- 5 Nisan 2011
- 3.245
- 544
- 123
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #35.401
bu arada benim hafif hafif sancım var ama karnımda. artsın da sabaha gelsin oğlum artık.
tutuyoruz cnm kısmetse evı ama hemn tasınamıcaz kaynanayı bıoraz daha cekıcem esım hıc olmazsa 40ın cıksın dıyor ama ozamanda eve bosuna kıra vermıs olcaz bende dedım kocaya 20 gunluk olayım annem gelır bebege bakar ben toparlarım zaten tasımacı halledıyor
ayy cok heveslenmek ıstemıyoırum ama kaynanamın gotunun dıbınden ayrılcagım ıcın cok heyecanlıyım
tutuyoruz cnm kısmetse evı ama hemn tasınamıcaz kaynanayı bıoraz daha cekıcem esım hıc olmazsa 40ın cıksın dıyor ama ozamanda eve bosuna kıra vermıs olcaz bende dedım kocaya 20 gunluk olayım annem gelır bebege bakar ben toparlarım zaten tasımacı halledıyor
ayy cok heveslenmek ıstemıyoırum ama kaynanamın gotunun dıbınden ayrılcagım ıcın cok heyecanlıyım
mınecım bende dun demıstım tam 3 gndur ınanılmaz karnım kasılıyor ve halada devam edıyor ama sancıya donmedı daha
ayy uyumak istıyorum
aayyy uyumak ıstemıyoruuummm
Bu kadar zmn iyi bile dayanmissin bence:)))hic durma derim.
Insallah normal dogum olur da cok cabuk toplarsin kendini hic bekleme 40'ini falan.
Biz yurtdisindayiz bizimkilerde bizi alt katlarina cagiriyo,hicte gidemem rahatimi bozylup kusura bakmasinlar dedim(
an itibariyle adet sancısı gibi ama bilmem. hevewslenmek istemiyorum. zaten sanırım bele ve bacaklara vurması lazım gerçek doğum sancısınız. şuan ne belimde ne de bacaklarımda ağrı var.
hadı cnm ıns sancıya doner gece sabahta suyun gelır
Bu kadar zmn iyi bile dayanmissin bence:)))hic durma derim.
Insallah normal dogum olur da cok cabuk toplarsin kendini hic bekleme 40'ini falan.
Biz yurtdisindayiz bizimkilerde bizi alt katlarina cagiriyo,hicte gidemem rahatimi bozylup kusura bakmasinlar dedim(
ben evlenmeden once kocama dedım bak uzak olalım tatlı olalım dedım yok ev varken nıe kıra verelım dedı
ama bın pısman oldu sımdıde kacmaya yer arıyor
walla bende sewdiğim we anlaştığım halde aynı apt.da oturamam heralde..
heleki 2 yıllık ewliyim bu saatten sonra hiccc cekememalısmısım rahata
kiii 2 cadde uzakta oldukları halde sorun oluyo hep gidelim istiyolar..
suan kiradayız, seneye ew alıcaz ins. o zaman gidiyoruz bu semtten
eminim o zaman daha da bal kaymak olucaz, hep öyle olur
Kac senedir yakin oturuyosunuz?
Bi yandan iyi olmus yasayip kendisi ogrenmis beraber olamiycagini bosver:))
Basinda seni dinleseydi icinde bi acaba kalirdi yakin otursaydik daha mi iyi olurdu diye.
Benim esim benden beter kendisi anlasamiyo ailesiyle,3 ogullari var illa bizi istiyolar diplerinde cok iyiymisiz gibi(
Ayyy benim yazmamam daha hayirli heralde hemen icimi dokmeye basladim:)))
ahh ıc dokmeye gelırse tencere dıbı kara benımkı senden kara
3 yıl dolucak 1 ay sonra cok bıle katlandık ama bahanemız yoktu sımdı kızı bahane ettık odası olsun ıstıyoruz dıe bısı demedıler
ahh ıc dokmeye gelırse tencere dıbı kara benımkı senden kara
3 yıl dolucak 1 ay sonra cok bıle katlandık ama bahanemız yoktu sımdı kızı bahane ettık odası olsun ıstıyoruz dıe bısı demedıler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?