• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

Slm kızlar

biz doktordan geldik şimdi
oğluşum 3.350gr olmuş:46:
kafası 2 hafta öndeydi nihayet 1 haftaya düştü:46:
normal doğuma engel değilmiş

hala karnı 2 hafta geri
bu durum artık canımı iice sıkıyor:19:
ne yaptıysak düzelmedi
sancılar var ama
karnı küçük olduğu için yeterince baskı yapamıyormuş:19:
kanala girememesinin sebebi buymuş:26:
kanala girmeyince çatı kontrolü yapmadı
hepsi birbiriyle bağlantılı ya...

haftaya salı tekrar gidicez ozaman 41. haftamızda olucaz:18:
hala girmemişse sezeryanla alıcaz dedi:20:
yatıcak gb hazırlıklı gelin dedi
ama biz normal istiyoruz dedim:50:
hiç bir sorun çıkmazsa suyu azalmazsa plesenta kreçlenmezse yada ayrılmazsa
gününden sonra +10 gün bekleyebiliriz dedi
hayırlısı artık...
bu kociş de başımın etini yiyiyor salı günü aldıralım aldık :4::4:
beklemeyelim die oooofffff çok sıkıldım çokkk:14:

chanel hakkında hayırlısı canım
sağlıkla bebişini kucağına almanı diliyorum güzel haberlerini bekliyoruz
[/QUOT

benim bebeğimin de karnı küçüktü et suyu içmemi söyledi doktor.bizde işe yaradı

kızlar ya bu evin işi neden hiç bitmiyor. perşembe temizlikçi vardı. pazar elektrik süpürgesi çıkardım, sildim süpürdüm. bugün ev yine hiç temizlenmemiş gibi. ufff sıkıldım. bi de çocukla nasıl yetişcez bunca işe.
temizlik çok nankör hiç bitmiyor ben haftalardır bitiremedim
selamlar bizde kontrolden geliyoruz
önce nst ye girdim oğluş uyuyordu çikolata falan yedim
tam kıpırdamaya başladı ki doktorumuz öğle yemeğine çıkacağı
için beni ultrasona çağırdı suyum gayet iyi
bizim ki kafayı iyice gömmüş kanala giriyor yavaş yavaş dedi
çok fazla kilo almamışız
bpd 37+1
hc 36+3
ac 36+6
fl 34+4
kilomuz 2886 gr
boy 47 cm
şimdi evdeyim öğle arasından sonra tekrar
nst ye gireceğiz.
bizden haberler böyle
maşallah maşallah ne güzel haberler böyle:nazar:
Selamlar arkadaşlar öncelikle bebişlerine kavuşmuş annelerimizi tebrik ediyorum darısı bizim başımıza. Ben bişey sormak istiyorum hamilelik kaşintisina yakalanan var mı aranızda ben nerdeyse iki haftadır bazen çok şiddetli biseklide kaşınıyorum benim gibi olan var mı merak ediyorum
benimdfe göğüs altkarım ve göğüs içlerim çok kaşınıyor doktoruma sordum normal dedi.
kızlar 35+5 te 2250 gr.bebek az kilolu mu?dünden beri moralim çok bozuk:(

canım benim normal görünüyor Gebelik Haftalarna Gre Bebein Arl Kilo Almas Geliimi,Bebek Hesaplaycs bu sitede.

Kızlar bizde geldik doktordan
Haftaya per alalım diyor doktorum.2800 civarı çıktı kilosu.Tekrar haftaya bakarız dedi.Ben pts raporumu almaya gelicem çok az var 3 güne dinlenemem diyince o zaman ondan sonraki pts alırız dedi.Bilemiedim kafamda karışık ne yapsam:1:

temizlik çok nankör hiç bitmiyor ben haftalardır bitiremedim

maşallah maşallah ne güzel haberler böyle:nazar:

benimdfe göğüs altkarım ve göğüs içlerim çok kaşınıyor doktoruma sordum normal dedi.

canım benim normal görünüyor Gebelik Haftalarna Gre Bebein Arl Kilo Almas Geliimi,Bebek Hesaplaycs bu sitede.

