- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #3.441
valla eşimden biliyorum ben hatırlatmadıkça annesini ne arar, ne gideriz.
giderken ben bişey alalım markette dur dersem alırız demesem aklına bile gelmez
ama benim annemle zaten komşuyuz aynı zamanda, her akşam eşim gelmeden çıkarım hallerini hatırlarını sorarım,
misafir gelse çıkarım çayları verip bulaşığı yerleştirip inerim
o yüzden ikizlerim için hep iki kız diye düşünmüştüm ama çok şükür biri kız..hayırlı olsnlar inşallah
Allah gönlüne göre olanı hayırlı olarak nasip etsinmaşaALLAH bebişlerıne benimde hayalim ikiz bebeğim olsun hemde bir erkek bir kız :) yerim ben onları benim 2. Gebeliğmde seninki gbi olsun inşaALLAH sağlıkla hayırlısıyla cümlemiz kucaklarımıza alalım..
ilerde kızım olursa kızının ismini çalabilirim
erkek doğurmayan haseki sultan olamıyor haberiniz yok mu
ayzan sen o dengesiz görümceni hiç kafana takma
var böyle patavatsız insanlar etrafımızda
benim oğlum olacak, buna da çok sevindim tabi ki ilk çocuğum neticede
ama hamileliğimi öğrenmeden önce hep kız isterdim ben de
hamile kalınca hayırlısı dedim elbette
ama çok severim kız çocuklarını
bıdık seninkilerin hareket alanı yokki nereye tekme atcaklar
garibanlar yazık birbirlerini tekmeliyodur
doktorum 21. Haftada netlesir demisti bakalim. 20+0dayim henuz:-(
evet, 24. Haftada yapılıyor 50 gr şeker yüklemesi. Ama ben daha önce düşük yaptığım ve annem de şeker hastası olduğu için 11. Haftada, devlet hastanesinde yaptırdım. Eczaneden 50 gr glikoz alıp gittim, kavanoz ve su da götürdüm yanımda. (özelde sanırım hepsini veriyorlardır)hemşire glikoz ve suyu karıştırıyor ve yanında hepsini içiyorsun. Tam bir saat sonra da aynı yerde kan alıyorlar. Ertesi gün aldım sonucu. Sınırın üstündeyse sanırım 100 gr şeker yüklemesi yapılıyor sanırım. Gebeliğe bağlı şeker çok önemli. Bi yakınımızın bebeği şimdi o yüzden doğuştan şeker hastası.
hahaha bn 10 kilo aldım tamıtamına:)) walla okdrda yeniyorum ama nie böle oldu bnde anlamıyom drda kızıyo ufffffffffffff
12.haftadan beri bi prof dahil 3 doktor kız dedi,bu saatten sonra pipi çıkmaz heralde canım :)
ahahah totolar açıktamı kalıyo nedir,çok düşündüğümüzden heralde sürekli bebeklerle ilgili rüya görüyoruz ya.hayırlısıyla bi kucaklasak yavruları.
Ooohhh maşallah size,ben de cumayı iple çekiyorum kızımı detaylıda görmek için,inşallah bizde böyle keyifli döneriz hastaneden de sizlerle paylaşırız.
üzülme canım erken daha,hayırlısıyla kalp atışlarınıda duyar,kucağına da alırsın inşallah.
Ben sabahtan beri ağlıyorum ya,eltim haziranda evlendi ve benden 20 gün önde gebeliği,ben 5,5 yıllık evliyim tüp bebekle ancak hamile kaldım neyse görümcem olucak dana ne dese beğenirsiniz eltininki kız olucağı için üzülmemiş nasılsa devamı gelirmiş onların ama bizimki keşke erkek olsaymış ya bi daha olmazsaymış:84: Hanımefendi çizgimi bozdurucak bana ya :)
muhabbetiniz bol olsun kızlar az önce sağlık ocağından geldim tetanoz aşımın 1.doz oldum bide bebeğimın kalp atımını dinledik dk 147 atıyodu böyle atlılar kovalıyo gbi :) vuuv vuuv vuuv diye çok güzeldi paylaşıym dedim :d
12.haftadan beri bi prof dahil 3 doktor kız dedi,bu saatten sonra pipi çıkmaz heralde canım :)
ahahah totolar açıktamı kalıyo nedir,çok düşündüğümüzden heralde sürekli bebeklerle ilgili rüya görüyoruz ya.hayırlısıyla bi kucaklasak yavruları.
ooohhh maşallah size,ben de cumayı iple çekiyorum kızımı detaylıda görmek için,inşallah bizde böyle keyifli döneriz hastaneden de sizlerle paylaşırız.
