- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #34.621
rabbim sağlıcakla kavuştursun yavruna
canım,fakültedeki dr un kim?
fakülte çok kalabalık gerçekten ama çok iyi inceliyolar,sadece boy kilo vs söylemiyolar,her şey iyiyse,güzel diyolar,o kadar
ben de fakülteye gidiyorum ve yüzde 98 sezeryan olacam,ben epidural anestezi düşünüyorum,tamamen bayılmak bana korkunç geliyo çünkü ama belimde diskler arasında fıtık yırtılması olduğu için yaparlar mı onu da bilmiyorum.
o tanıdığın acaba fakültede yapılan anesteziler hakkında bi yorum duymuş mu,bunu öğrenebilir misin?
Fatma Devran soyadını unuttum :) ben daha önce de 1-2 kontrole gitmiştim Devran Hn a. Dr olarak insana çok güven veriyor ama hastane yoruyordu beni kontrollerde. o yüzden medicalpark a geçmiştim, rahat rahat geçmemin sebbei de medicalparktaki dr umunda fakülteden geçme dr olmasıydı. gerçekten çok kalabalık olmasına rağmen güven veren bir hastane fakülte. ben direk genel anestezi istediğimi söylediğim için tanıdığımız da onunla ilgili bilgi verdi bana. epidurali de sorarım. ama anestezi dr larına güveniyorlar.
bir de bizim yakınımız fakültede yaklaşık 20 senedir kadın doğum servisinde çalıştığı için gerekli organizasyonu en iyi şekilde yapacağına güveniyorum. :) en iyi anestezi uzmanı hangisi hangisi epiduralde uzman gibi sorularını sorup bilgi vermeye çalışırım.
dr olarak aslında tufan bey ve mihraci mi öle biri daha var onları çok öneriyorlar. ben kadın olsun dediğim için Devran hn ı önermişti.
rabbim sağlıcakla kavuştursun yavruna
canım,fakültedeki dr un kim?
fakülte çok kalabalık gerçekten ama çok iyi inceliyolar,sadece boy kilo vs söylemiyolar,her şey iyiyse,güzel diyolar,o kadar
ben de fakülteye gidiyorum ve yüzde 98 sezeryan olacam,ben epidural anestezi düşünüyorum,tamamen bayılmak bana korkunç geliyo çünkü ama belimde diskler arasında fıtık yırtılması olduğu için yaparlar mı onu da bilmiyorum.
o tanıdığın acaba fakültede yapılan anesteziler hakkında bi yorum duymuş mu,bunu öğrenebilir misin?
Fatma Devran soyadını unuttum :) ben daha önce de 1-2 kontrole gitmiştim Devran Hn a. Dr olarak insana çok güven veriyor ama hastane yoruyordu beni kontrollerde. o yüzden medicalpark a geçmiştim, rahat rahat geçmemin sebbei de medicalparktaki dr umunda fakülteden geçme dr olmasıydı. gerçekten çok kalabalık olmasına rağmen güven veren bir hastane fakülte. ben direk genel anestezi istediğimi söylediğim için tanıdığımız da onunla ilgili bilgi verdi bana. epidurali de sorarım. ama anestezi dr larına güveniyorlar.
bir de bizim yakınımız fakültede yaklaşık 20 senedir kadın doğum servisinde çalıştığı için gerekli organizasyonu en iyi şekilde yapacağına güveniyorum. :) en iyi anestezi uzmanı hangisi hangisi epiduralde uzman gibi sorularını sorup bilgi vermeye çalışırım.
dr olarak aslında tufan bey ve mihraci mi öle biri daha var onları çok öneriyorlar. ben kadın olsun dediğim için Devran hn ı önermişti.
