2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

iyi akşamlar kızlar ya bu alışveriş konusu kafama takılıyo bugün gittim biraz bakındım mothercare e-bebek falan gezdim ama kıyafet olarak kışlıklar var hala nasıl alsakki acaba hava mayıs sonu gibi ve haziran ayında çok sıcak olmaz sanırım hem aldıklarımız 0-3 ay oluyor bunları 3 ay giydiremeyiz o yüzden biraz daha bekliycem sanırım kıyafet için mart gibi mevsimlikler çıkar sanırım siz neler yapmayı planlıyorsunuz?

ben 0-3 aylık 5 tane uzun kol zıbın aldım
onları tek başına giydirmeyi planlıyorum
5 tane kadar da kısa kollu zıbın aldım
pijama takımları zaten uzun kollu
yazın da tişört falan çıkınca bikaç tane alırım
açıkçası o kadar küçük bir bebeğin çok fazla kısa kollu giyebilceni düşünmüyorum
tabi izmir mersin gibi yerlerde yaşıyorsanız durum değişebilir
ben ankaradayım

ayyy o kısa kollu badileri giydircez, çıkıcak bıdık bıdık kolları
yerim ben onları, yirimm:118:

Son düzenleme:

canım ben çatlak için bebe yağı ve vazelin kullanıyorum oda hergün sürmüyorum banyodan sonra sürüyorum tatlı tatlı benim göbiştede var ama kaşıntı..
seninle günlerimiz aynı bende 20+5'im ama meleğim kıpır kıpır 3 gündür hareketlerini daha yoğun hissediyorum belki sen anlamıyosundur..

hayırdır inşallah canım çok güzel bir rüya görmüşsün :))) arasıra bende bebeğimi rüyamda görüyorum çok mutlu oluyorum

çatlak kremleri hakkındaben hala araştırma içindeyim şimdilik kullandğm ürünler var ama cildimde kızarıklar ve minik pütürler oluşturmaya başladı sata göre 21 ultrasyona görede 22 haftalığım ama tüm belirtilerim hep ultrason haftama daha uygun ve bende gece bebeğin hareketleriyle uyanıyorum hep ben 16.haftamda ilk hissetmiştim yakında sende hissedersin inş. yakında muhteşem bir duygu ama ben hep geceleri hissediyorum oda bazen çok rahatsız ediyor resmen tepikliyo yani benim kız normal değil belkide çünkü normalde ilk bebeği 20.haftalarda hissediyormuşuz sende yakındır hissetmen belkide farkedemiyorsundur uyurken hareket ediyorsa genelde gece hareketleri artarmış çünkü

canım benim şahsi fikrim, o şehirden şehire değişir ben ayvalıktayım mesela haziranda burası bildğin yaz başlıyor yani belki pamuklu penye ceketler yelekler en fazla bende ilk defa bugün bebişime cicikler aldım resmi paylaşacağım annanemizin ve babanemizin örgüleri dışında ben kışlık almayacağım diye planlıyorum( tabi arada beğendiklerimiz olursa hariç ) sen nerdeydin canım? şehir olarak?

hayırdır ne oldu?

hayırdım canım kötü bişi yoktur umarım..

Hayirdir guzelim?Insallah hersey yolundadir

kötü birşey yok ama 4-5 gündür kocam işten eve gelmez oldu.bugün istanbuldakiler bilirler çok kötü hava vardı karlı ve ben bu havada uzun yoldan eve dönmek zorunda kaldım kayınvalidemlerde yanımdaydı eltimden döndük.arabayı ben kullanıyordum kocama gel al bizi dedim işim var falan dedi kar burayı kapattı çıkaramam dedim bakarz dedi aramadı
bende mecbur kaldım kaynanam konuşmaya başlayınca çıkardım bir şekilde dondum 6 saattir açtım biliyorlar arabada ilerlyince ateş bastı bacaklarım nasıl titriyo şarjım bitti eve var daha yarım saat.gözüm karardı yani artık ölüyorum sandım ben ilk defa böle birşey yaşadım.
evde uzandım uyuyakalmışım sızmışım yanikayınvalideme gittim tek kalmıyım diye.şarjım bittiği için annesini aramış oda uzanıyor dedi ben odada duyuyorum sormadı neden uzandı bu saatte neden diye kaynanamda söylemedi kötü oldu diye.
sonra ben dedim kimse bana demedi bii falan diyor ben dedim işte diyorum hala ne oldu falan diye bile sormuyor hala geldiği yok
bu nasıl iş yaaa ben mi abarttım..ilgi istiyorum yaa ilgi hasta olsamda ilgi yok olmasam zaten yok
ben ne zaman değerli olucam..

