2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

Merhaba haziran anneleri uzun zamandır okuyorum yeni üye oldum siteye.37 haftalık hamileyim beklenen doğumum 19 haziran bugun kontrolüm vardı bebek yerleşmiş yerine hayırlısıyla beliyoruz. Hepinize hayırlı doğumlar diliyorum. İyi geceler

Kızlar bugün benim çok ağrım var kasıklarım regl sancısı gibi kıvrandırıyor:18: aynı zamanda kasılmalarım çoğaldı, doktorumu aradım kasıklarımdaki sızlamaları söyledim, bebek doğum kanalına inmeye çalışıyordur, korkma dedi perşembe gün kontrolümüz var zaten de beni düşündüren konu şu , benim kız ters duruyor hala dönemedi miyomlarımdan dolayı, popo aşağıdayken ayaklarıylamı kanala girmeye çalışıyorki??

Nasıl acıktın kız sen öyle
Yazık sana

ay senin ki demi böyle çalışıyo yaaa, bi tek bnm ki mi beceriksiz de yetişemiyo işlere??

bnm ki hariç 2 kişi daha çalışıyo yanında işte. 70 tane de mükellef var.
ben pek anlamıyorum bu işlerden ama bu kadar saat sürmesi mantıksız değil mi yaa...

bende bi tek benim kocam geç geliyo sanıyodum
hele yılbaşından beri var ya artık hiç eve gelmez oldu diyebilirim,çalışan arkadaşlardan biri ayrıldı ve dosyalar paylaşıldı,yok dosyaları düzenle,yok yılsonu bilmemneleri derken hamile olduğumunu farkına varamadım diyebilirim
bu yüzden de daha bebeğimin bi dolabı bile yok,gidip bakamadık ki bi türlü
en azından yatağını ve arabasını alabildik şükür daha eve gelmeseler bile
kimse muhasebeci olmasınnnnnnnn

cok güldüm canım yaa kıyamammm

bende gecen gece uykumun içinde emer gibi hareketler yapıyomusum -bak böyle emiceksin cuk cuk cuk diyomusum
sabah esim anlatırken yarılıyodu

ben de dün kocişe kalk üzerimden bebeği eziyosun diye bağırmışım o da ben yatmıyorumki demiş haa ben eziyomuşum diyip dönmüşüm
galiba göbeğimin üzerine yatmışım o ara

bakalım bugün ne göreceğiz rüyamızda

Bebegim tam. R.350 gr ve 48 cm olarak 29 mayis gecesi 00:20 de dunyaya geldi.sanciyla hastaneye gittik kalp atislarinda duzensizlik oldugu icin hemen sezeryana alindik

kızlar az önce alt tarafıma şiddetli bir sancı girdi bıçak gibi ve geçti ama bağırmama neden oldu sizce neyin nesiydi bu şimdi???

O kadar yorgunum ki, hic birsey yazacak halim kalmadi.
Esrayla 8 saat mesai yaptik, cok yorulduk.
75 tane kurabiye yapmisiz, suslemesi falan cok uzun surdu.
İyi geceler kizlar...

kızlarr tebrik ederim..elinize sağlık çok güzeller..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…