2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

1 saat sonrasına randevu aldım
dayanamıyorum artık gidelim bakalım ne diyecek inş
benimde ilaçla hallolur

canım çikolata koyduğun kutucukları nerden aldın

gözün aydın
doğum yaptığından haberimiz var ama telefonun falan olmadığından ulaşamadık sana
çok sevindim iyi olmanıza

edacım çok sevindim canım
Allah analı babalı büyütsün..

Allah anali babali buyutsun masallah

hikayeni yaz musait oldugunda. ve tabi tavsiyelerini de

canım hayırlı olsun Allah analı babalı sağlıkla büyütsün inş

çok teşekkür ederim kızlar, fırsat bulunca hikayemi yazıcam tabi ama şunu söyleyeyim müthiş bi duygu hiç birşeye benzemiyo annelik çok ama çok şanslıyız. bu arada spinal sezeryan olacaklar başağrısı çok fena oluyo dikkat edin herkeste olmayabilir tabi ama beni mahfetti.

slm
dr.dan geliyoruz...paşam maşallah çok iyi teyzeleri
3400 gr. 51 cm olmuş...( makinenin yalancısıyım hala )
nst de sancı da çıkmadı...iyiyiz şimdilik...
bu hafta son,ondan sonra evdeyiz...zaten ne kaldıysa doğuma şurada
eve geldiğim gibi buzluğa baktım malum yemek faslına girişmem gerek...kuşbaşı etim varmış..hemen onu düdüklüye koydum...pişsin biraz diye...patates,havuç karışık bir şeyler yaparım artık...orman kebabı gibi...
yanına da pirinç pilavı yeterrrrr...
kocemi özledim...akşam olsada gelse bari biran evvel

Allah'ım analı babalı büyütsün...
maşallah tatlım..
sezaryan oldun sanırım cnm...sütün geldi mi,bebişin ultrasonda söylenen kilosuyla ne kadar fark oldu???
şimdi nasılsın anlat deneyimli annecik...

canım öncelikle maşallah paşana.
ben de 35 haftalığım ama kilomuz bugün doktor kontrolünde 2.340 çıktı. çok az geldi zira 2 hafta önce 2.120 idi. kızım sadece 220 gr almış. ne yapıyonuzda bebişler kilo alıyo. kızlar bilgisi olan varsa nolur yazsın.

kızlar pentiden haberiniz var mı?
onun bdt si 1 hazirandı di mi?
en son çok sıkıldım beklemekten falan diyordu bi kaç gündür de ses yok sanırım merak ettim:44::44:

en son cuma günü doğuma gircekti öyle yazmıştı karıştırmıyorsam

Utopyacim valla oyle dedi, ama anormal bir durum degil sanirim. Haftasi benle ayni olan kimsenin henuz bebisi kanala girmemis gordugum kadariyla.
Haftaya pzt'ye kadar girse iyi olur.

canım benim paşa bile girmedi kanala hala
40.haftaya girmiş bulunmaktayız
yürü diyor doktor yürüyorum ama nafile
sancılar var ama nst de yok
anlamadım giiti
hakkımızda hayırlısı artık

edacık sen oğluşuna kavuştun biz hala beklemekteyiz
heyecan dorukta... gözün aydın Rabbim analı babalı gğzel günlerde büyütmeyi nasip etsin

adacım gözün aydın maşallah kuzucuğuna

canım proteine yüklen ben yumurtayı günde 2 ye çıkarmıştım çünkü benim bebiş zayıflamaya başlamıştı
hergün süt muz ceviz mutlaka ye... faydasını göreceksin
ben gördüm bebiş şimdi hem haftasıyla uyumlu
1 haftada hemen fayda eder

gözün aydın canım. Allah analı babalı büyütsün.

doğum haberi almadık diyorduk edaack dünyaya geitrmiş bebğini...
sağlıklı ve mutlu bir yaşam diliyorum sana cnm, bebğinle beraber inşşş

canım inan bu söylediklerini başından beri yapıyorum. sadece muz yemiyorum çünkü kabızlık sorunum var. ilaç kullanıyorum. yumurta, kırmızı-beyaz et-ceviz-bal- bunları sürekli yiyorum. çok üzgünüm. niye böyle oldu. bidahaki kontrolüm 2 hafta sonra haziran 11. inş. ozamana kadar iyi kilo alır. yoksa ben bu kızı mıncırcam.:)

cnm bnce kiloya bu kadar takılma eğer ki sen düzgün beslendiğine inanıyorsan.
bak dedğine göre ne kadar güzel de şeyler yiyorsun, bunlar muhakkak bebğine yarıyordur?
ama her çocuk 3buçuk kilo doğcak diye bişey yok ki...
yeter ki dr un bi sorun var demesin kilosuyla ilgili, anladığım kadarıyla dr una göre bi sorun yok ama değil mi???

kızlarr haber bültenlerinde yayınlanan özel hastane ve sezeryan haberleri nedirr?
bilgisi olan var mı bir kaç gündür haberlerden uzak kaldım anlayamadım neler oluyorr:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…