- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #4.301
dikkat et kızartmalardan, özellikle soğanı fazla kavrulmuş yemeklerden uzak durmaya çalış
benim canım da çok feci sucuk çekiyo
takır takır kurutacak kadar pişirsem yesem zararı olmaz herhalde değil mi:26::44:
günaydın herkese. nasılsınız bugün?
günaydıııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
günaydın
yerler buz yaaa
arabadan inip servisin olduğu caddeye yürüyene kadar akla karayı seçtim
çok şükür bugün düşmedim:18::18::18:
Allah hepimizi korusun
günaydıııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ben de bikaç kere yedim ama çok değil. bişey olmaz ya. o kadar da katı değilim ben. canım istedimi yiyorum az da olsa.n e yesem yanıyo zaten. ne yapacağımı şaşırdım. gaviscon içimekten nefret ediyorum...
ben de bikaç kere yedim ama çok değil. bişey olmaz ya. o kadar da katı değilim ben. canım istedimi yiyorum az da olsa.n e yesem yanıyo zaten. ne yapacağımı şaşırdım. gaviscon içimekten nefret ediyorum...
Günaydın, aman dikkat et. Ana caddeler açıktı ben hiç zorlanmadan geldim bugün ama bi önceki hafta hava kötü diye 5 gün rapor almıştım, gecen hafta çarşamba perşembe valilik tatil yaptı cumada ben doktora gidicem diye izin aldım, yani 2 haftadan sonra işe gelmek ölüm geldi:))
günaydın:)))8 şubatta tetenos aşım var 10 şubatta ayrıntılı ultrasonum....sizler ne yaptınız aşı olan var mı??
[/QUOTE
ikisinide cuma günü oldum. Aşı biraz kolumu şişirdi ve kızarrtı ama normal hayatıma devam ettim öyle dayanılmıcak bir ağrı değildi sadece birisi ya da bişi deyince sızlıyodu pazar daha rahattı
renee duo içsene onun tadı güzel naneli gibi
ana caddelerde sorun yok kar olmayan yer kuru, kar olan yer buz :)
arabadan ana caddede indim ve servis ara sokakta bekliyordu..zor ulaştım
senin durumunu anlayabiliyorum bugün geçse hayırlısıyla yarın daha kolay olur
gavisconun tadına naneli gibi ama çok yoğun. şrup değil de mama sanki. zaten ilk yazdığında 5 kutu yazdı. 3ü bitti. bunları da bitiriyim de artık başka ilaç yazsın. içemiyorum diycem.
dikkat et kızartmalardan, özellikle soğanı fazla kavrulmuş yemeklerden uzak durmaya çalış
benim canım da çok feci sucuk çekiyo
takır takır kurutacak kadar pişirsem yesem zararı olmaz herhalde değil mi:26::44:
benim hamile olmadan öncede en büyük korkumdu düşmek, kemik ağrısından, kırıktan, çııktan çok karkarım hep şimdi 5 e katladı, yolda yürüyüşümü bir görseniz pıtı pıtı görende salak heralde diyodur :)))
Ama şu durumumuzda yatmak fala daha zor Allha kimseye vermesin sağ salim su baharı getirelim artık
benim de çok fena sucuk ve sosis çekiyo canım.
sucuk iki kere yedim iyice pişirip ama sosis için tutuyorum kendimi. ama her markette gördükçe bi fena oluyom vallahi.
benim oğlanın bi tarafında sosis lekesi çıkmasa bari
bu arada hepinize günaydın anneciklerrrrr:))))))
günaydın canım
hazır leke demişken
ciğer yiyor musunuz??? ben çok severim ve feci canım çekiyor
ama annem sakın yeme ne olur ne olmaz bilimsel açıklaması yok ama yemezsen ölmezsin diye yedirmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?