- 5 Nisan 2011
- 3.245
- 544
- 123
- Konu Sahibi TwoPrincess
- #34.501
bugunden berı bu kk bı alem sabah 1 saat gıremedım sımdıde sayfalar gozukmuyor yenılıyorum takılıyor 
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar gecmıse bakmadan hemen yazıyım dedım ayyyyyyyy dr um yarın saat 7 de yatıs verdı bugun sancılarım cıktı nıtekım kı bel agrısından zor duruyorum anneme gıtmıstım eve zor attım kendımı belım kopuyor belıme sancı vuruyor sankı ama duzenlı degıl neyse dr alttan muayene ettı cocuk geldı gelecek dedı hemen nst ye bı gır dedı zaten 1 parmak ta acıklık var cok guzel demıstı nst den sonra hemen yatış verdı 06/06/2012 dıye yazdı ayyyyyyy kızlar hepınızden dua beklıorum normal dogum a alıcak buyuk ıhtımalde normal dogurcam epıdural ıstedıgımı söledım ama epıdural yapmayalım ıkınamazsın dedı...
ayyy dr cıktım ya bı aglıorum kı sormayın hem korkuyorum:18:
hemde sevınıorum duygular karıstı ya ben yarın napıcammmmmmmm
ayyy ben anne mı olucam????oğluşumu görunce napıcammmmmm ????????
ben sımdıden böleyım kızlarrrr yarın eteklerım tutusucakkkk
bana kalırsa ben de gitmiyorum ama eşim çok gitmek istiyo,toplamda bi günde dönerim diyo,o arada doğurursam beni hastaneye kim götürcek bilmiyorum,bir de yalnız göndermek istemiyorum,malum beni çok sevdiklerinden,çok hoş geri dönmüyo eşim o zamanben olsam hiç teşebbüüs bile etmezdim.. gününe daha war ama 37. haftandasın sanırım, nolur nolmaz..
yollarda perişan olma sonra canımcım Allah korusun![]()
![]()
gidilecek yer çok merkezi bi yer ama genede yolculuk riskli,offffffffffffffffffffff,rabbim bi çıkış kapısı verir inşallahkardelen5233 en iyi sen ve dr un bilir ama, artık bu haftadan sonra doğum beklenebilir hepimiz için...
dr una sor bi.. bi de arabayla gidiceksen ayakları uzatır gidersin . gideceğin yer de merkezi bir yerse eğer çok acil bi durumda oranın hastanesine gidersiniz artık
neyse kızlar ben yatar..
adam uyukluyo yanımda.
kurabikler pişti, yarın mavi mavi süslicem onları![]()
gaz sancısı gerçekten kötü bişey,çok geçmiş olsungeçmiş olsun dilekleriniz için çoksağolun kılzlar
televizyonun karşısında uyukluyorum
kafam kalkmıyor
akşam bi gaz sancısı çektim düşman başına
sevindim canım bebeğinin dönmüş olmasına,inşallah kolaylıkla.sağlıkla doğurursungünaydın kızlar
bugün kontrolümüz vardı
çok şükür bebeğim dönmüş
ama bu kadar dönerse kordonu dolayabilirmiş
ufak bir bebek olacakmış
2850 gr kilosu
geçen bana spekulumla baktılar ve canım yandı baya,kendimi de kastım aslında,bakalım hayırlısıselam güzel anneler..
doktordAn geldim çatı muaynesi oldum çok şükür herşeyım normal hazırız oğlumun gelmesiini beklioruz.
çatı muaynesi olacaklar kendinizi sakın sıkmayın çok kısa sürüyor sıktıkça acıyor ben biraz sıktım kendimi biraz yanmam var şuan benim gibi olan oldumu acaba?
kızlar gecmıse bakmadan hemen yazıyım dedım ayyyyyyyy dr um yarın saat 7 de yatıs verdı bugun sancılarım cıktı nıtekım kı bel agrısından zor duruyorum anneme gıtmıstım eve zor attım kendımı belım kopuyor belıme sancı vuruyor sankı ama duzenlı degıl neyse dr alttan muayene ettı cocuk geldı gelecek dedı hemen nst ye bı gır dedı zaten 1 parmak ta acıklık var cok guzel demıstı nst den sonra hemen yatış verdı 06/06/2012 dıye yazdı ayyyyyyy kızlar hepınızden dua beklıorum normal dogum a alıcak buyuk ıhtımalde normal dogurcam epıdural ıstedıgımı söledım ama epıdural yapmayalım ıkınamazsın dedı...
sanırım yarın benle beraber 3 kişi doğuma gırıyor.allah hepimizin yardımcısı olsun.
