- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #35.021
gunydınnnnnnn herkeseeee bnm gbıbsezeryn tarıhı bellı oln varmı yoksa en son bnmı dgurcm haftya persembee hazıran 14 üüü
simuzer cnm ogunden once gelırse sasırmaama hyrlısı tabı bnm 38+4 müş meger bn ynlış solemişim4 gun daha kardaym ama takvimi duzelttım
çizelgeyi duzeltemedmm ykın olmk daha hycanlndırıyo ama korkuda vr sezeryan sonuçtaaa ne acılma ne sancı olmyınca sezer abıye bas vuruolarrr
Bugun temizlik yapildi camlar silindi, saganak yagiyor mubarek!
cnm 3200 kılosu çok iri kafası göbeği doğuramazssın dedi hep 2 hafta önden gıdıo du gelişimi o yüzden canım boğmak ıstemıo çoçugu kanalda ondn dolyı mınık kızımıı
kızlar benim doktorum 4 kg ye kadar normal doğurabilirsin dedi. kafası iri olduğu için mi sezeryan diyolar.
evt bıtanem sorma babasıı gıbı koca kafalıçatı dar acılma yok sancı yok ama kafaa cıkmaz dedı herkes normal yapıo doktorda bnm sezeryn hanı keyfı deıl doktor olmaz dedı
gunydınnnnnnn herkeseeee bnm gbıbsezeryn tarıhı bellı oln varmı yoksa en son bnmı dgurcm haftya persembee hazıran 14 üüü
kızlar benim doktorum 4 kg ye kadar normal doğurabilirsin dedi. kafası iri olduğu için mi sezeryan diyolar.
benimde 15 haziran cuma yada 12sinde duruma göre şekerim
hyrlısı ccbnm bnm inş. hepimz bebeklrmzle sağ salim kurtulurz ama sezeryn dınce içm tuhaf oluo dun hastanede sezetna gıceklerin eşleerine imza attırmaları içimi burktu bişi olursa sorumlulk almıoz dıe ımza attırıolr cok korkmya basldm dunden beri ruh gıbıyımmm
hyrlısı ccbnm bnm inş. hepimz bebeklrmzle sağ salim kurtulurz ama sezeryn dınce içm tuhaf oluo dun hastanede sezetna gıceklerin eşleerine imza attırmaları içimi burktu bişi olursa sorumlulk almıoz dıe ımza attırıolr cok korkmya basldm dunden beri ruh gıbıyımmm
ya akillibidik i bende merak ediyorum. bizim bdt ayni ama onun erken dogurma ihtimali yuksek. yarin 38.haftaya girmis olacak o da muhtemelen bugun yarin dogurur diye dusunuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?