2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

merhaba mine;
pastdizayna baktım ama set olarak almak yerıne kalıpları ayrı ayrı almayı düşündüm

acaba yaptıgın kurabıyelerın fotograflarını buraya da ekleyebılır mısın?

canım yukarda eklemiştim ama yine ekleyim. Eki Görüntüle 434459 Eki Görüntüle 434460 Eki Görüntüle 434461 Eki Görüntüle 434462 Eki Görüntüle 434463 Eki Görüntüle 434464 Eki Görüntüle 434465 Eki Görüntüle 434466

bu arada sadece ayak ve puset setten. yıldız, kalp, kelebek ve kedi suratını annem almış.

kedı suratı cok tatlı cok begendım buarada mavı olması ıcın gıda boyasımı kattınız cnm bız kolaya konduk pembe dede erkek olunca zor tabı

herkese selamlar
herkes iyidir umarım
doğum yapan var mı kızlar geçmişe bakamıyorum..
dilex ve levniden haberim var bi tek.

tatilim güzel geçiyor sadece geceleri oğlum uyutmuyor
sanırım oda normal 3 de bi tekmelemeye başladı
5 e kadar devam etti.uyuyamadım uykusuzluk insanı sersem ediyor.
sanırım tatil uzayacak salı günü eşim gelecek bi kaç günde onunla
kalıp sonra ankaraya döneceğim.erken doğurmaktan korktuğum için
geceleri abuk subuk rüyalar görüyorum
bol bol yüzüp yürüyüş yapıyorum inş faydasını görürüm de normal doğum yaparım.

sıkıldım sıkıldım uçmak istiyoruummm
yalın ayak yere basmak istiyorum
ne eksıgımız var cıcekten bocekten
bende onlar gıbı cosmak ıstıyorum

ayy bastılar bugun yıne bana 3te randevu var ama zaman gecmıyor sankı ayy gecse ne olur herzamankı gıbı rutın kontrol ıste heyecan bıle yok ıcımde

cok teşekkür ederımm resımlerı görmüştüm de isme dikkat etmemişim
cok güzel gözüküyorlar
kurabıye setındekı 1 kg beyaz ve 1 kg mavı seker hamuru benım gözüme cok geldi
80 tane kurabıye yaparken 2 kg seker hamuru da kullanıldı mı?

hadı canlar ben ufaktan uzuyorum anca gıyınır suslenırım

hepınızı optum gelınce hemen yazarım dr hafataya gel dedı dıe

canım ikisinin de 3te biri kaldı. 1 kilo beyaz al istersen. yarısına gıda boyası katarsın. 60 tane falan çıkr.

biz doktordak geldikkk..
babamızı da uğurladık, şöyle bi gecmişe göz attık.. pek muabbet etmemişssiniz. noluyo kızlar herkesler nerde

35+5 haftalığız..
kafası 36 hafta, karın cewresi 37 hafta, bacakları da 38 haftalık gözüküyo oğlumun
ee nede olsa ben 1.72 yim, babası 1.86.. uzun olucak dedi doktor, hadi yaaaaa dedik :))
ben yarın kilo almısım 15 günde.. toplamda 9 kilo aldım yani..
onu da bebiş almıs zaten. 15 gün önce 2.444 gr' dı.. bugün 3.000 kilo olmus dedi
dedim daha cok alırmı, 3.500 ü görür dedi. İnsallah kolay doğururuz kızlar, birbirimize dua edelim
açıkçası tırstım biraz.. cewizi, muzu azaltayım biraz bari

haftaya görüşelim çatı muaynesi yapcam dedi
ben böyle tırsık bakınca, korkma cok kibar olucam dedi (artık ne kadar doğruysa )

kızlar bide bizim hastanede koca koca asmıslar heryere..
-Tıbbi bir müdahele gerekmedikçe isteğe bağlı sezeryanı artık ssk karsılamıyor diye..
Bide zam yapmıslar biraz daha sezeryana..

Aslında ben sewindim normal istediğim için. Gerci doktorumda normali destekliyo ama olsun daha bi sewindim..
zaten bebeğimin Allah korusun hayati bii durumu oldugunda alıyolar sezeryana.. isteğe bağlı olmamasına sewindim..

bide sancılarımı sordum ağrımla.. Normal dedi (herzamanki gibi)
sewinmelisin wücudun hazırlanıyo doğuma dedi.hiç sancın olmamasından iyidir emin ol, insallah normal doğurtcaz seni dedi.
ew içinde hareketli ol we mutlaka yürü dedi..
hurma içinse ben duymadım dedi
gerci pekte bilebilcek bi tip gibi gelmedi bana
ben yinede önümüzdeki hafta baslıyorum hurmayaaaaa...

kızlar loğusa şerbeti yapıcakmısınız?
ilk günlerde eve gelenlere verilirmiş
dün ben aktara gittim
kilosuna 20 tl dedi
netden tariflere baktım
ama kaç bardak çıkıyo söylemiyo
bilen varmı?

