- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #33.081
valla banada topiktekiler al demişti zaten herşeyi aldım onuda alayım dedim. ilk 2 gün unuttum kullanmadım sadece lansinoh kullandım ki onu arada öncedende kullanıyordum ama lansinohu sürdükten sonra göğüs ucu kıyafete yapıstı hem üstüm battı, hem krem kıyafete gitti hemde yapısınca canım daha cok acıdı yara olmasada artık 2. gün gözümden yas geliyordu emzirirken sonra kalkan aklıma geldi kremi sürüp kalkanı taktım ve 1 günde fark etti çok rahat ettim su an kreme ihtiyacım bile kalmadı ama kalkansız adım atmıyorum
canım eskiden böyle perdeler vardı hatırlarmısın bilmem annemde saklamış onu
aldım 2 parça kestim bi diklemesine bir de yanlamasına doladım kapıya...
kemeraltında kızlarağa hanın orda rengarenk var bu tüllerden metresi 2 liraydı
birde çiçekçilerdende alabilirsin
slmlar hanımlar,nasılsınız??ben bugün kendimi biraz yorgun hissediyorum..cuma günü izne ayrılmayı düşüyordum,ama yarın ayrılsam mı diye düşünmeye başladım..iznimi doğum sonrasına aktarayım diye gayret ediyordum..şimdi normalde iznim 30nisanda başlıyordu,ben yaklaşık 29 gündür çalışıyorum..şimdi doğum sonrasına aktarılırken 29 gün mü eklenecek yoksa hafta bazında ele alıp 4 hafta bu hafta da çalırsam 5 hafta olarak mı sayılacak??bilen varsa lütfennn:26:
benimde esim thy' de.. bugün gitti işe ama kalbim pır pır yolladımm :18:
slm kızlar.. bugün evimin kadınıydımdün gece rekor kırıp 10 saat uyudum yetmedi gündüz de 2 saat kdr ilave ettim. kahvaltı saat 2 ye sarktı abarttım galiba ama öncesinde full meyve,kuruyemiş atıştırdım. tok tuttu galiba onlar.. sonra evin altından girdim üstünden çıktım, eksik bıraktığım işleri tamamladım. kendi çantamı hazırladım, annemlere gidince kullanacağım valizi hazırladım. ortalığı derledim toparladım, ohhh çok rahat etti kafam.. kocişle halen küsüz... birkaç gün daha gider bu böyle.. hatta benim adam o kdr inatçı ki, muhtemel erken doğum olmazsa konuşmaz bile ben de oğluşumla konuşup onunla uyuyacağım bakalım..
geçmişe bi bakıp geleyim...
parishilton merhaba diğer topicten aydınlı olduğunu gördüm benim memleket aydın sen neresindensin aydının biz sökeliyiz
slm kızlar dün gece eşimin gülüp beni severek uyandırması ile kendime geldim.
rüyamda sayıklıyormuşum tabi siz karnınızı doyurdunuz ben açtıktan öeyim diye ağlıyormuşum
eşim diyo iyice obur oldun diyerek gülüyor nasıl gülmesin
kalkıp muz yedim kendime geldim..
moralim çok bozukkkk.....
rüyamda sayıklıyormuşum tabi siz karnınızı doyurdunuz ben açtıktan öeyim diye ağlıyormuşum
ben de dün kocişe kalk üzerimden bebeği eziyosun diye bağırmışım o da ben yatmıyorumki demiş haa ben eziyomuşum diyip dönmüşüm
galiba göbeğimin üzerine yatmışım o ara
slm kızlar.. bugün evimin kadınıydımdün gece rekor kırıp 10 saat uyudum yetmedi gündüz de 2 saat kdr ilave ettim. kahvaltı saat 2 ye sarktı abarttım galiba ama öncesinde full meyve,kuruyemiş atıştırdım. tok tuttu galiba onlar.. sonra evin altından girdim üstünden çıktım, eksik bıraktığım işleri tamamladım. kendi çantamı hazırladım, annemlere gidince kullanacağım valizi hazırladım. ortalığı derledim toparladım, ohhh çok rahat etti kafam.. kocişle halen küsüz... birkaç gün daha gider bu böyle.. hatta benim adam o kdr inatçı ki, muhtemel erken doğum olmazsa konuşmaz bile ben de oğluşumla konuşup onunla uyuyacağım bakalım..
slm kızlar bu akşamkı yemegımı yaptım suan koçişi beklıoruz
ben dayanamayıp yemegımı yedım :))))kurt gıbı acıkıorum 5 dk yemek yıyorum su sıralar
pzt dr daydık tartıldım 64 kıloyum tam 10 kılo almısım valla hıc bıseyıde kısmadım bızım kocıs dıyokı agzın hıc bos durmuor eeee napım dayanamıorum yazda geldı meyveler dondurmalar tatlılar cıkolatalar sureklı tıkınıorum
bugun bıde hep evdeydım anneme ugramadım bel agrılarım vss cıkamadım ekmek almaya bıle cıkmadım kocısı aradım getırmesı ısın ok dedı
annemde merak etmıs benı aradı neden gelmedın vss dıye ?
slmlar hanımlar,nasılsınız??ben bugün kendimi biraz yorgun hissediyorum..cuma günü izne ayrılmayı düşüyordum,ama yarın ayrılsam mı diye düşünmeye başladım..iznimi doğum sonrasına aktarayım diye gayret ediyordum..şimdi normalde iznim 30nisanda başlıyordu,ben yaklaşık 29 gündür çalışıyorum..şimdi doğum sonrasına aktarılırken 29 gün mü eklenecek yoksa hafta bazında ele alıp 4 hafta bu hafta da çalırsam 5 hafta olarak mı sayılacak??bilen varsa lütfennn:26:
cersercim
nasılsın nasıl gidiyor annelik??
bizim bdt ler aynıydı 4 gun arayla anne olduk cok şükür..
bebişinin keyifler nasıl? gögüsler ne durumda?
ben de dün kocişe kalk üzerimden bebeği eziyosun diye bağırmışım o da ben yatmıyorumki demiş haa ben eziyomuşum diyip dönmüşüm
galiba göbeğimin üzerine yatmışım o ara
slm kızlar bu akşamkı yemegımı yaptım suan koçişi beklıoruz
ben dayanamayıp yemegımı yedım :))))kurt gıbı acıkıorum 5 dk yemek yıyorum su sıralar
pzt dr daydık tartıldım 64 kıloyum tam 10 kılo almısım valla hıc bıseyıde kısmadım bızım kocıs dıyokı agzın hıc bos durmuor eeee napım dayanamıorum yazda geldı meyveler dondurmalar tatlılar cıkolatalar sureklı tıkınıorum
bugun bıde hep evdeydım anneme ugramadım bel agrılarım vss cıkamadım ekmek almaya bıle cıkmadım kocısı aradım getırmesı ısın ok dedı
annemde merak etmıs benı aradı neden gelmedın vss dıye ?
cersercim
nasılsın nasıl gidiyor annelik??
bizim bdt ler aynıydı 4 gun arayla anne olduk cok şükür..
bebişinin keyifler nasıl? gögüsler ne durumda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?