yeter diye düşünüyorum bu hafta da böyle olsun sonra 1 hafta yatışşşşşşş

bende gece 3 te uyandım lavobaya kalktım...1 bardak süt ve muz hüplettim yattım...

sabah 6 da uyandığımda midem bulanıyordu lavobadan zor çıktım...acaba sütten mi oldu :44: diye düşünmeden edemedim şimdi...
ben içerken rahat içiyorum ama,hamile kalmadan önce 1 bardak değil 1 kaşık içmezdim ama çok şükür şimdi içebiliyorum...

Son düzenleme:

günaydın kızlar
kaç gündür giremedim telden takip ettim ama
doğum haberi gelmemiş heralde
sağlık olsun
ben bugün önceki günlere göre çook daha iyiyim
ağrılrım var hala ama sorun etmiyorum
neyseki önemli bişey değilmiş, dün doktorda olmak psikolojime iyi geldi
ekgden sonra beni direk odaya aldıklarında korktuk açıkçası eşimle, açıklama da yapmadılar, iki doktor kendi arasında konuştu ekg sonucu dalgalı vırt zırt
bir de acil olunca eşimi almadılar içeri
nerde takip oluyorsun falan diye sordular
doğuma giricem galiba dedim, durumum kötü bebeğimi alıyorlar
eşim de aynı şeyi düşünmüş, çünkü öyle bir tavırları vardı
içeri girdikten sonra da eşime haber veren olmadı tabi
korkmuş olacak ki nasıl girebildiyse girmiş içeri, kapıdan baktı bana, iyiyim dedim gözümle geri çıktı
kahvaltı da yapmadan gitmiştik
damar yolu açan kız berbat bir damar yolu açtı canımı çok acıttı
zaten açtığı damar yolu da bir işe yaramadı, ordan 3 kişi kan almayı denedi 1 damla kan çıkmadı, nasıl damar yoluysa
epeyce kan alınınca fenalaştım
bir de pıhtı falan mı attı diye atardamardan kan alındı, çok can acıtıcı bişeymiş
ben bayılıyorum dedim
doktor çok tatlıydı allahtan çok ilgilendi benle
bir de çok şeker hemşire vardı
eşini arayalım sana yiyecek bişey getirsin dedi
yedim serum takıldı falan toparladım
ama hepsi de çok ilgilendi sağolsunlar
ankarada acile yolu düşenler için (inşallah kimsenin düşmez) gaziyi tavsiye ederim

bu hafta kendi derdimden oğlumla da ilgilenemedim
hareketleri iyi ama sanki iyi besleyemedim
gideyim de kahvaltımı yapayım yumurta yeyip süt içeyim (hala içebiliyorum ben, geçmişte konuşulmuş, hatta artırdım bile)

günaydın kızlarrr

bizde bebişi doğum kanalına girmeyenlerdeniz
herkes senin oğlan 10 gün alır diyoooo
kocişle iiice sabırsızlandık bi an önce gelsin kuzucuk istiyoruz
hayırlısı yarın doktor kontrolümüz var bakalım ne dicek

Ben sutu hep sevdim. Az evvel de bir bardak ictim. Uykum geldi simdi, gece hem gec yattim hem de sabahtan doktora gittik yorgun hissettim kendimi.
Makyajimi cikarmaya useniyorum, cikarirsam hemen yaticam. Bu arada iki haftada yarim kilo almisim, onu da ben degil bebek almis.

aslında iyi bi yandan da bebeğinin doğumuna az süre kala çıktığın için bebişinle daha çok vakit geçiriceksin

ay 1 bardak sütü 1 saatte içtim öfff.

eşim de ben de süt hastasıyım,ben günde seve seve 1 lt içebilrim ama fazlası ii değil dediklerinden her gün mutlaka 1,dayanamazsam 2-3 kez içiyorum:)

belki girmiştir canım,yarın hayrlı haberlerle gelirsin inş..
ayy benim oğlum bu kaadar bekletmese bari:18:

büyük geçmiş olsun canım Allah tekrar yaşatmasın. afiyet bal şeker olsun ikinizede

amannn İst.da işi olanlar dikkat....

Türkiye Genelinde Önümüzdeki 5 Gün Hava - Meteoroloji Genel Müdürlüğü

ferdacım iyi olmanıza sevindim cnm...

tuanacım rahat bırak annesi oğluşu o geleceği zamanı bilir...sende keyfine bak sonra çok arayacağız bu günleri...

nilgünnnn yine yormuşsun kendini git dinlen birazcık cnm...

olipsscim ben süt hastası değilsem de artık rahatlıkla içebiliyorum ama sıcak olmayacak soğuk ve şekersiz...

tekrar çok geçmiş olsun, neyse ki ağrıların azalmış

Hosgeldiniz

Kizlar benim bu ayaklarim cok kuru ya.Kremde fayda etmiyor

Siz sütden bahsettikce canim süt istiyor Ama kahvaltida kocaman bir bardak ictim.Bide gevrek yedim koca bir tabak ondada vardi baya sut. Cok abarta biliyorum bu sut isini

Tekrar gecmis olsun.birsey cikmamasina sevindim.
Zor bir gun gecirmissiniz.Insan stress oluyor
Afiyet olsun

gunaydın canlarım nasılsınız vallahı resmen 28 mayıs oldu ne cabukta gectı desem yerı dogurmadımda hala artık bana gergınlık verıyor bu durum puuuff

gecmısı okuyup gelıyoırum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…