Ben sekerci cafer eroldan iki tabaka aldim.1,5 lt suyla kaynatiliyormus her biri. Sekeri az koyucam, istenirse eklenir. 500gr seker, iki cubuk tarcin, 7 tane karanfil. Su anda tek eksigim uygun bir tepsi

minesualp kurabiyeler süper olmuş ellerinize sağlık ve de darısı benimkileri annem yapacağı aiçin annemin başına

penticim Allah kolaylık versin tez zamanda kucağına alırsın inş bebişini.çok heyecanlıyım senin için lütfen bizi habersiz bırakma

ohh kızlar.ağda mı yaptırdım geldım artık doğurabılrım.manikür pedıkur kaş bıyık vs hepsi bitti.stres oluyodum valla.çarşamabaya kadar bişi olmaz herhalde artık.gecmışe bakmadım ıyıdır ınşallah herkes.

Maşallah canım ne kadar güzel haberlerle gelmişsin öyle
İnşallah herşey gönlüme göre olur
Sağlıkla alırsın bebişini kucağına
Bende 15 dakika sonra görüşücem doktorla
Bakalım ne dicek
Stres bastı beni

slm kızlar bugün doğum yapacak olan arkadaşlar allh yardımcıları olsun..

bugün annemi yolcu ettim yine ve evde yalnızım şimdiden özledim annemi

gecede uyumadım hiç kurt gibi acıkmıştıım gece kalkıp birşey yedim içtim ve sık sık tuvalete kalktım

rüyamda eşimin eline bebegimizi veriyorlardı ama kız değil erkekti sanırım söylenenlerden etkilen karnım erkek karnına benziyormuş ( o ne demekse)

canım güzel seyler duyucaksın insallah, gönlünü ferah tut. olumlu düşün..
haberlerini bekliyorum

karnın siwriyse ondan söylerler canımcım takma
benimde ilk zamanlar hiç siwri değildi hep kız diyolardı, sonra erkeği duyunca hepsi patates oldu..
bide ben hep ekşi yedim onun içinde kız diyolardı..
bayılıyorum böyle koca karı laflarının hurafe cıkmasına

bende siparişimi verdim şimdi öncelikle 250şer gram pembe ve beyaz aldım
bir dolu da kalıp merdane ıvır zıvır siparişi verdim inşallah maymun iştahlılık yapmamışımdır da hepsını kullanırım :)
kurabıyelerı bitince bende eklerım resımlerını :)

canım ikisinin de 3te biri kaldı. 1 kilo beyaz al istersen. yarısına gıda boyası katarsın. 60 tane falan çıkr.

aynen canım neymiş kız olunca kalçalar falanda şişermiş benim basket topu gibi dik karnım var bende korkmaya başladım düşünsene herşey pembe elbiseler falan bebek doğuyor erkek zaten bursadayız mazallah çocuğuma top derler

cnm zıp zıp derken ıste ev ıslerı vss yuruyus bılmem ne utu mutu vsss sureklı boyle gecıyor oglen uykularına son verdım uyumuyorum havalar guzelleştı guzelleselı bende ayaktayım sureklı durduramıorum kendımı bı ara hamlaşmıstım suan sureklı hareketlıyım bugunde evımı supurdum cam onlerını aldım evı sıldım camasırları astım tabak bardak canak bulasık ları makınaya attıktan sonra mutfak tezgahı vss ıyıce cıfledım suan sadece banyo tualet kaldı ama belım agrıdı bıraktım yemegımı yedım derken bu saat oldu hala banyo duruyor bırazdan da orayı halledeyım dıorum..

bu arada agzından bal damlıor ınss cnm dr da öyle dedı maşşallah acılmanda var cocukta kanalda normal olcak ıns dedı bakalım ayın 5 ınde gunum doluyormus ne dıyecek?

iikcim bir saati geçti serum taktıkları. Ben bunun kat kat fazlasını her ay adet ağrımda yaşıodum. Haplarla ayakta kalıodum. Gelsin sancılar sırayla bekliyorum. Korkmuyorum sizden sancılar.. öptm hepinizi

hayyy maşşallah ne guzel motıve edıosun kendını ben sımdıden tırstım

suan saat ıkı bucuk sen yazalı baya olmus merak edıorum durumunu ıns ıyısındır hatta kuzunu almıssındır ıns kucagına ayy meraktan catladım neyse beklıorum yazmanı...

o sancılar bendede var beklıorum ayy dıorum duzenlı olsunda gıdıyım hastaneye yok duzene gırmıo bı turlu yok bız doguramıcaz galıba(

:))) malum dönemde alınganlık üst düzeyde kızlar. Bide akşam sancım oldu nstye girdim sancı çıktı orada da alttan baktılar açılma yok eve yolladılar ondanda sıkıldım üzgünüm

bende bı heves gıdıorum dogurcam dıe ama eve yolluolar

hadı canlar ben ufaktan uzuyorum anca gıyınır suslenırım

hepınızı optum gelınce hemen yazarım dr hafataya gel dedı dıe

ayyy bıde doguma alıolarmış senı yusuf yusuf:18:

bende cok ıstıorum dogurmayı da dr doguma dedıgınde ne yapıcam acaba?

ayy kopardın beni canım Allah iyilliğini wersin emi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…