- 5 Nisan 2011
- 3.245
- 544
- 123
- Konu Sahibi TwoPrincess
- #34.481
canım inş hayırlısı olacak az daha sabır bak bugünlere geldik çok şükür...
hele hele sana ne demeli tansellcim, geçenlerde yurtdışından bi doğum hikayesi okudum. yurt dışında kızlar geç gelir diyormuş takip eden ebeler.. ve öyle de olmuş.. eltim 3. çocuğunu günü 10 gün geçerken doğurmuş.. ilki erken doğum olduğu halde.. hurma noktasında geçende ayeti inceledim. doğum sancısı başlayınca yaş hurma yemekten bahsediliyo orada.. belki özellikle öyle olması gerekiyordur.. bi de 39 hafta bekledik belki ondan önce olması için ne kdr zaman bekledik.. hele hele küçükken kundak yapıp ninni söyleyip bekledik.. bundan sonra 10 bilemedin 15 gün dayanıcaz kızlar öööle pes etmek yoooooooooookkkkkhem biz sabırlı olmazsak bu bebişler sabrı nasıl öğrenecek.. vel asr ı okuyun biraz..inşirah suresi rahatlatır olmadı yasin.. hem birşeylerle meşgul olmak zihnimizi de bizi de rahatlatır fazlasıyla.. saçma gelebilir size ama son bir haftada 500 sflık bebek bakım kitabı aldım birinde 100 ü devirdim. o hafta içinde eski kitabımı da bitirdim üstelik. evet haklısınız beklemk zor.. ben 8 aylık sabırsız bi veledim
ama bebişlerin doğum saatine müdahale şansımız yok önce Allah sonra onlar biliyo gelecekleri zamanı.. temizlik mi bitti,kurabiye mi halloldu,odası mı tamam. başka birşeyler muhakkak kalmıştır yapacak.. ben de sıkılıyorum insanların tavrından. zaten en çok korktuğum da buydu "daha doğurmadın mı" tayfaları.. yok mu etrafımda var,tonla. napayım sallıyor muyum yok her birine ayrı cvp verip yoluma devam ediyorum.. sıkmayın kızlar canınızı özellikle de sen tansell cim bak walla okudukça ben üzülüyorum, sen kimbilir bebişi nasıl üzüyosun içeride.. baskı yapıp kanala girmesi bebişin görevi.. bırak geç de olsa güç de olsa o yapsın işini..
cok guzel ıyı hos yazmıssın ama ben zaten bu velete hamıle kalmak ıcın 15 ay bekledım aradada bı tane kurtajım var yıprandım
konu bebegımın neden dogmadıgı deıl ben sabretmeyıde ogrendım ama hayatımda hep normal dogum yapmak ıstedım ve bu kızın kanala gırmemıs olması benı sezeryana dogru ıtmesı benım sıkıntım
sonucta elbet eryada gec kucagımıza alıcaz veletlerı ıns ama bu normal dogum ıle ılsun ıstıyorum kendımı kestırerek deıl
buarada benım kızım ıcerde mutsuz olmus olsa bence erken dogmak ısterdı demekkı onu kasmıyorum mutlu edıyorumkı yerınden memnun