- 18 Şubat 2011
- 529
- 0
- 66
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #33.101
ben de dün kocişe kalk üzerimden bebeği eziyosun diye bağırmışım o da ben yatmıyorumki demiş haa ben eziyomuşum diyip dönmüşüm
galiba göbeğimin üzerine yatmışım o ara
ben de dün kocişe kalk üzerimden bebeği eziyosun diye bağırmışım o da ben yatmıyorumki demiş haa ben eziyomuşum diyip dönmüşüm
BDT
beklenen dogum tarihi
Yok kimsecikler dogurmadi bildigimiz kadari ile
Dogurun artik kizlar ya
Hatta tansell sen ne bekliyorsun,9gun kalmis ..dogur bence
BDT
beklenen dogum tarihi
Yok kimsecikler dogurmadi bildigimiz kadari ile
Dogurun artik kizlar ya
Hatta tansell sen ne bekliyorsun,9gun kalmis ..dogur bence
bizimkisi de öyle. hatta artık kesinleşti. ben dayanamayıp 40 gün önce gelmişim. yoksa hem kuzenimle aynı gün hem de annemlerin 7. evlilik yıldönümünde bekleniyormuşum.ayynnıı bende artık depresyona gırdım kızlar boyle bırı dokunsada patlasam dıe beklıyorum sonrada aman sımdı kalp kırmayayım dıe pusup kalıyorum evde otur otur ıyce ustume gelmeye basladı hayata bak pc ve tv ne zaman gecıyor ne sıkıntım bıtıyor
bıde salak ben 10 ıle 20 arasında dogururum dıen ben mayısı ayını bıtırınce dahada gerıldım sanırım arkadas aradı demın senın gıbı tez canlı bırı nasıl hala dogurmadı dıyorlar
bende babasıu gıbı mıymıy olcak kesın dedım
kuzum benim de popom çatlamışslm anneler 5 GUNDR GREMIORUM HEPINZI COK MERK ETTM DOGUM YAPN VARMI BNM HER YRIM CATLADI KARNIM YARILDI KIPKRMZI HIC FAYDA ETMIO NEYPIOSM DAYNAMIOM ACIYA
bakalım canım şimdilik bir bekle.. hem ultrason bazen yanıltıcı olabiliyor. bi yerde okumuştm kadına 4 kg yu geçmiş diyor dr sezaryene alacağız mecburen. bebiş içeriden 3700 çıkıyor. +-300 gr oynuyor ölçüm sonuçlarında. benim dr um mesela min söylüyor. devletteki tam aralığı söylüyor. başka bi özele gittiğimde de max ı söylemişti. aynı haftalarda farklı dr a gidince çözdüm olayıkızlar merhaba sabahtan beri açık sayfa ama daha yeni bakabildimhep bir koşturmaca yaaa :)
dün nışana benzer birşey gelmişti bugünde koyusarı ve kahveye yakın akıntım oluyor zaman zaman hemşire
nışan öyle olmaz dedi ama ben nette baktğm kadarıyla olabilirmiş de herkesde farklı oluyormuşş
ara ara belden sancılarım oluyor belden kasıklarıma iniyor ama uzun değil ve düzensiz hala
kasılmalarım ise nerdeyse sürekli bebek hareketlerini takip ediyorum hep kafam çokkarışık korku heyecan ve karmaşa içinde içim çok garip duygular içerisindeyimm
ama hala doğuramadım içimden bir his artık git aldır dior zaten ebebek çok büyümüş gelişmi şimdiden tamamlanmış çok beklersek çok kilo alırmış normal doğum yapmak için son günlerimmiş
aynen canım yazmıştım zaten... ama var ya son zamanların en muhteşem uykusunu çektim dün gece.. bu gece nasıl uyurum bilmemKızlar ne farkettim
Dün akşam çoğunluk eşlerinden yakınıyordu
Herkes sinirden uyumuş herhalde
Gece kimse yokmuş :)
hbrini bekliyoruz bakalım.. inş hayırlara çıkarsın Rabbim..kızlar dün bilye kadar iki tane sarı top gibi jöle gibi bir şey gelmişt benden koyu sarı şimdide onlardan küçük kahverengi bir şey geldi ne ya pmalıyım
yok anacım inatçının daniskası.. daha yeni senesi dolacak evliliğin 21 gün konuşmadığımızı biliyorum..senın kocıste baya ınatcıymıs
bızımkıde tam tersı o gelır barısır barısmak ıcınde elınden gelenı yapar ama ben ınatcıyımdır yuz vermem
ne guzel yapmıssın ıslerını ben bu aralar tembellestım ustunden yaptım herseyı bıde dogumda yakınlastı agırlastım sanırım
ne oldu kuzum????moralim çok bozukkkk.....
