- 14 Kasım 2011
- 1.303
- 501
- 73
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #5.061
Annislerrr
Ben geldim detayli ultrasondanBebisimizin rahati pek bi yerindeydi.Poposunu karnima dayamiz yuzu asagi dogru parmagi agzinda oh oh gel keyfim gel.Lavaboya gittim bide koridorda atladim zipladim,bebis biraz duzeldi.Yan yatti bu sefer. Doktor baya bir inceledi herseyi tek tek anlatarak. ölcüleri filan hepsi guzeldi,kafasinin,karninin.Ayaklari filan 3 cm di. Ay yuzunude gordum kuzumuun. Minicik agzi burnu oy oy.
Pipisinide gorduk,erkekmis
Ben kiz diye hissediyordum tutmadiAman saglikli olsunda yavrum gerisi önemsiz.
Simdi ben netden alisverisi icin sapitayiiiim
onu ne için kullanıosun ki canım?
ben yarın devlette yaptırıcam,kendi doktorum ekg'de istemişti bebeğime onunla beraber bir ayrıntılı daha 24.haftada yaptırıcam özelde.merhaba annişlerrrr :)
devletde yaptrcak olan yokmu hiç ayrıntılı ultrasynu ?
bide bişi merk ediyorum tekme atıyo dıyorsunuz ya nasıl atıyo yani belli belirsiz hissedilcek bişey mı yok sa bariz net olan birsey mi ben tam olrak hissedemiyorum segirme gibi seyler hissediyorum :26:
Annislerrr
Ben geldim detayli ultrasondanBebisimizin rahati pek bi yerindeydi.Poposunu karnima dayamiz yuzu asagi dogru parmagi agzinda oh oh gel keyfim gel.Lavaboya gittim bide koridorda atladim zipladim,bebis biraz duzeldi.Yan yatti bu sefer. Doktor baya bir inceledi herseyi tek tek anlatarak. ölcüleri filan hepsi guzeldi,kafasinin,karninin.Ayaklari filan 3 cm di. Ay yuzunude gordum kuzumuun. Minicik agzi burnu oy oy.
Pipisinide gorduk,erkekmis
Ben kiz diye hissediyordum tutmadiAman saglikli olsunda yavrum gerisi önemsiz.
Simdi ben netden alisverisi icin sapitayiiiim
merhaba annişlerrrr :)
devletde yaptrcak olan yokmu hiç ayrıntılı ultrasynu ?
bide bişi merk ediyorum tekme atıyo dıyorsunuz ya nasıl atıyo yani belli belirsiz hissedilcek bişey mı yok sa bariz net olan birsey mi ben tam olrak hissedemiyorum segirme gibi seyler hissediyorum :26:
Kuruluk oluyor bende ilişki sırasında.. o yüzden kullanıyorum. utandım yazarken
kızlar 3lü test diyorum yardım edin diyorum
sonuçlarımı azdım bi baksanızda fikir versenizz lütfen
doğumu centralda yapcam bende...
ayyyy pardoncahilliğime ver böle sordum ulu orta
:
ben 3'lü test yaptırmadım ama sadece kanda afp'ye bakmıştı. bir yüzde oran çıkmıştı sonuç olarak, sende yüzde gibi birşey var mı?
doktorun telefonu varsa arasan olmaz mı?
bir paket yeni doğan 2-5 kg yeterli olur sanki.çünkü bebekler doğunca hemen kilo almaya başlıyorlar.sonra hemen 2 numaraya geçersin.daha sonra 3 numara 4-9 kg olanı daha uzun süre kullanırsın.yani söylemek istediğim yenidoğan ve 2 numaralı bezler kısa süre kullanılacak.3 numaraya geçince o daha uzun süre kullanılan bir bez.biraz karışık oldu sanki
hmnoglu sen nerde oturuyosun asyada
göztepe de oturuyorum canım. senin ailen mi burda, o yüzden mi burda yapcaksın doğumu?
annemler kartalda oturuyo canım doktora da istanbula geliyorum, boluda acil durumlar için yedek bi doktorum var :)
mayısta gelcem istanbula doğumuda orda yapcam inş.
kadıköy şifayı aradım şimdi doğum fiyatı için 7.400 tl benim özel sigortam var diye 4.925 oluyormuş +750 bebek paketi..vermiycem yaaaaa bu paraları onlara yedirmiycem paşabahçe ssk neyime yetmiyorrrr
çağrı merkezindeki kıza dedimki yenidoğana yapılan hiçbirşey için ücret alınmıyor bu 750 ne parası sorması ayıp dedim yooo alınıyor bizim bir bilgimiz yok dedi nereye şikayet etsek şu hastaneleri acaba
Ben de goztepede oturuyorumgöztepe de oturuyorum canım. senin ailen mi burda, o yüzden mi burda yapcaksın doğumu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?