- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #35.421
Yaa yakin olmak butun sorunlari beraberinde getiriyo,daha cok yorum yapilio eksikler daha cok farkediliyo en guzeli uzak durmak:)))
Senin 2 yil olmus biz 15 yilimizi devirdik ben hic cekemem heralde:)))
Valla eskilerin lafi var ya cok dogru azicik asim kaygusuz basim,evin kira da oksa maasin az da olsa kendi evin duzenin baska oluyo bunu bilir bunu soylerim.
Hakkinizda hayirlisi olsun Rabbim gonlunuze gore versin cnm.
Masallah bu saatde ne kalabalik burasi
Biz bi Paris e kdr gittik,simdide uykum kacti
Hatta aciktim ama midem yaniyor
biz 23 sene babannemle birlikte oturduk aynı evde. ben torunu olduğum ve çok sevdiğim halde o kadar bunalıyordum ki değil kayınvalideyle birlikte oturmak yakında bile olmaktan korkuyorum. Allahtan aynı şehirde değiliz. Allah yardımcınız olsun.
gavisconun dibini gördüm
merhaba güzel anneler ve bebişleri ben eylül anneleri topiğindenim ara ara bakıyorum sizlere doğum hikayeleri hazırlıklar falan takip ediyorum yani sizleri. geçen sayflarda gördüm bebek kurabiyelerini kendisi yapan var galiba aranızda bende kendim yapmak istiyorum boşuna para vermek istemiyorum kuırabiye başına 3 tl gibi bi ücret ödemek istemiyorum hemde benim elimden çıksın istiyorum acaba yapanlar kurabiye tarifini yazabilirmi ve ne kadara maal olduğunu zahmet olmazsa tabii. hepinize hayırlı doğumlar diliyorum doğum yapmış olanlarada bebişleriniizi sağlıkla büyütmenizi diliyorum hepinize iyi gecelerr...
Yok gulum biz hic yakin oturmadik,hep yurtdisindaydik ama yilda bi kere tatile gitmelerimiz bile yetti de artti bile:)))
Ben ama sunu ogrendim 15 yilda gelinler agziyla kus tutsa kayinvalideler mutlu olmuyo begenmiyo malesef(
Benimde 3. Oglum geliyo bende ileride kayinvalide olucam ama cok farkli olmak istiyorum,cunku karsimdaki gelin de gokten zembille inmedi,oda ana kuzusu o yasa getiren benim oglum icin yetistiren bi anasi babasi var kizim diye sevicem gelinlerimi insallah:)))
merhaba güzel anneler ve bebişleri ben eylül anneleri topiğindenim ara ara bakıyorum sizlere doğum hikayeleri hazırlıklar falan takip ediyorum yani sizleri. geçen sayflarda gördüm bebek kurabiyelerini kendisi yapan var galiba aranızda bende kendim yapmak istiyorum boşuna para vermek istemiyorum kuırabiye başına 3 tl gibi bi ücret ödemek istemiyorum hemde benim elimden çıksın istiyorum acaba yapanlar kurabiye tarifini yazabilirmi ve ne kadara maal olduğunu zahmet olmazsa tabii. hepinize hayırlı doğumlar diliyorum doğum yapmış olanlarada bebişleriniizi sağlıkla büyütmenizi diliyorum hepinize iyi gecelerr...
o konuda haklısın. benim kayınvalidem çok iyi ama yine de en ufak bişey de göze batıyosun. ben küçük gelinim. eşim fazla karıştırmaz annesine her işe ama eltim çok etkilendi mesela. eşimin abisi annesine çok düşkün. kayınvalidem de büyük gelini ve ailesini pek sevmiyor. uzakta olmalarına rağmen onları etkileyebiliyor. Allahtan ben yaşamadım. eşimind erolü büyük tabi.
umarım biz daha iyi kayınvalide oluruz.
inşallahhaz kalınca hem ağırlık hem sancı hem stres uyku vermiyor:18: allah yardımcımız olsun
sağ salim sağlıkla gelsinler bebişlerimizde varsın çekelim değiyo herşeye
inşallah canım şimdilik öyle görünüyor bi aksilik çıkmazsaöle tabi..normal doğum olacak galiba dimi ?
inşallah canım şimdilik öyle görünüyor bi aksilik çıkmazsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?