2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

bay
bende pzrt gitttiğimde sezeryandan çıkmış olanlar vardı baygın yatıyolardı bitanesininde ağrısı vardı çok tırstım biraz bende amannn napim ilk normal oldu benim doğum sancısıı kadar değildir heralde ya dimi ben mecburiyetten sezeryan olcam kist aldırcam çünkü tırsıyom ççok ağrı olur die ama olsunn sancı çekmektensense baygın yatarım valla

ya siz nasi goruyosunuz cikanlari. ben hangi hastaneye gittiysem gebe muayene ve dogum bolumleri ayri, nst odalari bile ayri ki bence en dogrusu dogurmayanlar bosuna stres olmasin diye

Allah beni napmasin yaaa TV acik kalmis bi geldim ki yemek programi adanada, oturmus ..... yiyorlar of yaaaa hemde acik havada. nerden aklima soktum ki simdi durduk yerde. oglen de kontrolum var yiyip gitsem kokarim ya

baygın derknnn komple byılckmısn benm belden ılk bn goreym dıe öle ıstıorm tbı korkudn caymassm son dakka

su yagmurlar bitsin de cam sileyim perde yikayim diye bekliyorum bugun yine kapali hava. ama yarindna sonra 33lere cikacakmis sicaklik

baygın derknnn komple byılckmısn benm belden ılk bn goreym dıe öle ıstıorm tbı korkudn caymassm son dakka

bewnde belden dr sen nasıl istersen dedi gördüklerim narkozun etkisindeydişer uyanıklardı ama yorgun haliyle yok cnm ben daha omzumdan amelyat oldum sadece uyku halinde oluyon senle konuşuyolar rahatlatıyorlar seni merak etme korkma ondan

mrhb kızlar... benim nişanım geleli 27.5 saat oldu hala tık yok... kukum çok ağrıyor hafif hafifta kasık ağrılarım var ama sancı değil gelip gitmiyor sürekli ağrıyor... bu arada gece yine kahverengi akıntım geldi sabah ta tekrardan geldi... dün doktorum nişan olduğunu söyledi... bugün doktorumu aradım tekrar gel nst.ye bağlayayım dedi ama gidesim hiç yok dün 8 saat hastanede yattım 3 tane serum yedim ve resmen psikolojim bozuldu... hastane görmek istemiyorum...

ya kızlarrr bnm kasıntım baslamştı gecn haftadan karaciğer enzmlerm norml çıktı cıdıyeye gtcm bgn 3 te alerjıkmı gebelık kasntısımı dıe bacaklrm gobegım sadece kırmızı pütür pütür böle
kasınp duruom sezeryndn snrada kşınırsm yapıştırmam acılırr kan gövdeyı götururr kasnan vrmı sızleden canlrımmmm

Canım geçmiş olsun. İnş. bugün doğum yaparsın hayırlısı ile fazla uzamaz bu süreç.

Bugün kontrolüm vardı kızım 2.850 gr olmuş. Nst ye girdim hiç sancım yok. Bekliyoruz kızımızı bakalım ne zaman gelecek :)

Evet aynı gün görünüyo doğumumuz ama benim bdt 29 haziran sezeryan olunca 20 gerçi belli olmaz bakalım acelelerine bağlı plasentada kireçlenme var dedi belkide beklemez dedi 40 hafta doldurcak gibi görünmüyomuş ama seninkide belli olmaz hadi bakalım hayırlısı
Kızlar kurabiyeleri ne kadar kala hazırladınız?

Evet aynı gün görünüyo doğumumuz ama benim bdt 29 haziran sezeryan olunca 20 gerçi belli olmaz bakalım acelelerine bağlı plasentada kireçlenme var dedi belkide beklemez dedi 40 hafta doldurcak gibi görünmüyomuş ama seninkide belli olmaz hadi bakalım hayırlısı
Kızlar kurabiyeleri ne kadar kala hazırladınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…