2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

kızlar şimdi doktorumuzdan geldik nst de hafif sancımız çıktı alttan muayenemizi olduk doktor teyzemiz ohoooo doğum başlamış bu kız geliyoo dedi 4 cm açıklığım varmış hemen yatırayım akşam 9 gibi doğurturum normal dedi ben yarın geleyim olmaz mı dedim akşam doğurmazsan o zaman yarın sabah 8 de gel dedi yani yarın Allah nasip ederse öğlene normal yollarla doğurmuş olucam hepinizin dualarını bekliyorum

Allah yardımcın olsun cnm

Tebriklerrr! Hayırlı doğumlar inşaallah

anammmmmm valla çok heyecanlı

hadi bakalım hayırlı olsun, kavuşuyosun bebeğine

çok şükür yaramaz bişey yok..
söyle oğluna artık gelebilirmiş

cnm madem bu kadar sorun var bi dr a gitseydin, yada arasaydın yaa
belki yormuşsun kendini ondandır ama yine de dr görse daha iyi...
bende böyle şikayetler yok hiç...

geçmiş olsun cnmm..
bazı sağlık çalışanları çok anlayışsız oluyorlar, özellikle devlettekiler

sana da hayırlı olsun cnmm...

oh oh yarın bir sürü doğum var kısmetse...
gözden kaçıp alıntı yapmadığım arkadaş varsa kusura bakmasınlar olur m uu
herkese ALlah kolaylık versin, ağrısız sızısız doğumlar nasip etsin inşşş...

hadi hayirlisi saglikla hemencecik kucagina al insallah bebisini. darisi basimizaaaaa

kızlar biz kurabiyeleri bitirdik Nilgün le... sağolsun bu işi de atlattım :))
listeden bi işi daha çıkarmış olduk...
demin annemle konuştum, yarın yengemle gelip mutfak dolaplarımı silicekler, o yüzden daha bi mutluyum şuann

bunlar da kurabiyeler, biraz dinleneyim paketlemesini de yapıcam bugün inşşş

canım aleti görünce korktum valla:26: canının yanması normal. anlamadığım doktorun neden kontrol etmedi. ayrıca ebe de moral vermesi gerekirken böyle davranması çok kaba ve düşüncesiz. bundan sonra ben bunu bilir bunu söylerim hamile bir kadına kesinlikle nazik ve yumuşak davranılması gerekiyor. hamile olan bir bayanla olmayan bir bayanın duyguları arasında dağlar kadar fark var. kendimden biliyorum çünkü....:44:

ne güzel birsürü doğum haberi gelmiş bugün
yarına epeyce doğum birikmiş gibi
gözünüz aydın kızlar
umarım hepiniz çok rahat bir doğum yaparsınız

çoğunuzun haftası benden ileri ve çatı muayenesini çoktan oldu ama
olmayanlar için yazayım
ben hiç acı hissetmedim, hiç kasmayın kendinizi
zaten pat diye aldı çatı kontrolüne
son kontrolde dememişti bidahaki kontrolde çatı muayenesi yapıcam diye
çatım müsait bebek de minyon olacakmış
doğurabilirim heralde
yni inşallah

Merhabalar Kızlar;
Bende uzun zamandır butun bölümleri takıp eden ama cok fazla yazamayan bırı olarak başlamak ıstyrm :)

Öncelikle kurabıyeler superrr, sağlıkla yemek nasip olur ıns. bizde 2 arkadasımla kızım ıcın yaptık.38+2 olduk beklıyruz prensesımı :)

06.06.2012 super bır tarıh yarın dogum yapacak arkdasların ve hepimizin Allah yardımcısı olsun.

Ben normalden cok korkan bırı olarak bu hafta dr gıttıgımızde belkı gun vercek konusacagz sezeryn olablrm.

Canımm normalde ben özele gidiyorum,tahlil için devlete gittim,doktorun odasında sadece eski bi usg cihazı var,başka alet adevat yok,o yüzden yapılacak işlemler için doğumhaneye yönlendiriyor.Kesinlikle nazik davranılmalı hamilelere,zaten herşeye ağlayabilme veya alınabilme özelliğine sahip olan bizlere karşı daha da dikkatli yaklaşılmalı bence de.

