2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

geçmiş olsun canım inş temiz çıkar içini ferah tut

yarım saat sonra asıl sancılar başlayacak yanında elini tutup güç alacağın birileri olsun muhakkak.

canım geçmiş olsun. umarım sonuçların güzel çıkar, karaciğerle ilgili değildir.

kızlar loğusa şerbeti yapıcakmısınız?
ilk günlerde eve gelenlere verilirmiş
dün ben aktara gittim
kilosuna 20 tl dedi
netden tariflere baktım
ama kaç bardak çıkıyo söylemiyo
bilen varmı?

ben de aldım canım. yapmayı düşünüyorum ama ben kilo hesabı değilde tane olarak söyledim adama. o da tarttıktan sonra kaç gr yazmamış. nasıl yapcaz bilmiyorum. belki bugün annemle bi kalıbını deneyip bakarız. sonuçtan haberdar ederim. bi de ben önceden yapıp dolaba koysak diyorum. bişey olur mu ki ?

tuana biz yaptık şerbeti ama ne kadardan ne kadar çıktı bilmiyorum canım.internette tarifleri var orda gram veriyodur.

yarım saat sonra asıl sancılar başlayacak yanında elini tutup güç alacağın birileri olsun muhakkak.

iikcim bir saati geçti serum taktıkları. Ben bunun kat kat fazlasını her ay adet ağrımda yaşıodum. Haplarla ayakta kalıodum. Gelsin sancılar sırayla bekliyorum. Korkmuyorum sizden sancılar.. öptm hepinizi

iikcim bir saati geçti serum taktıkları. Ben bunun kat kat fazlasını her ay adet ağrımda yaşıodum. Haplarla ayakta kalıodum. Gelsin sancılar sırayla bekliyorum. Korkmuyorum sizden sancılar.. öptm hepinizi

canım dua et başlasın sancı olmadan açılma olmaz çünkü.

ben de 2 tane tarif buldum. birin de şeker de koymuş. yarım kilo kızamık şekerine 20 bardak su diyor. diğerin de şeker yok. 10 bardak suyla yapmış. siz nasıl yapacaksınız tuana.

günaydınnnnnnnnn
canım ben de aynı dertten muzdariptim. şimdi biraz daha netleşti. annem iki sokak ötemde oturuyo okulum da ondan iki sk ötede.. ona bırakıp okula devam ederim diyordum bi de eşimin il dışı görevi çıkınca kesin annemlerde kalırım diyorduk. şimdi onlar hacca gidiyo. ya evimde bebişimle tek başıma olacağım ya da adamın peşine takılıp gideceğim. öyle olursa şubata ya da eşimin dönüşü olan ocakta işbaşı yaparım. 3 ay bırakmak için çok erken zaten..
hayırlısı olsun canım.. merdiven inip çıkma vermişti bi arkadaşa dr u.. eşi serumu taşımış. 4 kg yu normal doğurdu en sonunda.. inş senin de kolaycacık olur doğumun.. burada cuma salaları verildi. sala ile ezan arası dua kabul olurmuş. inş da olur...

canım ilişki ve hurma tavsiye ediliyor.. emin değilim ama normalde adaçayı rahim kasılması yapıyo diye hamilelere içirmiyorlar. belki bu durumda işe yarar ama yine de bir bilene sormak lazım...

harika olmuş canım bunlar... bayıldım ben yaaa... o minik minik çiçekleri nasıl yapıyosunuz???

gunaydıınnn

ben gene dogurmadım yahu bugun dr var 3te bakalım ne dıceekk

hemen gecmıse bakıp gelıyoruuumm

Son düzenleme:

canım pastdizayn diye bi site var. orda kurabiye seti var. ondan aldım. içinden çıktı. hamurun üzerine bastırıp çiçekler yapıp kurabiyeye ayrı ayrı yapıştırdık. ama çok uğraştırdı. akşama kadar 80 tane yaptık.

selam kızlar yeni gelenlere cvp yazmıyorsunuz herhalde ((((((

hoşgeldin canım. gözden kaçmıştır. bi de bu aralar topikte bir rehavet var.

günaydın hanımlarbugün son iş günümüzbakalım evde sıkılacak mıyım,oğlum çokta bekletmesin de sıkılmayayım onu mıncıklayayım
canım bu benim 2. haftam evdeyim daha hiç sıkılacak vakit bulamadım bende diyodum sıkılırım diye ama arkadaşım var o benden önce doğum yaptı oda izinde beraber takılıyoruz sende kendine hemen bi arkadaş buldunmu sıkılmıycaksın emin ol
canım Allah bi nefeste kurtarsın inş. müjdeli haberlerini bekliyoruz.dualarım seninle..
hayırlı cumalar ve hayırlı sabahlar güzel anneler
bu sabah kendinizi nasıl hissediyorsunuz?
hayırlı cumalar canım valla hiç doğurmuycakmış gibi hissediyorum nedense benim kızın gelmeye niyeti yok..
ayy doğumhaneden canlı yayın gibi maşallah canım sana:)
canım maşallah kızına allahım nazarlardan koruusun..
selam kızlar yeni gelenlere cvp yazmıyorsunuz herhalde ((((((
hoşgeldin gözden kaçmıştır bu aralar doğuranlar doğum izninde olanlar girip sayfalara göz atıp çıkıyolardır :) ben ancak öyle yetişebiliyorum onun için mesajın görülmemiştir.

tanseeeeeelllll nerdesin doğurdun mu yoksa????????????[/QUOTE]

tuanaya yok kız ne dogurmasın senle bız sanırım kazık cakcaz topıge

günaydın canım inşallah kontrolun ii geçer bizde seni merak ediyoduk doğurdun mu diye

ahh ahhhh sanırım ben becerıksızım yahuu bortu bocek bıle dogurdu yanıı

offf ara verdim ütüye, ter akıyo her yanımdan
nefret ediyorum ütü yapmaktan...

günler ne çabuk geçiyo yaaa, saatler dakikalarr... yetişemiyorum sanki hiç bişeye...
öğlen oldu bile, sözde öğlene kadar ütü biter diyordum...
sanki hiç bişey yetiştiremeden zamna geçicek, günler biticek gibi geliyor.. offfffffffffffffffff

utumuuu ıyyy yemın ederım 1 haftadır utu selem dolu hergun ortaya cıkarıyorum ıhmal etmeyeyım dıe aksam oluyor gene kuytu koseye atıyorum sonrada kendı kendıme dıyorum ammannn selma bıraz daha oyalanan dogurunca bırı gorur bı el atar dıe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…