• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

canım inş hayırlısı olacak az daha sabır bak bugünlere geldik çok şükür...

hele hele sana ne demeli tansellcim, geçenlerde yurtdışından bi doğum hikayesi okudum. yurt dışında kızlar geç gelir diyormuş takip eden ebeler.. ve öyle de olmuş.. eltim 3. çocuğunu günü 10 gün geçerken doğurmuş.. ilki erken doğum olduğu halde.. hurma noktasında geçende ayeti inceledim. doğum sancısı başlayınca yaş hurma yemekten bahsediliyo orada.. belki özellikle öyle olması gerekiyordur.. bi de 39 hafta bekledik belki ondan önce olması için ne kdr zaman bekledik.. hele hele küçükken kundak yapıp ninni söyleyip bekledik.. bundan sonra 10 bilemedin 15 gün dayanıcaz kızlar öööle pes etmek yoooooooooookkkkk:20::20::20: hem biz sabırlı olmazsak bu bebişler sabrı nasıl öğrenecek.. vel asr ı okuyun biraz..inşirah suresi rahatlatır olmadı yasin.. hem birşeylerle meşgul olmak zihnimizi de bizi de rahatlatır fazlasıyla.. saçma gelebilir size ama son bir haftada 500 sflık bebek bakım kitabı aldım birinde 100 ü devirdim. o hafta içinde eski kitabımı da bitirdim üstelik. evet haklısınız beklemk zor.. ben 8 aylık sabırsız bi veledim :1::1: ama bebişlerin doğum saatine müdahale şansımız yok önce Allah sonra onlar biliyo gelecekleri zamanı.. temizlik mi bitti,kurabiye mi halloldu,odası mı tamam. başka birşeyler muhakkak kalmıştır yapacak.. ben de sıkılıyorum insanların tavrından. zaten en çok korktuğum da buydu "daha doğurmadın mı" tayfaları.. yok mu etrafımda var,tonla. napayım sallıyor muyum yok her birine ayrı cvp verip yoluma devam ediyorum.. sıkmayın kızlar canınızı özellikle de sen tansell cim bak walla okudukça ben üzülüyorum, sen kimbilir bebişi nasıl üzüyosun içeride.. baskı yapıp kanala girmesi bebişin görevi.. bırak geç de olsa güç de olsa o yapsın işini..

cok guzel ıyı hos yazmıssın ama ben zaten bu velete hamıle kalmak ıcın 15 ay bekledım aradada bı tane kurtajım var yıprandım
konu bebegımın neden dogmadıgı deıl ben sabretmeyıde ogrendım ama hayatımda hep normal dogum yapmak ıstedım ve bu kızın kanala gırmemıs olması benı sezeryana dogru ıtmesı benım sıkıntım
sonucta elbet eryada gec kucagımıza alıcaz veletlerı ıns ama bu normal dogum ıle ılsun ıstıyorum kendımı kestırerek deıl
buarada benım kızım ıcerde mutsuz olmus olsa bence erken dogmak ısterdı demekkı onu kasmıyorum mutlu edıyorumkı yerınden memnun :34:

kızlar gecmıse bakmadan hemen yazıyım dedım ayyyyyyyy dr um yarın saat 7 de yatıs verdı bugun sancılarım cıktı nıtekım kı bel agrısından zor duruyorum anneme gıtmıstım eve zor attım kendımı belım kopuyor belıme sancı vuruyor sankı ama duzenlı degıl neyse dr alttan muayene ettı cocuk geldı gelecek dedı hemen nst ye bı gır dedı zaten 1 parmak ta acıklık var cok guzel demıstı nst den sonra hemen yatış verdı 06/06/2012 dıye yazdı ayyyyyyy kızlar hepınızden dua beklıorum normal dogum a alıcak buyuk ıhtımalde normal dogurcam epıdural ıstedıgımı söledım ama epıdural yapmayalım ıkınamazsın dedı...

ayyy dr cıktım ya bı aglıorum kı sormayın hem korkuyorum:18:
hemde sevınıorum duygular karıstı ya ben yarın napıcammmmmmmm
ayyy ben anne mı olucam????oğluşumu görunce napıcammmmmm ????????
ben sımdıden böleyım kızlarrrr yarın eteklerım tutusucakkkk

kızlar gecmıse bakmadan hemen yazıyım dedım ayyyyyyyy dr um yarın saat 7 de yatıs verdı bugun sancılarım cıktı nıtekım kı bel agrısından zor duruyorum anneme gıtmıstım eve zor attım kendımı belım kopuyor belıme sancı vuruyor sankı ama duzenlı degıl neyse dr alttan muayene ettı cocuk geldı gelecek dedı hemen nst ye bı gır dedı zaten 1 parmak ta acıklık var cok guzel demıstı nst den sonra hemen yatış verdı 06/06/2012 dıye yazdı ayyyyyyy kızlar hepınızden dua beklıorum normal dogum a alıcak buyuk ıhtımalde normal dogurcam epıdural ıstedıgımı söledım ama epıdural yapmayalım ıkınamazsın dedı...

