2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

:)))) dışardan görene komik olsak gerek, benide her sabah eşim bırakıyo işe arabayla, normalde kendim geliyodum arabayla ama kar nedeniyle haftalardır böyle, bahçeden kapıya kadar tek yürüyorum ama göbeğimde sadece hafif göbekli insan göbeği gibi çok hamile göbeği değil hele mont varken hamile demez kimse, ölede yürüyünce kurumda ilgi çekiyorumdur heralde :)))) ama seninkiler ikiz bellidir heralde artık :)

günaydın canım

hazır leke demişken
ciğer yiyor musunuz??? ben çok severim ve feci canım çekiyor
ama annem sakın yeme ne olur ne olmaz bilimsel açıklaması yok ama yemezsen ölmezsin diye yedirmiyor

ben çok yedim yiyorumda ama sen elleme ama başkası yapsın sen yeee ben çoooooooook yedim

benim de kabanla belli olmuyor çünkü hamile kabanı giyiyorum..
görsen direkt hamile demezsin ya hamile ya şişman dersin
ama çıkarınca bariz belli oluyor

ben çok yedim yiyorumda ama sen elleme ama başkası yapsın sen yeee ben çoooooooook yedim

bana kalsa ocakbaşından çıkmıcam da, işte mahalle baskısı
zeytin için de diyorlar aynı şeyi ama kimse bana zeytin yeme diyemez, çemkiririm valla
hele zeytinyağ ve limonla soslanmış zeytin + taze ekmek en favori kahvaltılığım

anaaaaa ben çooookkkkk zeytin yedim kiiii, nolcak benim cücüğüme şimdi

Günaydın kızlar bugün benim midemde çok yanıyor (
kızlar bide gözüm ağrıyor enfeksiyon kapmış sanırım hafif şiş gibi yarın tamamen şişebilir ne yapsam acaba ancak ılık çay ve su ile silebilirim sanırım damla falan kullanamam..

günaydın canım

hazır leke demişken
ciğer yiyor musunuz??? ben çok severim ve feci canım çekiyor
ama annem sakın yeme ne olur ne olmaz bilimsel açıklaması yok ama yemezsen ölmezsin diye yedirmiyor

ben kurban da yemiştim, bi de bizim yemekhanede çıktı. onun dışında yemedim. zaten çok sevmem. ama yerken dikkat etmedim. elime yüzüme dokundum. leke çıkar mı bilmem

kızlar ciğeri yemenizde bi zarar olacağını sanmıyorum sadece ciğer çiğ olarak elinizi sürmemeniz gerektiğini biliyorum..

geçmiş olsun canım.. çay ile sil yada çiğ patates koy o da alırmış şişliği

hmonglu ve cerser
zeytin için de leke yapar diyorlar ama inanmıyorum ciğere de inanmıyorum zaten

günaydın arkadaşlar umarım herkez iyidir bugun kar nedenıyle işe gidemedik...evde tatil yapıyoruz..bu aarada gecen hafta ayrıntılı ultrasonumuz vardı..bebeğimize 16 haftalıkken erkek demişti doktorum ama ayrıntılıda kız çıktı şok olduk...kız erkek ayrımımız yoktu ilk bebek çünkü ama çok üzüldük yinede biraz bişeyler almıştık onları değiştirdik koştur koştur aman sizlerde acele etmeyin bence büyük eşyalarınızı alırken...

canlar ben istanbuldayım ama sonuçta yenidoğmuş bebek üşür derler ki istanbulda hava ancak haziran sonu tam anlamıyla ısınıyor bu yüzden ilk alacağım 0-3 aylıkları uzun kollu alırsam en fazla kırkı çıkana kadar giyer sonra çok sıcak olacağı için kısa kollulara geçmek lazım o yüzden şuanda kıyafelere ve özellikle uzun kollulara çok yüklenmemek gerek diye düşündüm ben kendi şahsıma bu mevsimde çoğu şeyler uzun kollu ve şardonlu kalın yani en iyisi mart ayını beklemek diye düşünüyorum kıyafet için o zaman mevsimlikler gelmiş olur.

Son düzenleme:
öznurcum ben gözüm şiştiği ya da ağrıdığı zaman hani demlik poşet çaylar var ya, onlardan koyuyorum gözüme.
alıyorum demlikten azcık sıcağa yakın ılık şekilde, koyuyorum gözüme öyle yatıyorum.

ama enfeksiyon kaptıysa faydası olcağını sanmıyorum, bu genellikle göz yorgunluğuna iyi geliyo diye biliyorum

he birde doktorum çok tecrübeli bi doktor aslında kendisi zeynep kamilde başhekim yard.falan yapmış yaşıda epey var doktoruma çok güveniyodum sarsıldım resmen herkez doktorunu değiştir diyo siz olsanız napardınız...ben pek emin olamıyorum...

hayırlısı tabii canım banada 13 haftalıkken erkek denmişti 18 haftalıkken kız olduğunu öğrendim ikinci düzey ultrasonda kız olduğu netleşti eşim biraz üzüldü bu işe ama ben çok sevindim özellikle ilk bebeğimin kız olmasını istiyordum hem aileyi toplar bi erkek kardeşi olsa onu yola getirir göz kulak olur diye düşünmüştüm Allah gönlüme göre verdi Allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip eder inşallah.

canım benim doktorumda oldukça deneyimli yaşıda var özel muayenehaneye gidiyorum ama bazen kordonla karıştırabiliyor doktorlar ama sonraki hafta kız olduğunu söyledi bence memnunsan değiştime derim ben.

tünaydın annecikler nasılsınız?

önümüzdeki hafta yani 24. haftamızda sağlık ocağı bizi tekrar çağırdı tetenozun 2. dozunu olcakmışım bide şeker yüklemesi yapılcakmış 50mg glikoz ve limon istediler sana limonata yapıcaz dediler tetenozun ikincisini olan varmı aranızda...

öyle tabi ama alında bende kız istedim önceleri ama erkek oldugunu öğrenincede ona çok bağlanmışız oğluşum oğluşum diye seviyodum birden kzım oldu kzımm diyorum bi tuhaf geliyo bunada alışcaz...sağlıklı olsunda bebğim farketmez neticede

günaydın seni anlıyorum
eminim doktor kız deseydi ve sonradan erkek olduğunu öğrenseydiniz aynı oranda üzülürdünüz
ama hayırlısı, kızınız sürpriz yapacakmış ama ayrıntılıda yakalanmış

doktorlar 7. aya kadar erkek deyip deyip, 7. ayda kızı olacağı anlaşılan bir arkadaşım olduğu için sizin durumunuz çok daha iyi
çilekten mavi denizci temalı oda takımını değiştirebilmek için çileğin önünde kamp kurmuşlardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…