2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

Ben şimdi 20+5 im. Toplam 5-5,5kg arası aldım. Göbeğim çok büyümedi ama, sanki devanası gibi hissediyorum. Göğüsler falan saçma bir boyuta geldi.

cinsiyeti öğrenmeden zor tabi
ama ben öğrenmeden başlamıştım
öğrenince de bitirdim nerdeyse
evet erken aslında
sabredebilen beklesin

Eki Görüntüle 335813 bu çantayı aldım oğluşuma sonunda ilk eşyası:)))
güle güle kullanın güzel çanta
çanta almamış olsaydım benim de tercihim bu olabilirdi

hayırlı olsun canım
ben duymamıştm tşkrler

Eki Görüntüle 335813 bu çantayı aldım oğluşuma sonunda ilk eşyası:)))

güle güle kullan canim

Ben şimdi 20+5 im. Toplam 5-5,5kg arası aldım. Göbeğim çok büyümedi ama, sanki devanası gibi hissediyorum. Göğüsler falan saçma bir boyuta geldi.

bendede gogusler aldi basini gidiyor. 17. haftaya kdr baslangic kilo 55 ile 56 arasinda gidip geliyordum.Ne olduysa 18.haftaya girince hizla almaya basladim. suan 59kiloyum ve 19+1 im.
Soyle bi bakinca nereme aldim diyorum. Esime gore gobis ve gogus
Bana gorede oyle. Zaten ben normalde kilo alinca ilk yanaklarim siser hemen anlarim,ama yanaklarim sismedi En cok ona seviniyorum.Insallah da sismez

günaydın
yerler buz yaaa
arabadan inip servisin olduğu caddeye yürüyene kadar akla karayı seçtim
çok şükür bugün düşmedim:18::18::18:
Allah hepimizi korusun

hayırlısıyla havaların ısındığını bi görseydik. korkudan yürüyüş falan da yapamıyoruz.
benim de bugün midem çok yanıyo ilaç içmek istemiyorummmm.

hayırlısıyla havaların ısındığını bi görseydik. korkudan yürüyüş falan da yapamıyoruz.
benim de bugün midem çok yanıyo ilaç içmek istemiyorummmm.

dikkat et kızartmalardan, özellikle soğanı fazla kavrulmuş yemeklerden uzak durmaya çalış

benim canım da çok feci sucuk çekiyo
takır takır kurutacak kadar pişirsem yesem zararı olmaz herhalde değil mi:26::44:

günaydın cnm. geçmiş olsun. ben de haftasonu çok yordum kendimi. gece bel ağrısından öldüm. bi de kalçama kramp girdi. nasıl tamamlıycaz bu hamileliği Allah bilir.

Bende kendimi yordugumdan oldu. Daha dikkatli olmaliyiz
Vallahi ya,gobisimiz kocaman oldugunda yerimizden bile tek basimiza kalkamazsak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…