2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

tatlım çok teşekkür ederim...ama sıkıntı yapma kendine çünkü bize bu söylenen rakamlar yaklaşık olan değerler +300 -300 fark olabilirmiş...
bir de benim dr.mun makinesi epey eski bence fazla tartıyor
sen her zamanki gibi beslen son haftalara doğru artıyorlar zaten...

ferdacım geç mi oldu bilmem...akşamki menüleri sormuşsun...
ben orman kebabı-pirinç pilavı ve salata hazırladım...

öznurrrr bizim çocuklar ikeadan odalandılar ama çok şık duruyor değil mi erkek bebeğe de kız bebeğe de çok uygun...sizin odanız da çok güzel olmuş...Allah'ım sağlıcakla kullanmasını nasip etsin...

evet canım doktoruma göre sorun yok ben takıntı yapıyorum. zayıf doğsun istemiyorum. zaten yüzünüde göstermiyo hiç. çok kızdım ona bugün:)) canım benim tşk ederim ilgine.

şuanda eski bahce mobilyamız atılıyor yenisi kuruluyor ama ben yorgunum hiç bakmıyorum bile ne alemdeler
birde dedikoducu komsular toplandı ayy hiç uğraşamaycam

evet canım doktoruma göre sorun yok ben takıntı yapıyorum. zayıf doğsun istemiyorum. zaten yüzünüde göstermiyo hiç. çok kızdım ona bugün:)) canım benim tşk ederim ilgine.

zayıf değil ki
neden takıldın anlamadım
benim de 34+3te 2350 idi
doktorum da hiçbişey demedi
genelde haftası ile uyumlu gidiyor zaten
kızların da dediği gibi sen iyi besleniyorsun önemli olan o
3 kilo rahat doğar bence
bizimkiler de 4 kilo doğmayıverirler napalım

bu arada elif_e den msj geldi
bebiş küvezde mi dedim
küvezdeymiş ama tedbir amaçlıymış
zaten elif tedbir olması için hastanede kalmalıymış

canım benim paşa bile girmedi kanala hala
40.haftaya girmiş bulunmaktayız
yürü diyor doktor yürüyorum ama nafile
sancılar var ama nst de yok
anlamadım giiti
hakkımızda hayırlısı artık
Amin tatlim, ne bileyim beni zaten bu doktor muayeneleri de geriyor. Dun birseyim yoktu, bugun sinirim bozuldu.
Neyse yarin sabahtan itibaren yuruyusteyiz. Carsi pazar gezmeyi saymiycam artik, son gunlerde biraz sahili boslamistim, parkura geri donuyorum!

Kervan da o sepetlerden var yani bunu öğrendiğim süper oldu canım.

Biz de uzun zamandir yuzunu gormuyoruz, normal.
Kilo konusunda cok aceleci olma, son haftalarda bebek agirlastikca annenin hareketleri iyice kisitlaniyor, yeter artik dogsun diye krize giriyor insan.

Maşallah canım bebişine.
Kocaman olmuş

yuhhhh artık bu sefer de ermeniler dolmanın kendilerinin olduğunu belirtip patentini almak için başvuruda bulunmuşlar...

ay canım ya benim bebegim ayın 14 dünden beri dogum kanalına girmiş durumda sancılarımda var nts de de çıkıyo ama hala tık yok zaten bizim kızın gelmesi bi nazla oldu çıkmasıda yine öyle nazlı bir şekilde olacak sanırım..her doktora gidişimde az kaldı diyo ama bu az bi türlü gelmedi

öznurcum kurabiyelerinizi de gördüm...çok güzel olmuşlar...maşallah ne hamarat bu haziran anneleri...
ben anca tebrik edeyim sizi

kızlar bu arada hayırlı uğurlu olsun...
çatlamışımmmmmmmmmmmmmmmmm
ne yapacağımı bilemedim...
yok hiçbir krem,yağ bilmem ne fayda etmiyormuş,bu cilt yapısıymış bunu anladık tecrübeyle...

hangilerini yaptın say bakalım şekerim

ayyynennn öyle canımcım.. maalesef olacaksa engellenemiyor..
bende lireac kullanıyorum ama yine de catladı göbeğimin alt kısmı..
annemin sewgili genleri bana miras kalıyo böylece

kızlar alıntı yapmıştım ama hepsi kaybolmuş sayfa takılmıştı odamız ve kurabiyelerimiz için yorum yapan teyzelerimiz hepinize tşk ederiz..

canım seninle bugün aynı işleri yapmışız yemekte dondurucuda hazırladığım köfte vardı onları pişireyim bende..
saol canım artık sizin kurabiyeleri görelim bakalım başlayın hadee :)

nilgüncüm senle bdt aynı canım doktor bana geçen hafta doğum için mayıs sonu haziran başı dedi bakalım yarın kontrolümüz var durumlar ne olacak :)

edaack canım gözün aydın minnakını almışsın kollarına rabbim hayırlı uzun ömürler versin inş.sen nasılsın toparlanabildinmi..

sağol canım evet sezeryan oldum, ilk günler biraz azdı sütüm mama takviyesi yaptık ama sonradan çoğaldı humana çayı baya iyi geldi, son ultrasonda 4000 gr dı ama dr 3800 doğar dedi 3700 gr doğdu 300 gr fazla yada az olabiliyomuş zaten, şu an iyiyim çok şükür bebeğimde uslu şimdilik ilk günler iyileşelim diye heralde fazla sorun çıkarmıyolar, emzirmenin faydası da büyük yiyip içip uyuyo yaramaz :))
amin canım inşallah sizler de hayırlısıyla alırsınız kucaklarınıza sağlıkla.

gözün aydın canım. Allah analı babalı büyütsün.
çok teşekkürler canım.

doğum haberi almadık diyorduk edaack dünyaya geitrmiş bebğini...
sağlıklı ve mutlu bir yaşam diliyorum sana cnm, bebğinle beraber inşşş
güzel dileklerin için teşekkürler canım hadi bakalım sıra sizlerde artık hayırlı haberler bekliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…