2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

bu arada erken olduğunu düşünmüştüm ama kararımı değiştirdim
şu uyku tulumunu aldım limangodan
erken zamanda kullanamasam bile açar oyun halısı gibi kullanırım dedim

maşallah cicilerine de kızına da
güle güle giyinsin inşallahh

Gule gule giysin bebisin cicislerini. Cok seker seyler

Güle güle giysin, şapkalı elbisesine bayıldım. Yaz bebeğine çok yakışır:)
Bu arada biz de teyze olduk değil mi? Olduk valla. Hey gidi ablalık günleri heyyyy

ayy çok şekeyyy bunlar ya. hele o şapkalı penbiş bi takımı varya bayıldım bayıldım. güle güle giyinsin meleğin.

çok sağolun kızlar elbise benimde çok hoşuma gitti
hatta mağzada benim tatlı premsesim bunuda giyermiş diyip ağladım bile
alttan miniş totosunu ısırcammm ben onunnn
teyzede oldukkk annede oldukkk yaaa....

Son düzenleme:
Ben bu ay evde oturmaktan internete sardım. Sürekli birşey sipariş ediyorum. Bu akşam da d&r'dan "bebeğinizin ilk yılında sizi neler bekler" ve "gece boyunca uyumak" diye 2 kitap sipariş ettim. siz kitap aldınız mı hiç?

ben bitane aldım
mehmet özün kitabı
siz:bebeğinizi beklerken diye
çok hoş bir kitap

Ben daha catlamadim
Insallah da catlamam

Gerci gobisim filan cok cikmadi bence
Sizde gobisler ne durumda?Hamile oldugunuz belli oluyormu

ben de çatlamadım henüz
ama ben kesin çatlarım
genç kızlığımdan kalma çatlaklarım da var çünkü vücudumda
meyilli yani vücut

göbeğim az çıktı benim de
dikkatli bakınca anlaşılıyor

uyku tulumundan sonra bebişim şampuan vs.sini de sipariş ettim şimdi
Mustela Dermo Cleansing 500 ml
Mustela Vitamin Barrier Cream Tube 100 ml
Sebamed Baby Şampuan 500 ml
Sebamed Baby Bebek Banyo Köpüğü 500 ml
Sebamed Baby Bebek Yağı 150 ml
aldım 125 tl tuttu
eczanemizde sitesinden aldım
sebamedler baya uygun bilginiz olsun (daha önce söylemiştim ama duymayanlar varsa diye)

uyku tulumundan sonra bebişim şampuan vs.sini de sipariş ettim şimdi
Mustela Dermo Cleansing 500 ml
Mustela Vitamin Barrier Cream Tube 100 ml
Sebamed Baby Şampuan 500 ml
Sebamed Baby Bebek Banyo Köpüğü 500 ml
Sebamed Baby Bebek Yağı 150 ml
aldım 125 tl tuttu
eczanemizde sitesinden aldım
sebamedler baya uygun bilginiz olsun (daha önce söylemiştim ama duymayanlar varsa diye)

sizlerin aldiklarini okudukca/ gordukce gaza geliyor.
Zaten netden bakiyorum hep almamak icin zor tuutuyorum kendimi Carsamba gelsede rahatlasam

umarım anlar o anda ben değil kendi ailesinden biri olsaydı koşa koşa gelirdi bunu bildiğim için bozuluyorum..
ay bu erkeklerin genel sorunumu bazen bizimkide annecilik yapar çok kızarım ben..

canım sende de keyfimden dağınık değilim yetişemiyorum falan de sonuçta hamilesin.
bende hafta bir yapıyorum akşamlarıda süpürüyorum evi işten gelince ev çok batmasın diye.
ee sen arkadaşında kaldın eşin nerde kaldı?

ayy hepsi çok güzel sağlıkla giysin minişin..

Zaten netden bakiyorum hep almamak icin zor tuutuyorum kendimi Carsamba gelsede rahatlasam
Çarşamba ayrıntılı ultrasona giriyorsun değil mi? Ben de cumartesi giricem ama bebek arabası, yatağı falan tamam. Bir aksilik olursa naparım bilemiyorum.

ay ay kızlar kocalardan şikayet etmişsiniz
bazen ben de ters takla atsam yaranamıycam herhalde diye düşünüyorum.
bir tabak dolusu meyve soydum, çatalıyla peçetesiyle eline verdim yesin diye. tabağı verirken bana söylediği laf; sen bana hiç yardım etmiyosun diyo yaaaaa

hasbinallah diyorum başka bişi demiyorum

Mehmet Öz'ün kitabını da merak ediyorum aslında. beslenme hakkında mı?
herşey hakkında canım
ama sadece hamilelik dönemi var
benim hoşuma gitti ilgin varsa alabilirsin

valla ben de dışarı çıkınca direk bebek mağazasına
evdeyken de sürekli internetteyim
napıyım alıyorum valla dayanamıyorum
hoş kendimi tutmaya da çalışmıyorum

Çarşamba ayrıntılı ultrasona giriyorsun değil mi? Ben de cumartesi giricem ama bebek arabası, yatağı falan tamam. Bir aksilik olursa naparım bilemiyorum.
öyle şeyler düşünme canım
allah korusun
benim de aklıma geliyor zaman zaman
ben herbişeyini aldım
düşündüm ki allah korusun bi terslik olsa eşyaları olsa da üzülürüm olmasa da
Allah kimseye kötü bir deneyim yaşatmasın inşallahh

sennkinin de maşallahı varmış hee
yakalım bunları

Ben daha catlamadim
Insallah da catlamam

Gerci gobisim filan cok cikmadi bence
Sizde gobisler ne durumda?Hamile oldugunuz belli oluyormu

bende henüz çatlamadım umarım çatlamayız göbüş daha yeni yeni çıkıyor bazıları kilo almışsın diye canmı sıktı ama ben sonradan hiç üzülmedim çünkü benhaftalık gelişime uygun kilo alıyorum göbüşümde 20 haftalıkken eklemiştim göbüşler topiğine :)ben hep hamile olmak isterdim eskiden beri bebekleri çok sewiyorum ve hamile kadınlar bence çok kutsallar karşıdan bir hamile görsem hemen gülümser ona yardım etmek isterdim şimdide ben hamileyim allahım bu mutluluğu yaşamamı nasip etti çok şükür şimdide göbüşüm yavaş yavaş belli oluyor montumun önü biraz zorlanmaya başladı oleyyy bundan sonraki haftalarrda göbüş hafta bile farkediyor büyüklüğü 20 21 22.... hızlanıyor büyüme dimi?

kocişlerrri azcık uyarmak lazım yada merdaneyle azıcık açmak şaka tabi onlar hiçbir zaman bizim gibi ince düşünceli olamazlar malesef birde o filimdeki romantik adamlar var ya yok onlardan yok

Evet canim ayrintiliya carsamba gircem. Kotu dusunme canim. Insallah saglikli bebislerimiz sag salim kucagimiza alcez.
Bizde yatagini aldik

Bende evde surekli bebis alisveris sitelerindeyim.Hatta bugun sectm begendim ama cinsiyeti bilmedigim icin almadim. Alcak olsamda esim basimda bekliyor resmen Ne yapiosun seen diye basiyor vallahi.Alacak olsamda erken diye engel oluyor

Bencede skmayalim canimizi kilo aldik diye Cabuk veriyormusun zaten dogurunca bebisi.
Evet canim hizlancak gobis buyumesi.Ay ben seviyorum gobisimi azcik cikmis olsada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…