- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #4.261
bu kış günü hiçç okadar yıkanamam ben:)) zaten üşüyen bi tipim. ha birde arada bir zeytinyağı sürüyorum ama kaşıntım hep oluyor ya .[/
Canım paraya pek acıma dicem çünkü bu çatlağın tedavisi yok, kaşıntın varsa krem az geliyor demek. Bence yüklenmelisin kreme. Zeytinyağı falan hiçbir işe yaramıyor. Ben aktardan da karışımlar falan yaptırmıştım, kaşıntıdan kendimi parçalıycaktım. Krem aldım rahatladım. Bir de sabun çok kurutuyor, biraz pahalı ama babé nin duş jeli var o da vücudu kurutmuyor, dünya varmış diyorsun. Bende kuruluktan egzama çıktı, dermatologa gittim, o verdi bunları.
Ben e-bebek den daha once siparis vermedim. Ama avent ne kadar pahaliymis ya oyle. Linki verebilirmisin.Merak ettim vallahi
maşallah cicilerine de kızına da
güle güle giyinsin inşallahh
Gule gule giysin bebisin cicislerini. Cok seker seyler
Güle güle giysin, şapkalı elbisesine bayıldım. Yaz bebeğine çok yakışır:)
Bu arada biz de teyze olduk değil mi? Olduk valla. Hey gidi ablalık günleri heyyyy
ayy çok şekeyyy bunlar ya. hele o şapkalı penbiş bi takımı varya bayıldım bayıldım. güle güle giyinsin meleğin.
Ben bu ay evde oturmaktan internete sardım. Sürekli birşey sipariş ediyorum. Bu akşam da d&r'dan "bebeğinizin ilk yılında sizi neler bekler" ve "gece boyunca uyumak" diye 2 kitap sipariş ettim. siz kitap aldınız mı hiç?
kızlar çatlamaya başladınız mı siz??
Ben daha catlamadim
Insallah da catlamam
Gerci gobisim filan cok cikmadi bence
Sizde gobisler ne durumda?Hamile oldugunuz belli oluyormu
ay bu erkeklerin genel sorunumu bazen bizimkide annecilik yapar çok kızarım ben..umarım anlar o anda ben değil kendi ailesinden biri olsaydı koşa koşa gelirdi bunu bildiğim için bozuluyorum..
moralim çok bozuk ya eşim çok dağınıksın diyor milletim evi hep toplu düzenli diyor. Ama ben böyleyim dağıtıp topluyorum yazmaya bile mecalim yok inanın o kadar koydu bana söyledikleri herşeyi yapmaya çalışıyorum. ama hep toplu olamıyorum
canım sende de keyfimden dağınık değilim yetişemiyorum falan de sonuçta hamilesin.siz ne yapıyorsunuz ben elimden geldiğince evi toplamaya, yemek yapmaya bulaşıklarla ilgileniyorum sadece dün dün elektrikler yoktu bütün gün çok sinirlendim gittim arkadaşımda kaldım bugun sinemaya gittik, evde elektrik olmayınca, su olmuyor ne yapsaydım, kendi evde durmadı beni karanlıkta bıraktı gitti.
teeeeselerii yeni ve ilk cicilerimizzzz
Eki Görüntüle 335762 Eki Görüntüle 335763 Eki Görüntüle 335764 Eki Görüntüle 335765
Çarşamba ayrıntılı ultrasona giriyorsun değil mi? Ben de cumartesi giricem ama bebek arabası, yatağı falan tamam. Bir aksilik olursa naparım bilemiyorum.sizlerin aldiklarini okudukca/ gordukce gaza geliyor.
Zaten netden bakiyorum hep almamak icin zor tuutuyorum kendimiCarsamba gelsede rahatlasam
herşey hakkında canımMehmet Öz'ün kitabını da merak ediyorum aslında. beslenme hakkında mı?
valla ben de dışarı çıkınca direk bebek mağazasınasizlerin aldiklarini okudukca/ gordukce gaza geliyor.
Zaten netden bakiyorum hep almamak icin zor tuutuyorum kendimiCarsamba gelsede rahatlasam
öyle şeyler düşünme canımÇarşamba ayrıntılı ultrasona giriyorsun değil mi? Ben de cumartesi giricem ama bebek arabası, yatağı falan tamam. Bir aksilik olursa naparım bilemiyorum.
sennkinin de maşallahı varmış heeay ay kızlar kocalardan şikayet etmişsiniz
bazen ben de ters takla atsam yaranamıycam herhalde diye düşünüyorum.
bir tabak dolusu meyve soydum, çatalıyla peçetesiyle eline verdim yesin diye. tabağı verirken bana söylediği laf; sen bana hiç yardım etmiyosun diyo yaaaaa
hasbinallah diyorum başka bişi demiyorum
Ben daha catlamadim
Insallah da catlamam
Gerci gobisim filan cok cikmadi bence
Sizde gobisler ne durumda?Hamile oldugunuz belli oluyormu
ay ay kızlar kocalardan şikayet etmişsiniz
bazen ben de ters takla atsam yaranamıycam herhalde diye düşünüyorum.
bir tabak dolusu meyve soydum, çatalıyla peçetesiyle eline verdim yesin diye. tabağı verirken bana söylediği laf; sen bana hiç yardım etmiyosun diyo yaaaaa
hasbinallah diyorum başka bişi demiyorum
Çarşamba ayrıntılı ultrasona giriyorsun değil mi? Ben de cumartesi giricem ama bebek arabası, yatağı falan tamam. Bir aksilik olursa naparım bilemiyorum.
herşey hakkında canım
ama sadece hamilelik dönemi var
benim hoşuma gitti ilgin varsa alabilirsin
valla ben de dışarı çıkınca direk bebek mağazasına
evdeyken de sürekli internetteyim
napıyım alıyorum valla dayanamıyorum
hoş kendimi tutmaya da çalışmıyorum
bende henüz çatlamadım umarım çatlamayız göbüş daha yeni yeni çıkıyor bazıları kilo almışsın diye canmı sıktı ama ben sonradan hiç üzülmedim çünkü benhaftalık gelişime uygun kilo alıyorum göbüşümde 20 haftalıkken eklemiştim göbüşler topiğine :)ben hep hamile olmak isterdim eskiden beri bebekleri çok sewiyorum ve hamile kadınlar bence çok kutsallar karşıdan bir hamile görsem hemen gülümser ona yardım etmek isterdim şimdide ben hamileyim allahım bu mutluluğu yaşamamı nasip etti çok şükür şimdide göbüşüm yavaş yavaş belli oluyor montumun önü biraz zorlanmaya başladı oleyyy bundan sonraki haftalarrda göbüş hafta bile farkediyor büyüklüğü 20 21 22.... hızlanıyor büyüme dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?