- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #32.841
edaack canım gözün aydın minnakını almışsın kollarına rabbim hayırlı uzun ömürler versin inş.sen nasılsın toparlanabildinmi..
evet sezeryan eskisi gibi değil çok çabuk toparlanılıyor ama kişiden kişiye değişir tabi acı eşiği..epiduralden mi oldun canım yani baş ağrının nedeni epiduralmi??teşekkürler canım, toparlandım baya zaten ameliyat sarsmıyo hemen iyileşiyosun beni başağrısı mahfetti o da geçti çok şükür.
ben kurabiyelerimi bitirdim az bi şeker hamurum kaldı onun içinde biraz kurabiye yapsam tamamlıycam..odamızda hazır paylaşıcam hepsini..bunları telefonla çektim pek güzel çıkmadıfoto makinamın kablosunu bulamıyorum
hepsi çok güzel olmuş.
seviyor mu banyo yapmayı?
inşallah benim oğlum sever de hergün yıkarım
göbek bağının bakımı zor mu canım?
bir de alkolü nerden alıyoruz ki doktor mu veriyor?
recete yazıyo dr eczaneden alıyosun canım.
Benim bugün akıntım çok fazla
Sabahtan beri bir sürü günlük ped değiştirdim
Neden acaba ?
bana gunluk ped kullanma çamaşır değiş demişti doktorum.
slm kızlar nasılsınız? bayadır yoktum malum elazığa gitmiştim doğum için, oğluşum geldi 22 mayıs salı günü 3700 gr doğdu meleğim, bugün evimize geldik iyiyiz çok şükür, doğum yapanlar olmuş Allah hepimizin bebğini bağışlasın bizlere...
ikinize de maşallah.doğum nasıl oldu pekı?
sinir oldum ya çikolatayolla yı aradım
siparişim ne oldu diye grafiği onaylamadınız diyor ya
ben ödemeyi yaptım grafiği onayladım
kesin arada kaynadı üstünü kapatıyorlar
tekrar mail attım bütün aksilikler beni buluyor
tühh benım kı geldi 3 gun içinde.
sağol canım evet sezeryan oldum, ilk günler biraz azdı sütüm mama takviyesi yaptık ama sonradan çoğaldı humana çayı baya iyi geldi, son ultrasonda 4000 gr dı ama dr 3800 doğar dedi 3700 gr doğdu 300 gr fazla yada az olabiliyomuş zaten, şu an iyiyim çok şükür bebeğimde uslu şimdilik ilk günler iyileşelim diye heralde fazla sorun çıkarmıyolar, emzirmenin faydası da büyük yiyip içip uyuyo yaramaz :))
bana gunluk ped kullanma çamaşır değiş demişti doktorum.
içimde bi sıkıntı var geçmedi bi türlü ağlamaktan sümüklüye döndüm iyicekocişte ne yapacağını şaşırdı bi dışarımı çıksam. doğum yaklaştı o da stres yaptı herhal
Arkadaşlar park yatağa takılabilecek cibinlik varmıdır?Cibinlikli almadım yatağı ama şimdide özendim.Bulabilirmiyim acaba?:44:
Arkadaşlar park yatağa takılabilecek cibinlik varmıdır?Cibinlikli almadım yatağı ama şimdide özendim.Bulabilirmiyim acaba?:44:
içimde bi sıkıntı var geçmedi bi türlü ağlamaktan sümüklüye döndüm iyicekocişte ne yapacağını şaşırdı bi dışarımı çıksam. doğum yaklaştı o da stres yaptı herhal
bulurun canım war benim gördüğüm. aparatıyla da atılıyor. internetten bi arastır istersen
Hava güzelse çık bence bir tur atıp rahatlarsın
Bizim burası yağmur çamur
Tıkıldık kaldık
Şimdi baktım biraz ama bulamadım.Birde mağazalara sorayım belki vardır.
kızlarr kendimi çok mkutsuz ve negatif hissediyorumyazık eşimi tersleyip duruyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?