- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #4.321
eşim servise bindirip öyle devam ediyordu yola hatta elimden sıkı sıkı tutuyor çantamı da kendisi taşıyordu
sanki okula yeni başlamış kızını okuluna götürüyor gibi bi halimiz oluyor
ama bugün acelesi var diye kendim geçtim servise ben de öyle pıtı pıtı yavaş yavaş yürüdüm
günaydın canım
hazır leke demişken
ciğer yiyor musunuz??? ben çok severim ve feci canım çekiyor
ama annem sakın yeme ne olur ne olmaz bilimsel açıklaması yok ama yemezsen ölmezsin diye yedirmiyor
:)))) dışardan görene komik olsak gerek, benide her sabah eşim bırakıyo işe arabayla, normalde kendim geliyodum arabayla ama kar nedeniyle haftalardır böyle, bahçeden kapıya kadar tek yürüyorum ama göbeğimde sadece hafif göbekli insan göbeği gibi çok hamile göbeği değil hele mont varken hamile demez kimse, ölede yürüyünce kurumda ilgi çekiyorumdur heralde :)))) ama seninkiler ikiz bellidir heralde artık :)
ben çok yedim yiyorumda ama sen elleme ama başkası yapsın sen yeee ben çoooooooook yedim
bana kalsa ocakbaşından çıkmıcam da, işte mahalle baskısı
zeytin için de diyorlar aynı şeyi ama kimse bana zeytin yeme diyemez, çemkiririm valla
hele zeytinyağ ve limonla soslanmış zeytin + taze ekmek en favori kahvaltılığım
bana kalsa ocakbaşından çıkmıcam da, işte mahalle baskısı
zeytin için de diyorlar aynı şeyi ama kimse bana zeytin yeme diyemez, çemkiririm valla
hele zeytinyağ ve limonla soslanmış zeytin + taze ekmek en favori kahvaltılığım
günaydın canım
hazır leke demişken
ciğer yiyor musunuz??? ben çok severim ve feci canım çekiyor
ama annem sakın yeme ne olur ne olmaz bilimsel açıklaması yok ama yemezsen ölmezsin diye yedirmiyor
ben kurban da yemiştim, bi de bizim yemekhanede çıktı. onun dışında yemedim. zaten çok sevmem. ama yerken dikkat etmedim. elime yüzüme dokundum. leke çıkar mı bilmem
anaaaaa ben çooookkkkk zeytin yedim kiiii, nolcak benim cücüğüme şimdi
bayanlar, mantar gebe kalmayı etkilermi? tecrübelisiniz..
Günaydın kızlar bugün benim midemde çok yanıyor(
kızlar bide gözüm ağrıyor enfeksiyon kapmış sanırım hafif şiş gibi yarın tamamen şişebilirne yapsam acaba ancak ılık çay ve su ile silebilirim sanırım damla falan kullanamam..
canım benim şahsi fikrim, o şehirden şehire değişir ben ayvalıktayım mesela haziranda burası bildğin yaz başlıyor yani belki pamuklu penye ceketler yelekler en fazla bende ilk defa bugün bebişime cicikler aldım resmi paylaşacağım annanemizin ve babanemizin örgüleri dışında ben kışlık almayacağım diye planlıyorum( tabi arada beğendiklerimiz olursa hariç ) sen nerdeydin canım? şehir olarak?
ben 0-3 aylık 5 tane uzun kol zıbın aldım
onları tek başına giydirmeyi planlıyorum
5 tane kadar da kısa kollu zıbın aldım
pijama takımları zaten uzun kollu
yazın da tişört falan çıkınca bikaç tane alırım
açıkçası o kadar küçük bir bebeğin çok fazla kısa kollu giyebilceni düşünmüyorum
tabi izmir mersin gibi yerlerde yaşıyorsanız durum değişebilir
ben ankaradayım
günaydın arkadaşlar umarım herkez iyidir bugun kar nedenıyle işe gidemedik...evde tatil yapıyoruz..bu aarada gecen hafta ayrıntılı ultrasonumuz vardı..bebeğimize 16 haftalıkken erkek demişti doktorum ama ayrıntılıda kız çıktı şok olduk...kız erkek ayrımımız yoktu ilk bebek çünkü ama çok üzüldük yinede biraz bişeyler almıştık onları değiştirdik koştur koştur aman sizlerde acele etmeyin bence büyük eşyalarınızı alırken...
he birde doktorum çok tecrübeli bi doktor aslında kendisi zeynep kamilde başhekim yard.falan yapmış yaşıda epey var doktoruma çok güveniyodum sarsıldım resmen herkez doktorunu değiştir diyo siz olsanız napardınız...ben pek emin olamıyorum...
hayırlısı tabii canım banada 13 haftalıkken erkek denmişti 18 haftalıkken kız olduğunu öğrendim ikinci düzey ultrasonda kız olduğu netleşti eşim biraz üzüldü bu işe ama ben çok sevindim özellikle ilk bebeğimin kız olmasını istiyordum hem aileyi toplar bi erkek kardeşi olsa onu yola getirir göz kulak olur diye düşünmüştüm Allah gönlüme göre verdi Allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip eder inşallah.
günaydın arkadaşlar umarım herkez iyidir bugun kar nedenıyle işe gidemedik...evde tatil yapıyoruz..bu aarada gecen hafta ayrıntılı ultrasonumuz vardı..bebeğimize 16 haftalıkken erkek demişti doktorum ama ayrıntılıda kız çıktı şok olduk...kız erkek ayrımımız yoktu ilk bebek çünkü ama çok üzüldük yinede biraz bişeyler almıştık onları değiştirdik koştur koştur aman sizlerde acele etmeyin bence büyük eşyalarınızı alırken...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?