- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #35.081
son 1 hafta icinde olan anneler,dogurun artik
Kizlar bosunami seviniyorum bilemiyorum ama masallah diyeyim,hala catlagim yok
Ama gögüslerim cok feci kasiniyor 1 haftadir
seni görünce hemen oturdumkız öldüm açlıktan nerdesin doğurdun sandık D tacını ben aldım hergün ben dicem artık bugünde doğurmadım diye takvimide kapatıcam D
Günaydın Hanımlar :)
Ben de Tansell gibi artık hergün yazacağım bu gidişle , bugün ben yine doğurmadımmmmm
canım skılmaya başladı , bebiş doğum kanalına da girmemiş zaten, bekle bakalım beklee....
için için küsüyorum niye hala gelmedi diye ama neye küsüyorum kime küsüyorum belli değil
İLK_ yavruna maşallah büyütmüşsün darısı bizlere
TANSEL sanırım sen bi doğursan bizde sırayla ardından gelicez herşey sana bağlı
Bu arada adet sancısı gibi çok fena sancım var hem belim ağrıyor hem kasıklarım ve beyaz bir akıntı gelip duruyor enf. geçiriyorum sanırım
son 1 hafta icinde olan anneler,dogurun artik
Kizlar bosunami seviniyorum bilemiyorum ama masallah diyeyim,hala catlagim yok
Ama gögüslerim cok feci kasiniyor 1 haftadir
ıızn vermıyolrum zaten bekleyın hepınız sıranızı elıf havasındanmı suyundamı bılınmez ama bu bursa bana yaramadı
Bursayı bırakıp yalovaya annemin yanına mı gitsem acaba
kızlar saka bı yana da olmusum 40 +0 ınsanda hıcmı agrı sızı olmaz ama yarın dr sezeryan derse uzulmuycem ben sonuna dek bekledım ıcım rahat
kızlar bi sorun var!!!!
gittiğim hastanede gece 11 den sonra cocuk doktoru olmadıgı ıcın dogum almıyorlarmıs pazarda dogum almıolarmışş eee dedim ben ne yapacagım doktor bı dogum evıne gıdersın dedi
ankarada hangı dogum evi iyi bılgısı olan var mı? onerilerinizi beklıyorum...:18:
saol canım senin kurabiyelerin fotosunuda bekliyorum nilonun kurabiyelerde çok güzel olmuştu..ilk cnm maşallah kızına, evlilik yıldönümünüz de kutlu olsun.. nice mutlu yıllara inşşş
nasıl çabuk büyüyorlar ya cnm
öznur sizin de kutlu olsun evlilik yıldönümünüzz
kurabiyeler de süper görünüyor, e sonuçta sen bizim pirimizsin yani
tanselll hadi cnm bugünde buralısın bakalım, ama nooolur sıkma canını olur mu??
kızlar ben de çıkıyorum şimdi kontrolüm var...
hemen çıkmalıyım, kaynana gelmiş aşağıda bekliyodur, ağaç etmeyeyim
yoksa evde biraz daha mı işim vardı bnm, beklese mi ki acaba
saol canım becerdik işte bişiler çalışınca oluyorilk cim maşallah nasıl da büyümüş bebişallah nazardan saklasın..Allahım bize de bebişimi aldığımız günleri görmek nasip etsin.
öznur kurabiylerde süper,ne kadar hamaratsınız
bana yine geldiler soldan soldan,acayip sinirliyimsebepte yok ayy patlayacağım sanki biraz adet sancısı gibi sancım da var,ahhh bebiş ahhhh
nasıl bir hastaneye gidiyorsun sen canım doğum sancısı gelince ay bugün pazar gelmesin mi diyecekler hey allahım ya
:) demi ::) valla bende anlamadım..yeni mahlle devlet hastanesine gidiyoruum batıkentte yakın dıe tercıh ettım yenıde cılmıs bı hastane temızde doktorumda cok ııdı ama son duydugum bbni panıklettı gecenın bı yarısı sancılnsan ay surayamı gıtse yok yok surayamı gıdelım dıe arabada heralde bi arbede yasayacagız
kızlar bi sorun var!!!!
gittiğim hastanede gece 11 den sonra cocuk doktoru olmadıgı ıcın dogum almıyorlarmıs pazarda dogum almıolarmışş eee dedim ben ne yapacagım doktor bı dogum evıne gıdersın dedi
ankarada hangı dogum evi iyi bılgısı olan var mı? onerilerinizi beklıyorum...:18:
ilginçmiş cidden
ben 32den önce aksi bir durum olsaydı zekai tahire gitmeyi düşünüyordum
yalnız eğer öyle bişey olursa aklında olsun 112yi ara ambulansla git
yoksa yerimiz yok diyip kapıdan göndrebiliyorlarmış
ama ambulansla gidince almak zorundalarmış aklında olsun
ama inşallah gerek kalmaz tabi, kendi hastanende doğum yaparsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?