2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

ben de dün kocişe kalk üzerimden bebeği eziyosun diye bağırmışım o da ben yatmıyorumki demiş haa ben eziyomuşum diyip dönmüşüm
galiba göbeğimin üzerine yatmışım o ara

hahahahhahaah sana cok sesli güldüm yaa
Allah da sizi güldürsün..
Rüyalar yine sapıtıkkk yine sapıtıkk

ben de dün kocişe kalk üzerimden bebeği eziyosun diye bağırmışım o da ben yatmıyorumki demiş haa ben eziyomuşum diyip dönmüşüm

hahahahhahaah sana cok sesli güldüm yaa
Allah da sizi güldürsün..
Rüyalar yine sapıtıkkk yine sapıtıkk

canlarım kocacıktan bı fırsat buldum hemen gıreyımde doguran varmı dıe bakayım dedım

BDT
beklenen dogum tarihi

Yok kimsecikler dogurmadi bildigimiz kadari ile
Dogurun artik kizlar ya
Hatta tansell sen ne bekliyorsun,9gun kalmis ..dogur bence

Son düzenleme:
BDT
beklenen dogum tarihi

Dogurun artik kizlar ya

ay bumuymuy:)) kız hiç aklıma gelmedi ya. sağol canımcım. doğum için acele etmeyin ya şu mayısta çıksın haziran anaları değilmiyiz biz. azcık daha sabır

tamam sağ olun kızlar,dün gece 12de uyudum sabahta 6:30da uyandım,gece de malum 3-4 kez wc o yüzden mi halsizim bilmiyorum da,yarın dr gideceğim ona göre 2-3 gün daha idare edip edemeyeceğime bakarım.

BDT
beklenen dogum tarihi

Dogurun artik kizlar ya

ahhh zeynebım bende bılsem ne beklıyoruz bana klasa onkere pırtlamıstım da benım kız pek bı ınat cıktı pırtlatmıyor kendını

bizimkisi de öyle. hatta artık kesinleşti. ben dayanamayıp 40 gün önce gelmişim. yoksa hem kuzenimle aynı gün hem de annemlerin 7. evlilik yıldönümünde bekleniyormuşum. eşim 10 çocuktan biri olduğu için öncesi sonrası bilinmiyo tabii.. ama kesin 10 aylık doğmuştur o inanılmaz rahat insan..

slm anneler 5 GUNDR GREMIORUM HEPINZI COK MERK ETTM DOGUM YAPN VARMI BNM HER YRIM CATLADI KARNIM YARILDI KIPKRMZI HIC FAYDA ETMIO NEYPIOSM DAYNAMIOM ACIYA
kuzum benim de popom çatlamış geçende terzi ölçü alırken gördüm normalde tam 90 dı,şimdi 111 olmuş lierac iki haftadır gece gündüz sürüyorum ama mavimsi morumsu bir renk almaya başladı maalesef... seninki kırmızıysa hemen lierac e başla..

t.u.a.n.a
hayırlısı olsun canım, hem du bakalım gün doğmadan neler doğar??

bakalım canım şimdilik bir bekle.. hem ultrason bazen yanıltıcı olabiliyor. bi yerde okumuştm kadına 4 kg yu geçmiş diyor dr sezaryene alacağız mecburen. bebiş içeriden 3700 çıkıyor. +-300 gr oynuyor ölçüm sonuçlarında. benim dr um mesela min söylüyor. devletteki tam aralığı söylüyor. başka bi özele gittiğimde de max ı söylemişti. aynı haftalarda farklı dr a gidince çözdüm olayı seninki de belki max söylüyordur...

