- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #34.601
Dun alttan muayenede rahmin acildigini soylemistir zaten. Rahmin agzindaki tikac gibi birsey bu nisan dedigimiz. Sende acilma varsa zaten dogumun baslamis demektir. En gec iki gune dogurursun.
tuana ve biri daha vardı
haber geldi mi kızlar onlardan
biri msj attım diyordu?
geldi de ben mi kaçırdım
tuana gelirdi kesin
doğurdu mu naaptı
kızlar epidural bence sezeryanda daha mantıklı yaa
genel anestezi size uyudum uyandım gibi geliyor ama o daha tehlikeli geliyor bana ne bileyim
tabi tercih meselesi de
genelde zaten epidural spinal ikisinde de bebek çıktıktan sonra uyutuyorlar sizi yine, dikerken uyanık değilsiniz
bu durumda bebeği ilk siz görüp sonra uyumak en güzeli bence
bu arada milyonlarca kişi normal yapmış evet
ama artık milyonlarca kişi sezeryan da oluyor
bana göre ikisinin de korkutucu tarafları var
ama bişekilde doğacak işte
fazla düşünmemek gerek sanırım
doktor açılman var demedi. ben de ondan merak ettim. bugün b de fazla yürüdüm. faydası olmuş mudur diye. perşembe belli olavcak artı hayırlısıyla.
tuana dan mesaj geldi şimdi. aynen yazıyorum. ''slm canım pazar akşam sezeryanla doğum yaptım. sıkıntılı bir doğum oldu. cok sükür oğlum ve ben sağlıklıyız. herkese bizden slm.''
önceden konuşmakta fayda var. belki şehirden şehire farklıdır ama süprizle karşılaşmamak için netleştirmek en iyisi
ben de msj atmıştım
şimdi de hayırlı olsun diye msj attım
sıkıntılı da olsa neyseki sağlıklılarmış
başka kimler vardı yaa haber alamadığımız
artık doğumlar sıklaştı ben herkesi karıştırdım birbirine
ben de msj atmıştım
şimdi de hayırlı olsun diye msj attım
sıkıntılı da olsa neyseki sağlıklılarmış
başka kimler vardı yaa haber alamadığımız
artık doğumlar sıklaştı ben herkesi karıştırdım birbirine
asels vardı ama bendeki listede numarası yok canım. sonradan vermiş olabilir mi?
kızlar epidural bence sezeryanda daha mantıklı yaa
genel anestezi size uyudum uyandım gibi geliyor ama o daha tehlikeli geliyor bana ne bileyim
tabi tercih meselesi de
genelde zaten epidural spinal ikisinde de bebek çıktıktan sonra uyutuyorlar sizi yine, dikerken uyanık değilsiniz
bu durumda bebeği ilk siz görüp sonra uyumak en güzeli bence
bu arada milyonlarca kişi normal yapmış evet
ama artık milyonlarca kişi sezeryan da oluyor
bana göre ikisinin de korkutucu tarafları var
ama bişekilde doğacak işte
fazla düşünmemek gerek sanırım
betulperi (4 haziran)
agustos2011 (6 haziran)
bu arkadaşlar topiğe geliyor mu mesela
doğum tarihi en yakın olanlar ve topiğe gelmiyorlar sanırım
numaraları var
ikisine de msj atayım eğer gelmiyorlarsa
ama eğer geldiler de ben görmediysem haber verin bana da
hayır maalesef bende de yok numarası
betülperi ve agustos geliyor mu topiğe?