ayy Allah iyiliğini versin inan belki 2-3 dk kahkahayla güldüm sanaben de dün kocişe kalk üzerimden bebeği eziyosun diye bağırmışım o da ben yatmıyorumki demiş haa ben eziyomuşum diyip dönmüşüm
canım o koç ben başak.. babam da koç aslında ama asla küsemez benim gb.. özür dilemeyi de bilmez ama gelir kedi gb etrafında dolanır güldürür konuşturur illa insanı benim adam da öyle yapsam bile tepki yok. kafayı taktı mı hemen bozuluyo konuşmayı kesiyo anlamıyosun bile.. bizim evde anlaşılması zor varlık kocam maalesef.. evin erkeği ben kadını o pozisyonundayız sürekli.. o kafayı bişeylere takıyo ben de sürekli çözmeye çabalıyorumhakaten eşin ne inatçıymış tıpkı benimki gibi. biz bir hafta konuşmadığımızı biliyorum:)) ama hamilelikle üzülmiyim diye konuşuyo öpüyo barışmaya çalışıyo ama bu seferde ben gıcık oluyorum. senin burcun ne canım. bende kocamda boğayız çatışıyoruz
sağol canım yaa.. yalnız olmadığımı bilmek mutlu etti beni... geçenlerde de bir söz duymuştum "bir günde olmaz bir gün olur" diye.. gayet umutlanmıştım. şimdi senin başarıya ulaştığını görünce daha da sevindim.. ama ben küsemiyorum ki pes ettireyim adamı.. olsun umutluyum ben hiç değilse artık olayı hadise bağladık. 3 günden fazla müslüman küs kalmaz diye barışıyoruz. biraz daha ilerlesin durumu hadisi değiştirip "küslük mendil kuruyuncaya kadardır" olanı uygulatacağım
slmlar hanımlar,nasılsınız??ben bugün kendimi biraz yorgun hissediyorum..cuma günü izne ayrılmayı düşüyordum,ama yarın ayrılsam mı diye düşünmeye başladım..iznimi doğum sonrasına aktarayım diye gayret ediyordum..şimdi normalde iznim 30nisanda başlıyordu,ben yaklaşık 29 gündür çalışıyorum..şimdi doğum sonrasına aktarılırken 29 gün mü eklenecek yoksa hafta bazında ele alıp 4 hafta bu hafta da çalırsam 5 hafta olarak mı sayılacak??bilen varsa lütfennn:26:
slm kızlar bu akşamkı yemegımı yaptım suan koçişi beklıoruz
ben dayanamayıp yemegımı yedım :))))kurt gıbı acıkıorum 5 dk yemek yıyorum su sıralar
pzt dr daydık tartıldım 64 kıloyum tam 10 kılo almısım valla hıc bıseyıde kısmadım bızım kocıs dıyokı agzın hıc bos durmuor eeee napım dayanamıorum yazda geldı meyveler dondurmalar tatlılar cıkolatalar sureklı tıkınıorum
bugun bıde hep evdeydım anneme ugramadım bel agrılarım vss cıkamadım ekmek almaya bıle cıkmadım kocısı aradım getırmesı ısın ok dedı
annemde merak etmıs benı aradı neden gelmedın vss dıye ?
moralim çok bozukkkk.....
tamam sağ olun kızlar,dün gece 12de uyudum sabahta 6:30da uyandım,gece de malum 3-4 kez wc o yüzden mi halsizim bilmiyorum da,yarın dr gideceğim ona göre 2-3 gün daha idare edip edemeyeceğime bakarım.
slm kızlar bugün korkarak gittim doktora bebeğim geceden beri hareket etmedi kahvaltıda yaptım
yine hareket etmedi yarım şişe meyva suyu içince satte 3 kere oynadı gittim bende
bebeğim bende kist olduğu için rahime girememiş yukarı dönmüş tersmiş kafası ve kilo almış biraz
2,400 olmuş ama ters olduğu için fazla verebiliyomuş kilosunu biliyosunuz benim kızım haftasından bayağı geri
suyu az ve kordon damarında daralma var o yüzden beslenemiyo fazla nstde düzenli ve hafif ağrılarım çıktı
bakalım pazartesi knt var tekrar doktorum 15ine kadar bekletmeye niyetli sorun olmazsa şu an 35-6 haftalığım
bizden haberler bu kadar sanırım doğuma giden var ben bi geçmişe bakayım
canım ben bunu kk dan kaydetmiştim ama hangi arkadaş yazdı hatırlamıyorum.
kurabiye tarifi
250 gr margarin(oda sıcaklığında bekletilmiş)
1,5 su bardağı pudra şekeri
1 yumurta
3,5 su bardağı un (az gelebilir kıvamını alana kadar un ekleyeblirsin)
yarım paket kabartma tozu
1 paket vanilya
1 çay bardağı nişasta
tarçın (ben koymadım tarçın)
bütün malzemeleri karıştırıp hamuru elde ediyoruz 1 saat buzdolabında beklettikten sonra istediğin gibi yapabilirsin.
