2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah AMİNNNNN

Allah gönlüne göre olanı hayırlı olarak nasip etsin
ilerde kızım olursa kızının ismini çalabilirim
erkek doğurmayan haseki sultan olamıyor haberiniz yok mu

iyi hepimiz erkek doğuralım sonra doğuracak kadın kalmasın, hepten soyumuz tükensin

çalmak ne demek tepe tepe kullan

sağol canım.2 oğlu var kendisinin,kız çocuğun ne keyifli olduğunu bilmediğinden böyle konuşuyo diye düşünüyorum.onun tek derdi kardeşinin soyu yürüsün.ben öldükten sonra çokta derdim değil benim soyumun yürümesi,ayrıca benim kızımda benim soyum komşunun değil:) Allah hepimize hayırlı evlat versin cinsiyeti çokta önemli değil.

doktorum 21. Haftada netlesir demisti bakalim. 20+0dayim henuz:-(

21. Haftayı dört gözle bekliyim o zaman...

benide 23-24. Haftada çağırdı dr aynı gün detaylı udg de yaparız dedi.

hahaha bn 10 kilo aldım tamıtamına:)) walla okdrda yeniyorum ama nie böle oldu bnde anlamıyom drda kızıyo ufffffffffffff

bende tam 10 kilo aldım... Bebikler doğunca veririz kiloları amannnn tek derdimiz o olsun dimi ya? (moral verelim birbirimize :)

ben o görümcenin ............ Ona mı kalmış be.... Ne salak insanlar var ya hamile kadına destek moral vereceklerine şu ettiği lafa bak....

yaa ama bende dün aşı oldum bebeğimin kalp atışlarına bakmadılar...
Senin kolunda ağrı oldumu? Bana ebe 2-3 gün ağrın olur hatta ağrı kesici al dedi de benim hiç ağrım olmadı ki..

töbe estağfurullah yaa, lafa bak. çooook kzdım görümcene. çok cahilce konuşmuş yani
ayyyyyyyyy çok sinir oldum. ama sen sakın üzülme canım
ben de çok isterdim ilk çocuğum kız olsun, bana arkadaş olsun. ama rabbim erkek verdi. çoook şükür ona.
hem kimin ne olcağaı hiiiç belli olmaz ki

selam hepinize..............
selamlae sana da canımm

ay bence de ya yazık oğluna

evet canım haklısın
hepsinin tadı başkadır mutlaka
ama eğer ikinci bir çocuğum olursa allahım inşallah bu sefer kız verir bana
amin Allah gönlüne göre versin inşallah canım.
canım Allah vericek olduktan sonra inan korunsanda hamile kalıyosun,hepimize hayırlısını versin veren rabbim.sağol
oyyy kıyamam onlara Allah hep güzel günlerini göstersin kuzularının,bu evladınıda sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım.
ahaha alemsin yemin ederim çok güldüm Allah da seni güldürsün,kızında senin gibi hayırlı bi evalt olsun inşallah sana canım.
ben o görümcenin ............ Ona mı kalmış be.... Ne salak insanlar var ya hamile kadına destek moral vereceklerine şu ettiği lafa bak....
..

sağolun kızlar konuşuyolar işte arada bi canımızı sıkıyolar,buda bizim yumuşak yüzlü olmamızdanmıdır onların patavatsızlığındanmıdır bilemiyorum artık.

kızlar ya avokado nasıl lezzetli hale gelir
1 kez almıştım eve fajita yaptım diye yanına sos olarak yapmak için yenmemişti
eşim almış geçen çok faydalı diye ama nasıl lezzetli hale getirebilirim bilmiyorum

ben istedim merak ettm die kırmadı sağolsun :) yok maşaALLAH sadece vururken biraz acıdı okadar olmaz da umarım:)

sarı beybi senmıydın 10 kılo alan bence kafana taakma etrafımda 19 22 daha bır suru haddınden kılo alan doğuran doğumdan sonrada eser kalmayan
senın standartlara uyck dıe bişi yokkı amnıyos sıvısı 800 gr mış ama 1000 gr olablymş daha fazlada bebeğin kordonu eşi kımınn 2000 kımınn 3000 vs vs kafana takma sadece abartmamaya dıkkat et tuzluyu hamur işini yapma gerısı allahın ıznıyle bişicik olmazzz

avakadoyu soyduktan sonra bi çatal yardımıyla ez içine bi diş sarımsak rendele biraz tuz biraz limon karıştır bi servis tabağına yay üzerine de biraz ceviz rarçacıkları koy harika oluyo böyle

avakadoyu soyduktan sonra bi çatal yardımıyla ez içine bi diş sarımsak rendele biraz tuz biraz limon karıştır bi servis tabağına yay üzerine de biraz ceviz rarçacıkları koy harika oluyo böyle

slm annişler nslsnz bakalm biz iiyiz çok şükür hareketlemeler başladı mı benim kız durmuyo yerinde dün 4 boytlu da herşeyini gördük çok hareletli ayakları filan dumuyo yerinde sizlerde ne var ne yok

sağol denicem kolaymış da
inşallah yumuşamıştır 2 gündür gazetede sarılı bekliyo:26:

Uhmm ben bayilirim avokadoya. Bol limonlu of kizlar ya ben suan isteyim ve birsey fark ettim. Iste ikenbelim ,sirtim cok agriyor. Karnimda sanki gerilme oluyor boyle ortadan ayrilcak gibi agrim oluyorum. 7-9 saat ayakda duruyorum iste. O yuzden mi acaba. Simdi 5 gun evdeydim cok rahatdim agrim yoktu. Dun biraz vardi oda bebis yatagini kurmakda esime yardim ettim. Ozmn agrittim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…