2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

pekı nasıl kullanıyosun onu?göüsünün uzerıne koyup öyle mı gıyıyosun sutyenı?resmını çekıp yollasana deeeermişim

sağoalsın alayım barı fırsat bulursam.kaç mt giderkı acep:26::26:

Merhaba arkadaşlar,

ben de lansinoh'u hep sürdüm ilk günler. işe yaramıyor gibi geldi çünkü canım çok yanıyordu. İç çamaşırına değince canım çok yandığı için kalkanı denedim ama bende o da işe yaramadı. çünkü göğüs ucum kalkana değiyordu... biraz küçük olsalardı belki işe yarardı. Ama artık krem bile sürmüyorum, geçti çok şükür. Şimdi emzirmeye başlarken biraz acıyor, sonra geçiyor. Bu arada benim oğluş da sarılık oldu, çok yükseldi ve fototerapi gördü 8 saat hastanede. Ama şimdi sarılığı geçti. 2 - 3 saatte bir uyanıyordu bizimki de ama dün gece 3 saat aralıksız uyumadı. Derdini de anlamadık. Sonra hem o sızdı hem ben... Neyse buna da şükür şimdilik idare edebiliyorum
herkes gündüz uyu diyor bebek uyurken ama ben en fazla yarım saat uyuyabiliyorum gündüz. hatta bugün hiç uyumadım. Umarım bizim minik zorlamaz bu gece beni...

slmlar hanımlar,nasılsınız??ben bugün kendimi biraz yorgun hissediyorum..cuma günü izne ayrılmayı düşüyordum,ama yarın ayrılsam mı diye düşünmeye başladım..iznimi doğum sonrasına aktarayım diye gayret ediyordum..şimdi normalde iznim 30nisanda başlıyordu,ben yaklaşık 29 gündür çalışıyorum..şimdi doğum sonrasına aktarılırken 29 gün mü eklenecek yoksa hafta bazında ele alıp 4 hafta bu hafta da çalırsam 5 hafta olarak mı sayılacak??bilen varsa lütfennn:26:

Gün olarak aktarılıyor canım. 29 gün aktarılır.

slm kızlar dün gece eşimin gülüp beni severek uyandırması ile kendime geldim.

rüyamda sayıklıyormuşum tabi siz karnınızı doyurdunuz ben açtıktan öeyim diye ağlıyormuşum

eşim diyo iyice obur oldun diyerek gülüyor nasıl gülmesin

kalkıp muz yedim kendime geldim..

slm kızlar.. bugün evimin kadınıydım dün gece rekor kırıp 10 saat uyudum yetmedi gündüz de 2 saat kdr ilave ettim. kahvaltı saat 2 ye sarktı abarttım galiba ama öncesinde full meyve,kuruyemiş atıştırdım. tok tuttu galiba onlar.. sonra evin altından girdim üstünden çıktım, eksik bıraktığım işleri tamamladım. kendi çantamı hazırladım, annemlere gidince kullanacağım valizi hazırladım. ortalığı derledim toparladım, ohhh çok rahat etti kafam.. kocişle halen küsüz... birkaç gün daha gider bu böyle.. hatta benim adam o kdr inatçı ki, muhtemel erken doğum olmazsa konuşmaz bile ben de oğluşumla konuşup onunla uyuyacağım bakalım..
geçmişe bi bakıp geleyim...

Son düzenleme:
slm kızlar bu akşamkı yemegımı yaptım suan koçişi beklıoruz
ben dayanamayıp yemegımı yedım :))))kurt gıbı acıkıorum 5 dk yemek yıyorum su sıralar
pzt dr daydık tartıldım 64 kıloyum tam 10 kılo almısım valla hıc bıseyıde kısmadım bızım kocıs dıyokı agzın hıc bos durmuor eeee napım dayanamıorum yazda geldı meyveler dondurmalar tatlılar cıkolatalar sureklı tıkınıorum
bugun bıde hep evdeydım anneme ugramadım bel agrılarım vss cıkamadım ekmek almaya bıle cıkmadım kocısı aradım getırmesı ısın ok dedı
annemde merak etmıs benı aradı neden gelmedın vss dıye ?

