- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #33.581
slmm herkeseeeee bacaklarım kaşınıyooo dıe kara ciğer testi yapıldı p.tesi sonucu inş. temz çıkarda rahatlarım inş.
kaşıntım haılelıktn alaerjıktır çok korkuyorum karaciğerle alakalı olmasından allahım sen koru bebeğımıde benıdee:26::26:
slm kızlar.
Serumu taktılar. Sancılarım başladı. Ama gayet güzel yani hafif haflf. Hiç çekilmicek bişey değil şuan içln. Aynu adet başlangıç ağrısı. Alttan açılma içln muayene etmediler. Gayet rahatım tvde müge anlıyı izliyorum. öptm hepinizi. ilk bebeğine maşallah. çok tatlı çokta büyümüş,
slmm herkeseeeee bacaklarım kaşınıyooo dıe kara ciğer testi yapıldı p.tesi sonucu inş. temz çıkarda rahatlarım inş.
kaşıntım haılelıktn alaerjıktır çok korkuyorum karaciğerle alakalı olmasından allahım sen koru bebeğımıde benıdee:26::26:
kızlar loğusa şerbeti yapıcakmısınız?
ilk günlerde eve gelenlere verilirmiş
dün ben aktara gittim
kilosuna 20 tl dedi
netden tariflere baktım
ama kaç bardak çıkıyo söylemiyo
bilen varmı?
yarım saat sonra asıl sancılar başlayacak yanında elini tutup güç alacağın birileri olsun muhakkak.
iikcim bir saati geçti serum taktıkları. Ben bunun kat kat fazlasını her ay adet ağrımda yaşıodum. Haplarla ayakta kalıodum. Gelsin sancılar sırayla bekliyorum. Korkmuyorum sizden sancılar.. öptm hepinizi
canım ben de aynı dertten muzdariptim. şimdi biraz daha netleşti. annem iki sokak ötemde oturuyo okulum da ondan iki sk ötede.. ona bırakıp okula devam ederim diyordum bi de eşimin il dışı görevi çıkınca kesin annemlerde kalırım diyorduk. şimdi onlar hacca gidiyo. ya evimde bebişimle tek başıma olacağım ya da adamın peşine takılıp gideceğim. öyle olursa şubata ya da eşimin dönüşü olan ocakta işbaşı yaparım. 3 ay bırakmak için çok erken zaten..neden kimse yooook :) ben de bir sürü cevapsız soru var bu gece uyuyamıyorummmm :) çalışan anneler raporunuz bittiğinde ne yapmayı düşünüyorsunuz. ben hala kararsızım işe gidip gitmeme konusunda. gidersem bebeği bırakacak bir yer yok. kreşler de zaten almıyor 1 yasından kucuk bebeği. zaten teslım edılrmı annesiz olurmuolmaz dıye dsunuyorum. bırakabılecegım musaıt bır yakınım da yak. buyuk bır ıhtımal kendım bakacagım. çalışmayacagım. Sizin fikirleriniz nedir? siz raporunuz bittiğinde ne yapmayı düşünüyorsunuz ???
hayırlısı olsun canım.. merdiven inip çıkma vermişti bi arkadaşa dr u.. eşi serumu taşımış. 4 kg yu normal doğurdu en sonunda.. inş senin de kolaycacık olur doğumun.. burada cuma salaları verildi. sala ile ezan arası dua kabul olurmuş. inş da olur...kızlar kontrolümü oldum. Doktor yatış verdi. şuan yine nstye bağlıyım. Suni sancı içln vajinaya bi hap yerleştirdiler. Damar yollarımı açmak için koluma iğne taktılat. Hastane önlüğüyleyim şuan. Bir tuhaf oldum. 4 saat içinde açılmam olursa normali beklicekler yani saat 2 ye kadar beklemedeyiz. Açılma olmazsa sezeryan yolu gözüktü bana. Dua edin. Hakkımda hayırlısı.
canım ilişki ve hurma tavsiye ediliyor.. emin değilim ama normalde adaçayı rahim kasılması yapıyo diye hamilelere içirmiyorlar. belki bu durumda işe yarar ama yine de bir bilene sormak lazım...sen öyle dedıgınden berı sureklı yuruyus zıp zıplar hastaneye gıdıorum ama tık yok acılmam sadece 2 cm ama almadılar doguma sanırım gunumu beklıorlar 5 ınde cagırdı bakalım hayırlısı acaba sunı sancıyla baslatırlar mı?
bılemıorum aklım karısık bekletmelerınıde ıstemıorum ama dr sıkıntı olmazsa bı hafta daha bekletıcem dedı hayırlısı...
cocuk kanalda dıolar acılmamda varmıs hala doguma almıolar((
kendı sancımın sıklaşmasını beklıolarmıs..
harika olmuş canım bunlar... bayıldım ben yaaa... o minik minik çiçekleri nasıl yapıyosunuz???günaydın haziran anneleri. artık hazirana girdik rahat rahat doğurabiliriz. ben de ne ağrı ne sancı hiç bişey yok. nasıl iş anlamadım. 2 gecedir de çok rahat uyuyorum.
bu arada dün annemle akşama kadar uğraşıp bebek kurabiyelerimiz de bunlar:
Eki Görüntüle 434221 Eki Görüntüle 434222 Eki Görüntüle 434223 Eki Görüntüle 434224 Eki Görüntüle 434225 Eki Görüntüle 434226 Eki Görüntüle 434227 Eki Görüntüle 434228
iyi akşamlar kızlar..
