2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

ben de bikaç kere yedim ama çok değil. bişey olmaz ya. o kadar da katı değilim ben. canım istedimi yiyorum az da olsa.n e yesem yanıyo zaten. ne yapacağımı şaşırdım. gaviscon içimekten nefret ediyorum...

günaydın
yerler buz yaaa
arabadan inip servisin olduğu caddeye yürüyene kadar akla karayı seçtim
çok şükür bugün düşmedim:18::18::18:
Allah hepimizi korusun

Günaydın, aman dikkat et. Ana caddeler açıktı ben hiç zorlanmadan geldim bugün ama bi önceki hafta hava kötü diye 5 gün rapor almıştım, gecen hafta çarşamba perşembe valilik tatil yaptı cumada ben doktora gidicem diye izin aldım, yani 2 haftadan sonra işe gelmek ölüm geldi:))

ben de çok pişirerek 1 kez yedim
o kadar pişirdim ki, dişim kesmiyordu

günaydın:)))8 şubatta tetenos aşım var 10 şubatta ayrıntılı ultrasonum....sizler ne yaptınız aşı olan var mı??

ana caddelerde sorun yok kar olmayan yer kuru, kar olan yer buz :)
arabadan ana caddede indim ve servis ara sokakta bekliyordu..zor ulaştım

senin durumunu anlayabiliyorum bugün geçse hayırlısıyla yarın daha kolay olur

mide yanması için beyaz leblebi iyi geliyor diyorlar. bi deneyin bakalım

ana caddelerde sorun yok kar olmayan yer kuru, kar olan yer buz :)
arabadan ana caddede indim ve servis ara sokakta bekliyordu..zor ulaştım

senin durumunu anlayabiliyorum bugün geçse hayırlısıyla yarın daha kolay olur

benim hamile olmadan öncede en büyük korkumdu düşmek, kemik ağrısından, kırıktan, çııktan çok karkarım hep şimdi 5 e katladı, yolda yürüyüşümü bir görseniz pıtı pıtı görende salak heralde diyodur :)))

Ama şu durumumuzda yatmak fala daha zor Allha kimseye vermesin sağ salim su baharı getirelim artık

gavisconun tadına naneli gibi ama çok yoğun. şrup değil de mama sanki. zaten ilk yazdığında 5 kutu yazdı. 3ü bitti. bunları da bitiriyim de artık başka ilaç yazsın. içemiyorum diycem.

renee yi bitince bi dene çünkü doktor yazarken ben sormustum tadını, doktorda en tadı hoş olan içilebilir olan rennee ozaman onu yazayım demişti, ogünden beride onu içiyorum hiç rahatsız olmadan

benim de çok fena sucuk ve sosis çekiyo canım.
sucuk iki kere yedim iyice pişirip ama sosis için tutuyorum kendimi. ama her markette gördükçe bi fena oluyom vallahi.
benim oğlanın bi tarafında sosis lekesi çıkmasa bari

bu arada hepinize günaydın anneciklerrrrr:))))))

eşim servise bindirip öyle devam ediyordu yola hatta elimden sıkı sıkı tutuyor çantamı da kendisi taşıyordu
sanki okula yeni başlamış kızını okuluna götürüyor gibi bi halimiz oluyor

ama bugün acelesi var diye kendim geçtim servise ben de öyle pıtı pıtı yavaş yavaş yürüdüm

günaydın canım

hazır leke demişken
ciğer yiyor musunuz??? ben çok severim ve feci canım çekiyor
ama annem sakın yeme ne olur ne olmaz bilimsel açıklaması yok ama yemezsen ölmezsin diye yedirmiyor

günaydın canım

hazır leke demişken
ciğer yiyor musunuz??? ben çok severim ve feci canım çekiyor
ama annem sakın yeme ne olur ne olmaz bilimsel açıklaması yok ama yemezsen ölmezsin diye yedirmiyor

ben kurban da yemiştim, bi de bizim yemekhanede çıktı. onun dışında yemedim. zaten çok sevmem. ama yerken dikkat etmedim. elime yüzüme dokundum. leke çıkar mı bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…