2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

kızlar ben çatlak kremi olarak elancyl kullanıyorum karnımda birşey yok henüz ama göğüslerde daha 2 aylıkken falan oldu ufak tefek birşeyler. yalnız bende enterasan bir yerde anlamadığım bir kaşıntı var: bel çukurum! çok saçma değil mi oranın günlerdir kaşınması? orası da çatlar mı, kremi mi sürmek lazım? bilemedim ben. bir fikri olan var mı?

siz ne yapıyorsunuz ben elimden geldiğince evi toplamaya, yemek yapmaya bulaşıklarla ilgileniyorum sadece dün dün elektrikler yoktu bütün gün çok sinirlendim gittim arkadaşımda kaldım bugun sinemaya gittik, evde elektrik olmayınca, su olmuyor ne yapsaydım, kendi evde durmadı beni karanlıkta bıraktı gitti.

yaptığı yanlış
o havada seni yalnız göndermemeliydi
hatasnı anlaması için bişeyler yapmak lazım

ne yapıcaz nato mermer nato kafa

ayyy canım yaa ne desem boş ne kadar yanlız hissediliyor dimi tek destek beklediğin kocan o da böle olunca.kaynanayı boşver umrumda bile değil.üzülme ben kocama bozuldum

bugün herkes depresif benim gibi..canım evin dağınık olabilir hatta piste olabilir kalksında yrdım etsin bir zahmet.söyleyeceğine.hasta numarası yap yat bunlar insanlıktan anlamıyor

bir sorum daha olacak kızlar. e-bebekten sipariş verdiniz mi? ne kadar zamanda teslim ettiler? biz geçen hafta anne bebek fuarında sipariş verdik ödemesini yaptık, 1 haftadır ne gelen var giden
bu arada göğüs pompaları epey pahalı. siz ne marka almayı düşünüyorsunuz? 1.500 liraya avent gördüm ne özelliği var acaba? o kadar paraya sütü de aletin üretip bebeği direk emzirmesi lazım herhalde:)

ayy tüm erkekler mi aynıymış yaaabenim eşimde bilgisayrdan hiç kalkmaz,ben çalışıyorum çevremde çalışmayan ev hanımları var hamile,,eşleri var ya işten geliyor meyve soyuyor yediriyor.ben eşimse en ufak bir eksiklikte sinirleniyor..ah bu erkekler,kafaya takılmaz ama takıyoruz.

bende elancyl kullanıyorum. yanlız haftada iki kere banyolardan snra sürüyorum. o yüzden biraz kaşıntım oluyor göbeğimde göğüslerimde felan. sen nasıl kullanıyorsun. acaba diyorum hergünmü kullanmak gerekiyor. pahalı bi kremde çabucak biter hergün kullanırsam.

Canim ya skma canini dicem ama insan ilgi istiyor.Cantanda findik fistik bulundur. Hamilelikde hic belli olmuyor bence bu tansiyon isi.
Biraz dusuncesiz davranmis esin..

Ben cok sukur rahatim,temizlik ve yemek konusunda. Nerden baksan hamile kaldigimdan beri hic is yapmiyorum desem yeridir.Kocamdan Allah razi olsun.Söylenmez yapar. Bulasigi zaten hep o yikar. 3 gundur hasta ben kiyamiyorum evin islerini ustlendim. Ama cok yormusum kendimi.Heryerim agriyor. Bide azar isittim esimden. Birak ben iyilesene kadar daginik kalsin desede insan dayanamiyor.
Esini yardimci olmasina ikna edemezmisin guzelim? Normalde eder mi?
Kiz yanlis anlamada hem hamilesin hemde birakip karanlikda gitti.Ben aglardim :26: Korkarim zaten karanlikdan. Gitse bide evde kavga cikar Kavga cikar diyede gitmez zaten

Yorma kendini guzelim. Cidden insan dayanamiyor hamilelikde. Hemen bi yerlerin agrimaya basliyor

ewet o an çok yalnz hissediyor insan kendini ama anne olacağını düşünmek biraz kuvvet veriyor sanki.. minicik kalbi içimi ısıtıyor sanki

ewet aynen katılıyorum canım
gelir canım ya merak etme ağar kıış şartlarından ulaşım aksamıştır ondandır
onları bilememde( o kadar pahallı olanını) ben bugünkipadan alışweriş yaptım göğüs pompası gayet uygundu orda 30 40 llarda yanlış hatırlamıyorsam yanı yanılıyorsam bilen arkdş.lar düzeltebilir

Ben e-bebek den daha once siparis vermedim. Ama avent ne kadar pahaliymis ya oyle. Linki verebilirmisin.Merak ettim vallahi

ay canım yaa
üzüldüm vallaa
kalksın yardım etsin o zaman yaa
kolay mı hamilelik halimiz olmuyor hiç
yardım etmez mi hiç?

hep yanlızım ben ya bugün patlama noktam galiba hoş şuan işte değilde evde olsaydı gelir gelmez uyuyor olurdu.o varkende ben yanlızım.burası olmasa ben içimde tuta patlatrım kendimi sanırım
neyse canım sen düşünme en iyisi bunları
düşündükçe sinirlenir üzülürsün
değişir düzelir inşallah canım
ben aldım
2-3 gün içinde geldi
yani hemen gönderdiler

Aslında kutusunda günde 2 kere sürün yazıyor ama ben genelde hergün duştan sonra sürüyorum. Vücudun kremi emmesi için biraz çıplak gezmek gerekiyor hemen birşey giyersen üstüne krem gidiyor ama bu aralar hava çok soğuk diye gün aşırı duş alıyorum o yüzden daha az sürmüş oluyorum. Bence güzel krem, hep nemli hissediyorum kendimi, kuruluk varsa anla ki krem az gelmiş. Lierac da çok tavsiye ediyorlar bu bitince bir de onu deniycem.

şu anda biraz tutuştum!!! bunlar yanlış birine teslimat yapmasınlar sakın?! 1.550 lira ödedik kalpten gidebilirim şu anda!

şu anda biraz tutuştum!!! bunlar yanlış birine teslimat yapmasınlar sakın?! 1.550 lira ödedik kalpten gidebilirim şu anda!

yok canım olur mu öyle şey
koca firma öyle bir hata yapmaz
ki oldu ki yaptı hatasını telafi eder sen hiç merak etme
ebebek müşteri hizmetlerini arasana bi sor bakalım ne dicek
ama korkma hata olmaz

bu kış günü hiçç okadar yıkanamam ben:)) zaten üşüyen bi tipim. ha birde arada bir zeytinyağı sürüyorum ama kaşıntım hep oluyor ya .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…