- 5 Nisan 2011
- 3.245
- 544
- 123
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #34.981
pek umutlu değilim. hiç bi belirti yok çünkü. ne açılma ne sancı ne ağrı. nasıl iş anlamadım.
kızlar bi de kaçınız normal doğumda epidural düşünüyor
ve bu fikrini doktoru destekliyor?
ben epidural istiyorum
hatta ona güvenerek normal doğum yapıcam diyorum
ama sizin doktorlarınız neden epidural yapmaya yanaşmıyor anlamadım
ahh cnm sende benım ızımde yuruyorsun bak benım takvım bıle pes ettı ama kızım ınatla gelmıyor
sende benım gıbımı olcaksın ayy olmaya ıns bu gece nısanın gelsın yarın sabah suyun engec 10 kadar bır avazda dogurursun
ağzından bal damlıyo valla. inşallah canım inşallah.
ama benim oğlan sizi bekliyor olmasın. sen benden öncesin. ya ikimiz de sabaha doğurallım ne olur. artık korkmaya başladım çıkmayacak bu oğlan diye.
Toplam 19 kullanıcı konuyu okuyor. (12 üye ve 7 ziyaretçi)
tansell tunambabym+, becom88+, minesualp+, eylül ekin85, cosmos08, poseydon, 88prenses22+, detox, karamik81, nursenaa, tupbaby
kalabalıgız ama kımse bısı yazmıyor bende cıkayım kızlar uyuyasım var 40 olunce ıyce depresyonma gırdım sımdısaka saka alıstım sanırım heyecanımda gıttı zaten hepınızı optuuumm
selam kızlar.. sayfaları ileri ileri gördükçe sewindirik oldum, baya muabbet etmişssiniz
benimde misafirlerim 7 de geldi, 12 de gtti.. cok keyiifli bi geceydi..
yemekleri hızlıdan hazırdan yaptım, çeşit çeşit..
Allah yardım etti, birazda kolaya kactım napiyimm
zaten kızdılar nie yaptınn diye.. ama zor oturdum warya, sürekli pozisyon değiştirdim..
bide sıcak die balkonda oturduk, o taburenin üstünde taklalar atıcaktım resmen..
bide misss gibi yağmur yağdı, muabbetde güzeldi, pek bi keyfliydi yani
kocacım yattı, bende ortalıgı toparladım, mutfağı hallettim, hemen size bakmaya geldim..
gecmise bi bakayım neler olmus
iyi uykular canım. sabaha iyi habelerle görüşürüz inşallah. bu gidişle sabaha kadar doğururuz biz rüyamızda.
kızlar gün içinde karnınızın çok sertleştiği oluyormu?
bugün benim hep sertti. iş yaptıgımdan we ayakta oldugumdan sanırım
yatayımda< bıran once sabah olsun vallaha gecsın su vakıt cuma gelsın bakalım dr teyzemız hakkımızda ne karar verecek
benimde cuma kontrolüm. catı muaynemde olucak ilk defa.
Allahım niye hiç korkmuyorum
sorunluyum sanırım..
bence warya en son dakikada kopucak bende olay
iyi yapıyorsun bende içimden diyordum çatı kontrolüne giderken ne bendeki bu korkusuzluk
acemi cesaretimi acaba diyordum ama işe yarıyor inan çok kolay geçti
hadi yaa insallah ...
doğum icinde bende bi korkusuzluk we deli cesareti mi nedir ondan war, ama patlak wericem diye korkuyorum..
insallah söylediğin gibi olur da muaynemde doğumumda kolay gecer
Hepimizinki insallahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?