- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #35.121
sımdı son hafta da bıle 1saatte 10 keremı durmesı lazım yoksa gun boyu 10 keremıydı
son günlerin canım çok normal. inan o endişeye bende çok kapıldığım oldu. bebeği artık öle rahatsız ediyordumki sırf ufak bir hareketi için. uyuyordur canım birde yeri darya ondan malüm oda çok sıkıldı artık. çok endişendiysen sağlık ocağına git ve kalp ritmine baktır. veyada doktorunu ara onunda alıcağını sanmıyor sadece nstya sokar seni.
penticim ne kadar çirkin bir bebişin var senin öyle
maşallah ikinizide 41 kere
bence endişe edecek bişey yoktur
yeri çok daraldı
40 haftalık bebek normal
ama ben senin yerinde olsam yine de giderdim bugün doktora
ha yarın gitmişim ha bugün
içim rahat ederdi hem
bende oyuzden dedım cnm ha yarın ha bugun fark edermı sonra gıtmedım dıe pısman olmakta ıstemem
off cnm ya sorma gıtsın vallahı cıldırmaya az kaldı normal dıyorsun yanı oylemı ozaman panık yapmıyım hıc kocamada bısı demek ıstemedım o benden beter panık olurdu
ozaman relaxmı olayım yarın kontrolum var zatende allaha emanet o dogana kadar ben sıyırcam
buaada bebegıne yorum bıle yapamıyrum ınanılmaz seker kırkbırkere masaallh
sımdı hafıf bı kere ıteledı bu yeterlı mı
ay allahım ıyca cahıl oldum
allahım ne soylenıyordu varya benım cımcıme ıcerde sımdı resmen durtmekten ellerım acıdı sımdı uyumasın cıkınca uyur
çıkınca acısını çıkartıcaklar bizden
ütopya
benim bugün 5 de randevum var
inşallah suyum azalmamıştır daha fazla
bebeğim çok hareketli bu gün ama
offf ya
canım üzülme benim de az bide beslenme sorunu var 38 haftadayım ve bebeğim 2300 oldu2500 olmasını bekliyoruz bide bebeğin hareketliyse hiç korkma cnm içini ferah tut
sımdı son hafta da bıle 1saatte 10 keremı durmesı lazım yoksa gun boyu 10 keremıydı
bebişim biraz tombik bıdık olduğundan gözleri açık henüz hiç çekemedimbu arada dün göbişimizde düşmüş bulunmakta. babamızla beraber kara kara nereye atalım diye düşünüyoruz.Eki Görüntüle 439209 Eki Görüntüle 439210
kızlar cmrt günü eşimle ablam süsleri almaya gidicekler
kapı süsü
10 mt tül
bebek balonu
hoşgeldin yazısı
sanırım yeterli dimi kzlar dimi bide kurdele
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?