Kızlar ne farkettim
Dün akşam çoğunluk eşlerinden yakınıyordu
Herkes sinirden uyumuş herhalde
Gece kimse yokmuş :)
aynen canım yazmıştım zaten... ama var ya son zamanların en muhteşem uykusunu çektim dün gece.. bu gece nasıl uyurum bilmem
kızlar dün bilye kadar iki tane sarı top gibi jöle gibi bir şey gelmişt benden koyu sarı şimdide onlardan küçük kahverengi bir şey geldi ne ya pmalıyım
hbrini bekliyoruz bakalım.. inş hayırlara çıkarsın Rabbim..

yok anacım inatçının daniskası.. daha yeni senesi dolacak evliliğin 21 gün konuşmadığımızı biliyorum.. annem bile küsme huyuna gıcık oluyo.. bana küsünce onlara da pas vermiyormuş da.. hemen anlıyolar işte yavaş yavaş terk ettiriyordum huyunu.. şimdi sadece lüzumlu şeylerde konuşuyo.. bende de bu sefer inanılmaz bir sakinlik var. normalde konuşması için tahrik ederdim ama hamileliğin başından beri gayet sabırlı,sükunetli hale geldim.. bebişim beni çok daha sabırlı,mülayim yaptı dediğini yapıyorum ama hiç konuşmadan. yüzümde de asık bi ifade yok herşey normal gb hayatıma devam ediyorum.. tabii protesto devam ediyo.. yemek,çay vs yok temizlik ve çamaşır var sadece hizmetler arasında.. demincek kravatlarını ütülüyordum onu da kızdı kendi kendine aldı elimden, canıma minnet..

moralim çok bozukkkk.....
ne oldu kuzum????
ayy Allah iyiliğini versin inan belki 2-3 dk kahkahayla güldüm sana

canım o koç ben başak.. babam da koç aslında ama asla küsemez benim gb.. özür dilemeyi de bilmez ama gelir kedi gb etrafında dolanır güldürür konuşturur illa insanı benim adam da öyle yapsam bile tepki yok. kafayı taktı mı hemen bozuluyo konuşmayı kesiyo anlamıyosun bile.. bizim evde anlaşılması zor varlık kocam maalesef.. evin erkeği ben kadını o pozisyonundayız sürekli.. o kafayı bişeylere takıyo ben de sürekli çözmeye çabalıyorum mesela geçen gün birden sus pus oldu dedim var gene birşey.. sonra anladım ki ayaklarım şiş ve ağrıyor diye masanın üstüne koymuştum. ondan izin almadan koydum diye bozulmuş.. anladım yarım saat sonra müsaade istedim yüzü güldü geldi öptü,sevdi falan.. normalde de arkadaşları kılıbık biliyo ya bunu ona bitiyorum...
ayyy ne çok konuştum.. aslında sevinçliyim ondan az önce öğrendim annemle babama hac kurası çıkmış kızlar... bir ay önce rüyamda üçümüzü Kabede görmüştüm.. geçen hafta da annem görmüştü. çok şükür

yok anacım inatçının daniskası.. daha yeni senesi dolacak evliliğin 21 gün konuşmadığımızı biliyorum.. annem bile küsme huyuna gıcık oluyo.. bana küsünce onlara da pas vermiyormuş da.. hemen anlıyolar işte yavaş yavaş terk ettiriyordum huyunu.. şimdi sadece lüzumlu şeylerde konuşuyo.. bende de bu sefer inanılmaz bir sakinlik var. normalde konuşması için tahrik ederdim ama hamileliğin başından beri gayet sabırlı,sükunetli hale geldim.. bebişim beni çok daha sabırlı,mülayim yaptı dediğini yapıyorum ama hiç konuşmadan. yüzümde de asık bi ifade yok herşey normal gb hayatıma devam ediyorum.. tabii protesto devam ediyo.. yemek,çay vs yok temizlik ve çamaşır var sadece hizmetler arasında.. demincek kravatlarını ütülüyordum onu da kızdı kendi kendine aldı elimden,

canım o koç ben başak.. babam da koç aslında ama asla küsemez benim gb.. özür dilemeyi de bilmez ama gelir kedi gb etrafında dolanır güldürür konuşturur illa insanı benim adam da öyle yapsam bile tepki yok. kafayı taktı mı hemen bozuluyo konuşmayı kesiyo anlamıyosun bile.. bizim evde anlaşılması zor varlık kocam maalesef.. evin erkeği ben kadını o pozisyonundayız sürekli.. o kafayı bişeylere takıyo ben de sürekli çözmeye çabalıyorum mesela geçen gün birden sus pus oldu dedim var gene birşey.. sonra anladım ki ayaklarım şiş ve ağrıyor diye masanın üstüne koymuştum. ondan izin almadan koydum diye bozulmuş.. anladım yarım saat sonra müsaade istedim yüzü güldü geldi öptü,sevdi falan.. normalde de arkadaşları kılıbık biliyo ya bunu ona bitiyorum...
ayyy ne çok konuştum.. aslında sevinçliyim ondan az önce öğrendim annemle babama hac kurası çıkmış kızlar... bir ay önce rüyamda üçümüzü Kabede görmüştüm.. geçen hafta da annem görmüştü. çok şükür[/QUOTE]