üzülme canım erken daha,hayırlısıyla kalp atışlarınıda duyar,kucağına da alırsın inşallah.
ben sabahtan beri ağlıyorum ya,eltim haziranda evlendi ve benden 20 gün önde gebeliği,ben 5,5 yıllık evliyim tüp bebekle ancak hamile kaldım neyse görümcem olucak dana ne dese beğenirsiniz eltininki kız olucağı için üzülmemiş nasılsa devamı gelirmiş onların ama bizimki keşke erkek olsaymış ya bi daha olmazsaymış:84: hanımefendi çizgimi bozdurucak bana ya :)
selamlae sana da canımmselam hepinize..............
amin Allah gönlüne göre versin inşallah canım.ay bence de ya yazık oğluna
evet canım haklısın
hepsinin tadı başkadır mutlaka
ama eğer ikinci bir çocuğum olursa allahım inşallah bu sefer kız verir bana
canım Allah vericek olduktan sonra inan korunsanda hamile kalıyosun,hepimize hayırlısını versin veren rabbim.sağolcanim bisey diycem sana (o gorumcene iki tane bippp ledikten sonra) tup bebek tedavisi olanlarin cogu ilaclarin etkisiyle 2. cocuga farkinda olmadan hamile kalabiliyor. tup bebegi dogduktan sonra nasil olsa olmuyor diye korunmayip hamile kalan cok arkadasim var. Allah sana hayirlisini versin o gorumceninde agzini kapatsin.
oyyy kıyamam onlara Allah hep güzel günlerini göstersin kuzularının,bu evladınıda sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım.ayzan canım akıllıbıdık gerekli cevabı vermiş görümcene bize pek laf kalmadı.2 kızım var 3. hamileliğim bu.kesinleşmedi ama bu da kız olacak herhalde.kız çocukları çok merhametlidir.şimdiden bile kızlarım benim arkadaşım gibi.biraz moralim falan bozuk olsa ne kadar belli etmemeye çalışsamda hemen ikiside anlarlar.annecim ne oldu diye peşimde dolanırlar.çok seviyorum yavrularım benim
senin görümce muhteşem yüzyılın etkisinde çok kalmış anlaşılan
Soy sadece erkekten mi yürür, hadi görümcenin oğulları Allah korusun kısır napacaz bitti soyu..
koskoca Peygamberimizin soyu kızlarından devam etti..
ahaha alemsin yemin ederim çok güldüm Allah da seni güldürsün,kızında senin gibi hayırlı bi evalt olsun inşallah sana canım.valla eşimden biliyorum ben hatırlatmadıkça annesini ne arar, ne gideriz.
giderken ben bişey alalım markette dur dersem alırız demesem aklına bile gelmez
ama benim annemle zaten komşuyuz aynı zamanda, her akşam eşim gelmeden çıkarım hallerini hatırlarını sorarım,
misafir gelse çıkarım çayları verip bulaşığı yerleştirip inerim
o yüzden ikizlerim için hep iki kız diye düşünmüştüm ama çok şükür biri kız..hayırlı olsnlar inşallah
ben o görümcenin ............ Ona mı kalmış be.... Ne salak insanlar var ya hamile kadına destek moral vereceklerine şu ettiği lafa bak....
..
sağolun kızlar konuşuyolar işte arada bi canımızı sıkıyolar,buda bizim yumuşak yüzlü olmamızdanmıdır onların patavatsızlığındanmıdır bilemiyorum artık.töbe estağfurullah yaa, lafa bak. çooook kzdım görümcene. çok cahilce konuşmuş yani
ayyyyyyyyy çok sinir oldum. ama sen sakın üzülme canım
ben de çok isterdim ilk çocuğum kız olsun, bana arkadaş olsun. ama rabbim erkek verdi. çoook şükür ona.
hem kimin ne olcağaı hiiiç belli olmaz ki
:
kızlar ya avokado nasıl lezzetli hale gelir
1 kez almıştım eve fajita yaptım diye yanına sos olarak yapmak için yenmemişti
eşim almış geçen çok faydalı diye ama nasıl lezzetli hale getirebilirim bilmiyorum
21. Haftayı dört gözle bekliyim o zaman...
benide 23-24. Haftada çağırdı dr aynı gün detaylı udg de yaparız dedi.
bende tam 10 kilo aldım... Bebikler doğunca veririz kiloları amannnn tek derdimiz o olsun dimi ya?(moral verelim birbirimize :)
ben o görümcenin ............ Ona mı kalmış be.... Ne salak insanlar var ya hamile kadına destek moral vereceklerine şu ettiği lafa bak....
yaa ama bende dün aşı oldum bebeğimin kalp atışlarına bakmadılar...
Senin kolunda ağrı oldumu? Bana ebe 2-3 gün ağrın olur hatta ağrı kesici al dedi de benim hiç ağrım olmadı ki..
eşim almış geçen çok faydalı diye ama nasıl lezzetli hale getirebilirim bilmiyorum
fajita ne
avakadoyu soyduktan sonra bi çatal yardımıyla ez içine bi diş sarımsak rendele biraz tuz biraz limon karıştır bi servis tabağına yay üzerine de biraz ceviz rarçacıkları koy harika oluyo böyle
avakadoyu soyduktan sonra bi çatal yardımıyla ez içine bi diş sarımsak rendele biraz tuz biraz limon karıştır bi servis tabağına yay üzerine de biraz ceviz rarçacıkları koy harika oluyo böyle
tavuk veya etle yapılan biberli baharatlı bir çeşit sote
meksika yemeği
ben kaçıyorum kızlar Allaha emanet olun
yarın görüşürüz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?