2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

ben normal doğum yapmadım ama doktoruma sormuştum. Epidurali önermemişti, gerekçe olarak da özellikle ilk doğumlarda anne ıkınmayı beceremiyor bu nedenle bebek strese giriyor ve sıkışıyor gibi birşeyler söylemişti. Vakumla çekmek zorunda kalıyoruz falan demişti. Vakumun da zararı yokmuş ama.. Bana böyle demişti. Ben de çok isterdim epidural normal doğum yapmayı.

Ben normal olacagim,bir aksilik cikmazsa
Ama hic epidural hakkinda konusmadik
önumuzdeki carsamba ebeye gitcem.Ozaman sormayi dusunuyorum

Normal veya sezeryan doğum sonrasında ileride sarkmış bir göbekle karşılaşmak istemiyorsanız eğer; şimdiden hemen korse almaya gidiyorsunuz ve doğumdan sonra giyiyorsunuz. çok yararını gördüm kızlar korse sayesinde çok hızlı indi karnım ve inş. sarkmada olmacak. Özellikle sezeryan doğum yapanlar ilk 6 ay karın egzesizi yapamayacağımız için mutlaka alın ve kullanın.

bugun guluyorum bugun rahatım ,bır dogurma azmı var ıcımde anlatamam,,son 10 gunum var Allahım ne muhteşem birşey saglıkla alalım kucagımıza ınsallah..

canım ben sezeryandan sonra gecelik giydim iki gün sonra da pijama ayrıca slip kilotlardan giydim bi sorun yaşamadım hamile kilodu almana gerek yok bence.

kızlar slm, bu ara fazla giremiyorum benim yaramaz mahfediyo beni gece uykuları felaket gündüzde yorgun geçiyo haliyle, fazla takip edemedim doğuranlar olmuş Allah analı babalı büyütsün hepsini inşallah. bir an önce doğurayım diyosunuz hepiniz ama bugünlerin tadını çıkarın diyorum özledim ben hamileliği valla, ama tabi annelik de bambaşka bekleyen herkes sağlıkla kavuşur bebeğine umarım...

Selam
Ay bende o yorgunlugu ,kosusturmayi dusundukce tadini cikar,bol bol uyu ve tembellik yap diyorum kendime

Benim yarin bir arkadasim sezeryan olcak. Ben ondan dahada heycanlandim sanki
Normalde pek sezeryan yanlisi degiller burda.Ama cok korktugu icin ebe den izin cikmis sezeryan icin bu sabah
Yarin sabah 8de sezeryan olcak.

Aksam yemegine ne yapsam derdim basladi simdide
Hatta kalkip önce banyoyumu ciflesem diyorum? Var bugun ustumde bi hamaratlik Kalkmisken utuyude mi yapsam

ben epidural normal doğurdum,doğum hikayemide yazmıştım okumuşsunuzdur.aynen sanki epidural yapılmak istenmiyor gibiydi.son kontrollerde doktoruma hep söylüyordum,oda hep gerek kalmayabilir falan diyodu.doğum olacağı günde doktor bi yandan ebe bi yandan,hızlı ilerliyor istersen alma gibi şeyler söylemişlerdi.bende bunlar bi bahane bulup yapmacaklar sanırım diye baya tırsmıştım.ama ben ısrarcı olunca yapıldı çok şükür.ben ilkindede epidural aldığım için tecrübeliydim.evet normaldeki gibi güçlü ıkınma hissi olmuyor,hatta zorla ıkınmaya çalışıyosun,ama oda yeterli oluyor zaten,en azından bende öyle oldu iki doğumumda 10-15 dk. gerçekleşti.nettende bi dünya epidural doğum hikayesi okudum,hiç birinde doğuramayan olmamıştı.illaki vardır ama epidural almadanda o risk var zaten,belki binde bir artırıyodur.

günümüzde böyle konforlu bi normal doğum yapmak varken hiç düşünmeden değerlendirilmeli bence.

bu hızla doğurursun sen

yemeğimi koydum
domates çorbasını karıştırması için eşimi bekliyorum
yemek yaparken tansiyonum düşüyor benim
gebelikten önce de sabit durup karıştırmalı yemekleri yapamazdım zaten hiç
bana da enerjinin çeyreği gelse de kalkıp şu salonun tozunu bari alsam süper olacak ama hiç halim yok
banyodan çıktım saçımı kurutmadım daha

slip konusunda kararsız kaldım, belki bitane hamile kilodu alırım ne olur ne olmaz

ben de on günlerim diyerek kendimi gezmeye verdim diyebilirim
nerde gezme var orda ben
cuma arkadaşlarla kahvaltıya gidicem, ctesi pikniğe
eşim diyor yollarda doğuracan galiba, durdun durdun doğum zamanı bu gezme aşkı nerden geldi diye kızıyor

epidural konusunda kafam karıştı yaa
epidural olmazsa normal doğumdan korkuyorum ben ya napıcammm :18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…