- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #4.361
kızlar yeni dktrdan geldim ayrıntılı utrasyon çekildik herşey yolunda çok iyi dedi sadece dudagını ağız yapısını göremedi parmağını emdigi içinkilosu 370grm boyu 23 cm 3 kilo almışım ben ya maleseffff 1 buçuk almam gerekiyomuş dikkat et dedi.tetonozuda oldum herşey tamamlandı ha bide kızım olacakmış çok sevindim hissediyodum hissetigim gibide oldu çok şükür
saol canım ,şuan iş yerindeyim ancak çay ve sıcak su ile pansuman yapabilirim , bide babamı aradım beni okusun diye bi kere daha böyle olmuştu babam okuduğu zaman geçmişti.geçmiş olsun canım.. çay ile sil yada çiğ patates koy o da alırmış şişliği
hmonglu ve cerser
zeytin için de leke yapar diyorlar ama inanmıyorum ciğere de inanmıyorum zaten
öznurcum ben gözüm şiştiği ya da ağrıdığı zaman hani demlik poşet çaylar var ya, onlardan koyuyorum gözüme.
alıyorum demlikten azcık sıcağa yakın ılık şekilde, koyuyorum gözüme öyle yatıyorum.
ama enfeksiyon kaptıysa faydası olcağını sanmıyorum, bu genellikle göz yorgunluğuna iyi geliyo diye biliyorum
he birde doktorum çok tecrübeli bi doktor aslında kendisi zeynep kamilde başhekim yard.falan yapmış yaşıda epey var doktoruma çok güveniyodum sarsıldım resmen herkez doktorunu değiştir diyo siz olsanız napardınız...ben pek emin olamıyorum...
kızlar evcil hayvanı olan var mı?
gözün aydın canım Allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin benimkide ayrıntılıda sol eli başının altında yatıyodu bebişim sol parmaklarını sayana kadar kaç takla attım sonunda gösterdi el sallayarak cdyede çektiğinde el sallayarak bitiyo benimkinde eksik bişey kalmadı.
oy oy oy hadi haıylı olsun canım.
maşaallah kızına da sana da
çok şükür ben de öyle kramp, bel ağrısı yok ama benim de kasıklarım ağrıyo. aynı adet olcakmışım gibi böle. hele hapşırdığım zaman ölüyorum ağrısından, hapşırcam diye ödüm kopuyo.
haftaya dr a gitçem sorcm bakalım ne dicek.
çarş. günü de tetanoz aşım var, inşş çok acımaz
gözün aydın canım Allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin benimkide ayrıntılıda sol eli başının altında yatıyodu bebişim sol parmaklarını sayana kadar kaç takla attım sonunda gösterdi el sallayarak cdyede çektiğinde el sallayarak bitiyo benimkinde eksik bişey kalmadı.
canım rahimdeki bağlar büydüğünden geriliyo ve ağrı yapıyomuş kendini doğuma hazırlıyomuş rahim nasıl sınav olmadan önce dersimizi çalışır sınava en iyi şekilde girmeye çalışırsak rahimde şuanda doğum sınavına hazırlanıyor ve kasıklarımızda ağrı olarak bize geri dönüyo yinede doktoruna sor tabi. ben tetanoz olmamaya karar verdim:)
bize cd vermedi ya renkli fotomuzda yok yüzünü tam göremedigim için vermiyorum 2 hafta sonra tekrar gel dedi ozamn yüzünü tam görünce renkli çıkartırız artık
ya ben olcam aşıyı.
ben azcık evhamlıyım böyle ne biliim şimdiden bir sürü felket senaryom var.
ya evde doğurursam, ya yolda doğurursam vb..
daha fazlası da var da burada yazıp canınızı sıkmıyim
bize cd vermedi ya renkli fotomuzda yok yüzünü tam göremedigim için vermiyorum 2 hafta sonra tekrar gel dedi ozamn yüzünü tam görünce renkli çıkartırız artık
kızlar yeni dktrdan geldim ayrıntılı utrasyon çekildik herşey yolunda çok iyi dedi sadece dudagını ağız yapısını göremedi parmağını emdigi içinkilosu 370grm boyu 23 cm 3 kilo almışım ben ya maleseffff 1 buçuk almam gerekiyomuş dikkat et dedi.tetonozuda oldum herşey tamamlandı ha bide kızım olacakmış çok sevindim hissediyodum hissetigim gibide oldu çok şükür
anladım canım ben hastaneye gitmediğim doktorun kendi muayenehanesine gittiğim için onda ayrıntılı yok beni bakırköyde radyomar diye biryere yönlendirdi orda 4 boyutlu bakıldı cdye çektiler bak avatarımdakide bebeğimin yüzü çerçevesi bile var teyzesi seninkide gösterdiği zaman çekip verir doktorun canım.
öncelikle hayırlı olsun bende cuma günü yaptırdım. çok güzel bir his. yalnız kilo 3 kilo çok mu ya anlamadım
canım sen hangi hapları içiyosun?
gözün aydın canım. maşallah kızına da.... benim bıdığımda parmağını çok emiyor2
elevit (bazen)
demir hapı ve coraspin
evet ya çok heycanlanıyo insan evet 3 kilo almışm banada çok geldi doktorumada yanlız şöyle bi durum var ben zaten kilolu bir bayanım 79 kiloyla hamile kaldım oyüzden fazla geliyo
anladım canım ben hastaneye gitmediğim doktorun kendi muayenehanesine gittiğim için onda ayrıntılı yok beni bakırköyde radyomar diye biryere yönlendirdi orda 4 boyutlu bakıldı cdye çektiler bak avatarımdakide bebeğimin yüzü çerçevesi bile var teyzesi seninkide gösterdiği zaman çekip verir doktorun canım.
ya ne bileyim hamileliğin başından beri 3 kilo almışsın, 20. haftadasın bana hiçte çok gelmedide oyüzden şaşırdım. Bu arada bende 3 kilo aldım ama şu an üzülüyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?