3451 nolu sayfa nıye gozukmuooo???
tansell cım napıosun?dr da gıttın mı ?bugun du senınde randevun dıye hatırlıorum merak ettım ne dedı dr?
bugunden berı bu kk bı alem sabah 1 saat gıremedım sımdıde sayfalar gozukmuyor yenılıyorum takılıyor![]()
ayyy evt daha yenı gördum sımdı msj larııı saol cnmcımmm yaaa aglıorum resmen darısı senın basına ama bak sakın ol bence bu hafta alır kesın senıde doguma rahat ol fazla beklemezsınnn ıns acılmanda olucak son haftalarda oluyor zaten genellıkle...
d gabbana cnmcım evt 7 de gırıcem ayyy aynı saatte ıkımızde hastanede olucaz ama tabı aynı saatlerde kavusamıcaz bebıslere sen daha once alırsın kuzusunu cunku benım eger sancım olmazsa sunı verıcekler acılmam olana kadar da epey beklıcem ama sonucta aynı gunlerde alıcaz kuzuslarımı kollarımıza ayyyyyyyyy heyecan sardııı yıneee kalbım küt küt bak sen ıkı uc gun once derken cars gunune sezaryene gırıcem dıe ıcımden dedım kı ayy ne guzel keske bende o gunu dogursam acaba sezayen mı ıstesem dedım? bak yıne ıcımden gecen oldu
yok cnm taaaaaa cuma benım kontrolum hala hafta 1 kere cagırıyor bıraz gec gıbı ama zaten sıkayetım yok ne agrı ne sızı
hep dua ettkya beraber aynı gun doguralım dıe acaba gercek olurmu![]()
Korkma canım, dünyanın en güzel hissi son hamile gününün tadını çıkarkızlar gecmıse bakmadan hemen yazıyım dedım ayyyyyyyy dr um yarın saat 7 de yatıs verdı bugun sancılarım cıktı nıtekım kı bel agrısından zor duruyorum anneme gıtmıstım eve zor attım kendımı belım kopuyor belıme sancı vuruyor sankı ama duzenlı degıl neyse dr alttan muayene ettı cocuk geldı gelecek dedı hemen nst ye bı gır dedı zaten 1 parmak ta acıklık var cok guzel demıstı nst den sonra hemen yatış verdı 06/06/2012 dıye yazdı ayyyyyyy kızlar hepınızden dua beklıorum normal dogum a alıcak buyuk ıhtımalde normal dogurcam epıdural ıstedıgımı söledım ama epıdural yapmayalım ıkınamazsın dedı...
hadi bakalım sağlıkla gelsin tansell bdt lerimiz aynıydı seninlegunaydınnnsafak olmus 2 bende hala tık yok kızlar
nasılsınız bakalım hemencık gecmıse dalıp cıkıyorum![]()
ben de geldim muayeneden
oglum iyiymis ama az kilo almis 100 gram almis 3060 olmus
gerci 37+2yim bugun kilo da 37+1 haftasi ile uyumlu yani
doktor minyon bebek 3200 falan dogar dedi
benim icin 3-3,5 arasi ideal zaten
cok korktugum cati muayenesini oldum pek bisey hissetmedim
catin musait dedi
bebek de minyon rahat dogar dedi
nstde ilk hareketsiz cikti bebek sanci da yoktu
ikinci kez girdim
alttan muayeneden sonra bebek hareketlendi duzenli ama dusuk seviyede sancim basladi
tabi ben yine hissetmedim
bebek catiya girmemis daha
uyun yeter dedi olcmedi
gunde yarimsar saat iki defa tempolu yuruyus yap dedi
kafa 37+3 karin 37+0 bacak da 36+4 cikti
randevulari da benim istegim dogrultusunda ctesiye aldik
artik dogur dedi doktor
izin cikti da pasamin niyeti yok henuz
benden hbrler boyle
valla cnm satlarımız tutyor aslında dr un senı alması lazım ama nıcın almadı acep?
benım sancım cıktı nst de aslında almıodu benıde zaten dun aksam anlamıstım kendımı sabaha kadar kustum solemesı ayıp bıde belım koptu ama sancısı olmayıpta nst de sancısı cıkanlar varmıs
valla ıns beraber gıderız dıodum ınss bugun nişan gelır de yarın doguma gıdersın beraber dogum yaparız ayyyy sımdı dr bzuldum senın dr nıye almadı senı yaaaaa
40 tan sonra bekletmıolar cunku valla bak
ıns cnm bende dr 7 hazıranda sezeryan yaparız demıstı sonra vaz gectı bende dıcektım 6 hazıran olsun dıe ama olmadı aayy bellımı olur belkı bende yarın dogururu verırım dıyorum ama umutsuzum
aman hepımızde aynı gun dogurmayalım dımı ertesı gunlere sevıncek ınsanlar kalsın kım merak etcek sonra bızı
benım sımdı aklım hep sızlerde olucak yarın ayy neolur habersız bırakmayın msj atın yıne haber verın
cuma gunu randevunda bellı olur zaten sana söler ama normal ıcın umudunu kaybetme sunı sancıda bakarsın hemen acılır bol bol dua et artıııı bende bekletır sanıodum yaa beklemedı sanırım senıde bekletmıcek dedı dersın pelloshe ıle konusmustuk 1 hazıranda oda bana demıstı bekletmez bak gör demıstı nıtekım öle oldu
canım benım yaa ıns dedıgın gıbı olur ve duaların kabul olur
yarın bende doguma gırersem senın ıcın nasıl heyecanlanıcam dur sımdı yarın olsun ben kalkayım sana dua edıp yasın okuyayım sonra senden haber bekleyeyım sonra sende normal dogumun okadar kolay gectıgını anlat bende ayy ne mutlu dıyıp cuma ben dogurayım olmazmı![]()
cerser evet battasım benım ama senın velet acelecı
dun gıbı hatırlıyorum sen dogum yaptıgını duyunca ıananılmaz heyecanlanmıstım 7 hazıransın dıe
dedım hatta benımde demek heran gelebılırama benım o heran gelmek bılmedı
![]()