Jong-bogo su yukarda yazdiklarina cok guldum cnm:)))sanki bizi anlatmissin. Benimki de ilk zmnlar cok kuserdi ayni seyi ben derdim ona evin erkegi benim hanimi sensin diye. Hatta ayni sekildr rahmetli anavim bana da soylenirdi kizim kusme kocana sonra o bize de kusuyo diye,benle barisinca onlarla da konusmaya baslardi:))))
Hatta hakkini helal et yazdiklarini okudum dedim sanki bizi yazmis inanamiyorum,esi ayni sensin diyorum:)))Benimki yay burcu ama muthis benzerlik var. Canim ben kusme olayini bitirdim cok sukur artik kusmuyo,bende boga oldugum icin benimle basa cikamadi gariban:))))Allah seninde yardimcin olsun sende bitirirsin ins.
Bu arada ailene hac ziyareti cikmis hayirli olsun ins.

Arkadaslar bayagi zamandir sadece sizi takip edebiliyorum yazamiyorum yeni bebrgine kabusanlar olmus Rabbim anali babali buyutsun ins.
Rahatsiz olan arkadaslara gecmis olsun diliyorum.
Son zamanlarimiz artik ya sabirrrrr,Rabbim hayirlisiyla kavustursun bebislerimize.

sağol canım yaa.. yalnız olmadığımı bilmek mutlu etti beni... geçenlerde de bir söz duymuştum "bir günde olmaz bir gün olur" diye.. gayet umutlanmıştım. şimdi senin başarıya ulaştığını görünce daha da sevindim.. ama ben küsemiyorum ki pes ettireyim adamı.. olsun umutluyum ben hiç değilse artık olayı hadise bağladık. 3 günden fazla müslüman küs kalmaz diye barışıyoruz. biraz daha ilerlesin durumu hadisi değiştirip "küslük mendil kuruyuncaya kadardır" olanı uygulatacağım

Ne guzel anlamli bi sozmus cok begendim ve gercekten dogru cnm umudunu yitirme.
Benimki hic 3 gunden fazla kus kalmazdi aynen bu yazdigin hadisten dolayi:))bende sabirla bekliyordum eger suclu okdugu halde ben gitseydim pes ettiremezdim heralde cnm. Dedigim gibi bogayim ve cok inatci oldugum icin mecbur tipis tipis geliyordu ve de ozur dilerim lafini soylettirmeden asla barismazdim:))))
Biz de de bi laf vardir " dinsizin hakkindan imansiz gelir" biraz kotu ama napalim bazen gerekiyo adamlara:))))

ay kızlar alemsiniz yaaa ne güldüm eşim namazı bıraktı nooldu hatun diyo bi postada onunla güldük akşam akşam pirzola yedirdiniz valla saolun bu arada dün bizimkile kavga ettik daha doğrusu ben kendi kendime afkurdum her zamanki gibi o arkasını döndü ve gitti ki keşke laf söylese bu daha çok kudurtuyo beni neyse sabah aradı bende soğuk konştum 1 saat sonra kalktı geldi çıkolata felan almış öptü özür diledi barıştık bende gittim fön çektirdim süslendim ay çok iyi geldi süslenmek

jang bogo Allah hayırlı etsin canım annenlerin haccını bizimkilere yine çıkmamış annem ağlıyodu benim işime geldi gerçi ama onun üzülmesine üzüldüm 5. seneleriydi ama hayırlısı olsun ayyyy yarın kontrol var hemde çatıdan da :18:

ben de hafta olarak aktarılıyo dıye bılıyorum.yanı ben dev.memuruyum bızde öyle.