Haftaya per alalım diyor doktorum.2800 civarı çıktı kilosu.Tekrar haftaya bakarız dedi.Ben pts raporumu almaya gelicem çok az var 3 güne dinlenemem diyince o zaman ondan sonraki pts alırız dedi.Bilemiedim kafamda karışık ne yapsam:1:

gözün aydın canım. maşallah bebişine de.:nazar: sezeryan mı istiyordun sen. eet 3 gün çok az. biraz evde vakit geçirip eksikleri tamamlamak iyi oluyor. bi sıkıntı yoksa bebiş açısından haftaya kadar beklemek daha mantıklı bence.

Çok az kaldı desene canım.
Gelsin bebiş sağlıkla

gözün aydın canım. maşallah bebişine de.:nazar: sezeryan mı istiyordun sen. eet 3 gün çok az. biraz evde vakit geçirip eksikleri tamamlamak iyi oluyor. bi sıkıntı yoksa bebiş açısından haftaya kadar beklemek daha mantıklı bence.

aynen öyle düşündüm canım
benim ilk kızımda sezeryan olduğu için buda mecburen sezeryan olacak kısmetse kaçışım yok:27:
bide tüplerimide bağlatıcam zaten bakalım hayırlısıyla gelir minnak inşallah

kızlar 35+5 te 2250 gr.bebek az kilolu mu?dünden beri moralim çok bozuk:(

Canım üzülme. Bende 35+5 te gittim doktora 2.500 gr dı. 2.700 olmasını bekliyordum. Bende üzüldüm ama bebeğin çok kilolu olması değil sağlıklı olması önemli. Canını sıkma sakın. Mesela Çağla Şikel 39. hafta da 2.500 gr doğurmuştu.Herkes 3-4 kilo doğuraca diye birşey yok. Hayırlısı ile kucağına alırsın bebeğini inş.. Gönlünü ferah tut..

slm kızlar bugün korkarak gittim doktora bebeğim geceden beri hareket etmedi kahvaltıda yaptım
yine hareket etmedi yarım şişe meyva suyu içince satte 3 kere oynadı gittim bende
bebeğim bende kist olduğu için rahime girememiş yukarı dönmüş tersmiş kafası ve kilo almış biraz
2,400 olmuş ama ters olduğu için fazla verebiliyomuş kilosunu biliyosunuz benim kızım haftasından bayağı geri
suyu az ve kordon damarında daralma var o yüzden beslenemiyo fazla nstde düzenli ve hafif ağrılarım çıktı
bakalım pazartesi knt var tekrar doktorum 15ine kadar bekletmeye niyetli sorun olmazsa şu an 35-6 haftalığım
bizden haberler bu kadar sanırım doğuma giden var ben bi geçmişe bakayım

Kızlaarr dün gece eşimle güzel bi konuşma yaptım,senden çok memnunum,sitem ettiğim zamanlar elimde olmadan ediyorum,hamilelikten falan vs dedim,baya bi duygusala bağladım.... Veee sonuç,az önce çiçekçi geldi,eşim papatya sepeti yollamış,üzerinde de güzel bi not,çok duygulandım... Tatlı dil gerçekten işe yarıyormuş,arada yağlamak lazım sanırım:1: Seviyom bu adamı bee,biliyo beni nasıl mutlu edeceğini:9:

$Fotoğraf0950.webp $Fotoğraf0951.webp

Son düzenleme:
offf sinir oldummm....
şu sitede hiç aradığım şeyi bulamıyorum, arama butonunu boşuna yapmışlarr:50::50:

kızlar hani öznur un yaptığı bebek kurabiyeleri vardı ya, onun tarifini alıp da bi kenara yazan var mı???
bi türlü bulamadım topic te, nooolur acele cvp yoksa aramaktan çıldırıciiimmmm:47::47::47::47:

oncelıkle bım marketten 3 paket marshmelov aldım ama 2 pakette yetermıs neyse pembe ve
beyazları ayırdım ve benmarı usulu erııtım sonra onların ıyıce erımesıne yakın 1 su
bardagı pudsekerı doktum 2ser kasık su ve bırer cımdık tuz koydum ayrı ayrı tabı yapıyoprum

