2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

edaack canım gözün aydın minnakını almışsın kollarına rabbim hayırlı uzun ömürler versin inş.sen nasılsın toparlanabildinmi..

teşekkürler canım, toparlandım baya zaten ameliyat sarsmıyo hemen iyileşiyosun beni başağrısı mahfetti o da geçti çok şükür.

teşekkürler canım, toparlandım baya zaten ameliyat sarsmıyo hemen iyileşiyosun beni başağrısı mahfetti o da geçti çok şükür.
evet sezeryan eskisi gibi değil çok çabuk toparlanılıyor ama kişiden kişiye değişir tabi acı eşiği..epiduralden mi oldun canım yani baş ağrının nedeni epiduralmi??

utopya06 çok gecmiş olsun.

ÖZNUR-U odanızda şekerlerinizde çok güzel olmuşlar.Annem yanımdaydı resimlere bakarken,ne güzel yerleştirmiş eşyaları,ne kadar düzenli dedi. iyi günlerde kullansın miniğiniz.

Geçmiş olsun
Bebeğinle birlikte sağlıklı uzun bir ömür yaşarsınız umarım.
Kendinize dikkat edin

Hava güzelse çık bence bir tur atıp rahatlarsın
Bizim burası yağmur çamur
Tıkıldık kaldık

içimde bi sıkıntı var geçmedi bi türlü ağlamaktan sümüklüye döndüm iyice kocişte ne yapacağını şaşırdı bi dışarımı çıksam. doğum yaklaştı o da stres yaptı herhal

Arkadaşlar park yatağa takılabilecek cibinlik varmıdır?Cibinlikli almadım yatağı ama şimdide özendim.Bulabilirmiyim acaba?:44:

Arkadaşlar park yatağa takılabilecek cibinlik varmıdır?Cibinlikli almadım yatağı ama şimdide özendim.Bulabilirmiyim acaba?:44:

benim park yatak kraft marka onun için ayrı satılıyordu aldım ben ama heralde bütün yataklara uyan ebatları vardır.yatağı aldığımız yerden aldım.

ahhh o sebebi olmayan sıkıntılar, ağlayıslar..
Allahtan benimkiler genelde kociş yokken oluyo da, o da skntı yapamıyo :)
Bi hawa al canımcım, bol bol da dua oku. Rahatladıgını görüceksin

hofffffff
nihayet bitirdim geçmişi,bugün hepsini okuyum dedim ama ne çok yazılmış,kaç saatte bitti
eda doğum yapmış,birde duman e sanırım,rabbim hayırlı uzun ömürler versin bebeciklere inşallah
çoğumuzun bebekler kanala girmemiş sanırım,gerçi benimki girmişti ama döndü gibi geliyo bana
hayırlısı bakalım
inşallah normal doğum hakkımızda hayırlıdır da normal doğururuz yavruları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…