2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

oh be dünya varmış balkona kendime yer yaptım pc balkona aldım püfür püfür hava esiyor

Ama gece gece misafir gelecek birazdan yatmaya

iyi geceler kızlar
nasılsınız bu gece
misafirlerim vardı şimdi geçirdim
geçmişe baktım
elifçim benim için de serinle
benim balkonum yok :)

bir de babalar günü için eşine çerçeve süprizi yapmak isteyenler için unnadoda benim aldığım yılın babası çerçevesi yine indirimde
beklediğimden çok daha güzel çıktı
yılın babası, i love dady gibi çeşitleri var
güzel bir süpriz olabilir
almak isteyenlere duyrulur

arkadaslar baska benım gıbı gunu geçipte normal dogum bekleyen varmı? tuana vardı oda dogurmus benım bdt 03.06 hala bekliyorum

herkese iyi geceler,yarın ben gelene kadar pek çoğunuz doğurmuş,minnaklarınıza kavuşmuş olursunuz heralde,darısı başımıza inşallah

ne güzel canım yavruşuna kavusacaksın Allah yardımcın olsun canım hayırlısıyla kurtarsın seni ve bebeğini

kızlar resmen yrın patlama var ve hepsı benımle yakın olan tarıhler

yarın sagsalım bebelerınızı kucagınıza alın kızlar ıns dualarımız sızınle

allahım ben nezaman yazcam acaba kızlar doguruyorum dıe

bende çok ama çoook korkuyorum ama inatla kısmetse normal doğuracağım ama korkuyorum

nerdesınız kızlarya benımkıde sacma soru herkez doguma hazırlanıyor yarınkı bende elım elım ustunde oturuyorum

arkadaşlar geçmişe bakamıycam.akşam eşim kızımı ve benı denız kenarında çok güzel bir yere yemeğe götürdü.3 kişilik bır aile olarak son yemeğimizi yedık.yarın sabah 7 de doğuma gırıcem kısmetse.allah hepimizin yardımcısı olsun.hakkınızı helal edın...

sağlıkla al bebişini kucağına canım.
iyi haberlerini ve resimlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…