- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #4.241
yaptığı yanlış
o havada seni yalnız göndermemeliydi
hatasnı anlaması için bişeyler yapmak lazım
ahh ah canım yaaöncelikle çoook geçmiş olsun kendine ve meleğine çok iyi bak arkadaşım
seni emin ol çok iyi anlıyorum ve hiçde abartmıyorsun benim kaynanamda bir cinstir yani aynısını yapardı kesin o birde rahat rahat konuşmuşturda eşinde ondan sormamıştır belkide sormuştur canım öyle düşünme..
yani kaynana ne kadar da iyi de olsa hiçkimse ewladı gibi sewip önemsemez kendi kızı öyle rahatsızlanıp yatsın bakimm öyle umursamaz dawranırmıydı
boşwer canım sen canını hiç sıkma ben de böyle ateşe körükle gitmeyim en iyisi ama sen kendine dikkat et
böyle konuştum çünkü yakınlarda buna benzer bir olay yaşadım bende kaynanamlar bir haftalğna bize gezmeye geldiler bende onlara hizmet edeyim işlerini göreyim derken kanamam oldu buna rağmen sabah çay demlemesem demlemezler tabi eşim ewde yoksa eşim ewdeyse erkenden kalkarlar işe koyulurlar bana bir tabak kaldırtmazlar ama bir gün sabah eşim ewde yoktu bende mutfakta dengemi kaybettim tabağn birini düşürdüm yere düşecektim az kalsın o kadar ses oldu da bir taneside ne oldu diye yanıma gelmedi....
yani kendi derdimi anlatayım diye yazmadım ama seni anlayabiliyorum onu demek istedim sadece
bebeğimizi düşünelim biz canımızı sıkmayalım boşwer canım birazda hassasız o yüzden de olaylar aşırı üzebiliyor ama ben bebeğimle konuşrken çok rahatlıyorum tavsiye ederim ne kadar üzgünde olsam onun kıpırtıları benim yüzümü güldürüyor bebeğini düşün ve canını sıkma çok uzun oldu biraz ama k.bakma :)
moralim çok bozuk ya eşim çok dağınıksın diyor milletim evi hep toplu düzenli diyor. Ama ben böyleyim dağıtıp topluyorum yazmaya bile mecalim yok inanın o kadar koydu bana söyledikleri herşeyi yapmaya çalışıyorum. ama hep toplu olamıyorum
kızlar ben çatlak kremi olarak elancyl kullanıyorum karnımda birşey yok henüz ama göğüslerde daha 2 aylıkken falan oldu ufak tefek birşeyler. yalnız bende enterasan bir yerde anlamadığım bir kaşıntı var: bel çukurum! çok saçma değil mi oranın günlerdir kaşınması? orası da çatlar mı, kremi mi sürmek lazım? bilemedim ben. bir fikri olan var mı?
kötü birşey yok ama 4-5 gündür kocam işten eve gelmez oldu.bugün istanbuldakiler bilirler çok kötü hava vardı karlı ve ben bu havada uzun yoldan eve dönmek zorunda kaldım kayınvalidemlerde yanımdaydı eltimden döndük.arabayı ben kullanıyordum kocama gel al bizi dedim işim var falan dedi kar burayı kapattı çıkaramam dedim bakarz dedi aramadı
bende mecbur kaldım kaynanam konuşmaya başlayınca çıkardım bir şekilde dondum 6 saattir açtım biliyorlar arabada ilerlyince ateş bastı bacaklarım nasıl titriyo şarjım bitti eve var daha yarım saat.gözüm karardı yani artık ölüyorum sandım ben ilk defa böle birşey yaşadım.
evde uzandım uyuyakalmışım sızmışım yanikayınvalideme gittim tek kalmıyım diye.şarjım bittiği için annesini aramış oda uzanıyor dedi ben odada duyuyorum sormadı neden uzandı bu saatte neden diye kaynanamda söylemedi kötü oldu diye.
sonra ben dedim kimse bana demedi bii falan diyor ben dedim işte diyorum hala ne oldu falan diye bile sormuyor hala geldiği yok
bu nasıl iş yaaa ben mi abarttım..ilgi istiyorum yaa ilgi hasta olsamda ilgi yok olmasam zaten yok
ben ne zaman değerli olucam..
siz ne yapıyorsunuz ben elimden geldiğince evi toplamaya, yemek yapmaya bulaşıklarla ilgileniyorum sadece dün dün elektrikler yoktu bütün gün çok sinirlendim gittim arkadaşımda kaldım bugun sinemaya gittik, evde elektrik olmayınca, su olmuyor ne yapsaydım, kendi evde durmadı beni karanlıkta bıraktı gitti.