şeker hamuru tarifi
Malzemeleri
• 450 gr (üç paket) marshmallow şeker(bimde satılıyor)
• 4 yemek kaşığı su
• 500 gr pudra şekeri
• Bir tutam tuz
Yapılışı
Şekerleri bir kaseye koyun ve kaseyi su dolu bir tencerenin içinde benmari usulü ısıtmaya başlayın. Tencereyi orta ateşte tutun, şekerleri erirken karıştırmayı unutmayın. Şekerin çok fazla erimemesi ve içine su kaçmaması önemli. Eriyen şekerlerin içine 250 gram pudra şekeri, tuz ve suyu ilave edin, karıştırın ve hamuru kenara alın.
Yoğurma işlemi için geniş tabanlı bir kap alın ve kaba bol miktarda pudra şekeri yayın. Hamuru bu kaba aktarın, üzerine kalan pudra şekerinin tamamını döküp yoğurun. Hamuryumuşak ve ele yapışmayacak bir hale geldikten sonra avucunuzla top şekli verin, çevresine margarin sürün ve tercihen naylon bir malzemeyle hava almayacak şekilde sarın.
Sarılı halde en az 24 saat oda sıcaklığında beklettiğiniz hamurla, ister mutfak malzemelerinizi ister hazır kalıpları kullanarak hayalinizdeki şeker ve pasta süsleriniyapmaya başlayabilirsiniz. Hamuru kullanmadan önce bir süre daha yoğurmak şekil vermeyi kolaylaştıracaktır
http://www.kadinlarkulubu.com/bisku...-kalpli-kurdeleli-kurabiyeler-fotografli.html
canım beğendiysen eğer beğendiklerine bak istersen daha kolay bulursun
Slm kızlar
biz doktordan geldik şimdi
oğluşum 3.350gr olmuş
kafası 2 hafta öndeydi nihayet 1 haftaya düştü
normal doğuma engel değilmiş
hala karnı 2 hafta geri
bu durum artık canımı iice sıkıyor
ne yaptıysak düzelmedi
sancılar var ama
karnı küçük olduğu için yeterince baskı yapamıyormuş
kanala girememesinin sebebi buymuş:26:
kanala girmeyince çatı kontrolü yapmadı
hepsi birbiriyle bağlantılı ya...
haftaya salı tekrar gidicez ozaman 41. haftamızda olucaz:18:
hala girmemişse sezeryanla alıcaz dedi
yatıcak gb hazırlıklı gelin dedi
ama biz normal istiyoruz dedim
hiç bir sorun çıkmazsa suyu azalmazsa plesenta kreçlenmezse yada ayrılmazsa
gününden sonra +10 gün bekleyebiliriz dedi
hayırlısı artık...
bu kociş de başımın etini yiyiyor salı günü aldıralım aldık
beklemeyelim die oooofffff çok sıkıldım çokkk
chanel hakkında hayırlısı canım
sağlıkla bebişini kucağına almanı diliyorum güzel haberlerini bekliyoruz
selamlar bizde kontrolden geliyoruz
önce nst ye girdim oğluş uyuyordu çikolata falan yedim
tam kıpırdamaya başladı ki doktorumuz öğle yemeğine çıkacağı
için beni ultrasona çağırdı suyum gayet iyi
bizim ki kafayı iyice gömmüş kanala giriyor yavaş yavaş dedi
çok fazla kilo almamışız
bpd 37+1
hc 36+3
ac 36+6
fl 34+4
kilomuz 2886 gr
boy 47 cm
şimdi evdeyim öğle arasından sonra tekrar
nst ye gireceğiz.
