2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

ebebekten dun verdigim siparis bugun geldi. Ay cok heyecanli bu arada avent gogus kalkani almistim ama ebebekte 6subatta philips avent urunlerine %29 indirim varmis:-(

güle güle kullansın miniğin... Concord neo almıştınız değil mi?
Biz de chicco i move ile concord neo arasında kaldık :44:

Amin canim. Ben rüyamda sürekli kiz gördügüm icin, icimden de kiz diye geciyor.
Arabanin renginden dolayimi ögrendikten sonra alsaydiniz diyorsun?

Kizlar ben güya camasirhaneye gitcektim camasirlari yikamak icin ama üseniyorum bu karda oraya elimde camasir selesi ile yürümeye ( yan apartmanin orda camasirhane)

cnm bende okuyabilirim.. Ne zaman dersen bana yaz mutlaka okurum cnm allahım kabul etsin dualarını inş..

gunaydin anneler
Ben heycandan pek uyuyamadim:18:
Bebişimi görcem bugun. Detayli ultrason var. Cinsiyetinide öğrencez kuzucugumun. Bakalim mari mi kopil mi
Bide bugun detayliya gitmeden bebişimin bebek arabasini alacagim

hayırlı haberlerle gel inş cnm..

Kızlar dün magnezyumdan bahsetmiştiniz dimi?
Bu sabah bacağıma giren krampla uyandım bi de dün gece sırtım çok ağrıyordu ama sağ taraf..
Magnezyum eksikliği olabilirmi ki?

zeynepazra; görmen için ismini büyük yazdım okurum canım hergün de yani bunu bi usülü falan yokmuymuş ismin falan gerekmez mi yani

eminecim okurum bende hergün bir kişi demişsin ,onu planlamak zor olur bence okuyabilecekler aklına geldikçe okusun yollasın önemli olan niyet Rabbim tez zamanda sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah.

gunaydin anneler
Ben heycandan pek uyuyamadim:18:
Bebişimi görcem bugun. Detayli ultrason var. Cinsiyetinide öğrencez kuzucugumun. Bakalim mari mi kopil mi
Bide bugun detayliya gitmeden bebişimin bebek arabasini alacagim
hadi bakalım arabasını güle güle kullansın kuzun,sende güzel haberler getir bize canım.
esra, sarıbeybi ve naz günaydın

midesi hala bulanan bir ben varım sanırım:44:
öncekine göre çok çok az ama mide bulantım hala devam ediyor benim:26:
ayy kıyamam size,limon yi bacım bastırır,20.haftadan sonra geçer inşallah bulantıların.
haftasonu tocamı ayartıp çıkmam lazım,hasret kaldım kar'a yaa

benim sezeryan olacagından 38. haftada alırlar bebeği benimde normal dogum tarihi 26 haz.
benimde sezeryan olucak,o yüzden 1 haziranda doğucak inşallah güzel kızım
Eki Görüntüle 337487 kızlar bu tulum nasıl kız bebek için ??
ennnaaam çok tatlı ya,nerden aldın canım.

biz bu sabah tetanoz'un ilk dozunu yaptırdık geldik,2.doz 1 martta.şimdilik ağrı sızı yok,olursa buz koy hem şişmesini hem acısını alır dedi hemşire:) yarında bi aksilik daha olmazsa detyalıya giricez inşallah.

güle güle kullansın miniğin... Concord neo almıştınız değil mi?
Biz de chicco i move ile concord neo arasında kaldık :44:
Biz concord neo aldik, anne bebek fuarindan. Diger markalara da modellere de uzun uzun bakma firsatimiz oldu. Kafamiza cok yatti. Katladigin zaman valiz gibi cekebiliyorsun, digelerini elinde tasiman lazim. Bir de alman markasi, mekanigi cok iyi. Cok kolay acilip kapaniyor. Kraftin twister modelini dusunuyorduk, bir baktik saticinin kendisi bile kapatip acamiyor arabayi. Gittik hemen bunu aldik.

bunlar ne markaları canım. ya ben bebek arabası için acayip kararsızım. kızlar sizler ne marka aldınız

evet bebek arabası markaları..biz de karar vermedik daha erken zaten
şubat ayı ortalarında e-bebekte travel sistemlerde büyük indirimler olacak diye okudum (mayıs annelerinde veya nisan annelerinde)
aklınızda bulunsun

bir aksilik daha çıkarırlarsa gelir yolarım hepsini
zaten hormonlarım tavan yaptı sinirden yolasım var birilerini

biz de son iki modele indirdik bakalım
karar veremezsek birine concordu, diğerine chiccoyu alıcaz

bir aksilik daha çıkarırlarsa gelir yolarım hepsini
zaten hormonlarım tavan yaptı sinirden yolasım var birilerini
ayy kuzum ya senin hormonlar çift tepki veriyo dimi,bende de bi duygusallık bi asabiyet,dün hüngür hüngür çizgi film izledim,"havalar çok soğuk,tocam niye bana yana kay dedi,bu çorba neden bu kadar tuzlu oldu yaaaa"gibi ota moka sinirlenir oldum.ama bu sabah kızımın kalp atışlarını duyunca böyle pamuk gibi oldum,gerildikçe sağlık ocağına gitmek lazım

dur daha gece uyandıracak noluyo diye zıpladıgın günlerde gelecek:):):)

selam kızlar ,

aynen dediğini yaşadım geçen akşam , bi sıçradım noluyo diye, meğer bizim paşa tepiklemiş, bikaç kere daha devam etti , yattığım pozisyonu beğenmedi herhalde, dönünce sustu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…