- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #3.461
kızlar çok mutluyum,kızım olacak,bugün doktora gittik 100/100 kız dedi,allah isteyen herkeze versin
Uhmm ben bayilirim avokadoya. Bol limonlu ofkizlar ya ben suan isteyim ve birsey fark ettim. Iste ikenbelim ,sirtim cok agriyor. Karnimda sanki gerilme oluyor boyle ortadan ayrilcak gibi agrim oluyorum. 7-9 saat ayakda duruyorum iste. O yuzden mi acaba. Simdi 5 gun evdeydim cok rahatdim agrim yoktu. Dun biraz vardi oda bebis yatagini kurmakda esime yardim ettim. Ozmn agrittim
selam kızlar iyi akşamlar benim kanlı akıntılarım dewam ediyor ilişki yasaklandı artık bana çok sancım var bu aralar giremiyorum hepinize kucak dolusu selamlar yolluyorum
gözün aydın,sağlıkla gelsin minik kızın :)kızlar çok mutluyum,kızım olacak,bugün doktora gittik 100/100 kız dedi,allah isteyen herkeze versin
çok geçmiş olsun.bende dünden beri progestan içmedim bugün ağrılarım başlayınca korkup aldırdım eşime,geçicek bunlar da inşallah.yalnız kayınvaliden ayıp etmiş,şu durumda insanın numara yapması için kafadan kontak olması gerekir.kim sağlıklı,güle oynaya ayakta geçirmek istemez hamileliğini.takma bende çok ağladım bugün ama kızım hareket edince hiç bir şeyin ondan kıymetli olmadığını anladım,sen iyi olki bebeğinde iyi olsun canım,gelmesin kayınvaliden size bir süre.
kızlar kendimi çok yanlz ve terkedilmiş hissediyorum hormonlarım tavan sanırım
kayınvaldem geliba bana gıcık oluyor hasta olduğumada inanmıyor numara yaptğmı düşünyor sanırım
kizlaar cok mutluyun bugun dortboyutluya girdim bebegim ayni babasuna benziyoo cok guzel bir yuzu var cd yede cekti doktor sabahtan beri izlemeye doyamiyorum
canım gözün aydın çok net anlaşılıyormu ya... Bizde çok heyecanlanıyoruz ama daha randevumuz 7 şubatta
BAZILARININ Bİ KAÇ GÜN AĞRISI OLMUŞ BANA SÖYLEDİKLERİNDE BENDE ÖYLE OLUCAK SANDIM ŞÜKÜR BİŞİ OLMADIben istedim merak ettm die kırmadı sağolsun :) yok maşaALLAH sadece vururken biraz acıdı okadar olmaz da umarım:)
sarı beybi senmıydın 10 kılo alan bence kafana taakma etrafımda 19 22 daha bır suru haddınden kılo alan doğuran doğumdan sonrada eser kalmayan
senın standartlara uyck dıe bişi yokkı amnıyos sıvısı 800 gr mış ama 1000 gr olablymş daha fazlada bebeğin kordonu eşi kımınn 2000 kımınn 3000 vs vs kafana takma sadece abartmamaya dıkkat et tuzluyu hamur işini yapma gerısı allahın ıznıyle bişicik olmazzz
kızlar çok mutluyum,kızım olacak,bugün doktora gittik 100/100 kız dedi,allah isteyen herkeze versin
Uhmm ben bayilirim avokadoya. Bol limonlu ofkizlar ya ben suan isteyim ve birsey fark ettim. Iste ikenbelim ,sirtim cok agriyor. Karnimda sanki gerilme oluyor boyle ortadan ayrilcak gibi agrim oluyorum. 7-9 saat ayakda duruyorum iste. O yuzden mi acaba. Simdi 5 gun evdeydim cok rahatdim agrim yoktu. Dun biraz vardi oda bebis yatagini kurmakda esime yardim ettim. Ozmn agrittim
selam kızlar iyi akşamlar benim kanlı akıntılarım dewam ediyor ilişki yasaklandı artık bana çok sancım var bu aralar giremiyorum hepinize kucak dolusu selamlar yolluyorum
slm kızlar benim bebek 19 hafta 4 günlük bugun aşı için çagırdılar ama doktorum bekle tam 20 haftalık olduktan sonra gidersin dedi bi bildigi vardır herhalde gitmedik..birde muanem var haftaya 20 hafta 4 günlük falan oluyorum ozamn ayrıntılı utrasyon çekilirmi kesin sonuç verilirmi yani
kizlaar cok mutluyun bugun dortboyutluya girdim bebegim ayni babasuna benziyoo cok guzel bir yuzu var cd yede cekti doktor sabahtan beri izlemeye doyamiyorum
mesaj tekrarı....
ayyy canım gözün aydın... inşş sağlıkla kucağına da alırsın bebeğini..
benim daha 17 şubatta ayrıntılı ultrasonum
bi de kızlar devlette yaptıran var mı ayrıntılı ultrasonu, çok baştan savma mı yapıyolar acaba? orda da böyle yarım saat bakıyolar mı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?