- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #32.801
Jelibons bende geçen ay 20 lik diş sorunu yaşadım, çıkmaya çalışıyor çıkamıyordu, sonra ağzımı açamamaya başladım çenem çok ağrıyordu dişçiye gittim 20 lik dişim iltihaplanmış, bana hamilelerin kullanabileceği bir antibiyotik söyledi, doğumdan sonrada çekeriz dişi dedi, doktorumu aradım ona söyledim, antibiyotik kullanmaya çekiniyorum dedim , bu antibiyotiğin bir zararı yok eğer kullanmazsan dişindeki iltihabın zararı olur asıl bebeğe dedi, içtim tabi, geçti çok şükür. yani iltihap yaptıysa eğer çekmez zaten doktor.
jelibons bende çikolatayolladan sipariş vericektim sonra kendimiz yapalı dedik.inş hallolur sorun
canım çikolata koyduğun kutucukları nerden aldınmerhaba herkese
Eki Görüntüle 430174 Eki Görüntüle 430172
bunlarda bizim çikolatalarımızhastaneye ve eve gelenlere bu sepet içinde dağıtılıcak.ablamla beraber yaptık malzemeleri alıp.tabi kocamın emeğide yadırganamaz silikon tabancasıyla kurdeleleri ve bibloları yapıştırdı sonuçta
bu arada ben doğum çantasını hala hazırlamadım çok mu rahatım ne?40 haftamda dolsun istiyorum heralde oyüzden telaş yapmıyorum :)
gözün aydın
doğum yaptığından haberimiz var ama telefonun falan olmadığından ulaşamadık sana
çok sevindim iyi olmanıza
edacım çok sevindim canım
Allah analı babalı büyütsün..
Allah anali babali buyutsun masallah
hikayeni yaz musait oldugunda. ve tabi tavsiyelerini de
canım hayırlı olsun Allah analı babalı sağlıkla büyütsün inş
slm kızlar nasılsınız? bayadır yoktum malum elazığa gitmiştim doğum için, oğluşum geldi 22 mayıs salı günü 3700 gr doğdu meleğim, bugün evimize geldik iyiyiz çok şükür, doğum yapanlar olmuş Allah hepimizin bebğini bağışlasın bizlere...
slm
dr.dan geliyoruz...paşam maşallah çok iyi teyzeleri
3400 gr. 51 cm olmuş...( makinenin yalancısıyım hala)
nst de sancı da çıkmadı...iyiyiz şimdilik...
bu hafta son,ondan sonra evdeyiz...zaten ne kaldıysa doğuma şurada
eve geldiğim gibi buzluğa baktım malum yemek faslına girişmem gerek...kuşbaşı etim varmış..hemen onu düdüklüye koydum...pişsin biraz diye...patates,havuç karışık bir şeyler yaparım artık...orman kebabı gibi...
yanına da pirinç pilavı yeterrrrr...
kocemi özledim...akşam olsada gelse bari biran evvel
canım çikolata koyduğun kutucukları nerden aldın
kızlar pentiden haberiniz var mı?
onun bdt si 1 hazirandı di mi?
en son çok sıkıldım beklemekten falan diyordu bi kaç gündür de ses yok sanırım merak ettim:44::44:
Utopyacim valla oyle dedi, ama anormal bir durum degil sanirim. Haftasi benle ayni olan kimsenin henuz bebisi kanala girmemis gordugum kadariyla.
Haftaya pzt'ye kadar girse iyi olur.
uydurma yemeklerimi yaptim ama tencerenin altini kapatiyorum diye acmisimyaktim bulgur pilavini
canım öncelikle maşallah paşana.
ben de 35 haftalığım ama kilomuz bugün doktor kontrolünde 2.340 çıktı. çok az geldi zira 2 hafta önce 2.120 idi. kızım sadece 220 gr almış.ne yapıyonuzda bebişler kilo alıyo. kızlar bilgisi olan varsa nolur yazsın.
slm kızlar nasılsınız? bayadır yoktum malum elazığa gitmiştim doğum için, oğluşum geldi 22 mayıs salı günü 3700 gr doğdu meleğim, bugün evimize geldik iyiyiz çok şükür, doğum yapanlar olmuş Allah hepimizin bebğini bağışlasın bizlere...
canım proteine yüklen ben yumurtayı günde 2 ye çıkarmıştım çünkü benim bebiş zayıflamaya başlamıştı
hergün süt muz ceviz mutlaka ye... faydasını göreceksin
ben gördüm bebiş şimdi hem haftasıyla uyumlu
1 haftada hemen fayda eder
canım inan bu söylediklerini başından beri yapıyorum. sadece muz yemiyorum çünkü kabızlık sorunum var. ilaç kullanıyorum. yumurta, kırmızı-beyaz et-ceviz-bal- bunları sürekli yiyorum. çok üzgünüm. niye böyle oldu. bidahaki kontrolüm 2 hafta sonra haziran 11. inş. ozamana kadar iyi kilo alır. yoksa ben bu kızı mıncırcam.:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?