gözün aydın canım
sağlıkla al kucağına bebişini inşallah

minilyacım hayırlısı olsun hakkınızda tatlım...
Allah'ım bunlar ne güzel heyecanlar böyle ya :16: çok şükür öyle böyle geldik bu zamana kadar haziran anneleri olarak...bundan sonrasında da bir avazda,bir göz açıp kapamada alalım yavruları kucaklarımıza inşallah...

olipsscim bilmiyorum cnm ya işte diyorum ya delimiyim neyim nelerini özlediysem veletlerin :1:

Selam anneler.Benim kızım nihayet doğdu.Cuma sabah 6.45 te suyumun gelmesiyle uyandım.Hemen hazırlanıp hastaneye gittik.2cm açıklık vardı.Akşam 8e kadar açıklık artmadı.Suni sancı verdiler yine değişme olmayınca sezaryene aldılar.Suyum geldiği için beklemek istemedi doktorum.1 haziran gece 11.25 te zeynep ela aramıza katıldı.Bebeğimi çıkarır çıkarmaz doktor kontrol etti ve benim yanıma getirip öptürdüler.Kızım odaya çıkarken benimde dikişlerim atıldı.Şimdi ikimizde çok iyiyiz.Darısı sizlere inşallah.

ayyy ne guzelllll maşşallah almıssın kucagına kızını koklasın bakalımmm bızde ınss yarın kavusuruz oğluşumlaa:5:

ne kadar güzel ya sağ salim kucağına alırsın yavrunu inşAllahh bizlerede dua et bol bol :16::16:
rabbim kolay bir doğum nasip etsin..

ne güzel bi haber yaaa. insallah sağ salim al bebeğini kucagına.. :emir_bebek:
hiç stres yapma, mutlu mutlu git gel. söylediklerini doktorundan duymak için deli olan bi dolu anne war burda, şanslısın..
dualarımız seninleeeeeeeeee..

ben de geldim muayeneden
oglum iyiymis ama az kilo almis 100 gram almis 3060 olmus
gerci 37+2yim bugun kilo da 37+1 haftasi ile uyumlu yani
doktor minyon bebek 3200 falan dogar dedi
benim icin 3-3,5 arasi ideal zaten
cok korktugum cati muayenesini oldum pek bisey hissetmedim
catin musait dedi
bebek de minyon rahat dogar dedi
nstde ilk hareketsiz cikti bebek sanci da yoktu
ikinci kez girdim
alttan muayeneden sonra bebek hareketlendi duzenli ama dusuk seviyede sancim basladi
tabi ben yine hissetmedim
bebek catiya girmemis daha
uyun yeter dedi olcmedi
gunde yarimsar saat iki defa tempolu yuruyus yap dedi
kafa 37+3 karin 37+0 bacak da 36+4 cikti
randevulari da benim istegim dogrultusunda ctesiye aldik
artik dogur dedi doktor :1:
izin cikti da pasamin niyeti yok henuz
benden hbrler boyle

maşallah canım ne güzel
inan senin adına çok mutlu oldum
inş sağlıkla alırsın kollarına minnakını

Selam kizlar. Bugun haftalik kontrolumiz yapildi. Bebis 3.250 gr, kilo alimi yavaslamis sanirim. 39. Haftamiz bitiyor. Suyumuz gayet iyi, yeterli. Pelvis acikligimiz yani catimiz dogum icin cok uygun. Fakaaat bebek kanala girmemekte kararli, sanci da yok. Cok da hareketli sipa. Kafasi kanala girince hareketleri azalirmis, sadece yuruyus onerdi. Biz sabah aksam yuruyuse gidicez artik, kontrollerimiz haftada 2ye cikti. Doktorumuz gittikce ilginclesiyor. Epidural yapmazmis, suni sanci vermezmis, bebegi vakumla almazmis. Yani esek gibi sancini cekip, doguracaksin diyor. Hatta sancini da evde cek oyle gel diyor. Kocamin cok hosuna gitti bu yorumlar, adamin bana garezi var sanirim. Ben epidurali cok istiyorum, nolcak boyle bilemiyorum.

valla bende bugun söledım epıdural dıe yapmam dedı ıkınamazsın dedı:(

slmmmmm
bugünkü dr. kontrolümüzden edindiğimiz sonuç...
bizim paşa pek bir memnun yerinden gelmeye hiç niyeti yok :1: nst.de zerre sancım yok...
kanala da girmemiş henüz...ama geri kalan her şey normal çok şükür...
bekleyeceğiz...geriye sayım başladı...10 du yarın 9 diyeceğiz...gelmezse 2 gün daha beklerim suni sancı veririm dedi...
annem de diyor,suni sancı verecek kadar bekletir gelmezse,açılman olmazsa zorla doğurtmaya gerek yok,sezaryen isteriz...kafam karıştı :44: bilemiyorum,hakkımızda hayırlısı artık...

cnm son haftada gırıyorlarmıs ıns senın bebıste kanala gırerde normal yaparsın ıns....

