2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

Kızlar ben bugün feci bir krampla uyandım...olurmu bu sık sık acaba sizde oluyormu zor geçirdim valla çok acıdı

canım ben tetanoz olmadım doktorum olsanda olur olmasanda dedi bende olmadım ama 25. haftamda banada glikoz yüklemesi yapacak doktorum :)

canım benim doktorumda oldukça deneyimli yaşıda var özel muayenehaneye gidiyorum ama bazen kordonla karıştırabiliyor doktorlar ama sonraki hafta kız olduğunu söyledi bence memnunsan değiştime derim ben.

doğru kalbimin sesini dinlesem iyi olcak memnunum ya kadını seviyorum kızım olcaqkmış dediğim zaman kadın çok üzüldü beceremedim yani dedi bende üzerine gitmedim hiç kendini savunmadı.

günaydın canım

hazır leke demişken
ciğer yiyor musunuz??? ben çok severim ve feci canım çekiyor
ama annem sakın yeme ne olur ne olmaz bilimsel açıklaması yok ama yemezsen ölmezsin diye yedirmiyor

aaa olurmu hiç nekadar faydalı oysa ciğer. zaten hamileyken mutlaka kırmızı etini yiycen beyaz etinide tabi. ama ciğer kan yapar sonuçta herzaman yenmiyor arada bir kafii bence. ben her şeyi yiyorum vala okadar kasamam. sucuk, salam, sosis pişirdikten sonra sorun olmaz. çiğ yenmesin deniyor sadece. bu arada herkese günaydınnnnnnn

evet ya tam olarak hissettiğim gerçekten bu tam tersi olsaydıda üzülürdüm burayı bu yüzden seviyorum herkez birbirini çok iyi anlıyo insanlara anlatıyorum olsun ikince oğlan olur diyolar derdim odeğil anlamıyolar işte doğru diyosun arkadşım daha geçte farkedilebiliridi en azından kıyafetlerini değiştirebildik...

magnezyum içmek yerine günde 1 tane muz yiyin
herşeyin hapını ala ala bi hal oluyoruz:26:

kızlar bana doktorum magnezyum verdi hatta 2 aydır kullanıyorum bel ağrılarımda oluyodu aynı zamanda ödemi de engelliyomuş magnezyum krampı ağrıyı ve kabızlığı ben hiç ne ağrı biliyorum ne kramp ve hergün 2 tane muz yiyorum doktorunuza krampları söylediğiniz zaman muhakkak verecektir bana bel ağrımdan dolayı verdi ve şuanda çok faydasını gördüm magnezyum ilaç değil aynı içtiğimiz multivitamin gibi bir vitamin.

günaydın, katılıyorum kesinlikle canım bende herşeyi yiyorum canım ne isterse çokta sakınmamak lazım çok şükür hamileliğim ve bebeğim gayet sağlıklı

ilaç değil evet ama ikiz taşıdığım için mecburi günde 3 tane ilaç-vitamin aldığımdan mıdır nedir yeni birşeyin hapına mesafeli durmaya çalışıyorum

teşekkür ederim canım doktoruma söylicem krampları hapmı veriyo ne tavsiye ediyosada yapacağım artık..

kızlar yeni dktrdan geldim ayrıntılı utrasyon çekildik herşey yolunda çok iyi dedi sadece dudagını ağız yapısını göremedi parmağını emdigi için kilosu 370grm boyu 23 cm 3 kilo almışım ben ya maleseffff 1 buçuk almam gerekiyomuş dikkat et dedi.tetonozuda oldum herşey tamamlandı ha bide kızım olacakmış çok sevindim hissediyodum hissetigim gibide oldu çok şükür

çok şükür ben de öyle kramp, bel ağrısı yok ama benim de kasıklarım ağrıyo. aynı adet olcakmışım gibi böle. hele hapşırdığım zaman ölüyorum ağrısından, hapşırcam diye ödüm kopuyo.

haftaya dr a gitçem sorcm bakalım ne dicek.

çarş. günü de tetanoz aşım var, inşş çok acımaz

gözün aydın canım Allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin benimkide ayrıntılıda sol eli başının altında yatıyodu bebişim sol parmaklarını sayana kadar kaç takla attım sonunda gösterdi el sallayarak cdyede çektiğinde el sallayarak bitiyo benimkinde eksik bişey kalmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…