10 kg süper valla eb 13 kg aldım

moralim çok bozukkkk.....

benım de bozuk.senın neyın var?

tamam sağ olun kızlar,dün gece 12de uyudum sabahta 6:30da uyandım,gece de malum 3-4 kez wc o yüzden mi halsizim bilmiyorum da,yarın dr gideceğim ona göre 2-3 gün daha idare edip edemeyeceğime bakarım.

ay ben gece bı yatıyorum maşalalh sabah kalkıyorum

saol canım.. darısı seneye sizin başınıza olsun inş.. çatı için de Allah kolaylık versin.. bu arada benim de ücretsiz izne ayrılacağım kesinleşti bu haberle.. ekim ayının başında eşim il dışına gidecek 3 aylığına göreve.. annemlerde kalırım diyorduk okula da başlarım zaten.. şimdi annemler rahat bi 40-45 gün yok eee adam da olmayacak.. ben mecburen adamın peşine takılıp gideceğim evde tek kalamam hayatta.. okuldan da bi 6 ay beklesinler bakalım.. hiç değilse bebişimle kendim ilgilenmiş olacağım.. inş maddi sıkıntı da olmaz da mecbur kalmam tekrar işe dönmeye, yoksa bebek de ben de perişan oluruz... Rabbim birşeyleri ayarlıyor işte..

Geçmiş olsun. Allah hayırlı bir doğum nasip eder inş.

Ara ara takip ediyorum herkes iyidir inş. 37. haftamın içindeyim ve son haftalar gerçekten zor ufacık birşeyde yoruluyorum hareketlerim zorlaştı mide yanmam çok arttı geceleri uyanıyorum o derecede uyuyamıyorum artık.

Birşey sormak istiyorum çatı muayanesi 37. haftada mı yapılıyordu ? Doktorum hala doğum şeklimle ilgilide birşey söylemedi.

Bu arada ablam bizde. Yeğenimi yıkadık altını değiştirdim gece uyanınca bende uyandım. Doğum öncesi pratik yapıyorum. Sanırım doğumdan sonra foruma yazı yazmak pek kolay olmayacak kızlar :)))

işte simdi canım sıkıldıı
esim aradı gec gelicekmiş.. normalde 10.30 da işi bırakıyo, serwis bekle felan derken 12 olmadan ewde oluyo..
ama bugün grew olayları oldugu icin herkesi tutuyolarmıs, 12 de cıkıcakmıs
kimbilir ewe kacta gelir

zaten canım cok sıkılıyo, zor bekliyorum geleceği saati
bide bu grew olayı cıktı basımıza..

teşekkür ederim cnmm..

canım beğendiysen eğer beğendiklerine bak istersen daha kolay bulursun

çok saol sen de

az kaldı dayan cnmm, bak değerleri güzel gidiyo.
sonu da böyle güzel gelsin inşş, onlar zamanlarını biliyorlar da onu bekliyorlar

maşaallah size de annesii

ay gerçekten mi, en çok kasıldığım şey zaten çatı muayenesii... inşş benimki de böyle kolay geçer
size de maşaallah diyelim

size de hemen bi nazar boncuğu

aynen temizliği bi yapıyosun, ertesi günü sanki yapılmamış gibi,
şöyle bi hafta falan hiç dayanmıyo
keşke dayansa
bence de bekle sen pzrtsi ye kadar, anca toparlanırsın hem

cnm ssıkma canını, 15 ine kadar hem biraz daha kilo almış olurr..

tarifler için çok saolun kızlarr, ama o kadar boşuna aramışım..
nilgün yanında geitrmiş tarifi

maşaallah, ben de yiyiorum ama ben yyip yiyip kilo alan gruptanım
ama doğumdan sonra hepsi biticek inşşş...

veeee işte şimdi karşınızda nilobella ve bnmmm tüm gün uğraştığımız....
ama sonunda alnımızın akıyla üstesinden geldiğimiz kurabiyeler

O kadar yorgunum ki, hic birsey yazacak halim kalmadi.
Esrayla 8 saat mesai yaptik, cok yorulduk.
75 tane kurabiye yapmisiz, suslemesi falan cok uzun surdu.
İyi geceler kizlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…