ewet o an çok yalnz hissediyor insan kendini ama anne olacağını düşünmek biraz kuvvet veriyor sanki.. minicik kalbi içimi ısıtıyor sankine yapıcaz nato mermer nato kafa
ayyy canım yaa ne desem boş ne kadar yanlız hissediliyor dimi tek destek beklediğin kocan o da böle olunca.kaynanayı boşver umrumda bile değil.üzülme ben kocama bozuldum
bugün herkes depresif benim gibi..canım evin dağınık olabilir hatta piste olabilir kalksında yrdım etsin bir zahmet.söyleyeceğine.hasta numarası yap yat bunlar insanlıktan anlamıyor
bir sorum daha olacak kızlar. e-bebekten sipariş verdiniz mi? ne kadar zamanda teslim ettiler? biz geçen hafta anne bebek fuarında sipariş verdik ödemesini yaptık, 1 haftadır ne gelen var giden
bu arada göğüs pompaları epey pahalı. siz ne marka almayı düşünüyorsunuz? 1.500 liraya avent gördüm ne özelliği var acaba? o kadar paraya sütü de aletin üretip bebeği direk emzirmesi lazım herhalde:)
bir sorum daha olacak kızlar. e-bebekten sipariş verdiniz mi? ne kadar zamanda teslim ettiler? biz geçen hafta anne bebek fuarında sipariş verdik ödemesini yaptık, 1 haftadır ne gelen var giden
bu arada göğüs pompaları epey pahalı. siz ne marka almayı düşünüyorsunuz? 1.500 liraya avent gördüm ne özelliği var acaba? o kadar paraya sütü de aletin üretip bebeği direk emzirmesi lazım herhalde:)
ay canım yaamoralim çok bozuk ya eşim çok dağınıksın diyor milletim evi hep toplu düzenli diyor. Ama ben böyleyim dağıtıp topluyorum yazmaya bile mecalim yok inanın o kadar koydu bana söyledikleri herşeyi yapmaya çalışıyorum. ama hep toplu olamıyorum
neyse canım sen düşünme en iyisi bunları
hep yanlızım ben ya bugün patlama noktam galiba hoş şuan işte değilde evde olsaydı gelir gelmez uyuyor olurdu.o varkende ben yanlızım.burası olmasa ben içimde tuta patlatrım kendimi sanırım
ben aldımbir sorum daha olacak kızlar. e-bebekten sipariş verdiniz mi? ne kadar zamanda teslim ettiler? biz geçen hafta anne bebek fuarında sipariş verdik ödemesini yaptık, 1 haftadır ne gelen var giden
bende elancyl kullanıyorum. yanlız haftada iki kere banyolardan snra sürüyorum. o yüzden biraz kaşıntım oluyor göbeğimde göğüslerimde felan. sen nasıl kullanıyorsun. acaba diyorum hergünmü kullanmak gerekiyor. pahalı bi kremde çabucak biter hergün kullanırsam.
teeeeselerii yeni ve ilk cicilerimizzzz
Eki Görüntüle 335762 Eki Görüntüle 335763 Eki Görüntüle 335764 Eki Görüntüle 335765
ay canım yaa
üzüldüm vallaa
kalksın yardım etsin o zaman yaa
kolay mı hamilelik halimiz olmuyor hiç
yardım etmez mi hiç?
neyse canım sen düşünme en iyisi bunları
düşündükçe sinirlenir üzülürsün
değişir düzelir inşallah canım
ben aldım
2-3 gün içinde geldi
yani hemen gönderdiler
şu anda biraz tutuştum!!! bunlar yanlış birine teslimat yapmasınlar sakın?! 1.550 lira ödedik kalpten gidebilirim şu anda!
Eki Görüntüle 335762 Eki Görüntüle 335763 Eki Görüntüle 335764 Eki Görüntüle 335765
Aslında kutusunda günde 2 kere sürün yazıyor ama ben genelde hergün duştan sonra sürüyorum. Vücudun kremi emmesi için biraz çıplak gezmek gerekiyor hemen birşey giyersen üstüne krem gidiyor ama bu aralar hava çok soğuk diye gün aşırı duş alıyorum o yüzden daha az sürmüş oluyorum. Bence güzel krem, hep nemli hissediyorum kendimi, kuruluk varsa anla ki krem az gelmiş. Lierac da çok tavsiye ediyorlar bu bitince bir de onu deniycem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?