- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #4.341
tünaydın annecikler nasılsınız?
önümüzdeki hafta yani 24. haftamızda sağlık ocağı bizi tekrar çağırdı tetenozun 2. dozunu olcakmışım bide şeker yüklemesi yapılcakmış 50mg glikoz ve limon istediler sana limonata yapıcaz dedilertetenozun ikincisini olan varmı aranızda...
Kızlar ben bugün feci bir krampla uyandım...olurmu bu sık sık acaba sizde oluyormu zor geçirdim valla çok acıdı
canım benim doktorumda oldukça deneyimli yaşıda var özel muayenehaneye gidiyorum ama bazen kordonla karıştırabiliyor doktorlar ama sonraki hafta kız olduğunu söyledi bence memnunsan değiştime derim ben.
canım artık krampların olması normal magnezyum içiyor musun?
günaydın canım
hazır leke demişken
ciğer yiyor musunuz??? ben çok severim ve feci canım çekiyor
ama annem sakın yeme ne olur ne olmaz bilimsel açıklaması yok ama yemezsen ölmezsin diye yedirmiyor
günaydın seni anlıyorum
eminim doktor kız deseydi ve sonradan erkek olduğunu öğrenseydiniz aynı oranda üzülürdünüz
ama hayırlısı, kızınız sürpriz yapacakmış ama ayrıntılıda yakalanmış
doktorlar 7. aya kadar erkek deyip deyip, 7. ayda kızı olacağı anlaşılan bir arkadaşım olduğu için sizin durumunuz çok daha iyi
çilekten mavi denizci temalı oda takımını değiştirebilmek için çileğin önünde kamp kurmuşlardı
magnezyum içmek yerine günde 1 tane muz yiyin
herşeyin hapını ala ala bi hal oluyoruz:26:
canım artık krampların olması normal magnezyum içiyor musun?
aaa olurmu hiç nekadar faydalı oysa ciğer. zaten hamileyken mutlaka kırmızı etini yiycen beyaz etinide tabi. ama ciğer kan yapar sonuçta herzaman yenmiyor arada bir kafii bence. ben her şeyi yiyorum vala okadar kasamam. sucuk, salam, sosis pişirdikten sonra sorun olmaz. çiğ yenmesin deniyor sadece. bu arada herkese günaydınnnnnnn
magnezyum içmek yerine günde 1 tane muz yiyin
herşeyin hapını ala ala bi hal oluyoruz:26:[/QUO
İNŞALLAH İİ GELİR YİCEM HER GÜN BİDAHA OLMAZ İNŞALLAH ÇOK KÖTÜÜÜÜ
demir hapı verdi doktor sadece onu kullanıyorum..
kızlar bana doktorum magnezyum verdi hatta 2 aydır kullanıyorum bel ağrılarımda oluyodu aynı zamanda ödemi de engelliyomuş magnezyum krampı ağrıyı ve kabızlığı ben hiç ne ağrı biliyorum ne kramp ve hergün 2 tane muz yiyorum doktorunuza krampları söylediğiniz zaman muhakkak verecektir bana bel ağrımdan dolayı verdi ve şuanda çok faydasını gördüm magnezyum ilaç değil aynı içtiğimiz multivitamin gibi bir vitamin.
kızlar bana doktorum magnezyum verdi hatta 2 aydır kullanıyorum bel ağrılarımda oluyodu aynı zamanda ödemi de engelliyomuş magnezyum krampı ağrıyı ve kabızlığı ben hiç ne ağrı biliyorum ne kramp ve hergün 2 tane muz yiyorum doktorunuza krampları söylediğiniz zaman muhakkak verecektir bana bel ağrımdan dolayı verdi ve şuanda çok faydasını gördüm magnezyum ilaç değil aynı içtiğimiz multivitamin gibi bir vitamin.
teşekkür ederim canım doktoruma söylicem krampları hapmı veriyo ne tavsiye ediyosada yapacağım artık..
ilaç değil evet ama ikiz taşıdığım için mecburi günde 3 tane ilaç-vitamin aldığımdan mıdır nedir yeni birşeyin hapına mesafeli durmaya çalışıyorum
kızlar yeni dktrdan geldim ayrıntılı utrasyon çekildik herşey yolunda çok iyi dedi sadece dudagını ağız yapısını göremedi parmağını emdigi içinkilosu 370grm boyu 23 cm 3 kilo almışım ben ya maleseffff 1 buçuk almam gerekiyomuş dikkat et dedi.tetonozuda oldum herşey tamamlandı ha bide kızım olacakmış çok sevindim hissediyodum hissetigim gibide oldu çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?