sonra yogurma kabına 1.5 pudra sekerı doktum ve malzemeyı boza edıp hamur gıbı yogurdum
sonra yaglanmıs folyoya hava almıcak gııbı sardım pembe ve beyaz olmak uzere ıkı hamurum oldu 24 saat oda sıcaklıgında beklettım
KURABIYE HAMURU
1 paket margarın
1;5 su bardagı pudra sekerı
yarım paket k.tozu
1 paket vanılya
1 cay bardagı nısasta
1 tatlı kasıgı tarcın
aldıgı kadar un yogurup hamur halıne getırıp ıstedıgın kalıpları kullanıyorsun benım 75 tane cıktı ama ben 2 katını yaptım tarıfın

170 derece pısırdım onlar pıserken nısasta ıle seker hamurunu acıp kalıplarla sayısına gore kestık
cıkan kurabıyeler soguduktan sonra ballı su ıle seher hamurlarını yapıstırdık
bende oturdugum yerde ballı su ıle mınık cıkolata parlarını alıp agız goz olan yerlerıne yapıstırdım

bunu tansell verdi oda öznurdan almış canım:34:

kızlar dün bilye kadar iki tane sarı top gibi jöle gibi bir şey gelmişt benden koyu sarı şimdide onlardan küçük kahverengi bir şey geldi ne ya pmalıyım

kızlar dün bilye kadar iki tane sarı top gibi jöle gibi bir şey gelmişt benden koyu sarı şimdide onlardan küçük kahverengi bir şey geldi ne ya pmalıyım

sarımtırak bendede sürekli geliyo ama kahverengi olmadı hiç nişan mı ne diyolar o olmasın sakın sen gene hazırda bekle suyun felan gelebilir:18::nazar:

oncelıkle bım marketten 3 paket marshmelov aldım ama 2 pakette yetermıs neyse pembe ve
beyazları ayırdım ve benmarı usulu erııtım sonra onların ıyıce erımesıne yakın 1 su
bardagı pudsekerı doktum 2ser kasık su ve bırer cımdık tuz koydum ayrı ayrı tabı yapıyoprum

sonra yogurma kabına 1.5 pudra sekerı doktum ve malzemeyı boza edıp hamur gıbı yogurdum
sonra yaglanmıs folyoya hava almıcak gııbı sardım pembe ve beyaz olmak uzere ıkı hamurum oldu 24 saat oda sıcaklıgında beklettım
KURABIYE HAMURU
1 paket margarın
1;5 su bardagı pudra sekerı
yarım paket k.tozu
1 paket vanılya
1 cay bardagı nısasta
1 tatlı kasıgı tarcın
aldıgı kadar un yogurup hamur halıne getırıp ıstedıgın kalıpları kullanıyorsun benım 75 tane cıktı ama ben 2 katını yaptım tarıfın

170 derece pısırdım onlar pıserken nısasta ıle seker hamurunu acıp kalıplarla sayısına gore kestık
cıkan kurabıyeler soguduktan sonra ballı su ıle seher hamurlarını yapıstırdık
bende oturdugum yerde ballı su ıle mınık cıkolata parlarını alıp agız goz olan yerlerıne yapıstırdım

bunu tansell verdi oda öznurdan almış canım:34:

ballı suyu pişirip ağdalaştırdınızmı yapışgansı olmasıı içinn?

sarımtırak bendede sürekli geliyo ama kahverengi olmadı hiç nişan mı ne diyolar o olmasın sakın sen gene hazırda bekle suyun felan gelebilir:18::nazar:

o koyu sarıo olan akıntı gibi değildi bilye gibiydi top gibi şimdiki o kadar büyük değil ama

kahve rengi olan akıntı gibi...

böyle bişeyle karşılaşmadım hiç ben ilk doğmda merak ettşm yeşil gelmişti benden kaşıntı vardı hemen çağırdı dr kaka yapmış olabilir die değilmiş ama haber bekliyoruz cnm bizde öğrenelim neymiş

Back
X