- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #33.621
merhaba mine;
pastdizayna baktım ama set olarak almak yerıne kalıpları ayrı ayrı almayı düşündüm
acaba yaptıgın kurabıyelerın fotograflarını buraya da ekleyebılır mısın?
kedı suratı cok tatlı cok begendım buarada mavı olması ıcın gıda boyasımı kattınız cnm bız kolaya konduk pembe dede erkek olunca zor tabı
canım yukarda eklemiştim ama yine ekleyim. Eki Görüntüle 434459 Eki Görüntüle 434460 Eki Görüntüle 434461 Eki Görüntüle 434462 Eki Görüntüle 434463 Eki Görüntüle 434464 Eki Görüntüle 434465 Eki Görüntüle 434466
bu arada sadece ayak ve puset setten. yıldız, kalp, kelebek ve kedi suratını annem almış.
cok teşekkür ederımm resımlerı görmüştüm de isme dikkat etmemişim
cok güzel gözüküyorlar
kurabıye setındekı 1 kg beyaz ve 1 kg mavı seker hamuru benım gözüme cok geldi
80 tane kurabıye yaparken 2 kg seker hamuru da kullanıldı mı?
kızlar loğusa şerbeti yapıcakmısınız?
ilk günlerde eve gelenlere verilirmiş
dün ben aktara gittim
kilosuna 20 tl dedi
netden tariflere baktım
ama kaç bardak çıkıyo söylemiyo
bilen varmı?
biz doktordak geldikkk..
babamızı da uğurladık, şöyle bi gecmişe göz attık.. pek muabbet etmemişssiniz. noluyo kızlar herkesler nerde
35+5 haftalığız..
kafası 36 hafta, karın cewresi 37 hafta, bacakları da 38 haftalık gözüküyo oğlumun
ee nede olsa ben 1.72 yim, babası 1.86.. uzun olucak dedi doktor, hadi yaaaaa dedik:))
ben yarın kilo almısım 15 günde.. toplamda 9 kilo aldım yani..
onu da bebiş almıs zaten. 15 gün önce 2.444 gr' dı.. bugün 3.000 kilo olmus dedi
dedim daha cok alırmı, 3.500 ü görür dedi. İnsallah kolay doğururuz kızlar, birbirimize dua edelim
açıkçası tırstım biraz.. cewizi, muzu azaltayım biraz bari
haftaya görüşelim çatı muaynesi yapcam dedi
ben böyle tırsık bakınca, korkma cok kibar olucam dedi (artık ne kadar doğruysa )
kızlar bide bizim hastanede koca koca asmıslar heryere..
-Tıbbi bir müdahele gerekmedikçe isteğe bağlı sezeryanı artık ssk karsılamıyor diye..
Bide zam yapmıslar biraz daha sezeryana..
Aslında ben sewindim normal istediğim için. Gerci doktorumda normali destekliyo ama olsun daha bi sewindim..
zaten bebeğimin Allah korusun hayati bii durumu oldugunda alıyolar sezeryana.. isteğe bağlı olmamasına sewindim..
bide sancılarımı sordum ağrımla.. Normal dedi (herzamanki gibi)
sewinmelisin wücudun hazırlanıyo doğuma dedi.hiç sancın olmamasından iyidir emin ol, insallah normal doğurtcaz seni dedi.
ew içinde hareketli ol we mutlaka yürü dedi..
hurma içinse ben duymadım dedi
gerci pekte bilebilcek bi tip gibi gelmedi bana
ben yinede önümüzdeki hafta baslıyorum hurmayaaaaa...
Maşallah canım ne kadar güzel haberlerle gelmişsin öyle
İnşallah herşey gönlüme göre olur
Sağlıkla alırsın bebişini kucağına
Bende 15 dakika sonra görüşücem doktorla
Bakalım ne dicek
Stres bastı beni
slm kızlar bugün doğum yapacak olan arkadaşlar allh yardımcıları olsun..
bugün annemi yolcu ettim yine ve evde yalnızım şimdiden özledim annemi
gecede uyumadım hiç kurt gibi acıkmıştıım gece kalkıp birşey yedim içtim ve sık sık tuvalete kalktım
rüyamda eşimin eline bebegimizi veriyorlardı ama kız değil erkekti sanırım söylenenlerden etkilen karnım erkek karnına benziyormuş ( o ne demekse)
canım ikisinin de 3te biri kaldı. 1 kilo beyaz al istersen. yarısına gıda boyası katarsın. 60 tane falan çıkr.
karnın siwriyse ondan söylerler canımcım takma
benimde ilk zamanlar hiç siwri değildi hep kız diyolardı, sonra erkeği duyunca hepsi patates oldu..
bide ben hep ekşi yedim onun içinde kız diyolardı..
bayılıyorum böyle koca karı laflarının hurafe cıkmasına
canım çok güzel işte 2 cm açıklık biraz daha bekle suni sancıyla doğurursun bi aksilik olmazsa çokta zıplama bebişinin kalp atışlarıda önemli normal doğumda, düştüğü anda sezeryana alırlar ona göre doğum anneyle bebeğin ortak hareketine bağlı 8 cmde olsa açılman bebek sıkıntıya girerse hemen alıyolar o yüzden hakkında hayırlısı inşallah gönlündeki gibi normal doğurursun.
iikcim bir saati geçti serum taktıkları. Ben bunun kat kat fazlasını her ay adet ağrımda yaşıodum. Haplarla ayakta kalıodum. Gelsin sancılar sırayla bekliyorum. Korkmuyorum sizden sancılar.. öptm hepinizi
buarada kızlar dunden berı sızım sızım sancım var gecede cok duzensız sancılarım oldu suandada hala oyleyım hanı boyle gırıp cıkan bısı deıl bugunde bel ve kasıklarımda sızım sızım var
ne bu sımdı dogum habercısımı :44::44: yok yok bukadar basıt olamaz heralde
bugun basıma gelceklerı soyluyorum gelınce aaa selma dedı dersınız
sımdı saat 3te nst var gırıcem sancı cıkmıcak dr odasına gıdıp druma gostercem guzel sancın yok dıcek (neresı guzelse hep oyle dıyor ) gel bakalım bı catı muanesı yapalım kanala gırmısmı dıcek ben yatıcam ve dr dıcekkı daha cok gerıde kanala bıle gırmemıs dıce (ben yıne sınır olucam ) sonra ayın 7sınde su saatte gel dıcek ve benı yollucaaakk
:))) malum dönemde alınganlık üst düzeyde kızlar. Bide akşam sancım oldu nstye girdim sancı çıktı orada da alttan baktılar açılma yok eve yolladılar ondanda sıkıldım üzgünüm
hadı canlar ben ufaktan uzuyorum anca gıyınır suslenırım
hepınızı optum gelınce hemen yazarım dr hafataya gel dedı dıe
aynen canım neymiş kız olunca kalçalar falanda şişermiş benim basket topu gibi dik karnım varbende korkmaya başladım düşünsene herşey pembe elbiseler falan bebek doğuyor erkek zaten bursadayız mazallah çocuğuma top derler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?