- 5 Nisan 2011
- 3.245
- 544
- 123
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #33.601
aaa aşkoılsun olur mu öyle şeyy..
bazen atlanıyo cnmm, alınganlık etmee
selam kızlar yeni gelenlere cvp yazmıyorsunuz herhalde((((((
aaa aşkoılsun olur mu öyle şeyy..
bazen atlanıyo cnmm, alınganlık etmee
ben de 2 tane tarif buldum. birin de şeker de koymuş. yarım kilo kızamık şekerine 20 bardak su diyor. diğerin de şeker yok. 10 bardak suyla yapmış. siz nasıl yapacaksınız tuana.
tanseeeeeelllll nerdesin doğurdun mu yoksa????????????
canım pastdizayn diye bi site var. orda kurabiye seti var. ondan aldım. içinden çıktı. hamurun üzerine bastırıp çiçekler yapıp kurabiyeye ayrı ayrı yapıştırdık. ama çok uğraştırdı. akşama kadar 80 tane yaptık.
hoşgeldin canım. gözden kaçmıştır. bi de bu aralar topikte bir rehavet var.
:))) malum dönemde alınganlık üst düzeyde kızlar. Bide akşam sancım oldu nstye girdim sancı çıktı orada da alttan baktılar açılma yok eve yolladılar ondanda sıkıldım üzgünüm
geçen gece ben de acillik oldum yazdım,hatta nasıl olduğunu da anlattım ama bi kimse bile bişey yazmadı yaaaaa,şu duygusal günlerimde çok kötü geldi bu bana
canım pastdizayn diye bi site var. orda kurabiye seti var. ondan aldım. içinden çıktı. hamurun üzerine bastırıp çiçekler yapıp kurabiyeye ayrı ayrı yapıştırdık. ama çok uğraştırdı. akşama kadar 80 tane yaptık.
hoşgeldin canım. gözden kaçmıştır. bi de bu aralar topikte bir rehavet var.
:))) malum dönemde alınganlık üst düzeyde kızlar. Bide akşam sancım oldu nstye girdim sancı çıktı orada da alttan baktılar açılma yok eve yolladılar ondanda sıkıldım üzgünüm
geçen gece ben de acillik oldum yazdım,hatta nasıl olduğunu da anlattım ama bi kimse bile bişey yazmadı yaaaaa,şu duygusal günlerimde çok kötü geldi bu bana
yaaaa olma öyle kötüüüüay çok fena hissettim kendimi..
valla hatırlayamadım senin öyle olduğunu, geçmşi de okurum bn ama gözden kaçmış cnm demek ki..
şimdi desem olur mu geçmiş olsun dieee????
bu arada ben geçen size yaşadığım duygu selini anlatayım..
çarşamba gecesi yine nişandayken nişanlanan kızla babası "bana bir masal anlat baba" şarkısında dans etti.
bnm de aklıma rahmetli babam geldi, başladım salya sümük ağlamaya
herkes bana baktı nie ağlıyo bu hamile kadın die..
kociş de bi gördü beni öyle, başladı gülmeye
yaaaa olma öyle kötüüüüay çok fena hissettim kendimi..
valla hatırlayamadım senin öyle olduğunu, geçmşi de okurum bn ama gözden kaçmış cnm demek ki..
şimdi desem olur mu geçmiş olsun dieee????
bu arada ben geçen size yaşadığım duygu selini anlatayım..
çarşamba gecesi yine nişandayken nişanlanan kızla babası "bana bir masal anlat baba" şarkısında dans etti.
bnm de aklıma rahmetli babam geldi, başladım salya sümük ağlamaya
herkes bana baktı nie ağlıyo bu hamile kadın die..
kociş de bi gördü beni öyle, başladı gülmeye[/QU
canım( Allah rahmet eğlesin allah hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin
benimde suyum geldi,yani ben su sandım çünkü bi kaç çamaşır ıslandı ve himin gittik,sancı çıkmadı,açılma yok,baya bi strese girdim
dün gene kontrole gittim,gelenin su olmadığını iddia ediyo dr lar ama idrar da değildi,hemen öncesinde zaten wc gitmiştim ben,şu an suyum normalmiş,bekliyoruz
sanada geçmiş olsun
hayırlı cumalar kızlar. nedense bugün canım çok sıkkın ara ara ağlama krizleri geliyor kızımı düşünüyorum sonra tutuyorum kendimi. ağlasammı acaba açılırım belki. böylede düşününce gülümsemeye başlıyorumpenti ne yaptı acaba sancıları hızlandımı. hiç doğurmayacakmışım gibi geliyo benim gibi hisseden varmı
hayırlı cumalar kızlar. nedense bugün canım çok sıkkın ara ara ağlama krizleri geliyor kızımı düşünüyorum sonra tutuyorum kendimi. ağlasammı acaba açılırım belki. böylede düşününce gülümsemeye başlıyorumpenti ne yaptı acaba sancıları hızlandımı. hiç doğurmayacakmışım gibi geliyo benim gibi hisseden varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?