- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #32.821
canım öncelikle maşallah paşana.
ben de 35 haftalığım ama kilomuz bugün doktor kontrolünde 2.340 çıktı. çok az geldi zira 2 hafta önce 2.120 idi. kızım sadece 220 gr almış.ne yapıyonuzda bebişler kilo alıyo. kızlar bilgisi olan varsa nolur yazsın.
cnm bnce kiloya bu kadar takılma eğer ki sen düzgün beslendiğine inanıyorsan.
bak dedğine göre ne kadar güzel de şeyler yiyorsun, bunlar muhakkak bebğine yarıyordur?
ama her çocuk 3buçuk kilo doğcak diye bişey yok ki...
yeter ki dr un bi sorun var demesin kilosuyla ilgili, anladığım kadarıyla dr una göre bi sorun yok ama değil mi???
evet canım doktoruma göre sorun yok ben takıntı yapıyorum. zayıf doğsun istemiyorum. zaten yüzünüde göstermiyo hiç. çok kızdım ona bugün:)) canım benim tşk ederim ilgine.
Amin tatlim, ne bileyim beni zaten bu doktor muayeneleri de geriyor. Dun birseyim yoktu, bugun sinirim bozuldu.canım benim paşa bile girmedi kanala hala
40.haftaya girmiş bulunmaktayız
yürü diyor doktor yürüyorum ama nafile
sancılar var ama nst de yok
anlamadım giiti
hakkımızda hayırlısı artık
adaer kutucukların içinde çikolata kendinden vardı pastanede öyle satılıyordu yani.bursadayım ben burdan bir pastaneden aldım sanırım onu diyosun pastanelerde sende bulabilirsin,eğer sepeti diyorsan onuda kervan'dan aldım
evet canım doktoruma göre sorun yok ben takıntı yapıyorum. zayıf doğsun istemiyorum. zaten yüzünüde göstermiyo hiç. çok kızdım ona bugün:)) canım benim tşk ederim ilgine.
slm
dr.dan geliyoruz...paşam maşallah çok iyi teyzeleri
3400 gr. 51 cm olmuş...( makinenin yalancısıyım hala)
nst de sancı da çıkmadı...iyiyiz şimdilik...
bu hafta son,ondan sonra evdeyiz...zaten ne kaldıysa doğuma şurada
eve geldiğim gibi buzluğa baktım malum yemek faslına girişmem gerek...kuşbaşı etim varmış..hemen onu düdüklüye koydum...pişsin biraz diye...patates,havuç karışık bir şeyler yaparım artık...orman kebabı gibi...
yanına da pirinç pilavı yeterrrrr...
kocemi özledim...akşam olsada gelse bari biran evvel
insallh çarşamba günü gelir bebişimhem daha fazla dayanamıyorum hemde çarşamba benim doğum günüm
bugün nts ye girdim sancı falan çıkmadı. üzüldüm ben biraz ama aşağıya baskı yapıyor bebişim insallh bu yakında geliyoruma bir işarettir:26:
kızlar şimdi kalkıyorum, önce bi wc ziyareti yapıyorum...
sonra evimi süpürüyorum, siliyorum, toz alıyorum, banyomu temizliyorum, askıda ki çamaşırlarımı topluyorum, ne yemek yapıcağıma karar verip onu yapıyorum ve sonra sizin yanınıza geliyorum...
bakalım bu saydıklarımın hangisini yaptıktan sonra gelicem çok mrk ediyorum
öznurcum kurabiyelerinizi de gördüm...çok güzel olmuşlar...maşallah ne hamarat bu haziran anneleri...
ben anca tebrik edeyim sizi
kızlar bu arada hayırlı uğurlu olsun...
çatlamışımmmmmmmmmmmmmmmmm
ne yapacağımı bilemedim...
yok hiçbir krem,yağ bilmem ne fayda etmiyormuş,bu cilt yapısıymış bunu anladık tecrübeyle...
kızlarr ben geldimmm
temizlik yapığı için rahatlamış ve belini yanını ağrıtmış bi şekilde geldim hem de
dediğim gibi çamaşırlarımı topladım, salon hariç evimi süpürdüm sildim, hem de koltukları halıları falan kaldırdımtozlarımı aldım, banyomu ovdum bi güzel...
bi de alışverişe gittim geldim, onları yerleştirdim, şimdi de bişeyler atıştırdım ama ben de bittim yani.
yemek olarak da hiç öyle uzun süre ayakta kalıp yemek yapmaya halim kalmadığından dolapta mantı var
kocişe onu yapıcam, napalım bugün de böyle olsun
bu arada öznur oda mükemmel olmuş, kurabiyeler daha da mükemmel olmuş. tebrik ediyorum cnmm seni..
iyi günlerde kullansın inşş bebiş hepsini..
ilk cim size de maşaallah..biz de görelim bu tabloları zamanı gelince
sağol canım evet sezeryan oldum, ilk günler biraz azdı sütüm mama takviyesi yaptık ama sonradan çoğaldı humana çayı baya iyi geldi, son ultrasonda 4000 gr dı ama dr 3800 doğar dedi 3700 gr doğdu 300 gr fazla yada az olabiliyomuş zaten, şu an iyiyim çok şükür bebeğimde uslu şimdilik ilk günler iyileşelim diye heralde fazla sorun çıkarmıyolar, emzirmenin faydası da büyük yiyip içip uyuyo yaramaz :))
Allah'ım analı babalı büyütsün...
maşallah tatlım..
sezaryan oldun sanırım cnm...sütün geldi mi,bebişin ultrasonda söylenen kilosuyla ne kadar fark oldu???
şimdi nasılsın anlat deneyimli annecik...
amin canım inşallah sizler de hayırlısıyla alırsınız kucaklarınıza sağlıkla.en son cuma günü doğuma gircekti öyle yazmıştı karıştırmıyorsam
canım benim paşa bile girmedi kanala hala
40.haftaya girmiş bulunmaktayız
yürü diyor doktor yürüyorum ama nafile
sancılar var ama nst de yok
anlamadım giiti
hakkımızda hayırlısı artık
edacık sen oğluşuna kavuştun biz hala beklemekteyiz
heyecan dorukta... gözün aydın Rabbim analı babalı gğzel günlerde büyütmeyi nasip etsin
adacım gözün aydın maşallah kuzucuğuna
çok teşekkürler canım.gözün aydın canım. Allah analı babalı büyütsün.
güzel dileklerin için teşekkürler canım hadi bakalım sıra sizlerde artık hayırlı haberler bekliyoruz.doğum haberi almadık diyorduk edaack dünyaya geitrmiş bebğini...
sağlıklı ve mutlu bir yaşam diliyorum sana cnm, bebğinle beraber inşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?