2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

oy oy oy hadi haıylı olsun canım.
maşaallah kızına da sana da

geçmiş olsun canım.. çay ile sil yada çiğ patates koy o da alırmış şişliği

hmonglu ve cerser
zeytin için de leke yapar diyorlar ama inanmıyorum ciğere de inanmıyorum zaten
saol canım ,şuan iş yerindeyim ancak çay ve sıcak su ile pansuman yapabilirim , bide babamı aradım beni okusun diye bi kere daha böyle olmuştu babam okuduğu zaman geçmişti.

bakalım akşam daha kötü olursa dr sorarım.

canım başka türlü rahatsızlık olupta görmese haklısın dr değiştir derdim ama bence bu dr değiştirmen için bi sebep değil cinsiyet konusunda yanılabilir..

oy oy oy hadi haıylı olsun canım.
maşaallah kızına da sana da

çok şükürki saglıklılar önemli olan o Rabbim hepimizin bebegini bize bagışlasın inşallahh

canım rahimdeki bağlar büydüğünden geriliyo ve ağrı yapıyomuş kendini doğuma hazırlıyomuş rahim nasıl sınav olmadan önce dersimizi çalışır sınava en iyi şekilde girmeye çalışırsak rahimde şuanda doğum sınavına hazırlanıyor ve kasıklarımızda ağrı olarak bize geri dönüyo yinede doktoruna sor tabi. ben tetanoz olmamaya karar verdim:)

bize cd vermedi ya renkli fotomuzda yok yüzünü tam göremedigim için vermiyorum 2 hafta sonra tekrar gel dedi ozamn yüzünü tam görünce renkli çıkartırız artık

ya ben olcam aşıyı.
ben azcık evhamlıyım böyle ne biliim şimdiden bir sürü felket senaryom var.

ya evde doğurursam, ya yolda doğurursam vb..
daha fazlası da var da burada yazıp canınızı sıkmıyim

bize cd vermedi ya renkli fotomuzda yok yüzünü tam göremedigim için vermiyorum 2 hafta sonra tekrar gel dedi ozamn yüzünü tam görünce renkli çıkartırız artık

anladım canım ben hastaneye gitmediğim doktorun kendi muayenehanesine gittiğim için onda ayrıntılı yok beni bakırköyde radyomar diye biryere yönlendirdi orda 4 boyutlu bakıldı cdye çektiler bak avatarımdakide bebeğimin yüzü çerçevesi bile var teyzesi seninkide gösterdiği zaman çekip verir doktorun canım.

anladım canım ben biraz fazla rahatım sanırım

öncelikle hayırlı olsun bende cuma günü yaptırdım. çok güzel bir his. yalnız kilo 3 kilo çok mu ya anlamadım

gözün aydın canım. maşallah kızına da.... benim bıdığımda parmağını çok emiyor 2

bende özel muaneye gidiyorum 4 boyutluya giriyorum gördüm ya bebegini maşallah güzel hatıralar bunlar bakalım verir umarım

öncelikle hayırlı olsun bende cuma günü yaptırdım. çok güzel bir his. yalnız kilo 3 kilo çok mu ya anlamadım

evet ya çok heycanlanıyo insan evet 3 kilo almışm banada çok geldi doktorumada yanlız şöyle bi durum var ben zaten kilolu bir bayanım 79 kiloyla hamile kaldım oyüzden fazla geliyo

evet ya çok heycanlanıyo insan evet 3 kilo almışm banada çok geldi doktorumada yanlız şöyle bi durum var ben zaten kilolu bir bayanım 79 kiloyla hamile kaldım oyüzden fazla geliyo

ya ne bileyim hamileliğin başından beri 3 kilo almışsın, 20. haftadasın bana hiçte çok gelmedide oyüzden şaşırdım. Bu arada bende 3 kilo aldım ama şu an üzülüyorum :)

canım gözün aydın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..

benim kızın böyle yüzü açık bir foto vereceğini hiç sanmıyorum
minik oğlan verir de kızcık asla vermez..ne zaman kontrole gitsek ya bacaklar kapalı yada arkasını dönmüş vaziyette
naz küpüm benim

ya ne bileyim hamileliğin başından beri 3 kilo almışsın, 20. haftadasın bana hiçte çok gelmedide oyüzden şaşırdım. Bu arada bende 3 kilo aldım ama şu an üzülüyorum :)

bende 3 kilo aldım hedefim 10 kiloyla bitirmek ama bakalım biraz zor gibime geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…