:31: sımdıden ınatlıklarını cekıyoruz bunlar dogunca bız nasıl basa cıkacagız bılmıyorum resmen endıselıyım
benımde goya cuma sancım cıktı nst 4 gun oldu tık yok
ayyy resmen konusmaktanda sıkıldım ve yoruldum ama ınsan hep paylasmak ıstıyor sankı hep aynı cumlelerı tekrarlıyorum kusura bakmayın kızlar ama topıkte olmasa ben evde sıyırırım :37:

ayyyy dök ıcını dök ıster sacmala ıster zırvala valla ınsan konusmadan zırvalamadan rahatlayamıor sımdı bugunde ben zırvalıcam sanırım yarın doguma gırecem tırstım galıbaa :18::18:

gözün aydın canım
sağlıkla al kucağına bebişini inşallah

ne kadar güzel ya sağ salim kucağına alırsın yavrunu inşAllahh bizlerede dua et bol bol :16::16:
rabbim kolay bir doğum nasip etsin..

ne güzel bi haber yaaa. insallah sağ salim al bebeğini kucagına.. :emir_bebek:
hiç stres yapma, mutlu mutlu git gel. söylediklerini doktorundan duymak için deli olan bi dolu anne war burda, şanslısın..
dualarımız seninleeeeeeeeee..

maşallah canım ne güzel
inan senin adına çok mutlu oldum
inş sağlıkla alırsın kollarına minnakını

hepınıze ıyı dıleklerınız ıcın cok cok tsk ederım becom cum tabıkıde delı oluyordum o gun gelsın dıodum sevınıorummm ben bugunu hep beklıodum ama o gun geldıgınde de ınsan ıster ıstemez ılk dogumun olunca bıraz tırsıyor ıns kolay olur dogumum

ben sımdıden böleyım kızlarrrr yarın eteklerım tutusucakkkk[/QUOTE

yaaaaaa bu nekadar guzel bı haber mınılya senın adına cok sevındım demek yarın oglusuna kavusuyorsun rabbım bır avazda saglıcakla kurtarsın ıns dularım senınle gabbana da oyle yarın ıkı dogum var desenıze ayy ne guzeeelll :32::32::32:

darısı basıma ıns bırgun :31:

bana da herkes erkek mi diye soruyordu aynen ama kız oldu doktorun dediği gibi..ameliyatta bebekten sonra dikişlerim yapılırken konuşuyoru hemşireler aaa göbek dümdüz oldu gördünüz mü diye :9: yani sivri göbeğin artısı işte

ay bu benım için çok guzel haber.bana da ısrarla herkes erkek dıyor ve karnım sıvrı sadece göbeğimden aldım kılo.ınşallah benımkı de öyle püf sıye söner yarın:16:

Allah kolay doğumlar nasip etsin cnm..
bi sorun çıkmadan ızını kucağına alırsın inşş...
resimlerini de bekliyoruz bu arada minik prensesinn:34::34::34:

amin canım sağolasın.

merhaba güzel anneler,benim için yarın bu saatlerde rabbm nasip ederse 9 aylık yolculuğum bitecek ve kızım gelecek dünyama bir tane dünya tatlısı oğlum var 3 yaşında,o kadar değişik duygular içindeyim ki sürekli ağlıyorum eşimle konuştum şimdi sevgi paylaştıkça artan birşeydir ağlama dedi oğluma duyduğum sevgiyi kızıma henüz hissetmiyorum ama yarın kollarımdayken durum ne olacak bilmiyorum inşallah şu ilk günleri sorunsuz oğlum etkilenmeden geçiririz.....

ayy senle aynıyız.benım de 3 yaşında bı kızım var ve ben de yarın sabah doğuma gırıyrum.kızıma bakıp bakıp ağlıyorum.ama yarın bebeklerimizi gördüğümüz an bıtecek emınım butun sorular..onlar da canımızdan can...

eveeetttt şimdi gelelim yapılacaklar listemize.. bayağı uzun bugün bitmeyebilir ama azimliyim..
eczaneden ilaç, tamirciden tlf alınacak.
iki paket yufkadan iki çeşit börek sarılacak,dolaba atılacak
bezelye alınıp ayıklanıp dolaba atılacak
pazar alışverişi yapılacak
camlar son kez inş silinecek,balkonlar yıkanacak
mutfak dolapları bir kez daha silinip içine özel kağıt yapıştırılacak
organik bulaşık ve çamaşır deterjanı yapılacak
hoşaf,komposto vs içmelik birşeyler hazırlanacak...
vakit kalırsa ev silinip süpürülecek..

işler bunlar kızlar.. börekten başladım şimdi.. akşama kdr zor biter gb.. ara ara belim ağrıyo,pozisyon değiştirmek ya da dinlenmek zorunda kalıyorum.. ödüm de patlamıyo değil,her tarafı alt üst ettim kasık ağrım da var. işler bitmeden hastane yolunu tutmayayım da:1::1::1: çok üzülürüm walla işler yarım kaldı diye..

ay yıkama balkon falan.kayar düşersin allah korusun.

7de miii:27 ben de yarın sabah 7 de doğuma gırıcem kısmetse.allah hepimizin yardımcısı olsun...

Back
X