nst de sancım çıktı alttan baktılar açılma yok eve gönderdiler bekliyoruz açılma olsun diye yalancı sancı dediler
günaydınnnnnnnnn
canım ben de aynı dertten muzdariptim. şimdi biraz daha netleşti. annem iki sokak ötemde oturuyo okulum da ondan iki sk ötede.. ona bırakıp okula devam ederim diyordum bi de eşimin il dışı görevi çıkınca kesin annemlerde kalırım diyorduk. şimdi onlar hacca gidiyo. ya evimde bebişimle tek başıma olacağım ya da adamın peşine takılıp gideceğim. öyle olursa şubata ya da eşimin dönüşü olan ocakta işbaşı yaparım. 3 ay bırakmak için çok erken zaten..
hayırlısı olsun canım.. merdiven inip çıkma vermişti bi arkadaşa dr u.. eşi serumu taşımış. 4 kg yu normal doğurdu en sonunda.. inş senin de kolaycacık olur doğumun.. burada cuma salaları verildi. sala ile ezan arası dua kabul olurmuş. inş da olur...
canım ilişki ve hurma tavsiye ediliyor.. emin değilim ama normalde adaçayı rahim kasılması yapıyo diye hamilelere içirmiyorlar. belki bu durumda işe yarar ama yine de bir bilene sormak lazım...
harika olmuş canım bunlar... bayıldım ben yaaa... o minik minik çiçekleri nasıl yapıyosunuz???
selam kızlar yeni gelenlere cvp yazmıyorsunuz herhalde((((((
gunaydıınnn
ben gene dogurmadım yahubugun dr var 3te bakalım ne dıceekk
hemen gecmıse bakıp gelıyoruuumm
canım bu benim 2. haftam evdeyim daha hiç sıkılacak vakit bulamadım bende diyodum sıkılırım diye ama arkadaşım var o benden önce doğum yaptı oda izinde beraber takılıyoruz sende kendine hemen bi arkadaş buldunmu sıkılmıycaksın emin olgünaydın hanımlarbugün son iş günümüz bakalım evde sıkılacak mıyım,oğlum çokta bekletmesin de sıkılmayayım onu mıncıklayayım
canım Allah bi nefeste kurtarsın inş. müjdeli haberlerini bekliyoruz.dualarım seninle..günaydın güzel anneler,
Ben haziran ayının ilk annesi olmak üzere hazırlıklardayım. gece uyudummu uyumadımmı hiçbir fikrim yok. heycan denen bişeyde yok. sadece neyle karşılaşıcağımı mmerak ediyorum. herşeyim hazır bende hazırım. şuan çıkmak üzere beklemedeyim. 8:30 da kontrolüm var. dualarınızı eksik etmeyin. suni sancıya umarım vücudum hemen cevap verir ve ilk arkadaşım gibi bende bebeğimi hemen kucağıma alırım. allah yardımcımız olsun hepimizin. lütfen dualarınızı eksik etmeyiin.
hayırlı cumalar canım valla hiç doğurmuycakmış gibi hissediyorum nedensehayırlı cumalar ve hayırlı sabahlar güzel anneler
bu sabah kendinizi nasıl hissediyorsunuz?
ayy doğumhaneden canlı yayın gibi maşallah canım sana:)kızlar kontrolümü oldum. Doktor yatış verdi. şuan yine nstye bağlıyım. Suni sancı içln vajinaya bi hap yerleştirdiler. Damar yollarımı açmak için koluma iğne taktılat. Hastane önlüğüyleyim şuan. Bir tuhaf oldum. 4 saat içinde açılmam olursa normali beklicekler yani saat 2 ye kadar beklemedeyiz. Açılma olmazsa sezeryan yolu gözüktü bana. Dua edin. Hakkımda hayırlısı.
canım maşallah kızına allahım nazarlardan koruusun..herkeslere günaydın kızlar malum bebekten dolayı geçmişi çok sıkı takip edemiyorum atladığım şeyler varsa affola. penti sanırım nstye girdin bugün senin son günündü inşallah rahat bir doğumla alırsın yavrunu kucağına dualarım seninle. doğum yapmış anneler varsa gözleri aydın.
bu arada doğum kilolarından korkan arkadaşlar kilolar hemencecik veriliyor özellikle emzirmek doğal diyet, 68 kilo ile hamileliğime başlamıştım bu sabah tartıldığımda 66 kilo 700 gramım yani eskisindende düşük kilodayım şuanda benden mutlusu yok, o yüzden çok takmayın kiloları hepsi veriliyor.
dün kızım 7 günlük olmuştu 7 kırkımızı yaptık bebişte bende yıkandım öyle olması gerekiyomuş ve ilk defa dün akşam yalnız kaldım bebeğimle annem eve gitti kayınvalidem sadece gündüz yanıma geliyor şuanda da tekim kuzumla ama hiçte korktuğum gibi değilmiş kıvırdım sanırım ben bu annelik işini sadece yalnız yıkayamam eh artık onda da eşim yardım edecek.
buda kızımın dünkü fotosu teyzeleri gün geçtikçe değişiyor sıpa
Eki Görüntüle 434161
hoşgeldin gözden kaçmıştır bu aralar doğuranlar doğum izninde olanlar girip sayfalara göz atıp çıkıyolardır :) ben ancak öyle yetişebiliyorum onun için mesajın görülmemiştir.selam kızlar yeni gelenlere cvp yazmıyorsunuz herhalde((((((
günaydın canım inşallah kontrolun ii geçer bizde seni merak ediyoduk doğurdun mu diye
offf ara verdim ütüye, ter akıyo her yanımdan
nefret ediyorum ütü yapmaktan...
günler ne çabuk geçiyo yaaa, saatler dakikalarr... yetişemiyorum sanki hiç bişeye...
öğlen oldu bile, sözde öğlene kadar ütü biter diyordum...
sanki hiç bişey yetiştiremeden zamna geçicek, günler biticek gibi geliyor.. offfffffffffffffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?