- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #4.881
ebebekten dun verdigim siparis bugun geldi. Ay cok heyecanlibu arada avent gogus kalkani almistim ama ebebekte 6subatta philips avent urunlerine %29 indirim varmis:-(
canım çıkmışım şimdi gördüm....hayır hayatım neredeeeee henüz benim paşa hissettirmedi kendisini...pazartesi kendisini gördüğümüz de maşallah keyfi gayet yerindeydi...
hayırlısı olsun cnm....içine ne doğuyor....cinsiyetini öğrendikten sonra alsaydınız arabasını kuzum...
arkadaşlar merhaba biliyorum ben bu kısma yazabilecek bi konumda değilim ama başka çarem kalmadı bir seneden fazla süredir bebek sahibi olmak istiyorum bunun için her yolu denedim ama olmadı şimdi 41 hamileden ayetel kürsi toplanırsa allahın izni ile hamile kalınabileceğini duydum ama çevremde bu kadar çok hamile yok o yüzden de sizden yardım istiyorum allah rızası için hergün bir kişi okuyacak sadece bir tane bana yardım eder misiniz adım emine bu arada
gunaydin anneler
Ben heycandan pek uyuyamadim:18:
Bebişimi görcem bugun. Detayli ultrason var. Cinsiyetinide öğrencez kuzucugumun. Bakalim mari mi kopil mi
Bide bugun detayliya gitmeden bebişimin bebek arabasini alacagim
Eki Görüntüle 337487 kızlar bu tulum nasıl kız bebek için ??
cnm bende okuyabilirim.. Ne zaman dersen bana yaz mutlaka okurum cnm allahım kabul etsin dualarını inş..
ALLAH RAZI OLSUN CANIM 13 ŞUBAT PAZARTESİ GÜNÜ OKUYABİLİR MİSİN
[sıze=3]zeynepazra;[/sıze] görmen için ismini büyük yazdım okurum canım hergün de yani bunu bi usülü falan yokmuymuş ismin falan gerekmez mi yani
Eki Görüntüle 337487 kızlar bu tulum nasıl kız bebek için ??
cnm bende okuyabilirim.. Ne zaman dersen bana yaz mutlaka okurum cnm allahım kabul etsin dualarını inş..
ALLAH RAZI OLSUN CANIM 13 ŞUBAT PAZARTESİ GÜNÜ OKUYABİLİR MİSİN
senden de cnm,, yalnız o gün bana yine hatırlat okurum
arkadaşlar merhaba biliyorum ben bu kısma yazabilecek bi konumda değilim ama başka çarem kalmadı bir seneden fazla süredir bebek sahibi olmak istiyorum bunun için her yolu denedim ama olmadı şimdi 41 hamileden ayetel kürsi toplanırsa Allahın izni ile hamile kalınabileceğini duydum ama çevremde bu kadar çok hamile yok o yüzden de sizden yardım istiyorum Allah rızası için hergün bir kişi okuyacak sadece bir tane bana yardım eder misiniz adım emine bu arada
dur daha gece uyandıracak noluyo diye zıpladıgın günlerde gelecek:):):)
bence güsel.. hem de puantiyeli..bayılırım puantiyeye
ay çok şekermiş güle güle giysin...
teşekkürler canım inşallah..
güle güle kullansın miniğin... Concord neo almıştınız değil mi?
Biz de chicco i move ile concord neo arasında kaldık :44:
hadi bakalım arabasını güle güle kullansın kuzun,sende güzel haberler getir bize canım.gunaydin anneler
Ben heycandan pek uyuyamadim:18:
Bebişimi görcem bugun. Detayli ultrason var. Cinsiyetinide öğrencez kuzucugumun. Bakalim mari mi kopil mi
Bide bugun detayliya gitmeden bebişimin bebek arabasini alacagim
ayy kıyamam size,limon yi bacım bastırır,20.haftadan sonra geçer inşallah bulantıların.esra, sarıbeybi ve naz günaydın
midesi hala bulanan bir ben varım sanırım:44:
öncekine göre çok çok az ama mide bulantım hala devam ediyor benim:26:
haftasonu tocamı ayartıp çıkmam lazım,hasret kaldım kar'a yaakızlarr günaydınnnnnn
dün ödemiş bozdağa çıktık harikaydı izmirde oturanlar yakın olanlar çıksın -8 -10
2159m yükseklikteki harikalar diyarı resmen yolda asla buzlanma yok super zincirsiz çıkıla bılıyo tavsiye ederim 1 1,5 metreden fazla kar var
benimde sezeryan olucak,o yüzden 1 haziranda doğucak inşallah güzel kızımbenim sezeryan olacagından 38. haftada alırlar bebeği benimde normal dogum tarihi 26 haz.
ennnaaam çok tatlı ya,nerden aldın canım.Eki Görüntüle 337487 kızlar bu tulum nasıl kız bebek için ??
Biz concord neo aldik, anne bebek fuarindan. Diger markalara da modellere de uzun uzun bakma firsatimiz oldu. Kafamiza cok yatti. Katladigin zaman valiz gibi cekebiliyorsun, digelerini elinde tasiman lazim. Bir de alman markasi, mekanigi cok iyi. Cok kolay acilip kapaniyor. Kraftin twister modelini dusunuyorduk, bir baktik saticinin kendisi bile kapatip acamiyor arabayi. Gittik hemen bunu aldik.güle güle kullansın miniğin... Concord neo almıştınız değil mi?
Biz de chicco i move ile concord neo arasında kaldık :44:
bunlar ne markaları canım. ya ben bebek arabası için acayip kararsızım. kızlar sizler ne marka aldınız
biz bu sabah tetanoz'un ilk dozunu yaptırdık geldik,2.doz 1 martta.şimdilik ağrı sızı yok,olursa buz koy hem şişmesini hem acısını alır dedi hemşire:) yarında bi aksilik daha olmazsa detyalıya giricez inşallah.
Biz concord neo aldik, anne bebek fuarindan. Diger markalara da modellere de uzun uzun bakma firsatimiz oldu. Kafamiza cok yatti. Katladigin zaman valiz gibi cekebiliyorsun, digelerini elinde tasiman lazim. Bir de alman markasi, mekanigi cok iyi. Cok kolay acilip kapaniyor. Kraftin twister modelini dusunuyorduk, bir baktik saticinin kendisi bile kapatip acamiyor arabayi. Gittik hemen bunu aldik.
bir aksilik daha çıkarırlarsa gelir yolarım hepsini
zaten hormonlarım tavan yaptı sinirden yolasım var birilerini
dur daha gece uyandıracak noluyo diye zıpladıgın günlerde gelecek:):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?