senın kocıste baya ınatcıymıs

bızımkıde tam tersı o gelır barısır barısmak ıcınde elınden gelenı yapar ama ben ınatcıyımdır yuz vermem
ne guzel yapmıssın ıslerını ben bu aralar tembellestım ustunden yaptım herseyı bıde dogumda yakınlastı agırlastım sanırım

ben de dün kocişe kalk üzerimden bebeği eziyosun diye bağırmışım o da ben yatmıyorumki demiş haa ben eziyomuşum diyip dönmüşüm
galiba göbeğimin üzerine yatmışım o ara

Son düzenleme:
moralim çok bozukkkk.....

canım senin mesajlarına denk geliyorumda hep mutsuzsun.yine ne oldu canım??? bak böyle bebişine kötülük ediyorsun lütfen biraz daha pozitif olmaya calış. ne güzel bebişini kollarına almana çok az kaldı.bundan daha önemli bir şey olmamalı.kimsenin canını sıkmasına izin verme... olan sadece sana ve bebişine oluyor...

ben de dün kocişe kalk üzerimden bebeği eziyosun diye bağırmışım o da ben yatmıyorumki demiş haa ben eziyomuşum diyip dönmüşüm

Cok guldum size kizlar..Alemsiniz

cok güldüm canım yaa kıyamammm

bende gecen gece uykumun içinde emer gibi hareketler yapıyomusum -bak böyle emiceksin cuk cuk cuk diyomusum
sabah esim anlatırken yarılıyodu

hakaten eşin ne inatçıymış tıpkı benimki gibi. biz bir hafta konuşmadığımızı biliyorum:)) ama hamilelikle üzülmiyim diye konuşuyo öpüyo barışmaya çalışıyo ama bu seferde ben gıcık oluyorum. senin burcun ne canım. bende kocamda boğayız çatışıyoruz.

ya ben okadar dikkat ediyorum anca kontrol altına alıyorum kilomu. toplamda 13 kilo aldım ama inan gıdım gıdım yiyorum. yağsız, tuzsuz, şekersiz, (çikolata yok) bildiğin diyet gibi bişe.bünye meselesi heralda maşallah sana ama. imrendim vala.

ilahi canım ya. inan şu anda bende gülüyorum. kıyamam sana

canım bende gün olarak aktarılıyo diye biliyorum. az kalmış madem bir haftacık daha dayan diycem ama genede sen bilirsin. benim 3 haftam kaldı umarım tamamlarım.

cersercim
nasılsın nasıl gidiyor annelik??
bizim bdt ler aynıydı 4 gun arayla anne olduk cok şükür..
bebişinin keyifler nasıl? gögüsler ne durumda?

ya bdt nedir. bayadır sorcam unutuyorum. sat ini biliyorum ama bunu yeni duyorum:) ne cahilim.

hahahahhahaah sana cok sesli güldüm yaa
Allah da sizi güldürsün..
Rüyalar yine sapıtıkkk yine sapıtıkk

hakaten eşin ne inatçıymış tıpkı benimki gibi. biz bir hafta konuşmadığımızı biliyorum:)) ama hamilelikle üzülmiyim diye konuşuyo öpüyo barışmaya çalışıyo ama bu seferde ben gıcık oluyorum. senin burcun ne canım. bende kocamda boğayız çatışıyoruz.

ya ben okadar dikkat ediyorum anca kontrol altına alıyorum kilomu. toplamda 13 kilo aldım ama inan gıdım gıdım yiyorum. yağsız, tuzsuz, şekersiz, (çikolata yok) bildiğin diyet gibi bişe.bünye meselesi heralda maşallah sana ama. imrendim vala.

ilahi canım ya. inan şu anda bende gülüyorum. kıyamam sana

canım bende gün olarak aktarılıyo diye biliyorum. az kalmış madem bir haftacık daha dayan diycem ama genede sen bilirsin. benim 3 haftam kaldı umarım tamamlarım.

cersercim
nasılsın nasıl gidiyor annelik??
bizim bdt ler aynıydı 4 gun arayla anne olduk cok şükür..
bebişinin keyifler nasıl? gögüsler ne durumda?

ya bdt nedir. bayadır sorcam unutuyorum. sat ini biliyorum ama bunu yeni duyorum:) ne cahilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…