2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

ondandır canım. hep diyolar ya hamileler bol bol dinlensin diye. ben çalışmıyorum ama evde iş gördüğüm zaman ağrıyo benim de.
bu daha iyi zamanlarımız, bakalım 8 aylık falan olunca belimiz yanımız ne halde olcak

selam kızlar iyi akşamlar benim kanlı akıntılarım dewam ediyor ilişki yasaklandı artık bana çok sancım var bu aralar giremiyorum hepinize kucak dolusu selamlar yolluyorum

selam kızlar iyi akşamlar benim kanlı akıntılarım dewam ediyor ilişki yasaklandı artık bana çok sancım var bu aralar giremiyorum hepinize kucak dolusu selamlar yolluyorum

kızlar kendimi çok yanlz ve terkedilmiş hissediyorum hormonlarım tavan sanırım
kayınvaldem geliba bana gıcık oluyor hasta olduğumada inanmıyor numara yaptğmı düşünyor sanırım

kızlar çok mutluyum,kızım olacak,bugün doktora gittik 100/100 kız dedi,allah isteyen herkeze versin
gözün aydın,sağlıkla gelsin minik kızın :)

kızlar kendimi çok yanlz ve terkedilmiş hissediyorum hormonlarım tavan sanırım
kayınvaldem geliba bana gıcık oluyor hasta olduğumada inanmıyor numara yaptğmı düşünyor sanırım
çok geçmiş olsun.bende dünden beri progestan içmedim bugün ağrılarım başlayınca korkup aldırdım eşime,geçicek bunlar da inşallah.yalnız kayınvaliden ayıp etmiş,şu durumda insanın numara yapması için kafadan kontak olması gerekir.kim sağlıklı,güle oynaya ayakta geçirmek istemez hamileliğini.takma bende çok ağladım bugün ama kızım hareket edince hiç bir şeyin ondan kıymetli olmadığını anladım,sen iyi olki bebeğinde iyi olsun canım,gelmesin kayınvaliden size bir süre.

slm kızlar benim bebek 19 hafta 4 günlük bugun aşı için çagırdılar ama doktorum bekle tam 20 haftalık olduktan sonra gidersin dedi bi bildigi vardır herhalde gitmedik..birde muanem var haftaya 20 hafta 4 günlük falan oluyorum ozamn ayrıntılı utrasyon çekilirmi kesin sonuç verilirmi yani

kizlaar cok mutluyun bugun dortboyutluya girdim bebegim ayni babasuna benziyoo cok guzel bir yuzu var cd yede cekti doktor sabahtan beri izlemeye doyamiyorum

kizlaar cok mutluyun bugun dortboyutluya girdim bebegim ayni babasuna benziyoo cok guzel bir yuzu var cd yede cekti doktor sabahtan beri izlemeye doyamiyorum

canım gözün aydın çok net anlaşılıyormu ya... Bizde çok heyecanlanıyoruz ama daha randevumuz 7 şubatta

canım gözün aydın çok net anlaşılıyormu ya... Bizde çok heyecanlanıyoruz ama daha randevumuz 7 şubatta

saol canim darisi sana insallah evet cok net anlasiliyor o duygu anlatilmaz yasanir kuzum kolunu suratina koyuyodu hep nihayet doktor o kolu goruntuden sildi cok sukur saglikli tek tek ayak parmaklarini el parmaklarini saydik herseyine baktilar kalbi beyni ust damagi omurga organlar yaklasik yarim saat inceliyolar kapanistada bize el salladi:))

ben istedim merak ettm die kırmadı sağolsun :) yok maşaALLAH sadece vururken biraz acıdı okadar olmaz da umarım:)
BAZILARININ Bİ KAÇ GÜN AĞRISI OLMUŞ BANA SÖYLEDİKLERİNDE BENDE ÖYLE OLUCAK SANDIM ŞÜKÜR BİŞİ OLMADI

HE CNM BENDİM O 10 KİLO ALMAYI BAŞAABİLEN
AMA BEN ÇOK EKMEK TÜKETİYORUM CMNM YA EKMEKSİZ BİŞİ YİYEMEM DOYMUYORUM..Bİ 10 KİLO DAHA ALACAĞIM GARANTİDR

kızlar çok mutluyum,kızım olacak,bugün doktora gittik 100/100 kız dedi,allah isteyen herkeze versin

MAŞALLAH CNM GÖZÜN AYDIN SAĞSALİM KUCAĞINA ALMAK NASİP OLSUN İNŞ..

CNM NEDEN O KADAR SAAT AYAKTASIN Kİ İŞİN NE BİLMİYORUM AMA BOL BOL DİNLENMELİSİN...

CNM GEÇMİŞLER OLSUN DUALARIMIZ SENİNLE RABBİMİN İZNİYLE SAĞSALİM KUCAĞINA ALICAKSIN MİNNOŞUNU...

CNM BANA DOKTORUM DETAYLI USG VE ŞEKER YÜKLEMESİ İÇİN 14-15 ŞUBATTA GELEBİLİRSİN DEDİ..O TARİHTEDE 23 HAFTALIK OLUYORUM...

MAŞALLAH CNM BENDE ÇOK SABIRSIZLANIYORUM BEBEĞİMİ O KADAR NET VE UZUN SÜRE GÖRECEĞİM İÇİN...
İNŞ BİZEDE CD VERİRLER YA..

ayyy canım gözün aydın... inşş sağlıkla kucağına da alırsın bebeğini..
benim daha 17 şubatta ayrıntılı ultrasonum
bi de kızlar devlette yaptıran var mı ayrıntılı ultrasonu, çok baştan savma mı yapıyolar acaba? orda da böyle yarım saat bakıyolar mı acaba?

tesekkurler kizlar merak edenler icin ben ozel muayenehaneye gidiyorum doktorum beni radyomar diye biryere gonderdi bakirkoyde dort boyutluyu 225tl ye yapiyolar bebegimin ilk resmini de cerceve yapmislar o sekilde veriyolar ama herseyini en ufak ayrintisina kadar bakiyolar bebegim bugun 420gram 24cm idi

benimde 6 şubat ta devlet hastanesınde randevum var sordum 20 dk falan sürüyomuş, ben baştan beri kontrollerimi testlerimi hep devlette yaptm çokta memnunum, drlar da uzman gayet tatmin edici..

teşekkür ederim herkeze,bugün bizim bayramımızdı,çünkü hamile olduğumu dahi söylememiştik kimseye,cinsiyetiyle birlikte söyleriz diye herkez şook ve mutlu oldular,2 oğlandan sonra kızım olması çok güzel bir duygu allah herkeze nasip etsin sağsalim ,hayırlısıyla inşallah.

kızlar yarın 10,45de doktor randevum var, ben yine daha şimdiden çok heyecanlıyım bu heyecan bebek doğasıya geçmiycek heralde 2. bebeğim ama hala ilk gibi heyecanlıyım bana dua edin sevgili anneler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…