2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

Kızlar az önce wc ye gittiğimde 2 damla kan geldi,ama öyle sümükümsü kıvamda falan değildi,burun kanaması gibi sulu kandı.Bugün alttan spekulum ile muayene oldum,acaba onun verdiği bi tahrişten dolayı olabilir mi?. Var mı bi fikri olan?

canım ben de aynıyım. yürüyemiyorum. çok fazla baskı var aşağı doğru. ama akıntı 2 gündür var. farklı olunca merak ettim.
yarın doğuma gireceksin sanırım. Allah yardımcın olsun. hayırlısıyla kurtulursun inşallah.

dün doktor beni de alttan muayene etti. bembe bi kan gelebilir korkma dedi. rengi çok koyu değilse tahriştendir canım.

Amin canım inşallah çok heyacanlandım doktor geliyo kızın yola çıkmış deyince ağladım heyecandan ya ama ağlamayıp oynamam lazım hepimiz bu anı bekliyoruz ne zamandır

canım bende bursa medicale gidiyorum merak ettim ne gibi ekstra çıkardılar birde doğum sırasında süprizle karşılaşmayalım..

Selam kizlar, artik sayfalara dinit dininit dinit melodisindeki jaws muzigini eklemek gerekiyor sanirim. Heyecan dorukta. Yarin dogum yapacak arkadaslar Allah yardimciniz olsun, dualarimiz sizinle..

Kizlar hepiniz masallah cesaret abidesisiniz. Ben normalden cok korkuyorum, yani yapamam gibi geliyor. Doktorlada paylasfim ama bana henuz sezeryan tarihi falan da vermedi. Aranizda hic mi yok, planli sezaryan olacak? Benim sansima doktorum normalci mi acaba? beni zorlar diye korkuyorum normale..

arada bir bende düşünüyorum ama sağlıklı olan hangisi ise umarım o olur

sağolasın canım
darısı sana
valla canım bdt ile alakası yok biliyosun kimin erken doğuracağı belli olmaz
3200 bana göre de fena değil
bu hafta 100 gram almış çok az diye düşündüm sadece
yoksa kilosu normal

çatı kontrolü yapılmamış biri olarak beni rahatlattın canım

inş. benimde müsaittir. Birşey soracağım açılman falan varmıymış bebek kanala girmiş mi ??
sevindim o zaman
bir de ben çatala falan alacak sandım
normal ultrason sedyesinde baktı
daha doğrusu bakmadı sadece eliyle yokladı
2 dk falan sürdü
açıklık hakkında bişey demedi ben de sormadım
ama kanala yerleşmediğini söyledi henüz

muayeneden ötürü olmuştur bence canım
bu arada geçmiş olsun

canım bende bursa medicale gidiyorum merak ettim ne gibi ekstra çıkardılar birde doğum sırasında süprizle karşılaşmayalım..

benim iş yerimin anlaşmasına göre herşeyi karşılamaları lazımdı ama doktorum prof. muaynelerde fark çıkmadı. doğumda extra 2500tl istediler. prof dr ücretiymiş. normal doktorlarda almıyorlarmış bu ücreti. son dakika için yüklü bir miktar benim için. bir de hiç masrafım olmayacağını düşünürken. onun dışında da çok fazla bilgi alamadım, o da rahatsız etti beni. yani çocuk dr u için ekstra ücret istiyorlar mı kaç gece yatak parası karşılıyorlar falan filan.

perşembe gitcem doktora canım. dün gitmiştim. alttan muayene etti tekrar. ordan çıktıktan sonra gelmeye başladı. her tuvalete gittiğimde oluyor. kitlesel değil ama smüksü. rengi de bazen sarımsı oluyor.

Dun alttan muayenede rahmin acildigini soylemistir zaten. Rahmin agzindaki tikac gibi birsey bu nisan dedigimiz. Sende acilma varsa zaten dogumun baslamis demektir. En gec iki gune dogurursun.

bana da geliyor arada
hatta bugün kontrolde çatın müsait değil dese belki bir oh çekicektim ama
normali de istiyorum ama, adı üstünde normal işte
anlıcanız benim de pek tercihim yok

ne düşünürsek düşünelim inş. bebek için en haYIRLI olana karar veririz..

ama hamilelik bu aylarda çekilmiyor artık

ne düşünürsek düşünelim inş. bebek için en haYIRLI olana karar veririz..

ama hamilelik bu aylarda çekilmiyor artık

valla çok şkür çok bir sıkıntım yok
ben sevdim hamileliği
uykusuzluk oluyordu, son zamanlarda o da geçti
deli gibi uyumak istiyorum
tuvalete kalkmasam gece yatıp sabah kalkıcam yani o kadar oldum
alta çok baskı oluyor ayağa kalkınca yürüyünce falan
o kadarı da normal artık

tuana ve biri daha vardı
haber geldi mi kızlar onlardan
biri msj attım diyordu?
geldi de ben mi kaçırdım
tuana gelirdi kesin
doğurdu mu naaptı

aslında ben de normalden korkuyorum ama sonuçta milyonlarca kadın normal doğurabiliyorsa ve adı üzerinde normal olan buysa neden ameliyat olayım diye düşündüm hep. bir de ne bileyim o an çok mucizevi geliyor. anne olmak o mucizeyi de yaşamak demek sanki. tabi bunlar duygusal düşünceler.
bir de ben hiç ameliyat olmadım anestezi almadım hayatımda. bilincinde olmadığım bir süreci yaşamak da ürkütücü geliyor. spinal yada epidural da olunabilir tabi ama o durumda da korkarım gibime geliyor. korkularımı çok açık yazıp burdaki arkadaşları da etkilemek istemiyorum tabi ama işte ne bileyim zor da olsa bilinçli olarak kontrol edebileceğim bir süreç diye gördüğüm için normal taraftarıydım. ama kısmet olmayacak görünüyor. genel anestezi tercih edeceğim sezeryanda da. Belki istanbul ankara izmir de yaşasam epidural düşünebilirdim ama burdaki dr lara epidural için güvenemiyorum.
neyse işte hepimiz için hakkımızda hayırlısı

off şimdi bende tırstım

aynı duyguları paylaşıyoruz:)ben istanbuldayım ama yine de epidural ve spinalden korkuyorum..ya normal olsun ilk tercihim bu tabi ki,ikinci tercihim genel anestezi.

kızlar epidural bence sezeryanda daha mantıklı yaa
genel anestezi size uyudum uyandım gibi geliyor ama o daha tehlikeli geliyor bana ne bileyim
tabi tercih meselesi de
genelde zaten epidural spinal ikisinde de bebek çıktıktan sonra uyutuyorlar sizi yine, dikerken uyanık değilsiniz
bu durumda bebeği ilk siz görüp sonra uyumak en güzeli bence

bu arada milyonlarca kişi normal yapmış evet
ama artık milyonlarca kişi sezeryan da oluyor
bana göre ikisinin de korkutucu tarafları var
ama bişekilde doğacak işte
fazla düşünmemek gerek sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…