bizden haberler böyle
dün ben de doktordaydım. herşey gayet iyi gidiyormuşdoktorum hastalarıma puanlama veriyorum sana 10 üzerinden 10 veriyorum dedi bebeğimede kendimede iyi bakmışım çatı muayenemide oldum hiiiiiiiiiççççççççççç hissetmedim bile hatta oradaki hemşireye bile sordum. eeeee haliyle biraz acıyo dedi gerilmedim desem yalan olur sorduğumada pişman oldum eğer canı acıyanlar varsa bence doktorun kontrol yapış biçiminden olabilir. çatı kontrolü yapmayanlar varsa bence hiç kendinizi kasmayın kimseyede inanmayın. bu arada normal doğum da yapabilirmişim
doktordan ciktim
cok sukur suyumda pek bi azalma yok 16 idi simdi de 14,5 cikti
kordonu boynuna dolamis sonunda
ama sikinti degil dedi
kalp atisi ve kordon kani iyiymis
normal doguma engel mi dedim hayir dedi simdilik sorun yok
zaten yaptirdigim normal dogumlarin yuzde 20 sinde kordon dolanmis doguyor dedi
oglum 2962 gram olmus
6 gunde 300 gram almis
3 u gecer artik kilosu heralde
doktor gayet iyi dedi. 36+2yiz bugun
kilo 36+5
AC 37+0
BDP 36+6
FL 34+5 cikti
bucuruk oglum benim :))
plesentan da cok genc hala hic sıkıntı yok dedi cok sukur
haftaya saliya yeni randevum var
temizlik çok nankör hiç bitmiyor ben haftalardır bitiremedim
maşallah maşallah ne güzel haberler böyle
benimdfe göğüs altkarım ve göğüs içlerim çok kaşınıyor doktoruma sordum normal dedi.
canım benim normal görünüyor Gebelik Haftalarna Gre Bebein Arl Kilo Almas Geliimi,Bebek Hesaplaycs bu sitede.
Kızlar bizde geldik doktordan
Haftaya per alalım diyor doktorum.2800 civarı çıktı kilosu.Tekrar haftaya bakarız dedi.Ben pts raporumu almaya gelicem çok az var 3 güne dinlenemem diyince o zaman ondan sonraki pts alırız dedi.Bilemiedim kafamda karışık ne yapsam
slm kızlar bugün korkarak gittim doktora bebeğim geceden beri hareket etmedi kahvaltıda yaptım
yine hareket etmedi yarım şişe meyva suyu içince satte 3 kere oynadı gittim bende
bebeğim bende kist olduğu için rahime girememiş yukarı dönmüş tersmiş kafası ve kilo almış biraz
2,400 olmuş ama ters olduğu için fazla verebiliyomuş kilosunu biliyosunuz benim kızım haftasından bayağı geri
suyu az ve kordon damarında daralma var o yüzden beslenemiyo fazla nstde düzenli ve hafif ağrılarım çıktı
bakalım pazartesi knt var tekrar doktorum 15ine kadar bekletmeye niyetli sorun olmazsa şu an 35-6 haftalığım
bizden haberler bu kadar sanırım doğuma giden var ben bi geçmişe bakayım
oncelıkle bım marketten 3 paket marshmelov aldım ama 2 pakette yetermıs neyse pembe ve
beyazları ayırdım ve benmarı usulu erııtım sonra onların ıyıce erımesıne yakın 1 su
bardagı pudsekerı doktum 2ser kasık su ve bırer cımdık tuz koydum ayrı ayrı tabı yapıyoprum
sonra yogurma kabına 1.5 pudra sekerı doktum ve malzemeyı boza edıp hamur gıbı yogurdum
sonra yaglanmıs folyoya hava almıcak gııbı sardım pembe ve beyaz olmak uzere ıkı hamurum oldu 24 saat oda sıcaklıgında beklettım
KURABIYE HAMURU
1 paket margarın
1;5 su bardagı pudra sekerı
yarım paket k.tozu
1 paket vanılya
1 cay bardagı nısasta
1 tatlı kasıgı tarcın
aldıgı kadar un yogurup hamur halıne getırıp ıstedıgın kalıpları kullanıyorsun benım 75 tane cıktı ama ben 2 katını yaptım tarıfın
170 derece pısırdım onlar pıserken nısasta ıle seker hamurunu acıp kalıplarla sayısına gore kestık
cıkan kurabıyeler soguduktan sonra ballı su ıle seher hamurlarını yapıstırdık
bende oturdugum yerde ballı su ıle mınık cıkolata parlarını alıp agız goz olan yerlerıne yapıstırdım
bunu tansell verdi oda öznurdan almış canım
slm kızlar bu akşamkı yemegımı yaptım suan koçişi beklıoruz
ben dayanamayıp yemegımı yedım :))))kurt gıbı acıkıorum 5 dk yemek yıyorum su sıralar
pzt dr daydık tartıldım 64 kıloyum tam 10 kılo almısım valla hıc bıseyıde kısmadım bızım kocıs dıyokı agzın hıc bos durmuor eeee napım dayanamıorum yazda geldı meyveler dondurmalar tatlılar cıkolatalar sureklı tıkınıorum
bugun bıde hep evdeydım anneme ugramadım bel agrılarım vss cıkamadım ekmek almaya bıle cıkmadım kocısı aradım getırmesı ısın ok dedı
annemde merak etmıs benı aradı neden gelmedın vss dıye ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?