- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #35.161
kızlar geldim şimdi dr dan...
ama biraz cnm sıkıldı
bebeğin boynuna bi kere kordonu dolanmış.
gerçi ısrarla srdum normal doğuma engel mi diye ama dr da hayır şuanki haliyle engel değil dedi.
ama bebeğin hareketlerini çok iyi takip et dedi, aksi bi durumda gel hemen dedi.
annemde kafamı karıştırdı, sezaryana mı yönlendirmeye çalışıyo acaba die.
ama öyle olsa derdi ki normal doğum zor olur böyle derdi, aksine bmyle de normal doğurabilirsin dedi.
onun dışında bebeğin başı çok aşağıya düşmemiş daha, ama buna da güvenme.
birden aşağı inebilir dedi, sonuçta sancın ve kasılmana bağlı onun aşağı inmesi dedi.
kilomuz 3352gr mış, suyum çok iyiymiş, plesanta da öyle.
bu haftalarda karın ölçüsünü falan çok iyi alamıyoruz çünkü nefes hareketleri yapıyor dedi.
bi de tam usg deyken hıçkırıyodu bnm ki:)
haftaya da sabahtan gel çatı muayenesi yapıcam dedi
yani doğumda yapmışcakmış, ben yanlış anlamışım. gerçi haftaya 38+6 olucam, bdt çok yaklaşmış olucak.
o zamana kadar doğum da başlayabilir dedi.
öyle olursa hemen gel dedi.
işte öyle, ben şimdi takıldım ama bu kordon dolanma işine
kızlar ıcımde bı degısık duygu var yarınkı kontrol benım ıcın cok onemlı haftaya gel dıcek halı yok yınehafta kalmadı nede olsa dımı
neyse sımdı bugun butun camlarımı sıldım ıkı odamın perdesını yıkadım astım evımı derleyıp toparladım buzdolabımın ıcını sıldım akstre urunlerımı parlattım mutfak dolaplarımı ustunden sıldırdım
sımdı hemen supurge tutucam vıledayla sılıcem ve banyolarımı ovucam
yarın sabahta dr gıtmeden bı guzel toz alırım bellımı olur belkı hadı doguruyorsun falam der aahhh ahhhben okdar sanslı deılım
suanda belım agrıyor ama umrum deıl evın heryerı dezenfekte edesım var bı enerjı geldı bana koca gobegımle balkonumu bıle ovdum 4 posta camasır yıkadım astım allahtan utum yok
hee bıde kızımın harektlerını kontrol edıyorum devamlı oda sakınde olsa yerınde
ayyy temızlık yapcak varmı yardıma geleyım ben
bebişim biraz tombik bıdık olduğundan gözleri açık henüz hiç çekemedimbu arada dün göbişimizde düşmüş bulunmakta. babamızla beraber kara kara nereye atalım diye düşünüyoruz.Eki Görüntüle 439209 Eki Görüntüle 439210
kızlar ıcımde bı degısık duygu var yarınkı kontrol benım ıcın cok onemlı haftaya gel dıcek halı yok yınehafta kalmadı nede olsa dımı
neyse sımdı bugun butun camlarımı sıldım ıkı odamın perdesını yıkadım astım evımı derleyıp toparladım buzdolabımın ıcını sıldım akstre urunlerımı parlattım mutfak dolaplarımı ustunden sıldırdım
sımdı hemen supurge tutucam vıledayla sılıcem ve banyolarımı ovucam
yarın sabahta dr gıtmeden bı guzel toz alırım bellımı olur belkı hadı doguruyorsun falam der aahhh ahhhben okdar sanslı deılım
suanda belım agrıyor ama umrum deıl evın heryerı dezenfekte edesım var bı enerjı geldı bana koca gobegımle balkonumu bıle ovdum 4 posta camasır yıkadım astım allahtan utum yok
hee bıde kızımın harektlerını kontrol edıyorum devamlı oda sakınde olsa yerınde
ayyy temızlık yapcak varmı yardıma geleyım ben
canım sana doğum enerjisi gelmiş sen yarına kalmaz bu gece doğurursun bence
sağol canım
Bu arada karnım aşağı düşmüş mü
ayy koptum gulmekten ah keskem keskem dıyorum
yaa kızlar ıykı varsınız ıykı bu topık var ıykı sızlerı tanısımıs resmen dert ortagm kız kardesım gıbı oldunuz bana en zor gunlerımde hayatımdakı yoldasım oldunuz yemın edıyorum hepınızı gercekten cok sevıyorum aılemde yerı geldıgınde kocamdan gordugum destegın katkat fazlasını sızden gordum ve gormeye devam edıyorum ya ben sızı cok sevıyorum
canlarım hepınızı tektekopup kucaklıyorum
elifcim maşallah çok şeker görünüyorsunuz
göbek de sipsivri hee
tansell maşallah enerjinee
akşama enerjim olursa gelicem buraya
belki sancın falan tutar gece
yarına çantanı falan götür sen yanında bence
canım sana doğum enerjisi gelmiş sen yarına kalmaz bu gece doğurursun bence
ayy koptum gulmekten ah keskem keskem dıyorum
yaa kızlar ıykı varsınız ıykı bu topık var ıykı sızlerı tanısımıs resmen dert ortagm kız kardesım gıbı oldunuz bana en zor gunlerımde hayatımdakı yoldasım oldunuz yemın edıyorum hepınızı gercekten cok sevıyorum aılemde yerı geldıgınde kocamdan gordugum destegın katkat fazlasını sızden gordum ve gormeye devam edıyorum ya ben sızı cok sevıyorum
canlarım hepınızı tektekopup kucaklıyorum
elifcim maşallah çok şeker görünüyorsunuz
göbek de sipsivri hee
düşmemiş gibi duruyor, kızlar benim bi yakınım gecen hafta cuma doğum yaptı doğumdan 2 gün önce gördm onu karnı düşmemişşti aynı duruyordu.
ertesi gece sancısı başlamış 5 dk 1 e düşünce dr a gitmişti aslnda karın günler öncesinde düşmüyor yani
birde o da 41 haftalık doğurduu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?