Canımm sevindim çatının müsait olmasına.Kendini kasmadığın için acımamıştır,ben çok kasıyorum alttan muayenelerde Tatlım 3200 kiloya minyon mu diyor doktor,bence gayet ideal.Ben doğurmak için seni bekliyorum,bdt lerimiz yakın ya,sen doğurunca beni bi telaş alıcak biliyorum ama yine de sabırla bekliyorum:)

çatı kontrolü yapılmamış biri olarak beni rahatlattın canım

inş. benimde müsaittir. Birşey soracağım açılman falan varmıymış bebek kanala girmiş mi ??

elinize sağlık çok güzel olmuşlar canım.

kızlar ya bişey sorcam. açılma olup, kanama olmaması durumu olabilir mi?
ben bugün hafif hafif sancı hissediyorum kasığımda. bıcak batar gibi. akıntım var kaç gündür ama remksiz ve söylemesi ayıp sümüğümsü bişey. açılma olduğunu anlamak için illla kan mı gelmesi lazım.

Hayir illa kanli olmasi gerekmiyor. Sumuksu bir seyse, normal akinti gibi degil de daha kitlesel birseyse nisanin gelmis demektir. Doktora ne zaman gidiyorsun?

selam haziranın güzel anneleri,

geçmişe az bi göz atıp geldim. yanlış saymadıysam yarına 4 doğum var. minilya, ecem06, D-Gabbana, bi arkadaş daha vardı. Allah hepinize kolaylıklar versin, hangi yolla olursa olsun sağ salim rahatlıkla alın bebişlerinizi kucağıınıza inşallah. dualarım sizlerle.
Bu arada doğum yapan arkadaşlar varsa gözleri aydın :) darısı başımıza
kontrolleri rahat ve iyi geçenlerin de gözleri aydın.
hastalarımıza da bolşifalar olsun. Sıcaklar başladı son günleri olan biz hamişleri çok yoruyor. Allah hepimize kolaylık versin.

hmnoglu - ellerinize sağlık kurabiyeler çok güzel olmuş.

biz de bugün doktora gittik. Ben samsunda yaşıyorum. birkaç dr denememden sonra medicalpark a gitmeye karar vermiştim. dr umdan çok memnunum ama hastanenin çıkardığı bazı ekstralara sinir oldum. bir de doktoruma ne kadar güvenyorum desemde sezeryan dediği için acaba sezeryancı bir doktr mu die içime kurt düşmüştü. Burdaki tıp fakültesinin kadın doğum servisinde çalşan kuzenim var, o bana randevu ayarladı, fakülteye gittim. Orada da muayene oldum. Bakalım ne diyecek dedim, bir de dr ile iyi iletişim kurarsak doğumu da orada yaparım diye düşündüm. Devlet kurumlarındaki kalabalık karmaşıklık durumuna rağmen kontrolüm iyi geçti. Bunda tanıdıklarımın olmasının da kesin etkisi var :) doktordan iyi bir elektrik aldım ama o da sezeryan dedi haftaya salı günü kontrole gideceğim o zaman gün kararlaştıracğız.
Biryandan sezeryan olacağı için üzülüyorum ama bir yandan da kendimi teselli ediyorum 2 doktor da aynı şeyi söylediğine göre gerçekten öyle olması gerektiği için sezeryan olacağım. inşallah öyledir. :S

Hayir illa kanli olmasi gerekmiyor. Sumuksu bir seyse, normal akinti gibi degil de daha kitlesel birseyse nisanin gelmis demektir. Doktora ne zaman gidiyorsun?

perşembe gitcem doktora canım. dün gitmiştim. alttan muayene etti tekrar. ordan çıktıktan sonra gelmeye başladı. her tuvalete gittiğimde oluyor. kitlesel değil ama smüksü. rengi de bazen sarımsı oluyor.

illa kanaması gerekli değil canım benim 4 cm açılmış ama ne sancı var ne kanama o sümüksü beyaz akıntıdan başka hiç bi belirti yoktu oda bir aydan fazladır geliyo ...Ha bebeğin aşağı döndüğünü hissetmiştim o ayrı yürüyemiyorum az bişey yürüyim düşcekmiş gibi geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…