canım eşinin işleri çok yoğun demekki gelmediğine göre ama eşin ilgisiz davranmış bu havada seni neden trafiğe çıkarmış , açlıktan tansiyonun düşmüş sanırım dikkat et canım aç kalmamaya çalış bazen erkekler iş yerinde yaşadığı sorunları eve yansıtmamaya çalışınca bu gibi tepkiler verebiliyor sen canını sıkma eşinde hatasını anlıyacaktır.

ay canım üzülme dicem ama hassasız ilgi istiyoruz anlıyorum seni
ama erkekler her zaman bizim istediğimiz kadar düşnceli olamıyorlar maalesef

umarım anlar o anda ben değil kendi ailesinden biri olsaydı koşa koşa gelirdi bunu bildiğim için bozuluyorum..

ahh ah canım yaa öncelikle çoook geçmiş olsun kendine ve meleğine çok iyi bak arkadaşım
seni emin ol çok iyi anlıyorum ve hiçde abartmıyorsun benim kaynanamda bir cinstir yani aynısını yapardı kesin o birde rahat rahat konuşmuşturda eşinde ondan sormamıştır belkide sormuştur canım öyle düşünme..
yani kaynana ne kadar da iyi de olsa hiçkimse ewladı gibi sewip önemsemez kendi kızı öyle rahatsızlanıp yatsın bakimm öyle umursamaz dawranırmıydı
boşwer canım sen canını hiç sıkma ben de böyle ateşe körükle gitmeyim en iyisi ama sen kendine dikkat et
böyle konuştum çünkü yakınlarda buna benzer bir olay yaşadım bende kaynanamlar bir haftalğna bize gezmeye geldiler bende onlara hizmet edeyim işlerini göreyim derken kanamam oldu buna rağmen sabah çay demlemesem demlemezler tabi eşim ewde yoksa eşim ewdeyse erkenden kalkarlar işe koyulurlar bana bir tabak kaldırtmazlar ama bir gün sabah eşim ewde yoktu bende mutfakta dengemi kaybettim tabağn birini düşürdüm yere düşecektim az kalsın o kadar ses oldu da bir taneside ne oldu diye yanıma gelmedi....
yani kendi derdimi anlatayım diye yazmadım ama seni anlayabiliyorum onu demek istedim sadece
bebeğimizi düşünelim biz canımızı sıkmayalım boşwer canım birazda hassasız o yüzden de olaylar aşırı üzebiliyor ama ben bebeğimle konuşrken çok rahatlıyorum tavsiye ederim ne kadar üzgünde olsam onun kıpırtıları benim yüzümü güldürüyor bebeğini düşün ve canını sıkma çok uzun oldu biraz ama k.bakma :)

moralim çok bozuk ya eşim çok dağınıksın diyor milletim evi hep toplu düzenli diyor. Ama ben böyleyim dağıtıp topluyorum yazmaya bile mecalim yok inanın o kadar koydu bana söyledikleri herşeyi yapmaya çalışıyorum. ama hep toplu olamıyorum

ay canım üzülme dicem ama hassasız ilgi istiyoruz anlıyorum seni
ama erkekler her zaman bizim istediğimiz kadar düşnceli olamıyorlar maalesef

hep yanlızım ben ya bugün patlama noktam galiba hoş şuan işte değilde evde olsaydı gelir gelmez uyuyor olurdu.o varkende ben yanlızım.burası olmasa ben içimde tuta patlatrım kendimi sanırım

o kadar kötüyümki müzik açtım dinliyorum yerimden kalkamıyorum gitmiş birşeyler yapıyorheralde ortalığı topluyor aslında dağınık değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…