2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

günaydınlar ben yeni uyandım karnım çok acıkmış aklım tanselde uyandım hemen pc'ye koştum nerde bu kız doğurdumu acaba meraklardayım tel. numarası varmıydı acaba..bugün bizim evlilik yıl dönümümüz sıpam gelirmiki bugün ama mümkünse bugün doğmasın sonra evlilik yıl dönümü kutlaması her yıl güme gider

ya bisey sorucam nst de kac cikinca sanci oluyo? :44: benim ara ara 80- 100 oluyor ama normal dedi dr. anlamadim sanci degil mi o???

herkese selam kizlar dogum yapan annelerin gozleri aydin olsun, bekleyenlerede sabir diliyorum hayirlisiyla alin minnaklarinizi kucaginiza.
ama bekleyip sabirsizlananlara onerim her zaman hamile olmayacagimiz icin son gune kadar gebeliginizin tadini cikarin cok sukur benim yavrum kollarimda hicbir seye degisilmez bu duygu yinede icimdeki kipirtilarini koca karnimi ozledim aynaya her baktigimda dumduz bir karin gordugum zaman bosluga dusuyorum hala hareketlerime dikkat ediyorum sanki icimdeymis gibi bu yuzden sonuna kadar tadini cikarin derim ben.
minnosumun doktor kontrolu vardi pazartesi gunu haftada 200 gram alsa normal dedi doktorumuz benimkinin maasalahi var 300 gram almisti bebisleriniz dusuk kiloda dogacak diye uzulmeyin biranda buyuyolar yeterki sutunuz gelsin emzirin. birkac gundur gaz priblemimiz vsr ama abartilacak boyutta degil sirtini sivazliyorum cikartiyo ama alttan gazi geldigi zaman bayag bir ikiniyo bu sabah altini acarken kakasini yapti alt acmasina sirti falan komple batti cesmenin altinda vucudunu yikadim 2 dkda bunlara hazirlikli olun komple ustum batti benimde:) gobegimizde dun dustu artik daha rahatiz. cumartesi gunude mevlut okutucam oda ciksin arada yarin babamiz kurban kesecek ondan sonra tam duzenimi oturtucam artik, bizden haberler boyle kizlar buda tin tin tini mini hanimimiz biraz erkege benziyo ama :) gun gectikce degisiyo cirkinim

Eklentiler

• $Fotoðraf0279.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 31
  • $Fotoðraf0299.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 26
  • $Fotoðraf0287.webp
    16 KB · Görüntüleme: 26
ya bisey sorucam nst de kac cikinca sanci oluyo? :44: benim ara ara 80- 100 oluyor ama normal dedi dr. anlamadim sanci degil mi o???
benim 50-60larda çıktığında doktorum hafif sancıların var diyordu... sende de sancı var bence... nst cihazında üst tarafta bebişin kalp atışları altta da sancı değeri oluyor...

oyyy masallah cirkin sey seni. ne cabuk buyumus yaaa.

canım maşallah kızına çok tatlı , kurbanınızı Allah şimdiden kabul etsin..bebişinin gazıda uçup gitsin inş.

maşallah çok tatlı prenses darısı bizlerin başına... ben çok sıkıldım artık bir an önce doğsun istiyorum bi de son 1 haftadır baya kötüyüm... ayaklarım ellerim yüzüm şişiyor... geceleri hiç uyuyamıyorum doğsunda rahatlasam diyorum...

Allah birlikte nice mutlu huzurlu bereketli saglikli yillar gecirmeyi nasip etsin canim bebisinizle bizimde dundu evlilik yildonumumuz ona hediye eline benim minnaki verdim kocisimde bana altin kolye ve cicek yaptirmisti yemegide disardan soyledik arkasindan ben bir meyva tabagi patlattim evde mum vardi onlari falan koydum yanina alevli meyve tabagi oldu iste:) logusa olunca boyle geciyormus yildonumleri:)

kızlar ben kahvaltı yapayım sonrada temizlik ara ara uğrarım öptüm hepinizi TANSEL nerdesin
bu arada kurabiyelerimin paketli halinide göstereyim size..

cnm kankıslerım
benı merak etmıste msj atmıslar
ummayın kızlar ummayın daha dogurmadım

amin canım güzel dileklerin için tşk ederim sizinde evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun..ben bizimkide dedim bu yıl bütün hediyelerden yırttın ama seneye afetmem onun için şimdi hediye beklemiyorum belki dışarıda yemek yeriz ama

tansell doğurmadın mı sen daha yaa ne geziyon burda
valla gece doğurdu bu kız diyordum
neyse sağlık olsun

ilk canım hoşgeldin
kızına koskoca bir maşallah
ne kadar sevimli bişey o öyle
hemencik de büyümüş değişmiş cidden
bi de sana bişey sorcam yaa
sen epidural olmuş muydun doğumda?
ıkınma sıkıntısı olmadı di mi?

öznurcum kurabiye paketiniz harika görünüyor
elinize sağlık

akıllıbıdıktan da haber geldi
maşallah daha doğum olmamış
sancı su gelene kadar bekletecekmiş doktoru
dualarınızı eksik etmeyin demiş

canım boşuna cennet anaların ayakları altında denmiyor baksana daha şimdiden başlıyor sıpalarımızın çilesi
inş biran önce alırsın bebişini kollarına

kuzum benim ya nasıl güzel
hayatından da memnun belli baksana gülücükler atmaya başlamış bile

oğlumun doğmaya niyeti yok ama ben dün bikaç gecelik falan da yıkadım
onları da ütüleyip yerleştireyim de çantamı kapatayım

Günaydın Hanımlar :)

Ben de Tansell gibi artık hergün yazacağım bu gidişle , bugün ben yine doğurmadımmmmm
canım skılmaya başladı , bebiş doğum kanalına da girmemiş zaten, bekle bakalım beklee....
için için küsüyorum niye hala gelmedi diye ama neye küsüyorum kime küsüyorum belli değil

İLK_ yavruna maşallah büyütmüşsün darısı bizlere

TANSEL sanırım sen bi doğursan bizde sırayla ardından gelicez herşey sana bağlı

Bu arada adet sancısı gibi çok fena sancım var hem belim ağrıyor hem kasıklarım ve beyaz bir akıntı gelip duruyor enf. geçiriyorum sanırım

kizlar hepinize tek tek tesekkurler evet dunyaya gelen cabucak buyuyor Allahim hepsine saglik ve uzun omurler versin.

ferda ben epidural almadim canim doktorum onermedi catir catir dogurdum cokta rahatti dogum ani sadece sancilari hafifletiyosa eger oneririm epidurali yoksa dogumhanedeki islem 10 dk suruyo inun icin epidurale gerek yok diye dusunuyorum yinede iyice olc tart canim nasil rahat edeceksen ona karar ver. bu arada ic camasiri sormustun hamile kilodu cok kullanisli oluyo ve buyuk kilotlar tabi bu normal digum icin gecerli cunku altina kocaman bir bez koyuyolar bayag kanaman oluyo o bezide ancak buyuk kilotlar tutar ve 10 tane camasir olsun yaninizda surekli kirleniyo degisiyosunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…