2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

hayırlı olsun canım. Gözün aydın. :)

ben yarın devlette yaptırıcam,kendi doktorum ekg'de istemişti bebeğime onunla beraber bir ayrıntılı daha 24.haftada yaptırıcam özelde.
gözün ayddın,darısı başımıza.çok tırsıyorum bennn:18::18:

Tesekkur ederim kizlar.
Darisi detayliyi bekleyenlerin basina :))
Insallah hepiniz guzel hayirli haberlerle gelirsiniz.

Cutekitty: Benim bir bilgim yok o konuda ama bana göre bir zarari olmaz gibi.

kızlar 3lü test diyorum yardım edin diyorum
sonuçlarımı azdım bi baksanızda fikir versenizz lütfen

doğumu centralda yapcam bende...

canım tekme atınca içerden vurduğunu hissediyorum ben. hem de üst üste 1-2 kez vuruyor genelde. bazen minik minik bazen güçlü oluyor. seğirme dediğini ben bilmiyorum. ben hep vurduğunu hissettim. hatta dışardan bakınca göbeğimde titreşim oluyor bazen.

Kuruluk oluyor bende ilişki sırasında.. o yüzden kullanıyorum. utandım yazarken

ayyyy pardon cahilliğime ver böle sordum ulu orta

hiç bilmiyorum ki cnm ya ben yaptırmadım 3 lü

ben 3'lü test yaptırmadım ama sadece kanda afp'ye bakmıştı. bir yüzde oran çıkmıştı sonuç olarak, sende yüzde gibi birşey var mı?
doktorun telefonu varsa arasan olmaz mı?

ben 3'lü test yaptırmadım ama sadece kanda afp'ye bakmıştı. bir yüzde oran çıkmıştı sonuç olarak, sende yüzde gibi birşey var mı?
doktorun telefonu varsa arasan olmaz mı?

canım yüzde olarak bişy yazmıyo netten baktım bişey bulamadım yarın doktorumu arayıp sölerim artık sonuçları telefonda

Aman diyim kizlar! Ben prima 2-5 kg olan 54 lu paketten 4 tane aldim. Bebek 3 kg dogsa gunde 8 bezden haftada 1 paket bitirir. 1 ayda da 5 kg olmaz herhalde. Ne biliyim yyanlis mi oldu bu hesap simdi?

göztepe de oturuyorum canım. senin ailen mi burda, o yüzden mi burda yapcaksın doğumu?

annemler kartalda oturuyo canım doktora da istanbula geliyorum, boluda acil durumlar için yedek bi doktorum var :)
mayısta gelcem istanbula doğumuda orda yapcam inş.

Ben kadikoy sifada yapmayi dusunuyordum. Benim sigorta butun dogumu kapsiyor ama bu yenidogan bakimi ne ola ki?ona ayri para mi vericez?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…