selammm herkeseeee
cerser nasılsın kızınla aran nasıl nasıl gidiyor
bu arada var mı doğuma giden haberler nasıl banada 6 gün kaldı şafak 6....pazartesi sabah kızıma kavuşacağımmm
hayırlı akşamlar canlarım nasılsınız
üzerime bir halsizlik çöktü
bir şeyler atıştırdım dedim belki dedim kan şekerim falan düşmüştür
ama hala geçmedi
hayırlı akşamlar canlarım nasılsınız
üzerime bir halsizlik çöktü
bir şeyler atıştırdım dedim belki dedim kan şekerim falan düşmüştür
ama hala geçmedi
rabbim sağlıcakla kavuştursun yavrunakızlar şimdi doktorumuzdan geldik nst de hafif sancımız çıktı alttan muayenemizi olduk doktor teyzemiz ohoooo doğum başlamış bu kız geliyoo dedi 4 cm açıklığım varmış hemen yatırayım akşam 9 gibi doğurturum normal dedi ben yarın geleyim olmaz mı dedim akşam doğurmazsan o zaman yarın sabah 8 de gel dedi yani yarın Allah nasip ederse öğlene normal yollarla doğurmuş olucam hepinizin dualarını bekliyorum
canım,fakültedeki dr un kim?selam haziranın güzel anneleri,
geçmişe az bi göz atıp geldim. yanlış saymadıysam yarına 4 doğum var. minilya, ecem06, D-Gabbana, bi arkadaş daha vardı. Allah hepinize kolaylıklar versin, hangi yolla olursa olsun sağ salim rahatlıkla alın bebişlerinizi kucağıınıza inşallah. dualarım sizlerle.
Bu arada doğum yapan arkadaşlar varsa gözleri aydın :) darısı başımıza
kontrolleri rahat ve iyi geçenlerin de gözleri aydın.
hastalarımıza da bolşifalar olsun. Sıcaklar başladı son günleri olan biz hamişleri çok yoruyor. Allah hepimize kolaylık versin.
hmnoglu - ellerinize sağlık kurabiyeler çok güzel olmuş.
biz de bugün doktora gittik. Ben samsunda yaşıyorum. birkaç dr denememden sonra medicalpark a gitmeye karar vermiştim. dr umdan çok memnunum ama hastanenin çıkardığı bazı ekstralara sinir oldum. bir de doktoruma ne kadar güvenyorum desemde sezeryan dediği için acaba sezeryancı bir doktr mu die içime kurt düşmüştü. Burdaki tıp fakültesinin kadın doğum servisinde çalşan kuzenim var, o bana randevu ayarladı, fakülteye gittim. Orada da muayene oldum. Bakalım ne diyecek dedim, bir de dr ile iyi iletişim kurarsak doğumu da orada yaparım diye düşündüm. Devlet kurumlarındaki kalabalık karmaşıklık durumuna rağmen kontrolüm iyi geçti. Bunda tanıdıklarımın olmasının da kesin etkisi var :) doktordan iyi bir elektrik aldım ama o da sezeryan dedihaftaya salı günü kontrole gideceğim o zaman gün kararlaştıracğız.
Biryandan sezeryan olacağı için üzülüyorum ama bir yandan da kendimi teselli ediyorum 2 doktor da aynı şeyi söylediğine göre gerçekten öyle olması gerektiği için sezeryan olacağım. inşallah öyledir. :S
bizden de tuana ya selam,evladıyla hayırlı uzun ömürler versin mevlamdoktor açılman var demedi. ben de ondan merak ettim. bugün b de fazla yürüdüm. faydası olmuş mudur diye. perşembe belli olavcak artı hayırlısıyla.
tuana dan mesaj geldi şimdi. aynen yazıyorum. ''slm canım pazar akşam sezeryanla doğum yaptım. sıkıntılı bir doğum oldu. cok sükür oğlum ve ben sağlıklıyız. herkese bizden slm.''
kızlarr
betülperiden gelen msjı aynen yazıyorum
bugün haber vermek istedim ama girme fırsatım olmadı oğlunun adaşı kuzey geldi 3180 gram 49 cm tam gününde 4 haziran normal doğum. 12saat sancı çektim ama 15dkda doğdu. allah hepinize nasip etsin çok güzel bir duydu kanamam çok az orkid yetiyor tüm anneciklere selam öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?