hımmmmm,anladım canım,devran hanım normali destekleyen bi dr anladığım kadarıyla,şöyle ki:benim dr um tayfun bey ama seçimleri varmış,bu hafta devran hanım baktı o nun yerine ve bana sezeryan tarihimi sordu,ben de ben normali düşünüyorum,herhangi bi risk yoksa şimdilik beklemek istiyorum dedim,en iyisini yaparsın dedi bana
mihrace beyi de çok iyi duydum
medical parkta gittiğin de sanırım mehmet bey o da çok çok iyi bi dr dur,ben tedavi aşamalarından beri tanıyorum mehmet bey ve tayfun bey i
sanmıyorum ki gerçekten ihtiyaç duymadan sezeryan desinler
kızlar gecmıse bakmadan hemen yazıyım dedım ayyyyyyyy dr um yarın saat 7 de yatıs verdı bugun sancılarım cıktı nıtekım kı bel agrısından zor duruyorum anneme gıtmıstım eve zor attım kendımı belım kopuyor belıme sancı vuruyor sankı ama duzenlı degıl neyse dr alttan muayene ettı cocuk geldı gelecek dedı hemen nst ye bı gır dedı zaten 1 parmak ta acıklık var cok guzel demıstı nst den sonra hemen yatış verdı 06/06/2012 dıye yazdı ayyyyyyy kızlar hepınızden dua beklıorum normal dogum a alıcak buyuk ıhtımalde normal dogurcam epıdural ıstedıgımı söledım ama epıdural yapmayalım ıkınamazsın dedı...
ayyy dr cıktım ya bı aglıorum kı sormayın hem korkuyorum:18:
hemde sevınıorum duygular karıstı ya ben yarın napıcammmmmmmm
ayyy ben anne mı olucam????oğluşumu görunce napıcammmmmm ????????
ben sımdıden böleyım kızlarrrr yarın eteklerım tutusucakkkk
hımmmmm,anladım canım,devran hanım normali destekleyen bi dr anladığım kadarıyla,şöyle ki:benim dr um tayfun bey ama seçimleri varmış,bu hafta devran hanım baktı o nun yerine ve bana sezeryan tarihimi sordu,ben de ben normali düşünüyorum,herhangi bi risk yoksa şimdilik beklemek istiyorum dedim,en iyisini yaparsın dedi bana
mihrace beyi de çok iyi duydum
medical parkta gittiğin de sanırım mehmet bey o da çok çok iyi bi dr dur,ben tedavi aşamalarından beri tanıyorum mehmet bey ve tayfun bey i
sanmıyorum ki gerçekten ihtiyaç duymadan sezeryan desinler
teşekkür ederim :) valla içim rahatladı. insan ister istemez her seçeneği düşünüyor. ben de mehmet beyden çok memnundum hastane extra ücret çıkardığı için vazgeçtim. Devran hn da insana güven veren bir kadın. Tayfun beyi de herkesten çok duydum. umuyorum ki güvenilir ellerdeyiz. umarım sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağımıza
aslında ben de normalden korkuyorum ama sonuçta milyonlarca kadın normal doğurabiliyorsa ve adı üzerinde normal olan buysa neden ameliyat olayım diye düşündüm hep. bir de ne bileyim o an çok mucizevi geliyor. anne olmak o mucizeyi de yaşamak demek sanki. tabi bunlar duygusal düşünceler.
bir de ben hiç ameliyat olmadım anestezi almadım hayatımda. bilincinde olmadığım bir süreci yaşamak da ürkütücü geliyor. spinal yada epidural da olunabilir tabi ama o durumda da korkarım gibime geliyor. korkularımı çok açık yazıp burdaki arkadaşları da etkilemek istemiyorum tabi ama işte ne bileyim zor da olsa bilinçli olarak kontrol edebileceğim bir süreç diye gördüğüm için normal taraftarıydım. ama kısmet olmayacak görünüyor. genel anestezi tercih edeceğim sezeryanda da. Belki istanbul ankara izmir de yaşasam epidural düşünebilirdim ama burdaki dr lara epidural için güvenemiyorum.
neyse işte hepimiz için hakkımızda hayırlısı
arkadaslar baska benım gıbı gunu geçipte normal dogum bekleyen varmı? tuana vardı oda dogurmus benım bdt 03.06 hala bekliyorum
arkadaşlar geçmişe bakamıycam.akşam eşim kızımı ve benı denız kenarında çok güzel bir yere yemeğe götürdü.3 kişilik bır aile olarak son yemeğimizi yedık.yarın sabah 7 de doğuma gırıcem kısmetse.allah hepimizin yardımcısı olsun.hakkınızı helal edın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?